در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است
View Post
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
X
-
"اگر" قرار بر اعتراض باشه این بار قطعا اقتصادی نخواهد بود. البته بافنده بلده چطوری ببافه که این بار اصلا اعتراضی صورت نگیره.
👎 1 -
-
امیرحسین ثابتی: اینترنت قطع خواهد ماند!

وقتی امروز خطابه این تکه تاپاله فاضلاب💩 رو دیدم دوباره یاد اون ساده لوحانی افتادم ( مودبانه ترین صفتی بود که تونستم بیان و توصیف کنم وگرنه لغت مستدل خیلی زیاد بود!) که قبل سیرک انتخابات به ما از تفاوت های پزشکیان افاضه در میکردند! 🤡
خیلی خوب به خاطر دارم وقتی تلاش میکردیم این مطلب خیلی خیلی ساده را بهشون بفهمانیم که والا بلا ،پزشکیان همون جلیلی هست و وزیر وزرایش همان ثابتی ها و رسایی ها
حالا اما همگی زیپ دهان محترمشان را کشیده اند و صدایی از احدی از آنها در نمی آید که یقه منتخب خودشان را بگیرند بگوییند آقای پوزیده مترسک ، نقش خودت و وزرای دولتت دقیقا چیست ؟
اگر تو در مذاکرات بعنوان رییس دولت یک حرفی میزنی و جلیلی ها و دیگران خارج از دولت توی سرت میزنند که خفه بمان ، اگر وزیر مخابرات بی مصرفت می گوید من اختیاری در اینترنت ندارم و این نوچه جلیلی خط مشی وزارت دولت تو را تعیین و تبیین میکند پس خاصیت وجودی و حضوری ات دقیقا چیست؟؟ 🤮ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
👍 13نظر
-
نه دیگه کم لطفی می کنید ...اینجوری ها هم نیس ..به هرحال خیلی فرق می کنه کی تو پاستور باشه !!با سواد ترین !!!!رییس دولت !؟؟؟تاریخ!!!دنیا !!!!در اصل توسط کیوان پست شده است View Postامیرحسین ثابتی: اینترنت قطع خواهد ماند!

وقتی امروز خطابه این تکه تاپاله فاضلاب💩 رو دیدم دوباره یاد اون ساده لوحانی افتادم ( مودبانه ترین صفتی بود که تونستم بیان و توصیف کنم وگرنه لغت مستدل خیلی زیاد بود!) که قبل سیرک انتخابات به ما از تفاوت های پزشکیان افاضه در میکردند! 🤡
خیلی خوب به خاطر دارم وقتی تلاش میکردیم این مطلب خیلی خیلی ساده را بهشون بفهمانیم که والا بلا ،پزشکیان همون جلیلی هست و وزیر وزرایش همان ثابتی ها و رسایی ها
حالا اما همگی زیپ دهان محترمشان را کشیده اند و صدایی از احدی از آنها در نمی آید که یقه منتخب خودشان را بگیرند بگوییند آقای پوزیده مترسک ، نقش خودت و وزرای دولتت دقیقا چیست ؟
اگر تو در مذاکرات بعنوان رییس دولت یک حرفی میزنی و جلیلی ها و دیگران خارج از دولت توی سرت میزنند که خفه بمان ، اگر وزیر مخابرات بی مصرفت می گوید من اختیاری در اینترنت ندارم و این نوچه جلیلی خط مشی وزارت دولت تو را تعیین و تبیین میکند پس خاصیت وجودی و حضوری ات دقیقا چیست؟؟ 🤮
🙏 3☕ 1نظر
-
ناصر نوسان این دفعه جا می مونی جرات داری ارز پاچی کن ناصر خره الان وقتش شاخص بره بالای ۱۰۰ میلیون و گرنه با سرعت نور به ...خواهید رفتیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
-
بنده هم رای ندادم...دیگران هم به رای ندادن تشویق کردم...از اطرافیان بنده کسی رای نداد..چون میدونستم رئیس جمهور قدرت اجرای وعده های قبل از انتخابات رو نداره..حرف مفت میزد برای گرم کردن تنور انتخابات!!!
