اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2981

الان شاهد تر و تازه رسید...من با نظرات جناب مگنوس در مورد شاهزاده کاملا مخالفم...بنظر من از اساس غلط هست...اما من نمیتونم بهش برچسب بزنم و منعش کنم از حرف زدن...نظرش هست

در جریان انقلاب هر کسی میومد حرف بزنه برچسب ساواکی بهش می‌زدند...بنده خدا از در یک ژاندارمری هم رد نشده بود...می‌گرفتند بیچاره اش میکردند

بعد برچسب منافق و مجاهد زدن شروع شد...یک همسایه داشتیم تعریف می‌کرد بنده خدا دو سال حبس الکی کشیده بود بخاطر اینکه برچسب منافق بودن بهش زده بودند..می‌گفت اصلا رجوی رو نمی‌شناختم...روز آخر بهش گفته بودند تف کن به عکس رجوی...اینم گفته بیا این ده تا تف...دست از سرم بردارید!!!!

حالا دیگه شده برچسب طرفداری از آخوند و چپ و غیره...چپ هم حق اظهار نظر و حق رأی داره دقیقا مثل من و شما...یک هفته پیش از رضا پهلوی پرسیدند نظرت در مورد خانم محمدی چیه؟ گفت ایشان حق دارند در آینده با اتکا به رای مردم نخست وزیر و یا رئیس جمهور بشوند..اونوقت شما ادعای حمایت از پهلوی دارید و از اینقدر نظرات تند دارید!!!؟

دوره این حرفا گذشته..خدا رو شکر یک بلوغ فکری نسبی در جامعه ایران حاکم هست..‌.امیدوارم بیشتر هم بشه...حتی همان آخوند هم باید اگر مجرم نباشه ... با هر پوششی که دوست داشت هم در جامعه تردد کنه و هم حقوق شهروندی مثل بقیه جامعه داشته باشه....زیاد کاسه داغ تر اش نشید

نظر

• MNB1984
      عضو فعال
      • Jan 2020
      • 389

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post

نه دیگه جناب ۱۹۸۴....با این کنش و واکنشها که طرفداران..شاهزاده..راه انداختند...حقیقتا ترس از دیکتاتوری بعدی قوت گرفته...هیچکس جرات زدن حرف مخالف نداره...الان..بیشتر اپوزیسیون رفته زیر چتر ایشون...مشکلی هم نیست....اما اگه قراره مثل خمینی وارد بشه...وحکومت رو بسپاره دست اطرافیان تمامیت خواه...باعث نگرانیست....سوسکی..وزیر میزی و غیره حرف نمیزنم(البته که از طرف جناب علیرضاهم صحبت نمیکنم..ایشون ممکنه نظرشون بامن متفاوت باشه...خودشون صاحب نظرند)....
      کما اینکه من به شخصه...به هیچ وجه...فراخوان شاهزاده رو....کار مناسبی نمیدونستم ...بدون فکر به عواقب خونبار و وحشتناکش!!!
      همه میدونن....اگر حمله ای توسط ترامپ به ایران بشه...قطعا مسببش...خون بچه ها نبوده....تصمیم در جهت منافع امریکا خواهد بود.....
      بعداز کشتار دیماه...بی تدبیری شاهزاده....دست کمی از خونخواری خامنه ای نداشته.....
      اگر امریکا حمله نکند...نتیجه همه چیزاینگونه است..
      "توطئه شبه کودتای داعشی ...تروریستی صهیونیستی..امریکایی ...اروپایی سلطنت طلبان خارج نشین ومنافقین...دیماه...توسط بصیرت مقام معظم رهبری و بیداری ملت همیشه در صحنه ...درحماسه پرشور۲۲دیماه..خنثی شد و تمام"....
      وخونهایی که به خون نیکاها ومهساها پیوستند وفراموش شدند.
      آقای مگنوسن چون برداشت و نگرش ها متفاوته اول برای فهم شما معانی و تعریف شما از واژه ها و عبارتهای ذیل چیه؟میتونی برای هر لغت صفحه توضیح بدی..با این دید نگاه کن داری برای یک پنج ابتدایی توضیح میدی وکامل شفاف باشه...
      کنش و واکنش؟
      طرفدار شاهزاده؟
      ترس از دیکتاتوری؟
      اپوزیسیون؟
      مثل خمینی بودن؟
      اطرافیان تمامیت خواه؟
      فراخوان؟
      کار مناسب؟
      عمل خونبار و وحشتناک؟
      عواقب عمل خونبار؟
      مسئولیت؟
      منافه آمریکا؟
      کشتار دی ماه؟
      بی تدبیر و تدبیر؟
      خوانخواری خامنه ای؟
      توطئه شبه کودتایی؟
      صهیونیسم؟
      اروپایی سلطنت طلب؟
      خارج نشین و منافق؟
      بصیرت مقام معظم؟
      بیداری ملت؟
      حماسه؟
      خنثی شدن؟

اینارو تعریف کن دقیق ببینم درست میفهممت بعد در مورد فراموشی خون های ریخته شده جاویدنامان بحث میکنیم...

