اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5203

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
    جناب کیوان...ضمن پوزش از شما....هرمتنی که از آن ...خشونت استنباط کنم....چون این خشونت رو دعوت به سپرکردن سینه دربرابر گلوله....یا شعار مزخرف پیروزی خون برشمشیر...تعبیر میکنم...(راه دیگری مدنظرشماست؟)....باهاش مخالفم.....چه این شهامت به حق باشد یاناحق...به نظر من...همیشه حق با شمشیراست....

اولا من در متنم هیچ دعوت به خشونت و سینه سپر کردن در برابر گلوله نداشتم اما قطعا و حتما مردم باید در برابر خشونت بی حد و مرز خصوصا از ناحیه مزدورانی بیوطن و اجنبی در هر لباس و اسم و رسم دروغینی از حق دفاع مشروع برخوردار باشند چون دقیقا همانطور که خودتان گفتید همیشه حق با شمشیر است !

حالا برایم جای سوال است که چطور در جایی که حق را همیشه به شمشیر ( خشونت) میدهید و اعتراف میکنید پیروزی خون بر شمشمیر مزخرف است آنرا همزمان نفی میکنید؟؟!
    که با حرف و سخن خود شما برای پیروزی باید مزین به شمشیر بود

ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Lotuus
      عضو عادی
      • Oct 2025
      • 60

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      حالا برایم جای سوال است که چطور در جایی که حق را همیشه به شمشیر ( خشونت) میدهید و اعتراف میکنید پیروزی خون بر شمشمیر مزخرف است آنرا همزمان نفی میکنید؟؟!
      که با حرف و سخن خود شما برای پیروزی باید مزین به شمشیر بود
      این داره با حرف هاش ما رو بازی می ده شما زیادی داری براش وقت می زاری و بهش الکی توضیح می دی چیز های رو که خودش می دونه رو

نظر

• eco777
        عضو فعال
        • Sep 2014
        • 726

در اصل توسط Lotuus پست شده است View Post

این داره با حرف هاش ما رو بازی می ده شما زیادی داری براش وقت می زاری و بهش الکی توضیح می دی چیز های رو که خودش می دونه رو
        کاربر Lotuus ؛ رفتار عجیبی داری ؟!
        سه ماه هست عضو شدی و سه چهار روزه فعال شدی .
        توی اکثر تاپیکها هم یا مینویسی اینها انسان نیستند و اونها انسان نیستند ! یا بین کاربران فروم تفرقه افکنی میکنی !
        دنبال چی هستی ؟

نظر

• Lotuus
          عضو عادی
          • Oct 2025
          • 60

سه ماه هست عضو شدی و سه چهار روزه فعال شدی
          خب جای دیگری باز نیست که همینجا فعلا بازه

توی اکثر تاپیکها هم یا مینویسی اینها انسان نیستند و اونها انسان نیستند !
          یا بین کاربران فروم تفرقه افکنی میکنی !
          خیر قران مجیدینا بین کار بران تفرقه افکنی نمی کنم ....
          شما حزب الهی ها رو دارم می گم انسان نیستید خب ازقدیم هم تو سایت های دیگه می گفتم الان دست رسی ندارم امدم اینجا به خود شما می گم خب
          مشکلی نداره که
          فکر کرد تو همین چند ماهی که عضو شدم نرفتم بخونم پیام های شما رو و نفهمدم شما هم حزب الهی هستید ؟؟؟
          هان ؟ فشار آمده بهت ؟
          اینجا هم که بدون فیلتر شکنیم IP مون مشخصه...........برو گزارش بده بیان بگیرنم
          بگو این محاربه بیان بگیرین اعدامش کنید

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1695

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post

بذار داداش با یه مثال روشنت کنم
            فرض کنیم شما یا بنده چند روزه غذا نخوردیم و هیچ امیدی هم نیست یک غذای خوب گیرمون بیاد
            یهو گوشه خیابون یک پرس جوجه مشتی میبینی که بسته بندی کردن گذاشتن گوشه خیابون ولی وقتی بازش میکنی بوی گندش بلند میشه و میفهمی فاسد شده!!!
            خب حالا اگه نخوری از گشنگی میمیری اگه بخوری از غذای فاسد می میری!!!
            حالا چیکار میکنی؟!
            و یه جمله ازمن یادت بمونه اجنبی جماعت جز غذای فاسد غذای دیگه ای جلو ما نمیذاره!!!
            ما باید دستمون به زانو خودمون باشه!!!
            اخویی شماهم که حرف مارومیزنی

