شيشه سازي مينا (كمينا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ushita
    عضو فعال
    • Jul 2020
    • 876

پاسخ : شيشه سازي مينا (كمينا)

در اصل توسط saadat68 پست شده است View Post
    به نظرتون امسال چقدر میسازه؟ با توجه به اینکه گزارش شش ماهه هم ضعیف بود.
    امسال خط دومش یکمی میاد رو تولید نیمه دوم کمک میکنه و به نظرم 120 تا خالص بسازه ولس سال بعد احتمال دست پایین 300 میلیارد بسازه
    معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• zorba
      ستاره دار(3)
      • Aug 2013
      • 3951

سهم رو میشینن منفی کامل
      تا آخرین قطرات حق رو هم بتونن جمع کنن....
      بعید میدونم چیز زیادی به اسم حق استفاده نشده بمونه!
      پ.ن:
      پیشنهادی به خرید و فروش ندارم و خودم به قصد سهامداری بلند مدت حق تقدم خریده ام!
      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• cliff
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 303

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
        سهم رو میشینن منفی کامل
        تا آخرین قطرات حق رو هم بتونن جمع کنن....
        بعید میدونم چیز زیادی به اسم حق استفاده نشده بمونه!
        پ.ن:
        پیشنهادی به خرید و فروش ندارم و خودم به قصد سهامداری بلند مدت حق تقدم خریده ام!
        سلام ، شما فیش واریزی رو چطور تحویل دادید به شرکت، حضوری یا ایمیل ؟
        Using Tapatalk

نظر

• zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
          سلام ، شما فیش واریزی رو چطور تحویل دادید به شرکت، حضوری یا ایمیل ؟
          درود
          فایل اسکن شده رو پیوست کردم و با توضیحات فراوان به همراه شماره تماس به ایمیل امور سهام ارسال کردم!
          به این هم اکتفا نکردم و باز پست هم کردم!
          مرتب هم زنگ زدم که تا حالا میگن همه چی درسته ولی قاعدتا باید مرتب زنگ زد و پیگیری کرد!
          آخرین ویرایش توسط zorba؛ 2021/11/01, 13:42.

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3238

درود
            اسکن کردم و با توضیحات فراوان به همراه شماره تماس ایمل کردم!
            به این هم اکتفا نکردم و باز پست هم کردم!
            مرتب هم زنگ زدم که تا حالا میگن همه چی درسته ولی قاعدتا باید مرتب زنگ زد و پیگیری کرد!

با سلام
            من هم اسکن کردم و به همراه یک برگه که خودم تایپ کردم و مشخصات کامل خودم و مبلغ فیش واریزی را نوشته بودم ایمیل کردم و به شرکت هم تلفن زدم که گفتند دریافت شده و مشکلی نیست

امیدوارم مشکلی نیست گفتن شرکت مانند مشکلی نیست گفتن قبل از ریزش اخیر نباشه
            Honesty is the best policy

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post

شخصا خیلی دنبال کمینا و طرح توسعه بودم

خوب اگر بدانیم که طرح داره افتتاح میشه واقعا از کمینا مفت تر داریم ؟کمینا که با طرح توسعه و دلار 28 تومن به راحتی 230 تومن می سازه الان حق تقدم 700 تومنه یعنی 100 تومن واریز بشه میشه 800 تومن و با سود 230 تومن الان پی به ای سه و نیم داره !!!

فقط ببینیم طرح توسعه به کجا رسیده

چرا در بازار دنبال سهام دیگه باشیم ؟

سلام و عرض ادب جناب دکتر آراد .

در خصوص افتتاح خطوط تولید و سود 230 تومانی که شما عنوان کردید ، از شما سوالی داشتم :

قرار بوده طبق گزارش سالیانه مجمع ، خط اول تولید تا اواسط سال 1400 استارت بخوره که طبق پیگیری های من ، شاید از آخر این ماه استارت بخوره که یعنی برای سال 1400 ، فقط 4 ماه باقیمانده داریم که برای این 4 ماه حدود 10 هزار تن ماگزیمم بتونه تولید بکنه

سال 1399 حدود 37100 تن تولید داشته توی 12 ماه و با این 10 هزار تن ، امسال یعنی سال 1400 میتونه ماگزیمم 47000 تن تولید داشته باشه

در گزارش 6 ماهه که روی کدال هست شرکت توانسته 340 ریال سود بسازه

به نظر من و با محاسباتی که بر اساس 47000 تن تولید برای سال 1400 داشتم ، کمینا ماگزیمم بتونه حدود 1000 ریال سود بسازه و این سود 2300 ریالی شما که عنوان کردید ، برای سال 1401 شاید محقق شود ( چون افتتاح قطعی خط دوم مشخص نیست )

حب با شود 100 تومانی و قیمت 740 تومانی حق ( با احتساب واریز 100 تومان ) سهم پی بر ای 7.4 برای امسال دارد

حال سوال من این است نظر شما برای خرید سهم کقزوی با پی بر ای حدود 6 ( همین امروز صف فروش بود ) چیست؟ چون بالاخره برای تبدیل شدن حقهای کمینا به سهم زمان خاص خود و بلوکه شدن پول را خواهیم داشت .

به نظرم خرید کمینا ح با دید پایان سال مالی 1401 ( یعنی 16 ماه دیگر ) ارزنده است، ولی تصور نکنید با اتمام زمان حقها، قیمت خود سهم کمینا ، بلافاصله رشد خواهد کرد . و به نظرم همچنان قیمت خود سهم را پایین می آورند تا بتوانند حق های اسفاده نشده را مفت بخرند .