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5219

نه دیگه جناب ۱۹۸۴....با این کنش و واکنشها که طرفداران..شاهزاده..راه انداختند...حقیقتا ترس از دیکتاتوری بعدی قوت گرفته...هیچکس جرات زدن حرف مخالف نداره...الان..بیشتر اپوزیسیون رفته زیر چتر ایشون...مشکلی هم نیست....اما اگه قراره مثل خمینی وارد بشه...وحکومت رو بسپاره دست اطرافیان تمامیت خواه...باعث نگرانیست....سوسکی..وزیر میزی و غیره حرف نمیزنم(البته که از طرف جناب علیرضاهم صحبت نمیکنم..ایشون ممکنه نظرشون بامن متفاوت باشه...خودشون صاحب نظرند)....
        کما اینکه من به شخصه...به هیچ وجه...فراخوان شاهزاده رو....کار مناسبی نمیدونستم ...بدون فکر به عواقب خونبار و وحشتناکش!!!
        همه میدونن....اگر حمله ای توسط ترامپ به ایران بشه...قطعا مسببش...خون بچه ها نبوده....تصمیم در جهت منافع امریکا خواهد بود.....
        بعداز کشتار دیماه...بی تدبیری شاهزاده....دست کمی از خونخواری خامنه ای نداشته.....
        اگر امریکا حمله نکند...نتیجه همه چیزاینگونه است..
        "توطئه شبه کودتای داعشی ...تروریستی صهیونیستی..امریکایی ...اروپایی سلطنت طلبان خارج نشین ومنافقین...دیماه...توسط بصیرت مقام معظم رهبری و بیداری ملت همیشه در صحنه ...درحماسه پرشور۲۲دیماه..خنثی شد و تمام"....
        وخونهایی که به خون نیکاها ومهساها پیوستند وفراموش شدند.
        راه حل ؟؟؟؟؟؟

انتقادم صریح و خطاب به شمای نوعی است

از سال 88 تا الان 16 سال شده! چند خیزش ؟ چند کشته برجا مانده ؟
        چه چیزی بدست آوردیم؟
        تا چند هزار سال دیگر بنشینیم بلکه شما غیر انتقاد به این و آنی که از جای خود بلند شدند و حرکت کردند راه حلی ارائه دهید که شر این شیاطین اجنبی از کشور ایران ما کنده شود؟؟

کی گفته همه طرفداران شاهزاده، سلطنت طلب هستن؟ اگرچه بین پادشاهیخواه مشروطه و سلطنت طلب تفاوت ماهیتی بزرگی هست که منتقدان نمیخواهند انرا باور کرده یا به روی خود بیاورند!
        بله در میان هر قشری ، هر جریانی همیشه یکعده متعصب هم هستند ولی مگر فقط در این جریان وجود دارد؟ مگر قرار است به خاطر تعصب آنها به مسیر خودشان ما اصل مطلب و گفتمان و عملکرد خود جریان و خود رهبری آنرا نادیده بگیریم ؟؟
        هزار بار مگر او خودش نگفته برنامه فعلی او فقط دوران گذار سه ماهه هست و نتیجه در صندوق رای ملت مشخص میشود؟؟
        پادشاهیخواهان از الان رای خود را مشخص و آماده انداختن به صندوق رای کرده اند ، شما چه ؟؟ هنوز به مانند سنوات گذشته نشسته اید و فقط غر میزنید و به دیگران میتازید ، هرگز نشده بگویید خودتان چه و که هستید و چه میخواهید ، هرگز نشده کسی از شما وجود داشته باشد فراخوانی بدهد ، رهبر موقت یا حزبی را معرفی کنید ، فقط حمله به آنکه موفق شده کاری کند انجام میدهید!