اما دیگه فکرش رو نمیکردیم یک همچین پخمه ای هم باشه...یک مداح برشش از این پشمک بیشتره در این سیستم...مملکت به فنا رفته اونوقت میره تو فروشگاه رفاه میگه خدارو شکر همه چی هست!!!
قبل از این هم تا این حد پخمه نبودند...اگر هم بودن حداقل ظاهر رو حفظ میکردند
🙏 5👍 4نظر
-
کالا در کشور کم است بدلیل شرایط پسا جنگ ،محاصرهی دریایی و بمباران صنایع مادر[پتروشیمی، پالایشگاه] اما حکومت آن را در تریبون انکار میکند و میگوید فروشگاهها پر است اقلام همه مرتب به دست فروشنده میرسد و اوضاع روال است...
اما واقعیت چیز دیگریاست اقلام آنقدر کم است که حکومت بهتر از مردم به این ضعف و کمبود آگاه است
به همین دلیل سیاست افزایش سرسام آور کالاهارا در پیش گرفته تا مبادا بدلیل خریدِ بالای مردم بازار خالی شود
ترجیحا اقلام را آنقدر با نرخ بالا میفروشد تا مردم توان خرید آن را نداشته باشند.
و اینگونه میشود که یک کیلو تخم مرغ به قیمت ۴۵۰ هزارتومن میرسد
و مردم چاره ای ندارند که برای گذران این وضعیت که یک نوع قحطی نوین و مهندسی شده است ارز یا طلاهای خود را بفروشند حتی فروش ارز و معاملهی آن در ایرانی های خارج کشوری نیز بشدت افزایش یافته گویا خارج نشینان نیز برا برون رفتِ عزیزانشان از این وضعیت چارهای جز کمک به آنان ندارند.
👍 7🔥 1نظر
-
یه مژده ای هم بدم که روغن خوراکی قراره ۲۰درصد دیگه گرون بشه ....😒در اصل توسط azad22 پست شده است View Postکالا در کشور کم است بدلیل شرایط پسا جنگ ،محاصرهی دریایی و بمباران صنایع مادر[پتروشیمی، پالایشگاه] اما حکومت آن را در تریبون انکار میکند و میگوید فروشگاهها پر است اقلام همه مرتب به دست فروشنده میرسد و اوضاع روال است...
اما واقعیت چیز دیگریاست اقلام آنقدر کم است که حکومت بهتر از مردم به این ضعف و کمبود آگاه است
به همین دلیل سیاست افزایش سرسام آور کالاهارا در پیش گرفته تا مبادا بدلیل خریدِ بالای مردم بازار خالی شود
ترجیحا اقلام را آنقدر با نرخ بالا میفروشد تا مردم توان خرید آن را نداشته باشند.
و اینگونه میشود که یک کیلو تخم مرغ به قیمت ۴۵۰ هزارتومن میرسد
و مردم چاره ای ندارند که برای گذران این وضعیت که یک نوع قحطی نوین و مهندسی شده است ارز یا طلاهای خود را بفروشند حتی فروش ارز و معاملهی آن در ایرانی های خارج کشوری نیز بشدت افزایش یافته گویا خارج نشینان نیز برا برون رفتِ عزیزانشان از این وضعیت چارهای جز کمک به آنان ندارند.
🙏 2👍 1نظر
-
این جماعت اولیگارش روسوفیل و انگلو فیل از سال 84 با فروش زمینهایشان به چند هزار برابر قیمت به مردم ، سپس تاسیس چندین بانک ،
سپس خرید با ارزش ترین شرکتهای پتروشیمی و فولادی و معدنی به ثمن بخس ( به اسم خصوصی سازی ) ،
سپس آفتاب مهتاب زدن در ارز و طلا و رمز ارزها و هزاران کثافتکاری دیگر در قاچاق نفت و بنزین و کاسب کاری تحریم و...
