اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahramkhaliran
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 927

در اصل توسط ایران دوست پست شده است View Post
    البته فرمودید ژاپن ،عرض کنم انها از خیلی سال پیش مردمانی ستم دیده و تحت ظلم اربابانی بودند که سامورایی ها مزدوران تحت امرشان از مردم باج میگرفتن. نمونه فیلمها و سریالها و البته کارتون های طنز مثل میتی کومان مثال بارزی بر اختلاف طبقاتی و دیکتاتوری بوده. بعد از شکست مقابل آمریکا در جنگ یک ژنرال آمریکایی از طرف دولت وقت آمریکا موظف به پیاده‌سازی دموکراسی شد. تمام پیشرفتها و دستاوردهای علمی آنها مثل بقیه قدرتها بوده است .اما انچه باعث تفوق و برتری آن‌هاست سختکوشی و قناعت و عرق ملی است. ولی چین تا همین سی چهل سال پیش غرق در فقر و فلاکت و بيکاری بود، اما سیاستهای بازار آزاد و جذب سرمایه‌گذاران خارجی باعث رونق اقتصادی شون شده که باید این نکته را در نظر داشت که به ظاهر با آمریکا در میفتن ولی عین گربه رام و مطیع آمریکا هستند.
    مثالی هست که میگه اگر میخواهی دهی رو بچاپی باید دم کدخدا رو ببینی. خوب دنیای اینروزهای ما کدخداش آمریکا است.
    سلام
    همه عالم هستی درامرخالق است!
    ولی ما ازهمانروزاول بدنبال هیچکاره(ابلیس)می دویم !
    ماهمیشه به دنبال این هستیم که خالق بندگی مارابه کند!
    نه آنکه مابندگی خالق رابکنیم!
    بندگی خالق یعنی آنچه درقرآن ذکرشده رامطیع بودن!

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 3186

یکی از محاسن سپردن پست ریاست فدراسیون به پاسدار معظم مهدی تاج این هست که کوچکترین صدای نقدی را سرکوب می‌کنه...تواناییش هم داره...کما اینکه سایت و اپلیکیشن فوتبالی ۳۶۰ عادل فردوسی پور را از دسترس خارج کردند فقط بخاطر اینکه به عملکرد گروهبان قندلی اعتراض کرده!!!!

اینها این شکلی کلا بدنیا میاند...ایراد از نطفه و در ادامه لقمه شون هست
      یک همسایه داشتیم.... همکلاس دوران دبستان تاج بود...می‌گفت زیر آب زن تر از تاج نداشتیم در کل مدرسه...مدام در دفتر مدیر و ناظم بود...کسی انگشت در دماغش کرده بود...سیم ثانیه بعد ناظم دم در کلاس بود
      البته دست نوازش اون مدیر و ناظم بر سر این تحفه هم بی تاثیر نبوده در تربیت این فرد

نظر

• بیت کوین
        عضو فعال
        • Jan 2018
        • 539

دولت قطر در نامه‌هایی به سازمان ملل متحد و شورای امنیت، مسئولیت کامل حقوقی حملات به خاک خود را بر عهده ایران دانسته و خواستار پرداخت غرامت برای تمامی خسارت‌ها شده است.

در این نامه‌ها آمده است که ایران در هفتم ژوئیه نفتکش قطری را در نزدیکی تنگه هرمز هدف قرار داده و سپس در ۱۲ و ۱۷ ژوئیه حملات موشکی علیه این کشور انجام داده است.

طبق اعلام مقام‌های قطر، در حمله ۱۲ ژوئیه و در پی سقوط ترکش‌های ناشی از عملیات رهگیری موشک‌ها در مناطق مسکونی، سه نفر از جمله یک کودک زخمی شدند.

در این بیانیه «تجاوز ایران» به خاک قطر، نقض آشکار حاکمیت ملی قطر و تهدیدی مستقیم علیه امنیت و تمامیت ارضی این کشور توصیف شده است.