حالا که یکنفر توانسته وحدتی نسبی هم در داخل و هم خارج بین آحاد مردم بوجود بیاورد از یک سمت دیگر همسو با حکومت حمله میکنید که او نقش در خونریزی دارد ؟
        او هم همانند خود ما مردم تصورش بر این بود که نیروی سرکوبگر رژیم بعد از حضور میلیونی مردم دچار ریزش شده و آن سپاهی بسیجی مرعوب شده و تسلیم اراده میلیونی مردم خواهد شد و انقلاب به شیوه ای مسالمت آمیز به ثمر میرسد ، هیچکس باور نمیکرد آنها نه فقط شرف، که روح خود را به شیطان فروخته اند و تشنه خون زن و مرد و کودک ایرانی هستند!

این حجم تلفات و کشتار مردم در هیچ جنگی رخ نداده ، طبعا حالا که نیت خونخواری این داعشی های داخل وطن بر همگان آشکار شده گزینه حمله نظامی ارتش کشوری دیگر به ارتش غیر ایرانی حاکم بر ایران میتواند فرصتی مناسب برای خیزش مردمی با تلفات کمتری باشد .

همین ، این دیگر نیاز به توجیه و تفسیر ندارد ،
        واقعیت عریان کشور ماست.

( راستی من اصلا پادشاهیخواه و یا نماینده این جریان فکری نیستم ، ولی از زاویه حقیقت و تحلیل منصفانه به ماجرا نگاه میکنم )
        آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2026/02/22, 13:00.
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ashkan zandi
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1163

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

راه حل ؟؟؟؟؟؟

انتقادم صریح و خطاب به شمای نوعی است

از سال 88 تا الان 16 سال شده! چند خیزش ؟ چند کشته برجا مانده ؟
          چه چیزی بدست آوردیم؟
          تا چند هزار سال دیگر بنشینیم بلکه شما غیر انتقاد به این و آنی که از جای خود بلند شدند و حرکت کردند راه حلی ارائه دهید که شر این شیاطین اجنبی از کشور ایران ما کنده شود؟؟

کی گفته همه طرفداران شاهزاده، سلطنت طلب هستن؟ اگرچه بین پادشاهیخواه مشروطه و سلطنت طلب تفاوت ماهیتی بزرگی هست که منتقدان نمیخواهند انرا باور کرده یا به روی خود بیاورند!
          بله در میان هر قشری ، هر جریانی همیشه یکعده متعصب هم هستند ولی مگر فقط در این جریان وجود دارد؟ مگر قرار است به خاطر تعصب آنها به مسیر خودشان ما اصل مطلب و گفتمان و عملکرد خود جریان و خود رهبری آنرا نادیده بگیریم ؟؟
          هزار بار مگر او خودش نگفته برنامه فعلی او فقط دوران گذار سه ماهه هست و نتیجه در صندوق رای ملت مشخص میشود؟؟
          پادشاهیخواهان از الان رای خود را مشخص و آماده انداختن به صندوق رای کرده اند ، شما چه ؟؟ هنوز به مانند سنوات گذشته نشسته اید و فقط غر میزنید و به دیگران میتازید ، هرگز نشده بگویید خودتان چه و که هستید و چه میخواهید ، هرگز نشده کسی از شما وجود داشته باشد فراخوانی بدهد ، رهبر موقت یا حزبی را معرفی کنید ، فقط حمله به آنکه موفق شده کاری کند انجام میدهید!

حالا که یکنفر توانسته وحدتی نسبی هم در داخل و هم خارج بین آحاد مردم بوجود بیاورد از یک سمت دیگر همسو با حکومت حمله میکنید که او نقش در خونریزی دارد ؟
          او هم همانند خود ما مردم تصورش بر این بود که نیروی سرکوبگر رژیم بعد از حضور میلیونی مردم دچار ریزش شده و آن سپاهی بسیجی مرعوب شده و تسلیم اراده میلیونی مردم خواهد شد و انقلاب به شیوه ای مسالمت آمیز به ثمر میرسد ، هیچکس باور نمیکرد آنها نه فقط شرف، که روح خود را به شیطان فروخته اند و تشنه خون زن و مرد و کودک ایرانی هستند!

این حجم تلفات و کشتار مردم در هیچ جنگی رخ نداده ، طبعا حالا که نیت خونخواری این داعشی های داخل وطن بر همگان آشکار شده گزینه حمله نظامی ارتش کشوری دیگر به ارتش غیر ایرانی حاکم بر ایران میتواند فرصتی مناسب برای خیزش مردمی با تلفات کمتری باشد .

