پالايش نفت تبريز ( شبريز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تکنیکالیست
    عضو فعال
    • May 2012
    • 1101

در اصل توسط omidetoop پست شده است View Post
    من دیروز شبریز را با دید میان مدت 1400 خریدم
    شک نکن بهترین انتخاب را کردی.
    بنده شبریز را از 700 سوار هستم و تا 2500 فروشنده نخواهم بود البته این یک روند زمانبر می باشد شاید یک سال بطول بیانجامد ولیکن سهمی که الان 40% تعدیل داده وموثق بگویم یک تعدیل 65% پیش رو دارد چرا باید فروخت.
    سرمایه گذاری بلند مدت روی شبریز فوق العادست. فرض کنید ملک یا زمین خریده اید و به دید بلند مدت نگاهش میکنید. باور کنید از زمین هم مطمئن تر می باشد
    ......

نظر

• abedinejad
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 494

در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
      شک نکن بهترین انتخاب را کردی.
      بنده شبریز را از 700 سوار هستم و تا 2500 فروشنده نخواهم بود البته این یک روند زمانبر می باشد شاید یک سال بطول بیانجامد ولیکن سهمی که الان 40% تعدیل داده وموثق بگویم یک تعدیل 65% پیش رو دارد چرا باید فروخت.
      سرمایه گذاری بلند مدت روی شبریز فوق العادست. فرض کنید ملک یا زمین خریده اید و به دید بلند مدت نگاهش میکنید. باور کنید از زمین هم مطمئن تر می باشد
      شدیدا باهاتون موافقم. شبریز تا آخر امسال 2000 تومن.

نظر

• تکنیکالیست
        عضو فعال
        • May 2012
        • 1101

پر سود ترین صنعت کشور همین پالایشگاهیها و بعد از آن پترو ها هستند.
        افزایش 50 % نرخ محصولات را در سال آینده اثرش را خواهید دید به علاوه افزایش نزخ دلار

با این استقبال شدید از شراز و جمع کردن حقوقی شبریز بی شک روند شبریز هم از فردا صعودی خواهد بود . و اگر فروشنده ای نباشد (که مطمئن هستم نیست ) شاید یک رالی دیگر برای و حتی گره رفتن های دیگری در راه باشد.
        ......

نظر

• omid f
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 93

پر سود ترین صنعت کشور همین پالایشگاهیها و بعد از آن پترو ها هستند.
          افزایش 50 % نرخ محصولات را در سال آینده اثرش را خواهید دید به علاوه افزایش نزخ دلار

با این استقبال شدید از شراز و جمع کردن حقوقی شبریز بی شک روند شبریز هم از فردا صعودی خواهد بود . و اگر فروشنده ای نباشد (که مطمئن هستم نیست ) شاید یک رالی دیگر برای و حتی گره رفتن های دیگری در راه باشد.
          منم نظرم همینه دوست عزیز!;)
          پول لازما و کم حوصله ها گول این حقوقی ها رو خوردن حسابی!:-L
          با روندی که دیروز دیدیم به احتمال قوی دیگه رفتیم رو مثبت!:-bd
          [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

• تکنیکالیست
            عضو فعال
            • May 2012
            • 1101

در اصل توسط omid f پست شده است View Post
            منم نظرم همینه دوست عزیز!;)
            پول لازما و کم حوصله ها گول این حقوقی ها رو خوردن حسابی!:-L
            با روندی که دیروز دیدیم به احتمال قوی دیگه رفتیم رو مثبت!:-bd
            درود بر شما. اینو قبول ندارم که کسی گول حقوقی را خورده دوست من. متاسفانه صف نشینها بسیار زیاد شدن. و فقط منتظر هستند که سهم صف شود و دوستان وارد صف شوند حالا چه خرید و چه فروش.
            چرا من و شما نرفتیم تو صف فروش؟
            متاسفانه الان خیلی ها بدون تحلیل خرید فروش میکنند و برای همین با ضرر و ناراحتی بازار را ترک میکنند
            من خیلی خوشحال شدم که تمام خریدها رو حقوقی انجام داد و سهم را خشک کرد و از دست نوسانگیرها خارج . حال همان کسانیکه در صف فروش فروخته اند فردا در صف خرید می نشینند.

هدفتان برای سال آینده باشد با هدفمندی یارانه ها تنها گروه پیشتاز صنایع نفتی می باشند
            ......

نظر

• jomong2
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 55

*تلاش برای حذف سهم 23 درصدی صندوق توسعه ملی

نوری رئیس هیئت مدیره پالایشگاه لاوان و نماینده صندوق تأمین اجتماعی هم در رابطه سهم 23 درصدی صندوق توسعه ملی از صادرات محصولات این شرکت و همچنین پالایشگاه بندرعباس و تبریز گفت: ما به عنوان تأمین اجتماعی نسبت به این موضوع معترض بوده و از 6 ماه گذشته تاکنون پیگیریهایی را از طریق نمایندگان مجلس انجام دادهایم. چون چنین موضوعی توجیه اقتصادی نداشته و ما مایل به صادرات نیستیم. از طرفی دیگر مایل به تهیه خوراک از سایر شرکتها بوده، اما در حال حاضر مجبور به استفاده از خوراک شرکت ملی نفت هستیم. بنابراین دست و پایمان بسته است، ولی ما پیگیر این موضوع با اهمیت هستیم.