قطر گفته است که «برای دفاع از حاکمیت، امنیت و جان شهروندان خود از اتخاذ هیچ اقدام لازم و ضروری فروگذار نخواهد کرد.»

ایران می‌گوید که هدف حملاتش به کشورهای منطقه، پایگاه‌ها و نیروهای آمریکایی مستقر در آنجاست.

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2406

در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post
          دولت قطر در نامه‌هایی به سازمان ملل متحد و شورای امنیت، مسئولیت کامل حقوقی حملات به خاک خود را بر عهده ایران دانسته و خواستار پرداخت غرامت برای تمامی خسارت‌ها شده است.

در این نامه‌ها آمده است که ایران در هفتم ژوئیه نفتکش قطری را در نزدیکی تنگه هرمز هدف قرار داده و سپس در ۱۲ و ۱۷ ژوئیه حملات موشکی علیه این کشور انجام داده است.

طبق اعلام مقام‌های قطر، در حمله ۱۲ ژوئیه و در پی سقوط ترکش‌های ناشی از عملیات رهگیری موشک‌ها در مناطق مسکونی، سه نفر از جمله یک کودک زخمی شدند.

در این بیانیه «تجاوز ایران» به خاک قطر، نقض آشکار حاکمیت ملی قطر و تهدیدی مستقیم علیه امنیت و تمامیت ارضی این کشور توصیف شده است.

قطر گفته است که «برای دفاع از حاکمیت، امنیت و جان شهروندان خود از اتخاذ هیچ اقدام لازم و ضروری فروگذار نخواهد کرد.»

ایران می‌گوید که هدف حملاتش به کشورهای منطقه، پایگاه‌ها و نیروهای آمریکایی مستقر در آنجاست.
          درود دوست عزیز
          اگر جناب‌عالی به جای نظام اسلامی بودید
          حقیقتاً چه برخوردی با این همسایگان داشتید ؟

نظر سایر دوستان چیه ؟

نگرش ، همه چیز است .

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(2)
            • Jan 2015
            • 1950

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
            درود دوست عزیز

نظر سایر دوستان چیه ؟

اون کشورا تقصیری ندارن همونطور که جمهوری اسلامی آنها را ضعیف گیر آورده و میزنه ،امریکا هم به اونا زور میگه و
            مجبورن پذیرای پایگاههای امریکا باشن
            الان اگر پاکستان پذیرای پایگاه امریکا بود ج.ا آیا میتونست پاکستان رو بزنه؟
            الان ترکیه اصلا به امریکا اجازه میده از اینجرلیک استفاده کنه؟
            یدونه ج.ا موشک به سمت ترکیه پرتاب شد و همون یدونه هم رهگیری شد و هشدار جدی ترکیه به ج.ا که بازی باآتش هست
            و دیگه همون شد