همین ، این دیگر نیاز به توجیه و تفسیر ندارد ،
          واقعیت عریان کشور ماست.
          تورو بخدا جواب اینارو ندید
          بعید از شماها با جواب دادن دارید بها میدید
          نمیشه مطلب باز کرد فقط در این حد که جواب ندید مشخصه از طرز رفتار و گفتار و سابقشون بذارید انگ بزنن فقط جواب ندید

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2981

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post

تورو بخدا جواب اینارو ندید
            بعید از شماها با جواب دادن دارید بها میدید
            نمیشه مطلب باز کرد فقط در این حد که جواب ندید مشخصه از طرز رفتار و گفتار و سابقشون بذارید انگ بزنن فقط جواب ندید
            اشکان زندی!!!! نون منو آجر نکن..دارم نت بر میدارم
            میخوای یک وقت ملاقات بگیرم بری داور رو ببینی؟

نظر

• liveparsi
              عضو عادی
              • Dec 2014
              • 242

چقدر تضارب آرا اینجا می‌بینم. این خودش نشان دهنده اینه که هنوز جامعه به آن رشد فکری لازم برای تغییر حکومت نرسیده است. همیشه باور داشتم که دلیل سر کار آمدن حاکمان نالایق در ایران، خود مردم هستند. سرانه مطالعه کتاب در کشور گویای همه چیز است. افرادی که در اوقات فراغت خود به فکر خواندن کتاب باشند،هنوز بسیار کم هستند. نتیجه اش هم میشود همین نارضایتی همیشگی مردم ...

بنده اعتقاد دارم تا زمانی که سرانه مطالعه مردم بالا نرود و به تبع آن رشد فکری مناسبی ایجاد نشود، رفتن این حاکم و آمدن حاکمان جدید هم دردی را دوا نمی‌کند. تا وقتی که مردم را می‌شود به راحتی با دروغ فریب داد (طبق گفته آقای ظریف)، چرا حاکمان خودشان را به زحمت بیندازند؟

ما مردم حتی حق خودمان را هم نمی‌دانیم. مثلاً این همه یارانه پنهان هر روز هدر می‌رود، اما ما آن را لطف دولت‌ها می‌دانیم. نمونه‌اش یارانه بنزین( البته خود واژه «یارانه» گویای این دزدی بزرگ است. این واژه باید «حقّانه» باشد، نه یارانه. مگر دارند ما را یاری می‌کنند؟ دارند بخشی از حقمان را به ما می‌دهند) یارانه برق، گاز و غیره هم به جای اینکه به خود مردم داده شود، در بخش تولید و مصرف تزریق می‌شود تا هر کس بیشتر مصرف کند، بتواند یارانه بیشتری بگیرد. همین موضوع عامل اصلی هدررفت ثروت ملی شده است. اگر این مبالغ یارانه به خود مردم پرداخت می‌شد، آن هم به شکلی که به کالاهای مشخص تبدیل شود، دیگر کمتر کسی نیاز داشت که حتی کار کند. اینجا بود که خودبه‌خود حقوق کارگر افزایش پیدا می‌کرد. برای کمک به تولید هم، مثل چین و خیلی کشورهای دیگر، می‌توان یارانه تولید را به‌صورت هدفمند به تولیدکننده داد تا بتواند رقابت کند، نه این‌که صرفاً به هدررفت منابع منجر شود.

از دید من، ما زمانی آماده تغییر واقعی هستیم که مثلاً همه برای گرفتن حقّانه خودمان شروع به اعتراض کنیم. یعنی خیلی آگاهانه، هدفمند و یکپارچه و متحد اعتراض کنیم. به نظرم آن وقت دیگر نیازی به انقلاب هم نیست، چون حکومت خودبه‌خود تغییر رویه خواهد داد. لازمه این امر هم افزایش رشد فکری جامعه از طریق افزایش سرانه مطالعه است. از خودمان شروع کنیم و دیگران را نیز تشویق به این کار کنیم.

نظر

• MNB1984
                عضو فعال
                • Jan 2020
                • 389

در اصل توسط liveparsi پست شده است View Post
                چقدر تضارب آرا اینجا می‌بینم. این خودش نشان دهنده اینه که هنوز جامعه به آن رشد فکری لازم برای تغییر حکومت نرسیده است. همیشه باور داشتم که دلیل سر کار آمدن حاکمان نالایق در ایران، خود مردم هستند. سرانه مطالعه کتاب در کشور گویای همه چیز است. افرادی که در اوقات فراغت خود به فکر خواندن کتاب باشند،هنوز بسیار کم هستند. نتیجه اش هم میشود همین نارضایتی همیشگی مردم ...

