اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dornaa
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1745

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
    یکی تو مجازی افاضات فرمود که
    اعتراضات مردم به حق بود
    ولی شکستن شیشه‌های بانک‌ها کار غلطی بود

گفتم اولاً شما اینقدر عقل و فهم و درک و شعور ندارید که
    که بتونید درست و غلط امور را تشخیص دهید

دوم اینکه
    در استعاره زن و شوهر برای ملت و دولت
    زن ابتدا خواسته هاش رو با زبون خوش مطرح می‌کنه
    ولی وقتی با بی‌توجهی شوهر مواجه میشه
    گاهی لازم میشه چهارتا بشقاب چینی بکوبه زمین ، بشکنه
    تا آقای شوهر کمی به خودش بیاد
    یا کمی دارک‌تر ... با یک سیلی از خواب غفلت بیدار بشه !

این همه سال ، مردم جلوی در مجلس تجمع مسالمت‌آميز کردند
    حتی یک بطری نوشابه هم نشکستند
    نتیجه چی شد ؟
    جواب مالباختگان بورس 99 رو چی دادند؟
    به اندام چپ‌شون هم نگرفتند...

ولی اینکه بگویند توسط معترصین نبوده
    گروهک تروریستی بحثی علیحده است
    احسانی جان سلام

بقول شما زن حق داره سیلی به شوهرش بزنه تاازخواب بیدار بشه

سئوال اینجاست

که ایا این زنه حق داره سیلی به صورت غیرازشوهرش خودش بزنه

ماشین ومغازه های مردم عادی رو به اتیش کشیدن بنظرشما درست یاغلط؟

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1831

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

احسانی جان سلام

سئوال اینجاست

درنا خان تودیگه چرا...توکه شیطون ازت میترسه چرا؟؟؟
      اون فیلمی که دراومده..یارو دختره رو میندازه زمین..بعدبا لگد میزنه توصورتش...بعد با قمه میزنتش ...بعداونیکی مامور انتظامی میاد میبردش رو که حتما دیدی...اینجا قمه دست کیه؟؟...دست مردم عادیه یا دست تروریستا؟؟؟...نه دست ماموراست....این فیلم که خیلی واضحه...چرا به دروغ میاین میگین مردم..یا تروریستا کشتند...
      بسیجی قمه به دست...که قمه رو ..کشیده رو دختر مردم...چه احترامی داره که میگی....سینما رکس رو کی آتیش زد...بعیده از تو که شیطون ازت حساب میبره....این چیزا رو ندونی...نمیدونی یا خودتو زدی به اون راه؟؟؟

نظر

• محمدیان50
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 826

ایران در رابطه با توانمندی های دفاعی (موشکی،پهپادی و....) هیچ مذاکره ای نخواهد کرد.

تنها موضوع قابل مذاکره هسته ای می باشد......آن هم بدون صرف نظر کردن از غنی سازی و موارد مرتبط

سفرها و تحرکات دیپلماتیک وزیر امور خارجه برای نشان دادن عزم ایران در این رابطه است.

نظر

• dornaa
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1745

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post

وای که چه کرد حکومت روز تشییع جنازه اینا...کل خیابون مطهری رابسته بودند وگروه موسیقی...سروصدا...رژه نیروهاشون...مداحای حکومت باصداهای نخراشیدشون....اوووه.......وبمیرم برای مادرای جوونای اصفهانی توهمون خیابون....حتی اجازه نداشتند...برا بچه هاشون مراسم بگیرند....غریبانه ومظلوم....فقط شیون ازته دل....حتی نفهمیدند بچه هاشون براچی وبه چه جرمی...گلوله به سرشون ردند....حالا بیبایم اینجا برا چندتا بسیجی بی همه چیز...که برای شهوت کشتن...برای بیشرفی...برای آدمکشی ....فدا شدند صحبت کنیم....
          حالا یه بچه سه ساله داشته وبچه دومش هم توراه بوده که بعدا بیاد یه بی ناموس تراز پدرش بشه....آخه کدوم حرومزاده ای پسر جوون همسایه..هم محلی...هم مدرسه ای وکلا هموطن خودشو میکشه....اونم بدون دلیل و بی جرم وجنایت....ای تف به شرف نداشتتون....
          یارو اومده گفته نتانیاهو به من زنگ زده وگفته برو فلانی رو بکش.....
          پس من وشماهم برای شهوت سود بورس هرچی سرمون بیاد حقمونه به کس ربطی نداره که ناله میکنیم

