اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9427

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    حجم سنگینی که تتر بالای سقف تاریخی بین ۱۹۰ تا ۱۹۶ خورده رو بنگریم ...

اینجا این حجم سنگین قطعا یک فاند و تحلیل سیاسی نیاز داره تا تحلیل خود تتر ( دلار مجازی)

سوال اصلی این هست که آیا خریدند برای جهش بزرگتر؟ یا این حجم سنگین را در بالاتر از سقف های تاریخی خالی کردند ؟!!

خبرهای روزهای آینده باید بسیار مهم باشه ، تا بشه این حجم سنگین معاملات امروز تتر رو با آن ‌توجیه کرد ...!

حجم را ببینید ...!

دلار نزدیک به مقاومت بسیار مهم و عدد ر.وانی ۲۰۰،۰۰۰ تومان ...

از سوی دیگر نفت هم نزدیک به مقاومت مهم ۹۰ دلار

هردو عدد برای هردو طرف ماجرا ( حکومت اینور و دولت ترامپ ) عددهای مهمی هستند و به نظرم اینجا باید فتیله تنش ها پایین بکشند ...

یادتون باشه حوالی دلار ۱۵۰ و طلای ۱۵ و ۱۶ بانک ها رو از کار انداختند ...و امروز در دلار بیخ گوش ۲۰۰ هزار اون بانک های بزرگ و مهم مشکل مهمی ندارند !

تا پرستوهای حکومتی در کف کل دلار و طلاها رو از چنگ فروشندگان خارج کنند ... و موفق هم شدند ...

این نوشته برداشت شخصی هست و طبیعتا گذر زمان مشخص میکنه درست بوده یا نه !

به قول ترامپ تا ببینیم چه می شود ...!
    .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9427

تکنیکال تتر ( دلار ) و بسیار نزدیک به سقف کانال صعودی ...

تحلیل کپی شده ...

.

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1615

نوشته:
        سرتاسر جنوب رو هم که بزنین
        قشنگترش و میسازیم!!

اره راست میگه
        ندیدین جنگ عراق که تموم شد چه شهرهایی ساختن!!!
        از خرمشهر تا چابهار
        قشم و اهواز و تنب رو چطور ساختن!!!

هنوز بگردی روی دیوارهای خونه قدیمی های اهواز رد گلوله عراقیها رو پیدا میکنی.

نظر

• bourse-ziba
          عضو عادی
          • Jan 2022
          • 112

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
          امام جمعه مشهد علم الهدی :

مجتبی خامنه ایی باید با ظهور امام زمان دیده شود

میگم بابای جمیله خیلی ساده س
          طرف شهید شده این منتظر ظهوره

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1615

166 هزار نفر درخواست دادن اعضای جبهه پایداری برن جنوب!!

چرا نمیرن

خیلیاشون رائ هاشون برای ورود به مجلس کمتر از این تعداده!

نظر

• ایران دوست
              عضو عادی
              • Nov 2020
              • 118

یکبار به یک عزیز سپاهی گفتم دوست داری خر باشی یا گاو شیرده! گفت یعنی چی؟ گفتم خر عین ج ا که کولی میده و بار میبره یا گاوشیرده که شیر میده مثل امارات و بحرین و عربستان و قطر. گفت خر باشیم بهتره.گفتم ابله مشکل نفهمیتون همینجاست.خر باشی بایستی صبح تا شب تو گرما و سرما تو برف و باران و زیر افتاب داغ بار ببری و کولی به صاحبت بدی تهش یکم علف میریزه جلوت و گشنه نگهت میداره تا فردا به امید علف بیشتر دوباره ازت بیگاری بکشه و تو همیشه مثل خر کار میکنی و همیشه گشنه ای! اما اگر گاو شیرده باشی، اولاً که کلی بهت علوفه میده و چاقت میکنه تا بتونه ازت شیر بدوشه دومن دایم دامپزشک میاره بالا سرت مبادا مریض بشی سوماً تو بهترین آغل ازت نگهداری میکنه تا بهت آسیبی نرسه.
              همین ها برای تصمیمگیری سران کشورها کافیه البته وقتی که سرسپرده و خائن نباشن. کشورهای عربی حکم گاوشیرده هستند و ما شدیم اون خره که به همه گداگشنه های خاورمیانه کولی می‌دیم و الان هم داریم زیر شلاق و تازیانه اربابان له میشیم.
              تازگیها دارم فکر می‌کنم چطور همه این چیزها رو ما میفهمیم ولی‌ ج ا نمیفهمه.مگه میشه مگه داریم! مگه اینکه قرار باشه ایران رو ویران کنن و بقیه کشورها رو بدوشن و تهش معلوم بشه صدها میلیون نفر تو این منطقه سرکار بودن تا جیب اربابان دنیا پر پول بشه.انقدر حرف و مثال هست که نوشتنش کار حضرت فیله.
              فقط حالم ازین بهم میخوره که مسلمون بدنیا اومدم و تو این خراب شده خاورمیانه باید زندگی کنم،البته اگر شانس منه که تو سودان و اتیوپی یا یه جای ... تر بدنیا میومدم.بازم خدارو شکر.شاید یه روز خوب بیاد!!!