بنده اعتقاد دارم تا زمانی که سرانه مطالعه مردم بالا نرود و به تبع آن رشد فکری مناسبی ایجاد نشود، رفتن این حاکم و آمدن حاکمان جدید هم دردی را دوا نمی‌کند. تا وقتی که مردم را می‌شود به راحتی با دروغ فریب داد (طبق گفته آقای ظریف)، چرا حاکمان خودشان را به زحمت بیندازند؟

ما مردم حتی حق خودمان را هم نمی‌دانیم. مثلاً این همه یارانه پنهان هر روز هدر می‌رود، اما ما آن را لطف دولت‌ها می‌دانیم. نمونه‌اش یارانه بنزین( البته خود واژه «یارانه» گویای این دزدی بزرگ است. این واژه باید «حقّانه» باشد، نه یارانه. مگر دارند ما را یاری می‌کنند؟ دارند بخشی از حقمان را به ما می‌دهند) یارانه برق، گاز و غیره هم به جای اینکه به خود مردم داده شود، در بخش تولید و مصرف تزریق می‌شود تا هر کس بیشتر مصرف کند، بتواند یارانه بیشتری بگیرد. همین موضوع عامل اصلی هدررفت ثروت ملی شده است. اگر این مبالغ یارانه به خود مردم پرداخت می‌شد، آن هم به شکلی که به کالاهای مشخص تبدیل شود، دیگر کمتر کسی نیاز داشت که حتی کار کند. اینجا بود که خودبه‌خود حقوق کارگر افزایش پیدا می‌کرد. برای کمک به تولید هم، مثل چین و خیلی کشورهای دیگر، می‌توان یارانه تولید را به‌صورت هدفمند به تولیدکننده داد تا بتواند رقابت کند، نه این‌که صرفاً به هدررفت منابع منجر شود.

از دید من، ما زمانی آماده تغییر واقعی هستیم که مثلاً همه برای گرفتن حقّانه خودمان شروع به اعتراض کنیم. یعنی خیلی آگاهانه، هدفمند و یکپارچه و متحد اعتراض کنیم. به نظرم آن وقت دیگر نیازی به انقلاب هم نیست، چون حکومت خودبه‌خود تغییر رویه خواهد داد.
                بگیر فعلا بخواب...

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1852

جناب کیوان...جدا ازهرفکرونظری...مگر شاهزاده..داره سرباز گیری میکنه...یا نیروی مسلح وارتشی دراختیار داره که میفرمایین اتحاد بین مردم ایجاد کرده...اتحاد رو برای بعداز رفتن اینا درست کرده نه برای الان....من ۳سّوال پرسیدم...وبه هر۳ی انهاهم بادید خودم پاسخ دادم....اول...فراخوان شاهزاده..که موجب کشتار شد...درست بوده؟؟...وجواب من ...نه درست نبوده....دوم..خون بچه ها(که شما میفرمایین چندین سال است که برزمین ریخته میشود)....ایا کمکی به رفتن اینها کرده ؟؟...جواب واضح من اینست که خیر...وسوم اینکه..آیا حمله احتمالی ترامپ..به اینها به درخواست مردم ویا شاهزاده بوده....یا براساس منافع داخلی خودآمریکا وایالت خودمختارش در خاورمیانه(اسراییل)....وپاسخ من ..فقط منافع امریکا....
                  حالا پرسش چهارم...چه فرقی میکنه...رهبر این جنبش...کی باشه وزیر چتر کی جمع بشیم درآینده...واین مورد چه اثری ممکنه در...ازبین بردن این حکومت داشته باشه...؟؟؟...

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5219

در اصل توسط liveparsi پست شده است View Post

از دید من، ما زمانی آماده تغییر واقعی هستیم که مثلاً همه برای گرفتن حقّانه خودمان شروع به اعتراض کنیم. یعنی خیلی آگاهانه، هدفمند و یکپارچه و متحد اعتراض کنیم. به نظرم آن وقت دیگر نیازی به انقلاب هم نیست، چون حکومت خودبه‌خود تغییر رویه خواهد داد. لازمه این امر هم افزایش رشد فکری جامعه از طریق افزایش سرانه مطالعه است. از خودمان شروع کنیم و دیگران را نیز تشویق به این کار کنیم.
                    کاربر عرزشی باور کن از آب نمیتوان کره گرفتا!