نظر

• ایران دوست
              عضو عادی
              • Nov 2020
              • 120

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.در باب حملات ج ا به منافع و پایگاه‌های آمریکا در منطقه این نکته را باید یادآور بشم که ترامپ و تیمش حساب همه جا رو کردن و دارن خیلی شیک و با برنامه پیش میان‌.از ابتدای جنگ چهل روزه من معتقد بودم که مرحله اول جنگ دو تا سه‌ ماه طول بکشه که خوشبختانه زودتر تمام شد،ولی اصل جنگ رو معتقد بوده‌ و هستم‌ که دو تا سه سال به درازا خواهد کشيد.اول اینکه نظام ج ا چند لایه است مثل پهلوی نیست که با خروج شاه زمانیکه ارتشش بهش پشت کرد و با خمینی بست سریعاً سقوط کنه چون طبق آمار هم اکنون نزدیک نیم میلیون آخوند تو کشور داریم مضاف بر سپاه و بسیج و ارتش و نیروهای انتظامی و امنیتی و البته حدود هشتصد هزار سرباز که سرکوب کردن و شکست دادن شان اگر غیرممکن نباشه خیلی‌ خیلی دشواره.دوم جنگ روسیه و اکراین که الان بیش از چهار سال و پنج ماهه که در جریانه و همچنان‌ ادامه دارد. نقش چین و روسیه و اروپا و انگلیس کثافت در عدم همکاری با ترامپ خود نشانگر این است که دنبال تضعیف آمریکا هستند تا جایگاه اقتصادی و سیاسی بالاتری بدست بيارن.حملات ایران به کشورهای عرب در واقع عقده گشایی ج ا در راستای اهداف ترامپ هستش تا هم بازار کار آینده را حفظ کنه هم گوشمالیشون بده بدونن هنوز کت تن کیه!
              بیایید با این مثال پیش بریم،میز پوکری را فرض کنید که پوکربازانش در یکطرف آمریکا و اسرائیل ،طرف دیگر چین و روسیه و طرف دیگر اروپا و انگلیس. تماشاچی ها هم ترکیه و عراق و پاکستان و اعراب منطقه.حالا هر طرفی برنده بشه کل میز را برنده میشه که آن ایران است.نکته اش اینه که مسوتی و ممباقر و ممد سامتینگ ها و بقیه سپاه و ... تو این بازی نقشی ندارن و فقط دنبال منافع خودشان هستند،منافعشان هم زنده ماندن بعد از سقوط حتمی نظام و محاکمات و دادگاه‌های بعد از سقوطه. آن گروهی‌ هم که دنبال جنگن میدانند که یا تو جنگ کشته میشن یا بعدش اعدام میشن.خامنه‌ای هم اینو باور داشت که مرگ رو پذیرفت تا ...

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4743

درود دوست عزیز

نظر سایر دوستان چیه ؟

به نظر من نظام مقدس زیادی خویشتن داری می کند!!! اگر جای اونها بودم اوضاع که بدتر از این نمیشد ! علی الحساب یک هفته به کویت و بحرین مهلت می دادم که پایگاههای آمریکا را از کشورشان خارج کنند ! بعد از اون اگر گوش نمی دادند با بالاترین توان ممکن اونها را می زدم تا بقیه هم حساب کار دستشون بیاد! وقتی از داخل اون کشورها موشک میاد فرقی نمی کنه چه کسی پرتاب کرده!!!! بالاخره از اون کشور اومده.

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1994

جناب احسانی...چند وقت پیش..یکی از این حشدالشعبیها...اومده بود ایران...بهم گفت...شماها...اجداد تون عربه...کنترلم رو از دست دادم..جوری باپشت دست زدم تو دهنش بدبخت رو که یکی هم از دیوار خورد....البته یه پولی ازش طلب داشتم...مجبور شدم ازش نگیرم...تا از دلش دربیاید!!!....بیشتراز این ناراحت بودم که این بی پدر حق داشت...اگه فیلم کثیف ۱۲۰ روز در سدوم...را تونسته باشین تا آخر ببینید(من به شخصه نتونستم ببینم)..حقیقتش اگه من قدرتی داشتم...نه فقط این کشورهای همسایه....بلکه همه اعراب دنیا رو...همون بلایی که سر نوجوونهای این فیلم...آوردن ...سرشون میاوردم....موشک رو نبایدزد تو سرشون...باید زد تو تهشون....