منظورمنونگرفتی

من میگم اینهایی که اپوزیسیون ومخالفن چون اعتقادبه چیزی ندارندکه بهم پیوندشون بده.( حتی به یک گاو) نمیتوانند درمقابل حکومتی که عده ای بدرستی یا نادرست بهش اعتقاددارند
            کاری انجام بدهند

نظر

• Lotuus
              عضو عادی
              • Oct 2025
              • 60

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

[B]اخویی شماهم که حرف مارومیزنی

ای لا......
              اومدی پست اون یکی حزب الهی رو که به من گیر داده لایک هم کردی آره ؟

اقای داور بیا سیفون رو بکش دیگه قرار بود سیفون بکشی برا این ها ...........

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1813

درنا خان...اعتقادبه انسانیت...اصله....گاو وبت و جادو و فلانی که۲۰۰۰سال پیش از قبر بلندشده وفلان شخصیت معروف واینا...که اعتقادنیست...خرافاته...سس وشعره

نظر

• کاوه آهنگر
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 462

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

اخویی شماهم که حرف مارومیزنی

منظورمنونگرفتی

من میگم اینهایی که اپوزیسیون ومخالفن چون اعتقادبه چیزی ندارندکه بهم پیوندشون بده.( حتی به یک گاو) نمیتوانند درمقابل حکومتی که عده ای بدرستی یا نادرست بهش اعتقاددارند
                  کاری انجام بدهند

حالا من متوجه منظور شما نشدم یا شما خوب منظورت نرسوندی مهم نیست
                  ولی با منظورتون موافقم و اتحاد رمز موفقیته
                  اما حقیقتش دلم میخواست این موضوع هم بگم
                  بخاطر جوی که بوجود اومده که بنظرم غلط و خطرناکه!!
                  وبنظرم مردم بخاطر عبور از یک دیکتاتور بیسواد غیر مسوول میخوان به دل دیکتاتور بیسواد غیر مسول دیگری پناه ببرن
                  که هر دو به یک اندازه خطرناکن و همه این زحمات و خونها پایمال میشه

نظر

• farzadi
                    Banned
                    • Aug 2011
                    • 147

موسوی: بیش از دو سوم جانباختگان اغتشاشات اخیر جزو شهدا هستند ۲۳ دی ۱۴۰۴، ۱۸:۵۴
                    رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: متأسفانه تعداد شهدای اغتشاشات اخیر قابل توجه است و بیش از دو سوم جانباختگان جزو شهدا هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید احمد موسوی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: به محضر ملت شریف ایران اعلام می‌کنم که متأسفانه تعداد شهدا قابل توجه است و بیش از دو سوم جانباختگان جزو شهدا هستند. وی افزود: میزان خشونت از طرف گروه‌های تروریست و مسلح به قدری بالا بود که کشور شهدای زیادی را تقدیم کرد. رئیس بنیاد شهید بیان داشت: شهدای مردمی از قشرهای مختلف تا حافظان امنیت که با انواع و اقسام سلاح‌های گرم و سرد به شهادت رسیدند. با سلاح جنگی، شکاری، چاقو، تیغ، تبر و انواع روش‌های فجیع و دردناک که بیان این روش‌ها تلخ و خارج از تصور مردم است؛ از آتش زدن افراد تا سر بریدن و خفگی. وی افزود: به همین دلیل در بعضی از موارد مجموعه‌های مرتبط با این موضوع برای شناسایی و تشخیص هویت طی مراحل لازم نیاز به بررسی‌های دقیق‌تر داشتند و دارند اما از روزهای اخیر تحویل پیکرها، تشییع شهدا و تدفین آنان را شروع کردیم و در روزهای بعد با سرعت بیشتری این موضوع را دنبال می‌کنیم.