متاسفانه در مکتب فکری امثال تو تکصدایی به معنای رشد و بلوغ جامعه و تضارب آرا به معنای بیسوادی است!!
                    مشخصه که عرزشی جماعت فهمی از دموکراسی نداره ، تضارب آرا یعنی افکار و عقاید گوناگون ، احزاب برآمده از آرا گوناگون و زندگی مسالمت آمیز آنها با یکدیگر
                    در تمام این 47 سال تلاش کردید کل جامعه با یک ضرب آنهم از نوع ایدئولوژی توهم و تازی محور به ساز شما برقصد که نقشتان بر آب شد.

شما خودت را با ما مردم جمع نزن ، شما باید بگویی مای حکومتی !
                    تغییر خیلی وقت است شروع شده و مشخصا باب میل شما حکومتی ها نیست و نخواهد بود .

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5219

جناب کیوان...جدا ازهرفکرونظری...مگر شاهزاده..داره سرباز گیری میکنه...یا نیروی مسلح وارتشی دراختیار داره که میفرمایین اتحاد بین مردم ایجاد کرده...اتحاد رو برای بعداز رفتن اینا درست کرده نه برای الان....من ۳سّوال پرسیدم...وبه هر۳ی انهاهم بادید خودم پاسخ دادم....اول...فراخوان شاهزاده..که موجب کشتار شد...درست بوده؟؟...وجواب من ...نه درست نبوده....دوم..خون بچه ها(که شما میفرمایین چندین سال است که برزمین ریخته میشود)....ایا کمکی به رفتن اینها کرده ؟؟...جواب واضح من اینست که خیر...وسوم اینکه..آیا حمله احتمالی ترامپ..به اینها به درخواست مردم ویا شاهزاده بوده....یا براساس منافع داخلی خودآمریکا وایالت خودمختارش در خاورمیانه(اسراییل)....وپاسخ من ..فقط منافع امریکا....
                      حالا پرسش چهارم...چه فرقی میکنه...رهبر این جنبش...کی باشه وزیر چتر کی جمع بشیم درآینده...واین مورد چه اثری ممکنه در...ازبین بردن این حکومت داشته باشه...؟؟؟...
                      جناب مگنوس ، گاهی از شما پیام و محتواهای خیلی جالب و مستدلی میبینم و لایک میکنم ، گاهی هم اینچنین بی محتوا و سبک!
                      راستش کاراکتر شما هنوز برایم نامفهوم باقی مانده

متاسفانه هم پرسش و هم پاسخهایتان به خودتان بسیار مغالطه آمیز و کوته بینانه است و دوباره مطرح کردن چنین متن بی محتوا و سبکی از طرف شما به معنای نخواندن و درک نکردن متن طولانی قبلی ام است ، پس ترجیح میدم به بحث با شما در اینباره ادامه ندهم، اگر دیگران دوست دارند با شما بحث خواهند کرد. 🙏

نظر

• liveparsi
                        عضو عادی
                        • Dec 2014
                        • 242

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

کاربر عرزشی باور کن از آب نمیتوان کره گرفتا!

متاسفانه در مکتب فکری امثال تو تکصدایی به معنای رشد و بلوغ جامعه و تضارب آرا به معنای بیسوادی است!!
                        مشخصه که عرزشی جماعت فهمی از دموکراسی نداره ، تضارب آرا یعنی افکار و عقاید گوناگون ، احزاب برآمده از آرا گوناگون و زندگی مسالمت آمیز آنها با یکدیگر
                        در تمام این 47 سال تلاش کردید کل جامعه با یک ضرب آنهم از نوع ایدئولوژی توهم و تازی محور به ساز شما برقصد که نقشتان بر آب شد.

شما خودت را با ما مردم جمع نزن ، شما باید بگویی مای حکومتی !
                        تغییر خیلی وقت است شروع شده و مشخصا باب میل شما حکومتی ها نیست و نخواهد بود .
                        تو چقدر کم خردی. عرزشی باباته و هفت جد ابادت. ضمنا تضارب ارا خوبه اما نه تواین برهه زمانی و مسیله ای که شما درگیرشید و اینجا دقیقا مثل سم میمونه. بشین پای منقلت و توهم بزن .

نظر

در حال کار...
                        X