اون مامور نظامی هم شغل اینه برای امنیت من وشماهم میکشه هم کشته میشه

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5209

در اصل توسط مرغ سحر پست شده است View Post
            محض یادآوری
            دریا با پوزه سگ نجس نمیشه
            محض تفهیم

یک. سگ حیوانی است همانند همه حیوانات دیگر عزیز و محبوب خالق ، این افکار متعفن برآمده از مسلک تازیان است که نجاست وجود خود را به حیوانی نسبت میدهد

دو. برای سوسکها ، فاضلاب همان دریاست، دریایی که خود محل تجمع همه نجاست هاست!
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5209

پس من وشماهم برای شهوت سود بورس هرچی سرمون بیاد حقمونه به کس ربطی نداره که ناله میکنیم

اون مامور نظامی هم شغل اینه برای امنیت من وشماهم میکشه هم کشته میشه
              مامور نه ، قاتل!

امنیت ما نه ، امنیت فقط شما با نابودی امنیت کل ایران و مردمش
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2287

احسانی جان سلام

سئوال اینجاست

سلام ، ماشالا چقدر انرژی داری تک‌تک پستها رو جواب میدی
                من حتی حال ندارم ریپلای پستهای خودمو جواب بدم

در پستهای قبلی گفتم انقلاب به عربی ثور میشه
                که به معنی گاو نر خشمگین است
                وقتی افتاد توی جمعیت ، دوست و دشمن نمی‌شناسه

ولی شما باید اول این قضیه رو برا خودت حل کنی که
                چه کسی بانکها و مغازه ها رو آتیش زنده ؟
                ۱ - گرسنگان و پابرهنگان
                ۲ - ملاها و نیروهای امنیتی
                ۳ - گروهک ارسالی از آمریکا و اسرائیل
                عقیده شما به عنوان مجاهد تبیین چیه ؟
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2960

مصطفی، خوش‌چشم کارشناس صداوسیما در ادامه ادعاهای خبرساز خود پیرامون تحرکات نظامی در خاورمیانه گفت: آمریکا اکثر نظامیانش را از پایگاه‌‌های اطراف ایران خالی کرده؛ خیلی راحت می‌توانیم پیاده برویم کویت و زرادخانه‌های آمریکا را خالی کنیم!

نظر

• vion
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 873

نمیدونم اولین بار کدوم از خدا بی خبری فیبوناچی را وارد بازارهای مالی و سیاست و .. کرد ..
                    این اراجیفی که میگن یکشنبه صبح امریکا حمله میکنه یا فلان تاریخ و ساعت دقیق .بر اساس اعداد فیبو ناچی میگن.. رسانه های زرد هم عاشق این چرندیات هستن و هم چنین مخاطبان شون
                    23 خرداد اسراییل 1404 حمله به ایران را شروع کرد و یکشنبه این هفته 233 روز از اون تاریخ میگذره.. 233 یک عدد فیبوناچی هست
                    بارها مشاهده کردم که برخی اتفاقات سیاسی و .. با اعداد فیبوناچی تطابق داشتن... اما غالبا میشه گفت تصادفی هم بوده..
                    خلاصه فیبو ناچی گرچه گاهی درست در میاد اما مبنای قطعی قرار ندین که بد جور بی ابرو میشین..
                    همیشه راهی هست.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2960

ترامپ ظرف همین چند روز به توافق نامه تسلیم رسید که هیچ...نرسید...قطعا حضرت اغا رو میزنه
                      دفعه قبلی نکشتش که بیاد امضا کنه و بره..
                      به هر حال حضرت اغا ملاحظات متفاوتی برای تسلیم نشدن داره
                      اما در همین چند روز تکلیف اینها مشخص میشه

یک مشت احمق متوهم ...مملکت رو به فنا دادند

نظر

• بابای یسنا
                        عضو فعال
                        • Apr 2023
                        • 727

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

محض تفهیم

یک. سگ حیوانی است همانند همه حیوانات دیگر عزیز و محبوب خالق ، این افکار متعفن برآمده از مسلک تازیان است که نجاست وجود خود را به حیوانی نسبت میدهد