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5203

در اصل توسط farzadi پست شده است View Post
                      رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: متأسفانه تعداد شهدای اغتشاشات اخیر قابل توجه است و بیش از دو سوم جانباختگان جزو شهدا هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید احمد موسوی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: به محضر ملت شریف ایران اعلام می‌کنم که متأسفانه تعداد شهدا قابل توجه است و بیش از دو سوم جانباختگان جزو شهدا هستند. وی افزود: میزان خشونت از طرف گروه‌های تروریست و مسلح به قدری بالا بود که کشور شهدای زیادی را تقدیم کرد. رئیس بنیاد شهید بیان داشت: شهدای مردمی از قشرهای مختلف تا حافظان امنیت که با انواع و اقسام سلاح‌های گرم و سرد به شهادت رسیدند. با سلاح جنگی، شکاری، چاقو، تیغ، تبر و انواع روش‌های فجیع و دردناک که بیان این روش‌ها تلخ و خارج از تصور مردم است؛ از آتش زدن افراد تا سر بریدن و خفگی. وی افزود: به همین دلیل در بعضی از موارد مجموعه‌های مرتبط با این موضوع برای شناسایی و تشخیص هویت طی مراحل لازم نیاز به بررسی‌های دقیق‌تر داشتند و دارند اما از روزهای اخیر تحویل پیکرها، تشییع شهدا و تدفین آنان را شروع کردیم و در روزهای بعد با سرعت بیشتری این موضوع را دنبال می‌کنیم.
                      اون یک سوم حشدالشعبی عراقی بودن و نمی تونن اسامی بیگانه شون را اعلام کنن؟

وقتی گفت آتش زدن یاد حرف دوستمون افتادم که چطور مردم خشمگین و خسته از چهل و اندی سال استبداد و ظلم و زور در اصفهان 3 مزدور حشدالشعبی قاتل جوانان ایرانی را زیر لگدهای خود کشتند و نعششان را آتش زدند

حالا که ده ها هزار جوان زیر سی سال ایرانی را قتل عام کردند و آتش خشم و نفرتی عمیقتر از عمیق ترین لایه های جهنم را در دل میلیونها خانواده شعله ور کردند مانده ام چگونه و با چه آبی قرار است خاموش شود ؟

کدام باران ، کدام سیل ، کدام خروش میتواند چنان آتشفشانی را که فعال شده خاموش کند؟

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5203

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                        ..فعلا که اینترنت وصل نشده ..محدودیت ها هم داره بیشتر میشه ..رادیو تلویزیونم پرشده از سرودهای حماسی و ملی میهنی ...و تبلیغات برا کالابرگ و یارانه و وعده های سرخرمن اقتصادی ...بعیدم هست به این زودی ها شرایط عادی بشه ..‌
                        بیشتر ماها تصور می کنیم که اینا تونستن وضعیت رو کنترل کنن ولی این کاراشون نشون میده .‌خودشونم میدونن وضعیتشون چقدر شکننده اس ...
                        همونم الان مشخص شده چه فریبکاری مذبوحانه ای بوده آخه!

یک هیاهوی تبلیغاتی راه انداختن که برای هر نفر جلوتر 4 ماه کالابرگ یعنی 4 میلیون تومن واریز شده و الان مشخص شده که در عمل و واقع همون یک میلیون تومن برای افراد قابل خریده و آن سه میلیون باقیمانده سوری و مسدود هست تا ماه های بعد !!

مثل این میمونه بیای بگی به شما یک میلیارد تومن تعلق گرفته ولی 1000 ماه طول میشکه تا ماهی یک میلیون از آن برداشت کنید!