پس شاید هم بتوان خود سهم را هم در قیمتهای حدود 800 تومان خریداری کرد ( تنها 15 درصد دیگه به 800 تومان باقی مانده ) که البته پایان مهلت واریز حقها تاریخ 1400/08/20 یعنی 7 روز کاری دیگر فرصت هست تا ببینیم قبل از اتمام حقها ، قیمت سهم به 8000 ریال می رسد یا خیر؟

ممنون میشوم نظرتان را در این خصوص بدانم
              آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2021/11/01, 19:53.
              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3238

با سلام

سود 230 با فرض بهره برداری کامل از طرح توسعه هست
                کمینا را من با دید بلند مدت خریدم

راجع به کقزوی قبلا به سود حدود 120 رسیده بودم واسش یک بخش قابل توجهی از سود در سه ماه دوم به دلیل فروش ساختمان و سایر سرمایه گذاری ها بود که دیگه تکرار نمیشه

ولی کقزوی را بررسی دقیق تر نداشتم
                Honesty is the best policy

نظر

• zorba
                  ستاره دار(3)
                  • Aug 2013
                  • 3951

دوستی مصاحبه ای با مدیر مالی شرکت را برای من فرستاد که بدون توضیح اضافی اینجا می فرستم تا دوستان مشاهده کنند:
                  Page Not Found • Instagram
                  پ.ن: کماکان توصیه ای به خرید و فروش ندارم و خودم حق این نماد را به قصد حداقلی 2 سال سرمایه گذاری خریداری کرده ام.

نظر

• مدافع
                    ستاره‌دار(5)
                    • Oct 2020
                    • 2446

درود

در مورد نحوه تسویه وام ارزی طرح توسعه و کارخانه جدید که بانک عاملش هم اگر اشتباه نکنم صنعت و معدن بود اگر اطلاعی دارید ممنون میشم. تنها نکته ای که از بررسی ماه ها پیش خاطرم مانده همین بدهی ارزیش بود.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

پايان مهلت استفاده از حق تقدم خريد سهام در نماد (كميناح1)

◼️ به اطلاع مي‌رساند؛ با توجه به اتمام مهلت استفاده از حق تقدم خريد سهام شركت شيشه سازي مينا (سهامي عام) در نماد (کميناح1) در تاريخ 1400/08/20 نماد معاملاتي مذكور (کميناح1) در پايان معاملات امروز چهارشنبه مورخ 1400/08/19 متوقف مي‌شود. خريداران نهايي حق تقدم سهام جديد، مي بايست مفاد اطلاعيه شماره DPM-IOP-90 I-001 مورخ 1390/05/18 اداره نظارت بر انتشار و ثبت اوراق بهادار سرمايه اي سازمان بورس و اوراق بهادار و مفاد بخشنامه شماره 11010040 موضوع نامه شماره 121/150481 مورخ 1390/05/30 اداره امور كارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار را مد نظر قرار دهند. مديريت عمليات بازار فرابورس ايران
                      =========

بنظر برای خریداران حق تقدم در محدوده 620 630 تومان و حتی همین 670 تومان فعلی بقصد واریز مبلغ اسمی در بازه یک ساله بازدهی مناسبی رو داشته باشه. البته میانگین خرید حقم کمی بالاتره اما به هرحال قصد نگهداریه و با قیمت فعلی خود سهم حتی در زمان منفی بازار الان ضرر نیست برخلاف اغلب سهم ها.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سرمایه گذار
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1925

فروشنده حقیقی واقعی ندارد. حقوقی کمر بسته برای خرید حق ها با نازل ترین قیمت.
                        آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

فایل "جزئیات هزینه های انرژی" منتشر شده در سامانه کدال به تاریخ 14 دیماه 1400:

نظر

• zorba
                            ستاره دار(3)
                            • Aug 2013
                            • 3951

اطلاعات و #صورت‌های_مالی_میاندوره‌ای #دوره_9_ماهه منتهی به 1400/09/30 (حسابرسی نشده) شرکت شیشه سازی مینا

▪️ شرکت شیشه سازی مینا در دوره 9 ماهه منتهی به 1400/09/30 به ازای هر سهم 2,324 ریال سود محقق کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 85% افزایش داشته است.

▪️ «کمینا» با سرمایه ثبت شده 358,000 میلیون ریال طی عملکرد 9 ماهه منتهی به 1400/12/29 مبلغ 831,923 میلیون ریال سود محقق کرده است.

نظر

• zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

اطلاعات و #صورت‌های_مالی_میاندوره‌ای #دوره_9_ماهه منتهی به 1400/09/30 (حسابرسی نشده) شرکت شیشه سازی مینا

▪️ شرکت شیشه سازی مینا در دوره 9 ماهه منتهی به 1400/09/30 به ازای هر سهم 2,324 ریال سود محقق کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 85% افزایش داشته است.

▪️ «کمینا» با سرمایه ثبت شده 358,000 میلیون ریال طی عملکرد 9 ماهه منتهی به 1400/12/29 مبلغ 831,923 میلیون ریال سود محقق کرده است.
                              6 ماهه 121 تومن ساخته بود و تقریبا معادل 6 ماهه اول در سه ماهه سوم سود ساخته...

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

با توجه به نزدیکی زمان حراج حق تقدم های استفاده نشده،حقوقی هر روز سهم را به صف فروش می کشه که مصداق بارز دستکاریه! قبلا از اینکارها و به این صورت در سهم رخ نمیداد!
                                دوستانی که سهامدار هستند با سازمان داخلی 5 شماره ی 0216375 تماس بگیرن و نسبت به این موضوع اعتراض و شکایت خودشون رو ثبت کنند!

نظر

در حال کار...
                                X