دو. برای سوسکها ، فاضلاب همان دریاست، دریایی که خود محل تجمع همه نجاست هاست!
                        درود.هزاران درود به شرفت واقعا فرمایشتون چقدر زیبا ومتینه

نظر

• vion
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 873

علیرضا جان شما جوون خوبی هستین.. به بازارهای مالی و طلا بیشتر تمرکز کنین.. سیاست دنیای ممکن ها در ظاهر غیر ممکن هاست.
                          به قول تیبور مند نویسنده حوزه علوم سیاسی.. "دنیائی ممکن"
                          همیشه راهی هست.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2960

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                            علیرضا جان شما جوون خوبی هستین.. به بازارهای مالی و طلا بیشتر تمرکز کنین.. سیاست دنیای ممکن ها در ظاهر غیر ممکن هاست.
                            به قول تیبور مند نویسنده حوزه علوم سیاسی.. "دنیائی ممکن"
                            خوبی از خودته سالار
                            اما ذکر این نکته ضروری هست که من هم مثل عموم این مردم دنبال سیاست نرفتم..‌علاقه ای هم ندارم...سیاست اومد سراغم...تو دانشگاه..‌سر کار...تو جامعه...مهمانی و شب نشینی...جمع های دوستانه...محیط کار..در گوش همه ما سیاست داره نجوا می‌کنه
                            من هم مثل این مردم خیلی تلاش کردم نصیحت امثال سهراب سپهری رو آویزان گوش بکنیم و جای مردان سیاست بنشانیم درخت تا هوا تازه شود!!!! منتها خود مردان سیاست نگذاشتند و سفت ریشه در خاک داشتند

اصلا من کرور کرور دلار و سکه و طلا داشته باشم...وقتی تو یک جامعه که حالش خوش نیست...مریض شده..‌سیاست داره نابودش می‌کنه زندگی میکنم...به چه دردی میخوره!!!
                            جناب ویون ... من و امثال من دنبال سیاست نرفتیم..‌سیاست اومد سراغ ما...امیدوارم درست بشه و حداقل نسل های بعد نفس بکشند

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2960

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                              نمیدونم اولین بار کدوم از خدا بی خبری فیبوناچی را وارد بازارهای مالی و سیاست و .. کرد ..
                              این اراجیفی که میگن یکشنبه صبح امریکا حمله میکنه یا فلان تاریخ و ساعت دقیق .بر اساس اعداد فیبو ناچی میگن.. رسانه های زرد هم عاشق این چرندیات هستن و هم چنین مخاطبان شون
                              23 خرداد 1404اسراییل حمله به ایران را شروع کرد و یکشنبه این هفته 233 روز از اون تاریخ میگذره.. 233 یک عدد فیبوناچی هست
                              بارها مشاهده کردم که برخی اتفاقات سیاسی و .. با اعداد فیبوناچی تطابق داشتن... اما غالبا میشه گفت تصادفی هم بوده..
                              خلاصه فیبو ناچی گرچه گاهی درست در میاد اما مبنای قطعی قرار ندین که بد جور بی ابرو میشین..
                              درود
                              یادمه شما هم سیر تمدنی ایران رو موج شماری می‌کردید...می‌گفتید الان در ابتدای موج ۳ هستیم..از اون روز به بعد..لبنان و سوریه که در حوزه تمدنی ایران قلمداد می‌شد از دست رفت...عراق هم ماست رو کیسه کرده....امپراطور هم که رفت تو یک سوراخ ۷۰ متر زیر زمین قایم شد که خدایی نکرده در سن ۸۶ سالگی اتفاقی برایش نیافته!!!
                              شما موج شماری کردید...یکی فیبو میندازه...یکی هم مثل من ته یک خط روند نزولی رو مدام دنبال می‌کنه و افسوس میخوره...چه اشکالی داره...هر کسی مرغ خیال خودش رو از یک طرفی به پرواز در بیاره!!!؟ ما که مسولیتی نداریم...یک تحلیل و گفتگو عامیانه است!!!

