پالايش نفت تبريز ( شبريز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : پالايش نفت تبريز ( شبريز )

در اصل توسط nasserm پست شده است View Post
    سلام

چندین و چند بار بر ارزندگی و کم ریسک بودن گروه پالایش با توجه به تخفیفات و صعودی بودن(نفت برنت بالای 70 دلار) قیمت نفت تاکید شد و حال میبینیم که گزارش خوب شبریز کدال شده و همانند شبندر گل کاشته و پی بر ای شبریز و شبندر به زیر 6 رسیده ،تازه اینا مجمع تقسیم سود هم در پیش دارند و با توجه به سابقه ی تقسیم سود حداقل 50 درصدی، با قیمت های کنونی پی بر ای اینها به زیر 5 تقلیل پیدا خواهد کرد و همین موضوع باعث رشد گروه در کوتاه مدت خواهد بود
    گزارش شبریز واقعا فراتر از انتظار بود
    من شخصا براش سود بین 380 تا 400 تومان دیده بودم ولی انتظار 505.5 تومان اصلا نداشتم
    واقعا سهم مفتی شده
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• منیب
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 2440

نقل قول

#شبریز
      سلام دوستان خلاصه بگم خودم ۱۸ ساله کارمند رسمی پالایش پخش هستم دلیل اینکه با توجه به تحلیل شخصی از چندی پیش تمام پالایشی هام شتران شپنا و شبندر رو تبدیل به شبریز کردم اینا بودند؛
      اومدم اینجا بگم گولتون نزنند:
      اولا اینکه طبق شنیده ها احتمال داره سود شبریز بالاتر بره چون نرخ سه ماهه پایانی ۹۹ هنوز اعلام نشده
      دوما اینکه اگر مثل سال قبل ۷۰درصد سود تقسیمی در نظر گرفته بشه الان p/e حدود ۴. میشه که تقریبا نصف همگروهها است
      سوم اینکه سود پتروشیمی تبریز هم باید درنظر بگیرید
      چهارم واحد پروپیلن پتروشیمی تبریز هم به سود آوری شبریز اضافه میشه
      پنجم اینکه واحد تولید گازوییل یورو ۴ بزودی راه اندازی میشه
      پنجم نفت جهانی صعودیه
      ششم تجدید ارزیابی شبریزی در دست اقدامه
      هفتم عرضه پتروشیمی تبریز داریم
      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
        نقل قول

#شبریز
        سلام دوستان خلاصه بگم خودم ۱۸ ساله کارمند رسمی پالایش پخش هستم دلیل اینکه با توجه به تحلیل شخصی از چندی پیش تمام پالایشی هام شتران شپنا و شبندر رو تبدیل به شبریز کردم اینا بودند؛
        اومدم اینجا بگم گولتون نزنند:
        اولا اینکه طبق شنیده ها احتمال داره سود شبریز بالاتر بره چون نرخ سه ماهه پایانی ۹۹ هنوز اعلام نشده
        دوما اینکه اگر مثل سال قبل ۷۰درصد سود تقسیمی در نظر گرفته بشه الان p/e حدود ۴. میشه که تقریبا نصف همگروهها است
        سوم اینکه سود پتروشیمی تبریز هم باید درنظر بگیرید
        چهارم واحد پروپیلن پتروشیمی تبریز هم به سود آوری شبریز اضافه میشه
        پنجم اینکه واحد تولید گازوییل یورو ۴ بزودی راه اندازی میشه
        پنجم نفت جهانی صعودیه
        ششم تجدید ارزیابی شبریزی در دست اقدامه
        هفتم عرضه پتروشیمی تبریز داریم
        همون سودی که در مجمع یکماه آینده تقسیم میکنه از سود یکساله بانک ها هم بیشتر میشه
        هر جور حساب کنی زیر 4 هزار تومان هر عرضه ای برای شرکت کردن در مجمع فرصت خرید محسوب میشه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• منیب
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 2440

سلام جناب تمام خسته نباشیدامروزهم خوب حجمی خود 3تامقاومت داشت داره ردمیکه
          سلامت باشید
          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
            سلام جناب تمام خسته نباشیدامروزهم خوب حجمی خود 3تامقاومت داشت داره ردمیکه
            سلامت باشید
            سلام
            کلا این شبریز فروشنده زیادی نداره حجم امروز هم به خاطر درگیر شدن با روند نزولی بود که تا این لحظه با حجم خوبی اون شکسته
            از فردا که بیاد روی 3000 تومان تثبیت بشه هر روز انتظار دارم فروشنده سهم کمتر بشه
            و اگر حقوقی نیاد و حجم مبنا را بده ممکنه برای پر کردن حجم مبنا به مشکل بخوره
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              شبریز
              بدون شرح

دلیل حجم زیاد امروز شکستن مقاومت 2968 بود که امروز اینو شکست و بهش پولبک روزانه هم زد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

تخمین سود سال 1400 شبریز:

