یکم اخبار واقعی و نه فیک نیوز داخلی رو دنبال کنید می فهمید آمریکا و اسراییل قصد داشتند تابستان 2026 به ایران حمله کنند ، احتمالا بعد جام جهانی ، اما اعتراضات فقط زمانشو جلو انداخت . همونطور که زدن تاسیسات فردو از سالها پیش برنامه ریزی شده بود ، بمبهایی که تو این حمله استفاده کردند رو از سالها پیش داشتند روش کار می کردند
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
X
-
قافیه که تنگ آید، شاعر به جفنگ آید. سابقۀ پستهای من در مورد 96 و 98 در همینجا و در «تالار بورس» با نام کاربری دیگهای مشخصه که از طریق archive.org وقتی اینترنت برگرده میشه اسکرینشات گرفت. در مورد 1404 و مسئول کشتارها هم خیلی واضح نظرم رو گفتم. انقدر احمقی که هنوز نمیفهمی من دارم اصلاً چی میگم و خیال میکنی دارم میگم رضا کاکولد یهتنه باعث حمله به ایران شده یا هرکی کشته شده مقصرش این دلقک بوده. خیلی نوبره که تو احمدینژادی دوزاری که سابقهات معلومه برای ما شدی مدعی اعتراضات. یعنی من اعتراضاتی که خودم توش شرکت داشتم رو مسخره کردم؟ کجاست؟ لینک پُستش رو بده خودمونم بخونیم. LOL. در کل باز رفتیم تو فاز بازپخش نوار کاست کلیشهها و تکرار برچسبزنیها و دستوپازدنهای همیشگی. واقعیت جذابیتی برام نداره و همونطور که گفتم این در و دهاتیبازیها نهایت دهۀ هشتاد جواب میداد. فعلاً بسوز با همینهایی که گفتم که فکر میکنم جیرۀ چند روزت بشه. راستی، سر جدّت یه تست آیکیو هم بده که نصف حرفها رو برعکس متوجه نشی!
کلیپی از فرامرز دادرس (افسر سابق گارد شاهنشاهی) میدیدم که خوب میگفت: «هی میگن این رژیم باید برود. خب اگه میتونی، ببرش. اگه نمیتونی، خیلی عذر میخوام، خفهخون بگیر بتمرگ یه گوشه، اونهایی که ذرهذره کار رو [در این بیستوپنج سال] بردن جلو ادامهاش رو هم انجام میدن.» مشکل پارازیتهایی که امثال رضا در این سالها انداختن، همینه که مسیر رسیدن به آزادی فقط دورتر شده.
فکر میکنم به حد کافی دوستان سطلی رو چزونده باشم. فعلاً کافیست، تا دور بعدی که مجدد دستپُر بر خواهم گشت. با تأکید مجدد بر اینکه قماش عرزشی هم برای بنده سرسوزنی با فرقۀ سطلیها تفاوت ندارن و دشمنشادکن نشیم یهوقت 😄 خلاصه که حل شدن تدریجی سطلی-عرزشیها در دل آزادیخواهان رو تنها راهحل میدونم.
فعلاً
نظر
-
گفتم که خودبزرگ بینی خصوصیت عرزشیهاست من اینجا نمیام و من bourse planهستم و فلان هرچی هستی برای خودتی از نظر ما هیچی نیستیدر اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Postدقیقا همینه....انتظار داشتم کثافتی مثل تو که یک روزی بجای اینکه زاییده بشی...ر...شدی و دست و پا در آوردی....به مردم معترض ۹۶ و ۹۸ و ۱۴۰۴ توهین کنی...اون رو بی نتیجه بدونی
اگر اینجا یک کره شمالی شیعه نشد...بخاطر از خودگذشتگی همین مردم معترض در همه اعتراضات بود...وگرنه حجاقا پوتین یک کره شمالی اینجا برات میساخت...تو رو هم میبستند به گاری با این فهم و شعورت..نه اینکه انتظار اینترنت آزاد داشته باشی.