نظر

• استاد متفکر بزرگ
                عضو عادی
                • Nov 2025
                • 78

در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post

از هوش مصنوعی دیپ سیک ساخت چین پرسیدم میانگین تورم عربستان طی 47 سال گذشته چند درصد بوده ؟ === جواب داد 2%
                گفتم اگر ریال ایران به دلار امریکا 47 سال قبل 70 بوده باشه و میانگین تورم سالانه ایران را %2 در این 47 سال فرض کنیم === الان دلار چند بود گفت حدود 177 ریال
                باور نکردنیه === اگر طی 47 سال گذشته گاوه شیرده آمریکا بودیم الان دلار 18 تا تک تومنی بود ===
                آره جناب دکتر نظری در مورد گاوه شیرده بودن امریکا ندارید؟
                سلام علیکم.. خوبید قربان... عذرخواهی می‌کنم که به‌دلیل کسالت کمتر فرصت حضور در سایت را دارم. دیشب به پسرم ، محمد طاها گفتم تا شصت نرسیده‌ای، گمان می‌کنی زمان بی‌نهایت است؛ از شصت که گذشتی، می‌فهمی هر روز نعمتی است. به شما جوان ها هم میگویم قدر نعمت جوانی و سلامتی را بدانید.
                چرا بجای عربستان گاو شیر ده ابر قدرت ها، خودمان ابر قدرت نباشیم. شما عربستان را گفتید من چین را مثال میزنم. اقتصاد وابسته به نفت عربستان،حساسیت اقتصاد به نوسانات قیمت نفت، سهم بالای نیروی کار خارجی ، و وابستگی به واردات و هزاران مشکل. اما آن طرف قضییه چین. با سرمایه‌گذاری در تولید، فناوری، آموزش، زیرساخت و استفاده از نیروی انسانی .
                این ذهنیتی هست که میخام داشته باشید. بجای گاو شیرده بودن شرق و غرب، خودمان ابر قدرت بشویم.. . درسته ویرانه ای از قاجار و پهلوی به ارث بردیم اما میشود اون رو ساخت مثل آلمان بعد از جنگ جهانی. مثل چین. مثل ژاپن. چرا باید عربستان الگوی ما باشد.

نظر

• ایران دوست
                  عضو عادی
                  • Nov 2020
                  • 118

آسياب به نوبت. همون چین هم اولش مثل گاو شیرده اروپا و آمریکا بود.موبایلهای یکماه مصرف چینیها رو یادتون بیاد.کارگرهای مفت و ارزان چینی و بیگاری کشیدن دولت چین برای امریکاییها،حتی بیش از دویست ساله که چینیها تو آمریکا تو معادن و راه آهن کارگری کردن. چین وقتی بزرگ شد که رانتخوارها و مفسدین و اختلاسگرها رو بی اغماض اعدام کرد، درهای اقتصاد رو به روی سرمایه‌گذاران غربی باز کرد و این اعتماد را به جهان داد که میشه آنجا سرمایه‌گذاری کرد.
                  حالا شما به من بگو ما الان تو کدوم مرحله هستیم.شعار دادن که هنر نیست. خاینین و دزدان و فاسدین رو باید اعدام کرد تا بستر جامعه برای پیشرفت هموار بشه.حالا یک سوال به نظر شما بعد از پاکسازی چند نفر تو ایران باقی میمونه تا کشور را بسازن و ما هم ابرقدرت بشیم؟

نظر

• استاد متفکر بزرگ
                    عضو عادی
                    • Nov 2025
                    • 78

در اصل توسط ایران دوست پست شده است View Post
                    آسياب به نوبت. همون چین هم اولش مثل گاو شیرده اروپا و آمریکا بود.موبایلهای یکماه مصرف چینیها رو یادتون بیاد.کارگرهای مفت و ارزان چینی و بیگاری کشیدن دولت چین برای امریکاییها،حتی بیش از دویست ساله که چینیها تو آمریکا تو معادن و راه آهن کارگری کردن. چین وقتی بزرگ شد که رانتخوارها و مفسدین و اختلاسگرها رو بی اغماض اعدام کرد، درهای اقتصاد رو به روی سرمایه‌گذاران غربی باز کرد و این اعتماد را به جهان داد که میشه آنجا سرمایه‌گذاری کرد.
                    حالا شما به من بگو ما الان تو کدوم مرحله هستیم.شعار دادن که هنر نیست. خاینین و دزدان و فاسدین رو باید اعدام کرد تا بستر جامعه برای پیشرفت هموار بشه.حالا یک سوال به نظر شما بعد از پاکسازی چند نفر تو ایران باقی میمونه تا کشور را بسازن و ما هم ابرقدرت بشیم؟
                    سلام علیکم...خوبید قربان...ایران دوست...لذت میبرم ازین نام کاربری زیبا... اما سوال خوبی پرسیدین. از منظر من ما امروز ابتدای مسیر هستیم... همان مسیری که آلمان طی کرد... ژاپن طی کرد... چین طی کرد...
                    ببینید برای اینکه من مشخص کنم کجای کار ایستادیم یه مثال ساده میزنم.
                    امپراتور ژاپن رو مقایسه کنیم با شاهان خوش گذران پهلوی و قاجار... امپراتور ژاپن وقتی فهمید کشورش عقب مانده، به جای اینکه قصرهای پرزرق‌وبرق بسازد و برای نمایش قدرت جشن بگیرد، کشورش را به کارخانه، دانشگاه و فناوری مجهز کرد. رهبران ژاپن فهمیدند که شکوه یک پادشاه در تعداد جواهرات و مهمانی‌ها نیست، در قدرت و پیشرفت مردمش است.

اما در همان زمان، دربار پهلوی ، گرفتار تجمل، جشن‌های پرهزینه و فاصله گرفتن از مردم شد؛ حکومتی که می‌توانست با ثروت نفت، ژاپن خاورمیانه بسازد، اما انرژی‌اش صرف نمایش شکوه سلطنت شد.
                    جشن های پر زرق و برق .. نمایش تجمل ...

نظر

در حال کار...
                    X