کیانوش عزیز با اقیمت های فعلی کدوم یکی از پالایشگاهی ها رو به دید سه ماهه از همه بهتر می دونید؟ اگه ممکنه راهنمایی کنید فردا یه مقدار بخرم
پالايش نفت تبريز ( شبريز )
Collapse
X
-
در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Postکیانوش عزیز با اقیمت های فعلی کدوم یکی از پالایشگاهی ها رو به دید سه ماهه از همه بهتر می دونید؟ اگه ممکنه راهنمایی کنید فردا یه مقدار بخرم
شبندر ليدر پالايشگاه و بازار هست.
اگر شبندر بالا نره بي خيال بقيه بايد شد.
تا خرداد شبندر 6ميليون ليتر بنزين و 7ميليون ليتر گازوييل و نفتاو گوگرد و.....به توليدش افزوده خواهد شد.
نظر
-
تبريک به سهامداران شبريز و پالايشگاهيها.
من پيش بيني مي کنم شبريز 92 را 180تومان تو اين مرحله اعلام کنه.قبلا هم مي گفتم.که تا پايان سال اتي 500تومان بسازه.
گويا امروز شايعه شد قرارهست 280تومان اعلام کنه.من باورم نمي شه.اما اگر اين اتفاق بيفته انوقت صف خريد شبندر و شپنا و لاوان بسيار خفن خواهد شد.
سال اتي سال پالايشگاهها هست.
نظر
-
در اصل توسط AAbas پست شده است View Postاز انصاف نگذریم.. اولین کسی که واسه شبندر 150 تومانی تارگت 500 تومان داد جناب کیانوش بود.....
انوقت دلار زير 2000تومان بود که تارگت 500توماني را دادم.بعدا که دلار رفت بالاتر تارگت تا مجمع را 1000تومان کردم و بلند مدت را 2000تومان.
انوقت سهم حدود 40تومان زيان داشت پارسان تمام شبندرهاش را رو تحليل اشتباه کارشناساش فروخت حتي شرازهش را تو قيمت 450تومان خالي کرد و فقط 500هزار تا شراز براش موند.
ان روزها پارسان بلوک مفت شبندر را 400تومان هم نخريد ولي الان خيلي از حقوقيها براي بلوک بالاي 1000توماني شبندر چشم دوخته اند.
امروز تو اولين پيش بيني سود شبندر 48تومان اعلام کرده است.و ديگه بازار از خريد شبندر وحشتي ندارد.
تا خرداد طرح توسعه شبندر با 6ميليون ليتر توليد بنزين و ...........
ان روزها دشمن پالايشگاهها را کيش کرده بود ولي امروز ايران دشمن را با پالايشگاهها ماد کرده است.از خرداد با راه اندازي واحد هاي توليد بنزين شبندر شپنا شبريز لاوان ايران صادر کننده بنزين و گازوييل خواهد شد.
امروزه سياست اقتصادي جمهوري اسلامي بر عدم خام فروشي نفت است.و اين يعني پرواز پالايشگاهها.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postتبريک به سهامداران شبريز و پالايشگاهيها.
من پيش بيني مي کنم شبريز 92 را 180تومان تو اين مرحله اعلام کنه.قبلا هم مي گفتم.که تا پايان سال اتي 500تومان بسازه.
گويا امروز شايعه شد قرارهست 280تومان اعلام کنه.من باورم نمي شه.اما اگر اين اتفاق بيفته انوقت صف خريد شبندر و شپنا و لاوان بسيار خفن خواهد شد.
سال اتي سال پالايشگاهها هست.
نظر
-
-
-
نگاهی بنیادی به شبریز....
پالایش نفت تبریز برای تعدیل عایدی سود هر سهم سال مالی 92 متوقف شد.شرکت قبلا برای سال آتی و با دلار 1226 تومان مبلغ 1161 ریال پیش بینی کرده بود.مقدار تولید و فروش شرکت نسبت به سال مالی 91 تغییرات چندانی نداشته است.
با دلار 2000 تومانی فروش شرکت به بیش از 9095 میلیارد تومان و بهای تمام شده نیز به بیش از 8556 میلیارد تومان خواهد رسید که سود ناخالص 536.7 میلیارد تومان را برای شرکت در پی خواهد داشت.این در حالی ست که با دلار 1226 تومانی سود ناخالص سال آتی شرکت 329 میلیارد تومان پیش بینی شده بود.سود ناخالص 536.7 میلیارد تومانی شرکت پس از اضافه و کسر سایر درآمدها و هزینه ها به سود خالص 389.6 میلیارد تومانی خواهد رسید که به نظر می رسد در بدبینانه ترین حالت 200 تومان اعلام کند.
اما بحث کسر مالیات بر ارزش افزوده نیز از بهای تمام شده موضوعی ست که در صورت تحقق می تواند بیش از 324 میلیارد تومان( 166 تومان به ازای هر سهم) نیز از محل به سود هر سهم خود بیفزاید.فعلا این موضوع قطعیت پیدا نکرده است و پیش بینی می شود در گزارش جدید بدون اعمال این موضوع، حول و حوش 200 تومان به بازار اعلام کند
نظر
-
ظاهرا گزارش شبریز مدتی است به سازمان رسیده و طبق معمول گذشته فدای سلیقه های شخصی
آقایان شده است . هر سهمی که بسته میشود همین ماجرا تکرار میشود .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
نقل از کاربر گرامی aaa از سایت همسایه :
دوستان شبریزی احتمالا سهمتون نایاب بشه بعد از بازگشایی ظاهرا سود 1392 رو حوالی 263 تومن اعلام کنه....که برای ابتدای سال عدد بزرگ و البته جالبی هست.....
شنیدم بلوک 1% هم بعد از بازگشایی معامله میشود....یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
فردا آقای رئیس جمهور برای افتتاح ژنراتور توربین گازی و بازدید از پروژه بنزین سازی به پالایشگاه تبریز می آد. شبریز هم که ان شا الله طوفانی باز گشایی میشه>:D<شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
نظر
نظر