تمامی اعتراضات ۴۰ سال گذشته...برای تغییر بود...این مردم به سیاستهای منطقه ای ..به اقتصاد...به سیاست داخلی و خارجی...به رعایت نشدن حقوق اجتماعی.. اعتراض داشتند
۴۰۴ هم مستثنی نبود...در اینده هم اعتراضی بشه به همین منوال هست....۸۸ هم همین بود...مردم فقط معترض به تقلب در انتخابات نبودند...انتخابات رو وسیله ای برای تغییر میدونستند..به اون عدم تغییر معترض بودند
من حالم از چپولها بهم میخوره...اما هیچ وقت اجازه ندادم به خودم ۶۷ رو نادیده بگیرم و قربانی شدنشون رو برای هیچ بدونم...چه برسه به اینکه توهین کنم...شما ها واقعا چه حیووونی هستید...با پهلوی مشکل داری نقدش کن...اصلا فحشش بده...چرا کل اعتراضات سه دوره رو زیر سوال میبری فقط بخاطر چهار تا شعار طرفداران پهلوی
اومدی بیرون دیدی مردم شعار حمایت از پهلوی سر میدهند...اون عقده های درونیت فعال شده و چشم بستی روی این همه جنایت...فقط بخاطر اینکه مردم برای تغییر اسم پهلوی رو به زبان آوردند...کل اعتراضات رو منکر شدی....شعور نداشتی بفهمی در درجه اول اینها هموطنانت هستند که برای بهبود معیشت و اقتصاد پا گذاشتند در خیابان...بخاطر عقده آت از پهلوی هموطن و دستاورد اعتراض هموطن آت هم منکر میشی
تا الان آدم حسابت نمیکردم...اما باز فکر میکردم یکم بوی از انسانیت بردی که حرف میگذاشتم روی زمین که برداری...از الان به بعد دیگه بیخیال...یکسری مرزها رو کلا رد کردی...بعنوان یک انسان نمیشه قضاوتت کرد...یک گونه خاص جانوری هستی!!!
👍 4نظر
-
مثل اینکه خبرهای هست جنگ داخلی آیا راستی ۲۷۰ میلیارد دلار هزینه صبحانه مربا هویج رو هم حساب کرده بر جد وآباد راس تاکفتان لعنت اونوقت چه جوری فولاد و پتروشیمی های این قدر ارزش دارند اونوقت ارزش کل بورس یک کشور زیر ۸۰ میلیارد دلار هست بی فانوسها که خدا کنه سقط شوید دست از دلال بازی در دلار و مسکن و طلا و سفته بازی در خودرو بر دارید و به صنعت و بورس و تولید کشور توجه کنید به طور نمونه شرکتی مانند صدرا باس ارزشش بالای ۳۰ میلیارد دلار باشه اما ارزشش هست ۲۷ میلیون دلار بر بزگ و کوچکتان لعنت که جز دزدی و تخریب و اختلاس و دروغ کار دیگری نمی کنیدیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👍 1نظر
-
-
دلم نیومد این رو هم نگم. یه دفعه یادم افتاد. از ارتش [خیالی] رضا و ریزش حداکثری نیروهای حکومتی چه خبر؟ ظاهراً میلیونی شده؟ اگه همین روند ادامه پیدا کنه، تعداد نظامیهای [خیالی] جدا شده از سیستم و پیوسته به رضا، از مجموع همۀ نیروهای مستقر در کشور هم بیشتر میشه! نظامی و انتظامی و بسیجی و سپاهی و ارتشی و مرز و ایست بازرسی و کلانتری و پلیس دیپلماتیک و سایبری و دریایی و هوایی و زمینی رو که زدن. وقتش نرسیده کاکولدخان اذن حضور بدن به گارد جاویدان؟ شایدم حضرت ربعپهلوی یک «مسلخ» دیگه به سبک دی ماه رو دارن برنامهریزی میکنن؟ آخ که تاجوتخت و قدرت چهقدر عزیزه و خون رعیتجماعت چه بیارزش. اگه آخرش یه دهات کوچک یا تکه زمینی ویران هم باقی بمونه، کافیست؛ همونجا در کنار تعدادی «آیرَن»پرست آریایی تاجگذاری میکنیم و در کنارش پرنسس «نور زهرا» عزیز برامون به انگلیسی نطقی احساسی میکنند و در حالی که اشک در چشمانمون حلقه زده و تصاویر سربازان کشتهشدۀ آمریکایی و بَنِر «تنک یو ترامپ» رو هم به نشانۀ احترام در بکگراند داریم، این عقده و کینۀ نیمقرنی رو تسلی میدیم.