نظر

• بیت کوین
                    عضو فعال
                    • Jan 2018
                    • 539

درود دوست عزیز

نظر سایر دوستان چیه ؟

درود ==== شما به من نظام اسلامی نشان بدید === آن وقت من هم بهش حق میدادم همسایگان را زهر چشم ازشون بگیره ==== اما وقتی بالاترین مقامی که در مراسم حضرت اغا شرکت میکند دیمیتری مدودوف روسی هست و اعلام میکند که تنگه هرمز بمب اتم شما و باب المندب بمب هیدروژنی شماست === و وقتی از آنطرف اکراین پالایش گاههای روس را با پهباد میزند و از اینطرف به صورت خودجوش ایران با زدن نفتکش های قطری و کویت تلافی می کند === نمی تونم قبول کنم که این تصمیمات یک نظام اسلامی مستقل است

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 3186

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                      جناب احسانی...چند وقت پیش..یکی از این حشدالشعبیها...اومده بود ایران...بهم گفت...شماها...اجداد تون عربه...کنترلم رو از دست دادم..جوری باپشت دست زدم تو دهنش بدبخت رو که یکی هم از دیوار خورد....البته یه پولی ازش طلب داشتم...مجبور شدم ازش نگیرم...تا از دلش دربیاید!!!....بیشتراز این ناراحت بودم که این بی پدر حق داشت...اگه فیلم کثیف ۱۲۰ روز در سدوم...را تونسته باشین تا آخر ببینید(من به شخصه نتونستم ببینم)..حقیقتش اگه من قدرتی داشتم...نه فقط این کشورهای همسایه....بلکه همه اعراب دنیا رو...همون بلایی که سر نوجوونهای این فیلم...آوردن ...سرشون میاوردم....موشک رو نبایدزد تو سرشون...باید زد تو تهشون....
                      ...

نظر

• abdollah000
                        عضو فعال
                        • Apr 2022
                        • 1617

▪️رائفی پور :
                        در صورت سقوط نظام ، سپاه شهر های مختلف ایران را موشک باران می کند !

سال ها پیش به ما می گفتند: اگر قرار بشه ما را از ایران بیرون کنید، ایران را زمین سوخته می کنیم ایران رو به سوریه تبدیل می کنیم.
                        اما اکنون به روشی دیگر می گویند...

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2406

درود بر همگی
                          سپاس از مشارکت در پاسخ به سوال بنده

بنده چون شهروند ایران هستم
                          و طبیعتاً کیفیت زندگی بنده متاثیر از شیوه حکومت اسلامی است
                          که اتفاقاً یک حکومت معمولی و نرمال نیست...
                          نمی‌تونم بر نفس اماره خودم غلبه کنم
                          و بدون حب‌وبغض قضاوت کنم .
                          ولی شما که شخصی روشنفکر هستید
                          مطمئناً می‌تونید منطقی قضاوت کنید
                          بنده عرض کردم : « اگر شما جای نظام اسلامی بودید.... »
                          پس اگر نمی‌تونید خودتون رو جای نظام اسلامی بگذارید
                          منطقاً ادامه پاسخ به سوال ، سالبه به انتفاء موضوع است...
                          و از جوابها پیداست که اکثر ما نمی‌تونیم....
                          الان اگه کسی بگه ایران باید کاخ حاکمان اینها را میزد
                          سریع بهش حمله می‌کنند که مبادا طرفدار اسلام باشی !

ظاهراً از مدتها قبل یک تفاهم دوجانبه بین اعراب و آمریکا بوده
                          که اگه به ایران حمله کنید ما هزینه شو تامین می‌کنیم
                          ناتو هم وقتی به جایی حمله کنه ،
                          از همه کشورهای آن که موشک نمی‌زنند،
                          برخی فقط پول ، برخی پایگاه و برخی سرباز می‌دهند

ولی اگر هرکس از ما هم جای ج.ا. بودیم
                          وقتی کلید خزانه یک کشور ثروتمند در دست شماست
                          و یکی اومده که حکومت و خزانه را از دست‌تون بگیره
                          هیچ التزامی به مصوبات سازمان ملل باقی نمی‌مونه
                          و چه بسا کاخ امیر قطر را هم با موشک بزدیم

ولاکن سازمان ملل و شورای امنیت هم در دست آمریکاست
                          جایی که قاضی و متشاکی یکیست
                          مطمئناً دفاعیات اسلام مسموع نخواهد بود
                          و ممکنه اموال بلوکه شده ایران را به نفع اینها مصادره کنند