برام قابل درک نیست مغز این تفاله های حاکم چند مثقاله

نظر

• farzadi
                          Banned
                          • Aug 2011
                          • 147

ادعای رادان: ما به مأموران اجازه استفاده از سلاح نداده بودیم ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
                          وی تاکید کرد پلیس در روزهای نخست اعتراض دستور داشت تا از سلاح به هیچ وجه استفاده نکند.
                          سردار رادان، فرمانده فراجا در سخنانی گفت بهتر بود اعتراضات بازار به کمک انجمن های صنفی قانونی شکل میگرفت. منبع: صداوسیما

نظر

• مگنوس کارلسن
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1813

جناب فرزادی...از پستهایی که میذارین مشخصه ازمردم نیستین...واز طرف مقابل هستین...یه نکته خدمتتون عرض میکنم...شما با گذاشتن این پستها...وتروریست نشون دادن مردم عادی...دقیقا مثل کسی میمونین که تو دادگاه...داری به دروغ شهادت میدی...اونم درباره قتل عام تعداد زیادی از هموطنانتون...من هم دقیقا از همین موضع صحبت میکنم...من داستانها وروایاتی رو که از اون شبهای نحس...براتون میگم ...همونهایی هستند که باچشمم دیده ام..یا از نزدیکانم(خواهر..برادر..مادر)شنیده ام...در هر دادگاهی درحضور خداوند...با قسم به هرچه که شما قبول دارین...بیان میکنم...بدون عذاب وجدان...شما اگر داستانهایی رو میگید...خودتون به چشم دیده اید وحاضرین بابتش قسم بخورین...اشکالی در نقل قولشان نیست...ولی اگر واگویه دیگران یا تلویزیون ومسوولان است...لطفا در باب سخنانی که میزنید...به جهت حق الناس...بازنگری کنید...البته اگر به چیزی باور دارید....هرحرفی مسوولیتی برای شما دارد...

نظر

• farzadi
                              Banned
                              • Aug 2011
                              • 147

سلام بر استاد بزرگ شطرنج مگنوس کارلسن
                              عرض ادب وارادت دارم
                              پست ها، فقط در جهت روشن شدن اذهان هست و با ذکر منبع...تفسیرش رو شما زحمتش رو بکشید.
                              من هم مثل شما، یکی از مردم: غمزده از اتفاقاتی که هیچکدام از ما شاید باور نکنیم که در جمهوری اسلامی و ریاست جمهوری دکتر متخصص قلب: پزشکیان، دارد همچین اتفاقاتی میوفتد.
                              اگر شخص و نیت اش را نمیشناسیم، بیایید تهمت نزنیم و قضاوت نکنیم.
                              امیدوارم که همه دوستان و خانواده هاشون سلامت باشند تا آخر این ماجرا را ببینیم،

پاینده باد وطنم ایران
                              آخرین ویرایش توسط farzadi؛ 2026/01/13, 21:08.

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1813

طرف میاد تو تلویزیون میگه ما اعتراض داریم ولی با اغتشاش مخالفیم..رئیس جمهور میگه اعتراض را به من میگفتین باهم حلش میکردیم....درصورتیکه همه میدونن...اعتراض به شخص اول مملکت است...ایشون توانایی اداره مملکت رو ندارند...به هیچ کس پاسخگو نیستند...شورای خبرگان هم توانایی بازخواست ایشون را ندارد...هریکی دوسال...یکبار اعتراضات سراسری برگزار میشود..وهربار سرکوب میشود...تمامی حکومت ایشان تحت بدترین تحریمهای دنیا بوده ایم...جنگ برما تحمیل شد...تمام درآمد کشور در غزه و لبنان وسوریه در زمان ایشون برباد رفت...مردم درون کشور ...کاملا دوقطبی که نه..دو ملیتی شده اند....درهمه جا شکست خورده ایم...خوب با این کارنامه سیاه چرا باید ایشون...برمسند حکومت نشسته باشند...مگر قحط الرجال است...مگر در کشور ۸۰ میلیونی ایران...فقط یک نفروجود داردکه بتواند..بربقیه حکومت کند...مگر در قرآن..ما وامرهم شورا بینهم نداریم....چرا ایشون عزل نمیشوند...وایا نمیتوانیم برای بودن ایشون یا نبودنشان...از رفراندوم استفاده کنیم؟....صدای اعتراض مردم فقط همین است...آیا شنیده میشود؟...ایا مساله به این سادگی...راه حلی ندارد؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X