دوستان سطلی، سعی کنید بچههای خوبی باشید و علاوه بر رعایت ادب، مراقب پاره نشدن نوار کلیشهها هم باشید 😄
تا چند هفتۀ دیگه، خداحافظ
نظر
-
دقیقا همینطوره دوست عزیز...نباید هم با این جماعت هم کلام شد...اما هر از گاهی بد نیست شررره کنه از فرق سر تا نوک شصت پاشوندر اصل توسط ali141 پست شده است View Post
گفتم که خودبزرگ بینی خصوصیت عرزشیهاست من اینجا نمیام و من bourse planهستم و فلان هرچی هستی برای خودتی از نظر ما هیچی نیستی
الاغ یک سرک از در خونه کشیده تو کوچه ...اسمش رو گذاشته شرکت در اعتراضات و به خودش اجازه میده هر حرف مفتی در مورد دستاورد اون اعتراض بزنه
چند روزی بود موعد کوپن اش شده بود...حسابی حالش جا اومد
👍 3نظر
-
چی می گی مشکل آمدن گربه و رفتن سگ نیست مشکل اینکه درآمدی نیست اگر هم باشه کفاف یک زندگی آبرومندانه رو نمی دهد گور بابای همشون همه با هم گوشت کیلو چند روغن ماست برنج کرایه خونه چند راستی چه جوری حساب کردن خسارت جنگ شده ۲۷۰ میلیارد دلار بعد ارزش کل بورس زیر ۸۰ میلیارد دلار اینها تنها هنرشان ایجاد تورم و گرانی سرسام آور هست فکر کردن برای کل دنیا هم می تونن ایجاد گرانی و تورم کنند برو خدا رو شکر کن هنوز ناتو وارد عمل شده همین عربستان و امارات هزینه های ناتو رو بدهند بهتون می گم اینجا از غزه بدتر می شه این داستان سگ رفت گربه می خواد بیاد رو هم بی خیال بشیددر اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Postدلم نیومد این رو هم نگم. یه دفعه یادم افتاد. از ارتش [خیالی] رضا و ریزش حداکثری نیروهای حکومتی چه خبر؟ ظاهراً میلیونی شده؟ اگه همین روند ادامه پیدا کنه، تعداد نظامیهای [خیالی] جدا شده از سیستم و پیوسته به رضا، از مجموع همۀ نیروهای مستقر در کشور هم بیشتر میشه! نظامی و انتظامی و بسیجی و سپاهی و ارتشی و مرز و ایست بازرسی و کلانتری و پلیس دیپلماتیک و سایبری و دریایی و هوایی و زمینی رو که زدن. وقتش نرسیده کاکولدخان اذن حضور بدن به گارد جاویدان؟ شایدم حضرت ربعپهلوی یک «مسلخ» دیگه به سبک دی ماه رو دارن برنامهریزی میکنن؟ آخ که تاجوتخت و قدرت چهقدر عزیزه و خون رعیتجماعت چه بیارزش. اگه آخرش یه دهات کوچک یا تکه زمینی ویران هم باقی بمونه، کافیست؛ همونجا در کنار تعدادی «آیرَن»پرست آریایی تاجگذاری میکنیم و در کنارش پرنسس «نور زهرا» عزیز برامون به انگلیسی نطقی احساسی میکنند و در حالی که اشک در چشمانمون حلقه زده و تصاویر سربازان کشتهشدۀ آمریکایی و بَنِر «تنک یو ترامپ» رو هم به نشانۀ احترام در بکگراند داریم، این عقده و کینۀ نیمقرنی رو تسلی میدیم.
