کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عطا جان من به شدت به تحلیل های بنیادی تو و کیانوش عزیز احترام میزارم. کیانوش حرفای خیلی خوب و گاه متعجب کننده ای از خودرویی ها میزنه و شما اعتقاد داری که حبابی بیش نیست. در اینکه خودرویی ها در گزارشاتشون تا اینجا هیچ مورد خاص و امیدوار کننده ای ندارن شکی نیست. به نظرت دلیل اختلاف نظر در این مورد خاص چیه؟ لطفا اگه امکانش هست تحلیل خودتو در مورد خودرویی ها به صورت کلی بگو. اگه اینجا جاش نیست بی زحمت در تاپیک مربوطه نظرتو بده. شاد و سلامت باشی
علی داداش درسته اینجا تاپیک شبریز ولی من از شما یه سوال دارم به نظرت خساپا خودرو خزامیا خپارس امسال و 93 چند خواهند ساخت؟!!
فقط به من عدد بگین تا بگم
والا من خودرویی ندارم عطا جان، فعلاً اعتقادی هم ندارم بهشون و گزارش ها رو هم نگاهی نکردم، ولی طوری که بعضی از دوستان خصوصاً کیانوش میگن چیزی در حدود 7-8 برابر سود کنونی.
سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
والا من خودرویی ندارم عطا جان، فعلاً اعتقادی هم ندارم بهشون و گزارش ها رو هم نگاهی نکردم، ولی طوری که بعضی از دوستان خصوصاً کیانوش میگه چیزی در حدود 7-8 برابر سود کنونی.
علی جان منظور من اینه که هر کسی بهم اعداد و ارقام نشون بده و قانعم کنه فردا خودم اولین نفر تو صف خودروییهام
علی جان منظور من اینه که هر کسی بهم اعداد و ارقام نشون بده و قانعم کنه فردا خودم اولین نفر تو صف خودروییهام
عطا جان حرفت درست ولی من یه نظری دارم اونم اینه که سهامدار جماعت دارایی آینده رو میخره! در مورد عدد و رقم هم یه سر به تاپیک خاور بزن اونجا توسط کیانوش عزیز اعداد و ارقامی مطرح شده که خالی از لطف نیست . ضمنا اگه سر زدی خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم.
شبريز چهارشنبه گذشته مثل هميشه با قيمت پاييني باز شد وبراي کساني که ديد ميان مدتي دارند فرصت خريد خوبي دادخريد سهم زير 2600 تومان فرصت خوبي بود كه عده اي از آن بهره بردند
به دلايل زير شبريز را مي توان جزو سهام هاي پر پتانسيل در اينده دانست
1.سهامدار عمده ان حقوقي خوشنامي مثل پارسان است
2.مالکيت پتروشيمي تبريز که به تازگي صورت پذيرفت
3.افتتاح واحد قير سازي در ابان ماه4
.طرح موسوم به شهريار که در ان 110000بشکه به 260000بشکه تبديل مي شود
5.توليد بنزين يورو 5 که اگر مشکلي پيش نيايد تا اوايل شهريور راه اندازي مي شود
6.منطقه مناسب ساخت اين پالايشگاه که در مجاورت ترکيه و کشورهاي تازه استقلال يافته است وهمانطور که مي دانيد در اين کشورها نياز به بنزين زياد است و قيمت بنزين در اين کشورها خيلي بالااست
7.توليد گوگرد گرانول براي صادرات
8.تبديل شدن به اولين پتروکمپلس در ايران
9.با توجه به سود اندوخته مناسب افزايش سرمايه 300درصدي که حداکثر تا اول زمستان انجام ميشود
10.نگاه ويژه دولت اقاي روحاني به گروه پالايشگاهي
11.شبريز و اين گروه به طور کل تنها گروهي هستند در بازار که اگر تحريم بشيم به نوعي ويا تحريم ها منتفي شوندبه نوعي ديگر، اگر فاز دوم هدفمندي يارانه ها انجام شود وبه نوعي ويا اگر نشود به نوعي ديگر منتفع ميشوند
12.سهام شناور پايين ان که معمولا ودر شرايط رشد کمتر فرصت خريد مي دهد............... و اما در آخر نظر شخصی: هدف پایان سال شبریز 5500 تومان. با سهم شبریز بهشتی شوید
سلام
حرفهای دوستت درسته
با این نکته که طرح شهریار بلند مدته و درصد افزایش سرمایه را نمیدونم چقدره اما تو برنامه شرکت هستش
قیرسازی جدید هم آخر پاییز انشاالله
موفق باشید
فروشندگان شبریز و دیگر پلایشگاهی ها خیلی ببخشید نمی دانند چه طلائی و چه گنجی رو می فروشند
ارزش شبریز بعد از افزایش سرمایه سنگین 200-300 درصدی مشخص خواهد شد
جاییکه با توجه به بار نشستن طرح های متنوع شبریز بنزین سازی - صادرات - قیر سازی و... و 4 برابر شدن سهام سهامداران در قیمت های بالای 1000 تومان ( 4000 تومان الان ) شاهد صف خرید سنگینی خواهیم بود
صورت های مالی پالایشگاه ها نگاه که می کنی می خواهی زندگی توبفروشی سهام پالایشگاه بخری
نظر