اقا يه دوست حسابدار يا تحليلي بنويسه كه افزايش دلار از مرجع به مبادلات چطور سود شركت رو بشدت بالا ميبره
پالايش نفت تبريز ( شبريز )
Collapse
X
-
در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Postاقا يه دوست حسابدار يا تحليلي بنويسه كه افزايش دلار از مرجع به مبادلات چطور سود شركت رو بشدت بالا ميبره
حالا که ارز 100% رشد بکنه قیمت خوراک و محصولات شرکت 100% بالاتر میره و متعاقبا میزان این 5% کارمزد هم به شدت بالا میره و اثر اهرمی هم میذاره.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postشرکت الان کارمزد 5 درصد از تبدیل نفت خام و مشتقات نفتی از دولت میگیره. و قیمت خوراک و همینطور محصولات بر اساس فوب و ارز 1226 تومنی محاسبه و تسعیر میشه.
حالا که ارز 100% رشد بکنه قیمت خوراک و محصولات شرکت 100% بالاتر میره و متعاقبا میزان این 5% کارمزد هم به شدت بالا میره و اثر اهرمی هم میذاره.
اين مطلب كه كارمزد در اثر افزايش قيمت دلار محاسباتي بالا ميره درسته اما بمراتب نيز هزينه هاي پرداختني شركت هم به همين ميزان افزايش پيدا ميكنه از هزينه انتقال نفت خام حقوق و دستمزد تعميرات و نگهداري تامين قطعات بارگيري و تخليه و از همه مهم تر هزينه هاي مالي چون از زمان خصوصي شدن پالايشگاه قرار شده كه شركت نفت رو به قيمت توافقي خريد و بنزين رو به پخش و پالايش با فرمولي بفروشد بنابراين سرمايه در گردش شركت افزايش پيدا ميكند مثال ان براي كارخانجات
تصفيه روغن خوراكي ميباشد كه شركتها بمراتب روند سود سازيشان با كار كارمزدي بيشتر از زمان تامين روغن خام و فروش بوده است اين امر قطعا باعث افزايش سود ريالي شركت خواهد شد اما كلمه بشدت در ان صدق پيدا نميكند در حال حاضر مشكل شركت با پتروشيمي تبريز و يك واحد توليد پلي پروپيلن كه اسم نميبرم زياد شده
چون فرايند خصوصي سازي به پيوستگي واحد هاي زير مجموعه دقت نكرده و اين زنجيره قابل گسسته شدن نيست و شركت فعلا توانايي عوض كردن مشتريان رو نداره
ميزان طلب پالايشگاه ز دو مصرف كننده منو پلي پروپيلن و اتيلن به حدود ٤٣ ميلياد تومن ميرسه
نظر
-
-
شبريز با دلار 2500توماني در سال 1392 حداقل 250تومان سود خواهد ساخت.
شراز 325تومان
شبندر 400تومان
..................
پالايشگاهها را دريابيم.
از اول اذر دلار 2500توماني مبناي همه خريد و فروش و محاسبه امور مالي و صورتحسابهاي شرکتها قرار مي گيرد.
امروز هم نرخ فروش بنزين پالايشگاهها به فرودگاهها بر اساس دلار 2500توماني شد.
حالا حساب کنيد ببينيد شبريز از محل فروش بنزين 2200توماني چقدر تعديل در سال 1391و 1392 خواهد داشت.
پله اول شبريز 700تومان
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postاین سهم عالیه حرف نداره قبل تعدیل 413 تومن سوار شدم 620 تومن فروختم.
و باز رو 570 سوار شدم با هدف 700 تومن البته ممکنه رو سقف قبلی 620 یه گیرایی پیدا کنه ولی هدف 700 هستش و به نظرم یکی از بهترین بی حاشیه ترین سهم های بازاره. :x
زیر 700 فروشی نیست واقعا سهم با کلاسیه کاریم نداره شبندر چیکار می کنه کار خودشو انجام میده.:x
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postشبريز با دلار 2500توماني در سال 1392 حداقل 250تومان سود خواهد ساخت.
شراز 325تومان
شبندر 400تومان
..................
پالايشگاهها را دريابيم.
از اول اذر دلار 2500توماني مبناي همه خريد و فروش و محاسبه امور مالي و صورتحسابهاي شرکتها قرار مي گيرد.
امروز هم نرخ فروش بنزين پالايشگاهها به فرودگاهها بر اساس دلار 2500توماني شد.
حالا حساب کنيد ببينيد شبريز از محل فروش بنزين 2200توماني چقدر تعديل در سال 1391و 1392 خواهد داشت.
پله اول شبريز 700تومان
نظر
-
در اصل توسط behrooz_as پست شده است View Postاون 400 تومن سود شبندره یا قیمتش؟!!!
من تصور مي کنم قيمت شبندر در 1سال اتي از دو سهم شبريز و شراز هم بالاتر بره.چون شبندر از اول اذر ميتونه دلارش را با قيمت اتاق مبادلات 2450تومان بفروشه.شبندر براي سال مالي 1391 حدود 3.5ميليارد دلار درامد ارزي پيش بيني کرده است که در سال 1392 بخاطر راه اندازي طرح توسعه اش که مقداري از ان در 1اذر 1391کليد خورد بيش از 4ميليارد دلار درامد ارزي خواهد داشت.که ديگه بجاي فروش 1226تومان مي بايست و ملزم و مجبور است 2450تومان بفروشد و اصلا خلاف قوانين و مقررات هست که 1226تومان بفروشد چون بايد ان را در اتاق مبادلات بفروشد.
4ميليارد دلار سود 1000توماني مي شود حداقل 380تومان تعديل مثبت شبندر از محل فروش ارز صادراتي در سال 1392
شبندر از اول اذر توليد نفتاي سنگينش به1400000ليتر مي رسد.که حالا بجاي فروش 900تومان بايد ليتري حداقل 1800تومان بفروشد.
شبندر بنزين هواپيماش را بجاي 1100تومان بايد 2200تومان بفروشد.
با افزايش قيمت دلار شرايط سود اوري پالايشگاهها تغيير کرده است.شبندر تنها پالايشگاهي هست که صادرات دارد.
اگر با دلار 2450توماني شبريز 250تومان و شراز 330تومان سود مي سازند شبندر با راه اندازي کامل طرح و توسعه اش حداقل 400تومان سود خواهد ساخت.
من شتران وشراز و شبندر دارم .ايکاش شبريز هم مي داشتم.
نظر
نظر