دوستان سطلی، سعی کنید بچههای خوبی باشید و علاوه بر رعایت ادب، مراقب پاره نشدن نوار کلیشهها هم باشید 😄
تا چند هفتۀ دیگه، خداحافظیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👏 1نظر
-
امراطور ژاپن بعد از خوردن بمب اتم تسلیم شد بعد از اینکه تسلیم شد گفت اگر قرار بر این بود گه بخورم اول می خوردم بهتر بودم تا بعد از دریافت دو بمب اتم حالا هم یکی باس به این بی شرفها بگه بی شرفها آخر که به گه خوردن می افتین پشت پرده هم باشه نمی زارن صداش درنیاد دیر شده زودتر گه رو بخورین تموم بشه برهیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👏 2👍 1نظر
-
از یه چیز به شدت خوشحالم اونم سقط شدن یه مشت دزد و......هست والسلامیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👍 4نظر
-
-
-
ببینید. قضیه ظاهرا فراتر از اینهاست.در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
خب دختران علم الکثافت در اختیارشون هستن
این چند صد هزار نیروی افغانی و عراقی که وارد ایران کردن به هر حال نیازهای مخصوص خودشون رو دارن. چند سال پیش قانونی رو می خواستن تصویب کنن که معلوم نشد تهش چی شد؟ اما می دونیم که اینا اصلا کاری به قانون ندارن و هر کاری که دوست دارن می کنن. می خواستن تصویب کنن که مادرانی که پدر ایرانی ندارن یا پدرشون معلوم نیست می تونن برای فرزندانشون شناسنامه ی ایرانی بگیرن. اولش من فکر می کردم که این قضیه می تونه دو تا علت داشته باشه یکی این که فحشا در کشور به شدت گسترده شده و فرزندان ناشی از روابط نامشروع دارن خیلی زیاد می شن و در واقع می خوان به حرامزادگی مشروعیت بدن. علت دوم هم اینه که ممکنه در استان های شرقی برخی از دختران با مردهای افغانستانی و پاکستانی ازدواج کنن و این فرزندان رو می خوان ایرانی حساب کنن.
اما الان متوجه می شیم که موضوع فراتر از این حرفهاست . این بیگانگان قراره توی ایران با ناموس ایرانی رابطه برقرار کنن و بچه هاشون رو می خوان ایرانی حساب کنن. بنابراین چه نیازی به حدود 10 میلیون ایرانی مهاجر وبعد اصلا چه نیازی به خود مردم ساکن ایران!! عملا پروژه ی تغییر نسله. قراره از این بعد شیعیان عراقی و افغانی اکثریت جمعیت کشور رو تشکیل بدن و جایگزین ایرانی هایی بشن که ایدئولوژی شون رو عوض کردن. اینجا واقعا نمی شه گفت زهی خیال باطل! چون قضیه خیلی جدیه. به زودی ایران برای ایرانی های اصیل غیر قابل زندگی می شه.
این اتفاق البته در یک مقیاس کوچک تر سالهاست که در خیلی از شهرهای بزرگ افتاده. شما از ساکنان اصیل اون شهرها سوال کنید. مثلا شما توی شیراز دیگه شیرازی اصیل پیدا نمی کنید. خودشون می گن که ما اقلیت شیرازی های مقیم شیراز هستیم! در تهران هم همینه. منتها چون تهران اصولا اصالت زیادی نداره این قضیه کمتر به چشم میاد منتها اکثریت ساکنین تهران متعلق به جاهای دیگه هستند و سابقه ی سکونتشون توی این کلانشهر به 50 سال هم نمی رسه. و همین طور سایر شهرها هم به همین صورت. حالا قراره در مقیاس ملی انجام بشه. امیدوارم که اشتباه تحلیل کرده باشم.
