امروز چقدر سخت معامله می شد!
پالايش نفت تبريز ( شبريز )
Collapse
X
-
امروز هم هامون سپاهان 227000 به پرتفوی خود افزوده
شرکت طی دو هفته 3 میلیون سهم با میانگین 2500 تومان خریداری کرده یعنی نزدیک 7.5 میلیارد تومان
توصیه اکید من به نوسانگیران عزیز اینه که دور این سهم خط بکشند از این سهم نمیتونند نوسان بگیرند
شبریز این هفته طرح افتتاح یورو5 رو داره،گزارش افزایش سرمایش بیاد این سهم رو با این شناوری کم نمیتوان خرید
هدف یکسال شبریز:5600 با سود 860 تومانی کاملا" محتاطانه
نظر
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postامروز هم هامون سپاهان 227000 به پرتفوی خود افزوده
شرکت طی دو هفته 3 میلیون سهم با میانگین 2500 تومان خریداری کرده یعنی نزدیک 7.5 میلیارد تومان
توصیه اکید من به نوسانگیران عزیز اینه که دور این سهم خط بکشند از این سهم نمیتونند نوسان بگیرند
شبریز این هفته طرح افتتاح یورو5 رو داره،گزارش افزایش سرمایش بیاد این سهم رو با این شناوری کم نمیتوان خرید
هدف یکسال شبریز:5600 با سود 860 تومانی کاملا" محتاطانه
با سلام
عطای عزیز تحلیل ها و اطلاعات مفید شما باعث دلگرمی ماست
دیروز شاوان خریدم امروز تا امدیم پول جور کنیم بر تعداد شاوان اضاف کنیم نشد
البته اول صبح بر تعداد فزرین در درصد کامل 5% منفی افزودیم بعد که از خرید شاوان منصرف شدم در درصد کامل منفی 4% شبریز اضافه کردم
واقعا" چه حالی می ده در درصد کامل منفی خرید کردن بدون دغدغه بدون انتظار فروشنده در پایین ترین قیمت ممکن سهم رو تقدیم می کنه خصوصا" اگر بعد از خرید سهم جهتش عوض بشه مثل فزرین از 5% منفی به 1/5 درصد مثبت
شبریز روز برای روزهای سخت خریدم زمانی که خریدارها برای خرید سهم التماس خواهند کرد
نظر
-
بهینهسازی پالایشگاه تبریز اول مهرماه بهرهبرداری میشود
معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: طرحهای بهبود کیفیت و بهینهسازی پالایشگاه تبریز در اول مهرماه و پالایشگاه اصفهان در 15 مهر ماه آینده به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اصغر رمضانی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سوآپ فرآورده هنوز متوقف است، گفت: امیدواریم به زودی بتوانیم سوآپ فرآورده را دوباره از سرگیری کنیم.
معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ادامه داد: هم اکنون در کشور روزانه 67 میلیون لیتر بنزین تولید میشود که حدود 10 میلیون لیتر بنزین از پتروشیمیها دریافت کرده و مابقی حجم مورد نیاز را نیز ازقبل در مخازن خود ذخیره کرده بودیم.
رمضانی افزود: با راه اندازی دو طرح بهبود کیفیت و بهینه سازی دو مجتمع پالایشگاه اصفهان که در 15 مهر ماه افتتاح و پالایشگاه تبریز که در اول مهرماه به بهره برداری میرسد، میتوانیم حجم تولید بنزین را در کشور افزایش دهیم.
وی تصریح کرد: براساس برنامهریزی انجام شده قصد داریم جایگاههای سوخت یورو4 را در تهران افزایش دهیم و در ادامه نیز با افزایش حجم تولید بنزین یورو4 در کشور و براساس برنامه مصوب قصد داریم عرضه بنزین را در کل کشور انجام دهیم.
رمضانی ادامه: به هیچ عنوان بنزین وارد کشور نمیشود و همه اخبار مربوط به واردات بنزین تکذیب میشود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط مرتضی 6038 پست شده است View Postشبریز با توجه به پوشش سه ماهه افت قیمت تا 2330داره. در 2330سهم را باید به دید میان مدت خرید
دوست من شما پوشش 3 ماهه سایر سهم های گروه را دیده اید؟؟!!
شبندر 22.9 درصد
شاوان 17.95 درصد!!! با صف خرید میلیونی فقط بخاطر شناورش که اگر بنا به منطق شما باشه الان باید صف فروش میلیونی داشت به خاطر پوشش!!
شتران 40.95 درصد (البته جو گیر نشید شتران یک تعدیل منفی سنگین داشت به خاطر همین درصد پوششش اومده بالا!!)
شبریز 22.91 درصد
اگر مقایسه کنید می بینید که پوشش شبریز حتی اندکی از شبندر هم بیشتر است!! شتران هم با eps قبلیش پوشش حدود 22 درصده!! پس می بینید که شبریز از همه گروه بهتر عمل کرده و فقط باید منتظر شراز بود و دید اون چه طور عمل کرده!
شتران هم کمتر از یک ماه پیش مسابقه میذاشتن برای فروش در صف فروش زیر 60000!! الان همونا بالای 90000 میرن تو صف!!
شبریز شناورش خیلی کم شده،با یه میلیون صف خرید قفل میشه و خوبیش اینه هر کسی این سهمو نداره!!
یادمون باشه ملتی هستیم صف نشین!! شبریز قفل بشه با توجه به حجم مبناش حداقل 100درصد بالاتر باید بخریدش!!
ضمنا حمایت شبریز 2375 تومانه و بسیار بعیده افت به زیر این محدوده!!
نظر
-
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
دوست من داستانش اين بود كه امروز صبح واحد بنزين سازي جديد (C.C.R) راه اندازي شد.
مبارك سهامداراش باشه.
نظر
نظر