وی ادامه داد: در لایحه بودجه 91 دولت،پالایشگاههای خصوصی از پرداخت سهم 23 درصدی صادرات به صندوق توسعه ملی مستثنی شده بودند، اما در مجلس به تصویب نرسید.با این حال تلاشهایی شده تا در بودجه سال 92 چنین اتفاقی رخ ندهد. در صورت نهایی شدن آن،جهش قابل توجهی در سود این شرکت و سایر شرکتهای پالایشگاهی شاهد خواهیم بود.

*نرخ تسعیر ارز خوراک و محصولات پالایشگاه

این مقام مسئول در رابطه با نرخ تسعیر ارز خوراک و محصولات پالایشگاه لاوان گفت: هم خوراک و هم محصولات تحویلی با نرخ ارز مرجع 1226 ریالی محاسبه میشود، اما صحبتهایی در مورد حذف نرخ ارز مرجع و محاسبه با نرخ اتاق مبادلهای شده که در صورت قطعی شدن آن سود پالایشگاه لاوان و سایر پالایشگاهها با تغییرات با اهمیتی مواجه خواهند شد.این موضوع به سازمان بورس و سهامداران اعلام خواهد شد، ولی آنچه مسلم است، چنین موضوعی برای سال جاری تأثیری نگذاشته، ولی برای سال 92 به احتمال قوی رخ خواهد داد.

نظر

• omid f
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 93

درود بر شما. اینو قبول ندارم که کسی گول حقوقی را خورده دوست من. متاسفانه صف نشینها بسیار زیاد شدن. و فقط منتظر هستند که سهم صف شود و دوستان وارد صف شوند حالا چه خرید و چه فروش.
                چرا من و شما نرفتیم تو صف فروش؟
                متاسفانه الان خیلی ها بدون تحلیل خرید فروش میکنند و برای همین با ضرر و ناراحتی بازار را ترک میکنند
                من خیلی خوشحال شدم که تمام خریدها رو حقوقی انجام داد و سهم را خشک کرد و از دست نوسانگیرها خارج . حال همان کسانیکه در صف فروش فروخته اند فردا در صف خرید می نشینند.

هدفتان برای سال آینده باشد با هدفمندی یارانه ها تنها گروه پیشتاز صنایع نفتی می باشند
                فقط اين درصداي ريز آدمو كم حوصله ميكنه!دلمون به اين چنتا سهام خوشه اونام اينجوري!
                [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

• darab
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 215

می خوای فردا بشه 3000 تومان .:)) مگه چقدر سود اعلام کرده؟
                  شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• omid f
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 93

در اصل توسط darab پست شده است View Post
                    می خوای فردا بشه 3000 تومان .:)) مگه چقدر سود اعلام کرده؟
                    دلارو بچسب!!!!!

نظر

• darab
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 215

دلارو بچسب!!!!!
                      تاثیر دلار بر سهام آنجنان هم که فکر می کنی نیست قیمت سهم را بازیگردانان سهم تعیین می کنند وهمچنین به راحتی می توانند گزارشهای ضد ونقیض بدهند و دست سهامدار جزء هم به جایی بند نیست همونطور که
                      در گزارشهای نه ماهه سایر سهام هم دیدیم. خیلی از کسانی که امروز در صف خریدند شاید فردا در صف فروش باشند ..;;)
                      شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• تکنیکالیست
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 1101

بی شک مطمئن ترین گروه بازار که هم اکنون با مشکل حجم مبنی روبرو هستند همین پالایشگاهی ها می باشند.
                        شراز که دست نیافتنی هست
                        شبریز و شنفت در این گروه فوق العاده می باشند. هر دو احتمالا هفته آینده به گره بروند. این دو سهم کاملا خشک شده و در شرایط گره هم توصیه به خرید می شود.
                        برای سال آینده هم نیز پالایشگاهیها لیدر بازار خواهند بود
                        ......

نظر

• omid f
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 93

تاثیر دلار بر سهام آنجنان هم که فکر می کنی نیست قیمت سهم را بازیگردانان سهم تعیین می کنند وهمچنین به راحتی می توانند گزارشهای ضد ونقیض بدهند و دست سهامدار جزء هم به جایی بند نیست همونطور که
                          در گزارشهای نه ماهه سایر سهام هم دیدیم. خیلی از کسانی که امروز در صف خریدند شاید فردا در صف فروش باشند ..;;)
                          باشه عزیز شما نخر!!!!>:)
                          گرهم که داره نزدیک میشه:D
                          چی می خوای تو از یه سهم آخه چی!؟؟؟؟

نظر

• omid f
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 93

من که شاید ریسک باشه ولی کلا سبدو دو دستی تقدیم پالایشگاهیا کردم!|-)
                            حالا حالا هم سوارم.این لیدرا شرمنده نمیشن هیچ وقت!;)

نظر

• darab
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 215

باشه عزیز شما نخر!!!!>:)
                              گرهم که داره نزدیک میشه:D
                              چی می خوای تو از یه سهم آخه چی!؟؟؟؟
                              بحث خریدن من نیست لطفا با تحلیل و منطق پست بذار عصبی هم نشو;;)

نظر

• darab
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 215

بحث خریدن من نیست لطفا با تحلیل و منطق پست بذار عصبی هم نشو مساله تبلیغات شما برای سهمی است که ممکن است تازه واردین به بورس را گمراه کند;;)
                                پالایشگاهها همیشه در معرض خطر حذف یارانه حمل ونقل هستند و فراموش نکن با حذف آن کلا همه پالایشگاهها زیانده می شوند ویا سودشان به حداقل می رسد.

نظر

در حال کار...
                                X