🙏 2😂 1نظر
-
ما پیروز شدیدم فقط نمی دونم چرا شاخص بورس آمریکا در آستانه زدن سقف جدیده ولی بورسو ایرانو التماس می کنند باز نکنند؟!قیمت نفت هم ریزشی شد ، و آخرین سلاح جمهوری اسلامی هم داره به فنا میره ، توی توییتهای قالیباف خیلی مشخص بود خیلی رو فشار افکار عمومی مردم آمریکا احتمالا به خاطر افزایش قیمت بنزین و فشار کشورهای عربی برای پایان جنگ حساب باز کردند و به خاطر همین بود که دیوانه وار به هرچی دم دستشون بود حمله کردند ، فارق از اینکه این دیوانه گی چه هزینه ای برای ایران و مردمش و احتمالا ته مانده جمهوری اسلامی داره ، ولی نمی دونستند در مورد اعراب بر عکس میشه و در مورد مردم آمریکا تیرشون خطا میره ، در ضمن بستن تنگه هرمز بیشتر تیر تو پا بود تا چیز دیگه ، همونطور که دعوت به حظور در خیابانها باعث شد ، اندازه واقعی طرفدان مشخص بشه ، ایضا دعوت از متجاوزان خارجی برای سرکوب مردم و ... مگه میشه همه راهو اشتباه بری؟!
47 سال عمرمون بابت تحلیلهای غلط عده ای مغز فندقی به فنا رفت و خدا رو شکر که بلد نیستند کوتاه بیاند و دستو تو برند.آخرین ویرایش توسط akuji؛ 2026/04/15, 14:33.
👍 8نظر
-
راه حلش ازدواج نکردن هست چه موقت چه دایمدر اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
ببینید. قضیه ظاهرا فراتر از اینهاست.
این چند صد هزار نیروی افغانی و عراقی که وارد ایران کردن به هر حال نیازهای مخصوص خودشون رو دارن. چند سال پیش قانونی رو می خواستن تصویب کنن که معلوم نشد تهش چی شد؟ اما می دونیم که اینا اصلا کاری به قانون ندارن و هر کاری که دوست دارن می کنن. می خواستن تصویب کنن که مادرانی که پدر ایرانی ندارن یا پدرشون معلوم نیست می تونن برای فرزندانشون شناسنامه ی ایرانی بگیرن. اولش من فکر می کردم که این قضیه می تونه دو تا علت داشته باشه یکی این که فحشا در کشور به شدت گسترده شده و فرزندان ناشی از روابط نامشروع دارن خیلی زیاد می شن و در واقع می خوان به حرامزادگی مشروعیت بدن. علت دوم هم اینه که ممکنه در استان های شرقی برخی از دختران با مردهای افغانستانی و پاکستانی ازدواج کنن و این فرزندان رو می خوان ایرانی حساب کنن.
اما الان متوجه می شیم که موضوع فراتر از این حرفهاست . این بیگانگان قراره توی ایران با ناموس ایرانی رابطه برقرار کنن و بچه هاشون رو می خوان ایرانی حساب کنن. بنابراین چه نیازی به حدود 10 میلیون ایرانی مهاجر وبعد اصلا چه نیازی به خود مردم ساکن ایران!! عملا پروژه ی تغییر نسله. قراره از این بعد شیعیان عراقی و افغانی اکثریت جمعیت کشور رو تشکیل بدن و جایگزین ایرانی هایی بشن که ایدئولوژی شون رو عوض کردن. اینجا واقعا نمی شه گفت زهی خیال باطل! چون قضیه خیلی جدیه. به زودی ایران برای ایرانی های اصیل غیر قابل زندگی می شه.
این اتفاق البته در یک مقیاس کوچک تر سالهاست که در خیلی از شهرهای بزرگ افتاده. شما از ساکنان اصیل اون شهرها سوال کنید. مثلا شما توی شیراز دیگه شیرازی اصیل پیدا نمی کنید. خودشون می گن که ما اقلیت شیرازی های مقیم شیراز هستیم! در تهران هم همینه. منتها چون تهران اصولا اصالت زیادی نداره این قضیه کمتر به چشم میاد منتها اکثریت ساکنین تهران متعلق به جاهای دیگه هستند و سابقه ی سکونتشون توی این کلانشهر به 50 سال هم نمی رسه. و همین طور سایر شهرها هم به همین صورت. حالا قراره در مقیاس ملی انجام بشه. امیدوارم که اشتباه تحلیل کرده باشم.یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر

نظر