الان بالای 90 درصد ثروت و اقتصاد کشور دستشونه ،
ضمنا در این فرایند غارت ، 90 درصد مردم عادی را هم به زیر فقر رانده اند .
حتی خامنه ای در مقابل اینها عدد و رقمی نبود ، قبل از رفتنش به زحمت همین پزشکیان را بر سر کار آورد.
آنقدر قدرت داشتند که در زمان خامنه ای حتی رهبر هم برا مردم انتخاب کرده بودند ( میر باقر )
الان یک دولت داریم با قدرت نظامی صفر و هزاران میلیارد بدهکاری ، در مقابل یک جماعت کوچک روسوفیل و انگلوفیل با قدرت حداکثری
خیلی فرق میکنه راس دولت کی باشه . پزشکیان نبود ، الان مردم شاهد اظهار فضل تاپاله های بیشتری در وزارتخانه ها بودند.
یادمون نرفته تیم جلیلی چطور خودشون جر می دادند مردم در انتخابات شرکت نکنند ، پس حتما فرق میکنه
👍 4🤔 2نظر
-
به یه چیز به شدت توجه کنید حجم قاچاق سازمان یافته بنزین و گازوییل بواسطه محاصره دریایی کشور دوست آینده و غم خوار مردم آمریکا داره به سمت صفر میل می کنه نگران ضرر ها نباشید اونی که پولدارتر هست و قدرت دار تر بیشتر تر ضرر می کنه این درسته من از گرسنگی و تشنگی تلف بشم برام مهم نیست اما امیدوارم سقف کاخها رو سرشون خراب و آوار بشه آخ دیدن دارهیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👎 1نظر
-
مردم ایران طی دوران مختلف دودمان هایی که در ایران سر قدرت بودن دچار مغلطه بد و بدتر بودن
و تا ازین مدار خارج نشن بازم این رویه با شکل جدید تکرار میشه
👍 5نظر
-
الان اصولا باید شاهد اثر کاهش قاچاق رو اقتصاد باشیم ...مثلا کمبود نداشته باشیم ...ولی خواهی دید که اینجوری نمیشه ..چون اون آمارهای قاچاق و سوخت بریشون هم الکی و مبالغه آمیز بود برا قایم کردن دزدی هاشون این امارهای تولید و مصرف و قاچاق رو سرهم می کنندر اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Postبه یه چیز به شدت توجه کنید حجم قاچاق سازمان یافته بنزین و گازوییل بواسطه محاصره دریایی کشور دوست آینده و غم خوار مردم آمریکا داره به سمت صفر میل می کنه نگران ضرر ها نباشید اونی که پولدارتر هست و قدرت دار تر بیشتر تر ضرر می کنه این درسته من از گرسنگی و تشنگی تلف بشم برام مهم نیست اما امیدوارم سقف کاخها رو سرشون خراب و آوار بشه آخ دیدن داره
🙏 2نظر
-
تفاوت اینه که شما می تونی به پزشکیان فحش بدی. اما اگر جرات داری بگو بالای چشم ثابتی یه چیزیه به نام ابرو! تنها کاری که از دستت برمیاد اینه که رنگ گونی ت رو انتخاب کنی.در اصل توسط کیوان پست شده است View Postامیرحسین ثابتی: اینترنت قطع خواهد ماند!

اگر تو در مذاکرات بعنوان رییس دولت یک حرفی میزنی و جلیلی ها و دیگران خارج از دولت توی سرت میزنند که خفه بمان ، اگر وزیر مخابرات بی مصرفت می گوید من اختیاری در اینترنت ندارم و این نوچه جلیلی خط مشی وزارت دولت تو را تعیین و تبیین میکند پس خاصیت وجودی و حضوری ات دقیقا چیست؟؟ 🤮
و البته خاک بر سرت کنن پزشکیان که منفور جهانیان شدی.
👍 4نظر

نظر