شبریز در 9 ماهه سال قبلی 2467 ریال سود ساخته
                و در 3 ماهه چهارم سال قبل بیشتر از کل 9 ماهه سود ساخته یعنی 2588 ریال
                مجموعا شده 5055 ریال.
                میانگین قیمت نفت در 3 ماهه چهارم سال قبل حدود 55 دلار بوده
                حالا اگر و اگر امسال بتونه تمام سال را به اندازه 3 ماهه چهارم سال قبلی سود بسازه
                سود امسال‌ به عدد خیره کننده 10352 ریال میرسه که با قیمت فعلی پی به ای سهم به 2.9 میرسه
                جالب تر اینجاست که میانگین قیمت نفت در 3 ماهه اول امسال 65 دلار بوده و اکنون 75 دلار است
                و قطعا این نرخ نفت کرک اسپرد این گروه را بالاتر خواهد آورد و امکان تحقق سود بیشتر هم مهیاست
                البته باید بررسی بشه که سود سه ماهه چهارم بابت کارکرد همین مدت بوده یا بابت افزایش نرخ ماه‌های پیش هم داخلش هست که در گزارش پایانی لحاظ شده
                آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/06/25, 16:41.
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• منیب
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 2440

نفل فول

افزایش نرخ فروش وکیوم باتوم پالایشگاه تبریز در بورس کالا؛
                  افزایش نرخ ۸ درصدی وکیوم باتوم " #شبریز "

دیگر محصول عرضه شده پالایشگاه تبریز در هفته منتهی به ۴ تیرماه سال ۱۴۰۰ «لوب کات سبک» بوده که قیمت پایانی آن برابر با ۸۶.۸۲۳ هزار ریال گزارش شده است.
                  ⚠ اگر دوست دارید ما اخبار بیشتر تحلیل بیشتر و برسی گزارشات بیشتری داشته باشیم لطفا هم لایک کنید هم دنبال کنید ممنون

نفت برنت
                  76.03
                  0.45(0.6%

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11251

سهم تقسیمی بالایی داره ... ازطرفی پرداختی مجمعش هم بسیار سریع بوده در سنوات قبل

رنج3000 برا خریدار حدود2500-2600 درمیاد .... تنها ابهام صورت های مالی و قابلیت دستکاری بالا هست که باعث شده بازار کمتر به سودهای اعلامی دل ببنده

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

خبری از زیرمجموعه شبریز

قرارداد EPC احداث واحد پلی‌اتیلن پتروشیمی تبریز امضا شد

?قرارداد احداث واحد توسعه‌ای پلی‌اتیلن سنگین با ظرفیت تولید سالانه 310 هزار تن برای نخستین بار در کشور با دانش فنی ایرانی بین پتروشیمی تبریز و شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی امضا شد.

?صادرات پتروشیمی تبریز با راه‌اندازی پروژه احداث واحد تولید پلی‌اتیلن سنگین به حدود 3 برابر رقم کنونی می‌رسد. براساس برنامه‌ریزی‌ انجام شده فعالیت‌های اجرایی این پروژه در اواخر سال 1402 تکمیل می‌شود؛ حجم سرمایه‌گذاری پروژه حدود 220 میلیون دلار برآورد شده است.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• محمدرضا 87
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 1522

شبریز به نظر قصد داره پولبک به مقاومت ۳۳۸۰ تومان بزنه. ببینم میاد یه پله اضافه کنم.

گزارش حسابرسی شده هم تو هفته دیگه احتمالا میاد بینیم چجوریاس.

نظر

• منیب
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 2440

[ Photo ]
                          #شبریز
                          آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۱۳۹۹/۱۲/۳۰

موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1399/12/30

زمان برگزاری: 1400/04/31 ساعت 11:00

1400-04-19 12:20:10 (770015)
                          ➖➖➖➖⬇️⬇️⬇️⬇️
                          @Codal360_ir

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11251

هفته آتی بسته میشه برا مجمع ...احتمالا 450تقسیم بزنه... سهم درمیاد حوالی 3000...

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11251

اگرقیمت نفت افت معناداری به زیر70 نزنه ...احتمالا متناسب با ریتم پوشش 3ماهه اخر ... سهم امسال تا600 هم بتونه بسازه

هرچند هیچ گونه نرخی ازطرف شرکت و وزارت نفت همچنان اعلام نشده و مجامع شرکت های پالایشی درهاله ای از ابهام هست!

اما در کل بافرض تقسیم بخش اعظم پوشش99 .... تحلیلی سهم حدود5درمیاد .... که در بازار رشد کرده اخیر مجدد سهم میتونه جذاب بشه

سه شنبه هفته اتی برا مجمع بسته میشه ... اگر حوالی3300 هم بدهند باتقسیمی مجمع2800 درمیاد با600تومن سود برا 1400!..

نظر

• محمدرضا 87
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 1522

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                                شبریز به نظر قصد داره پولبک به مقاومت ۳۳۸۰ تومان بزنه. ببینم میاد یه پله اضافه کنم.

گزارش حسابرسی شده هم تو هفته دیگه احتمالا میاد بینیم چجوریاس.
                                به نظر پولبک تکمیل شده معاملاتش آدمو یاد نوری رو ۸ ۷ هزارتومن قبل مجمع میندازه.

نظر

در حال کار...
                                X