فرض کنید شما در بازار با کسی درگیر شدید
                          و طرف آدم کینه ای و روانی باشه و بیاید و از
                          از همسایگان شما بخواهد اجازه دهند که
                          از منزل آنها برای ضربه زدن به شما استفاده کند
                          تکلیف شما با شخص متخاصم مشخصه
                          ولی برخورد شما با همسایگان خانه خود چطوریه ؟؟؟
                          میفهمی که اینها در تمام این مدت از شما متنفر بودند
                          و از مدتها قبل در ذهن خود طناب دار شما را می‌بافتند
                          هرچند هرروز در لابی به شما سلام و صبح‌به‌خیر گفته‌اند...
                          به‌هرحال ، هر قدر هم که از شما متنفر باشند
                          لاکن طبق قانون حق ندارند شاز خونه خودشون
                          چیزی به طرف خونه شما پرتاب کنند
                          وگرنه حکم مباشرت ، مشارکت یا حتی معاونت در جرم را دارد

نگرش ، همه چیز است .

نظر

• مگنوس کارلسن
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1994

جناب احسانی...حالا که این پست رو زدین...یه سوال به ذهنم رسید...مثلاً اگه همون‌طور که گفتین...شیخ فلان حاکم فلان شیخ نشین وکاخش رو ایران...بزنه...چه اتفاقی ممکنه بیفته...آمریکا که...خودش گیر کرده...کوچولوهاش هم که عددی نیستن....دیگه دایه ازین سیاهتر که نمیشه....
                            اون بخش فرمایش تون هم که تنفرهمسایه ها..وسلام علیکشون...نیاز به آزمون نداشت....هم خودشون...هم خودمون...هم خودیهامون...ازقبل اینارو میدونستندیم!...خواجه حافظ نمیدونست...اونم چون مرده بود....جدای از مذهب (که شیعه...اهل سنت را از کافر بدتر می‌دونه...و بالعکس)....قلدری اسلامی...و فتوحات اسلامی... و گسترش اسلام...در خاورمیانه...حرف اول رومیزنه...(موجودیت داعش و طالبان..و حمله عراق به ایران وکویت...مؤید این سخن است)....
                            ساده تر جمع بندی کنم...کشورهای کوچک خلیج فارس...وهم یمن...همواره از بزرگترها(ایران..عربستان...عراق)...هم متنفرند وهم نیاز دارند که (مجبورند)که احترام بگذارند....اظهر من الشمس....

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1994

خلیل الحیه:تلاش می‌کنیم دوباره غزه ای زیبا بسازیم...
                              یک دور باطل...اینهمه کشته و ویرانی....و عاقبت تسلیم....و هنوز تحت ستم...
                              مردم غزه...هم از حماس...هم از اسراییل..هم از جمهوری اسلامی....رنجهاکشیدند....خدا هیچ رحمی به این قوم نکرد....برای اونایی که قائل به عدالت خدا هستند....

نظر

• Ali5559
                                عضو فعال
                                • Apr 2025
                                • 343

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                                خلیل الحیه:تلاش می‌کنیم دوباره غزه ای زیبا بسازیم...
                                یک دور باطل...اینهمه کشته و ویرانی....و عاقبت تسلیم....و هنوز تحت ستم...
                                مردم غزه...هم از حماس...هم از اسراییل..هم از جمهوری اسلامی....رنجهاکشیدند....خدا هیچ رحمی به این قوم نکرد....برای اونایی که قائل به عدالت خدا هستند....
                                مگنوس جان درود
                                خداوند وسیله ای به نام عقل و شعور داده، که وقتی در مبارزه ایی قدرت طرف رو دیدی میلیونها بار بیشتر هست، مراقب جان خودت که بهترین نعمت الهی است باشی

نظر

در حال کار...
                                X