نظر

• vion
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 873

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                                خوبی از خودته سالار
                                اما ذکر این نکته ضروری هست که من هم مثل عموم این مردم دنبال سیاست نرفتم..‌علاقه ای هم ندارم...سیاست اومد سراغم...تو دانشگاه..‌سر کار...تو جامعه...مهمانی و شب نشینی...جمع های دوستانه...محیط کار..در گوش همه ما سیاست داره نجوا می‌کنه
                                من هم مثل این مردم خیلی تلاش کردم نصیحت امثال سهراب سپهری رو آویزان گوش بکنیم و جای مردان سیاست بنشانیم درخت تا هوا تازه شود!!!! منتها خود مردان سیاست نگذاشتند و سفت ریشه در خاک داشتند

اصلا من کرور کرور دلار و سکه و طلا داشته باشم...وقتی تو یک جامعه که حالش خوش نیست...مریض شده..‌سیاست داره نابودش می‌کنه زندگی میکنم...به چه دردی میخوره!!!
                                جناب ویون ... من و امثال من دنبال سیاست نرفتیم..‌سیاست اومد سراغ ما...امیدوارم درست بشه و حداقل نسل های بعد نفس بکشند
                                درود علیرضا جان عزیز و بزگوار و پاینده اصفهان زیبا و مردمان هنرمند و مهربانش.
                                درست میفرمایید ..جامعه ایران به ناچار سراغ سیاست رفت. و دیگرانی که صد البته خیر خواه ما نبوده و نیستن خوراک رسانه را فراهم کردند.. اصحاب رسانه خودی جز مدح و ثنا و.. حرف دیگری برای مردم نداشتند و این گونه شد که ذهن مردم ما از اخبار و تحلیل های سیاه رسانه های فارسی زبانی پر شد که هزینه ان را بد خواهان این سرزمین میدهند..
                                اما این کمترین خود به سیاست کشانده شدم. در خلوت و تنهایی. بدور از پروپاگاندا و رسانه. با کتاب و تحقیق. از سن خیلی خیلی کم.
                                و تنها حاصلش برایم این بود که اسیر جو غالب نشدم.
                                ما کشور ثروتمندی به لحاظ منابع طبیعی هستیم و این از چشم دنیا دور نیست.بنابر این همه تلاش شون را میکنن تا وضعیت ما همین گونه باشد که امروز هستیم.
                                و صد البته تن پروری ذاتی و تفاخر به این که کتاب نمیخوانیم و .. نیز این عقب ماندگی را تشدید و افزون کرده است.
                                یادم میاد اوایل که موبایل همه گیر شد پیامک هایی از این دست برایم میومد که مثلا 14 تا صلوات بفرست و فوت کن در هوا .. یه عالمه پول در کمتر از سه روز دستت میاد.. بعد این پیام را برای 14 نفر بفرست،رد خور نداره. من انجام دادم نتیجه گرفتم..
                                امثال این پیامک ها یک ده و بیشتر بین مردم رد و بدل میشد .. تا این که یک شیر پاک خورده ملسمانی اومد گفت آقا اینا چرندیاته و کسانی که این پیامک ها را منتشر میکنن اهداف سوء دارن.. مراقب باشین
                                دقیقا یک دهه و نیم و شاید دو دهه .. جامعه ما اگر هوشیار بود .. این جور چیزا شاید سه هفته هم دوام نداشت
                                یا چند وقت پیش شایعه شد که چرخ خیاطی قدیمی جیوه قرمز داره یا طلا داره و از این دست مزخرفات.
                                چه جوی راه افتاده بود بین مردم
                                خلاصه کسانی که این شایعات را دامن میزنن هدفمند این کارها را میکنن
                                نمیشه از همه مردم انتظار داشت که برن مطالعه کنن،کتاب بخونن.. تحقیق کنن و... اما مراجعی که سالیانه ماشاا.. بودجه میگیرن وظیفه دارن به این شبهات دقیق و متقن پاسخ بدن..
                                سیاست دنیای ممکن است در رویه غیر ممکن ها
                                ایران کشوری مهم و تاثیر گذار در دو جنگ اول و دوم جهانی بوده و در جنگ دوم این ایران بود که سرنوشت جنگ را تغییر داد.
                                در سال گذشته و پیش از آن اینها را بارها باز کردم و توضیح مبسوط دادم.
                                این که روزها و هفته های آتی چه اتفاقی خواهد افتاد به طور دقیق نمیدونم.. اما آن چه که به رسانه های زرد درز میکنن غالبا مهملات و .. است که فقط برای مسموم کردن ذهن مخاطبان کاربرد دارن..
                                ارادتمند.
                                همیشه راهی هست.

نظر

در حال کار...
                                X