پالايش نفت تبريز ( شبريز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehr_bourse
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 336

من به امور سهام تلفن کردم گفت گزارش رو فرستادیم .................. شاید شنبه بید رو کدال کسی خبری چیزی داره

نظر

• کامل
      عضو فعال
      • Apr 2013
      • 558

گزارش شبریز بزودی روی کدال میاید وحاوی نکات جالب و ارزشمندی است که منجر به رشد کل سهام پالایشگاهها خواهد شد .

نظر

• مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

علیرضا طاری خبر داد؛
        کد خبر: ۱۴۷۹۳۰
        ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۴

معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امورمالیاتی در بخشنامه ای برای سال ۹۲ مالیات ارزش افزوده بنزین را ۳۰درصد، نفت سفید و گازوئیل را ۱۳.۴ درصد، نفت کوره را ۸.۶ درصد و سیگار را ۱۵ درصد اعلام کرده است.

به گزارش تسنیم، در بخشنامه علیرضا طاری بخش به کلیه گمرکات کشور آمده است: برای سال 92 مالیات ارزش افزوده انواع بنزین و سوخت هواپیما 30 درصد تعیین شده است که 20 درصد مالیات و 10 درصد آن عوارض سهم شهرداری ها است.

در این بخشنامه مالیات ارزش افزوده نفت سفید و گازوئیل 13.4 درصد، نفت کوره 8.6 درصد و سیگار 15 درصد اعلام شده است.

این در حالی است که نرخ مالیات ارزش افزوده دیگر کالاها طبق قانون برنامه پنجم توسعه در سال جاری شش درصد است.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• جعفرزاده
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 5833

جناب مخبر لطفا خبر فوق را تحلیل کنید. چه تاثیری بر پالایشگاه دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• بچه کف بازار
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 461

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
            جناب مخبر لطفا خبر فوق را تحلیل کنید. چه تاثیری بر پالایشگاه دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            هیچ تاثیری نداره این موضوع تازگی نداره به استناد قانون مالیات ارزش افزوده مصوب سال 1387 هر سال نرخ برای واردات کالاهای خاص مثل سیگار و بنزین و سوخت هواپیما به استناد ماده16 و 38 تعیین میشه توی سال 1387 که نرخ مالیات ارزش افزوده 1.5 درصد بوده برای بنزین 20 درصد مالیات ارزش افزوده تعیین شده بود و 20 درصد عوارض شهرداری که رو هم می شد 40 درصد تازه نسبت به سال 1387 کاهش هم داره اینم لینک قانون http://www.financial.post.ir/HomePag...ost&Lang=fa-IR

ماده16ـ نرخ مالیات بر ارزش افزوده، یک و نیم درصد (5/1%) میباشد.

تبصره ـ نرخ مالیات بر ارزش افزوده کالاهای خاص به شرح زیر تعیین میگردد:

1ـ انواع سیگار و محصولات دخانی، دوازده درصد (12%)؛

2ـ انواع بنزین و سوخت هواپیما، بیست درصد (20%)؛
            ماده38ـ نرخ عوارض شهرداریها و دهیارها در رابطه با کالا و خدمات مشمول این قانون، علاوه بر نرخ مالیات موضوع ماده (16) این قانون، بشرح زیر تعیین میگردد:

الف ـ کلیه کالاها و خدمات مشمول نرخ ماده(16) این قانون، یک و نیم درصد (5/1%)؛

ب ـ انواع سیگار و محصولات دخانی، سه درصد (3%)؛

ج ـ انواع بنزین و سوخت هواپیما، ده درصد (10%)؛

د ـ نفت سفید و نفت گاز، ده درصد (10%) و نفت کوره پنج درصد (5%)؛

این قانون سال 1387

نظر

• کامل
              عضو فعال
              • Apr 2013
              • 558

امیرحمزه مالمیرمدیر نظارت برناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در این خصوص به خبرنگار ایرنا ، گفت: سازمان بورس روز گذشته جلسه ای را با حضور تمامی مدیران عامل پالایشگاه های حاضر در بورس برگزار کرد.

وی ادامه داد: در این جلسه مقرر شد که تمامی پالایشگاه ها اطلاعات خود را به بورس ارایه کنند و به همین دلیل نماد دو پالایشگاه اصفهان و بندرعباس نیز برای دریافت اطلاعات در روز جاری بسته شد.

مالمیر گفت: بر همین اساس تمامی پالایشگاه ها باید از روز گذشته به مدت دو روز اطلاعات خود را ارایه کنند.

وی ادامه داد: البته پالایشگاه اصفهان اطلاعات خود را ارسال کرده اما هنوز جزییات اطلاعات مربوط به پالایشگاه بندر عبارس و تعدیل سود آن دریافت نشده است که پس از دریافت , اطلاعات حسابرسی نشده آنها منتشر می شود.

وی گفت: تلاش می شود پس از کسب اطلاعات , نماد 6 پالایشگاه فردا سه شنبه بازگشایی شود.

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                تبريک به سهامداران شبريز و پالايشگاهيها.
                من پيش بيني مي کنم شبريز 92 را 180تومان تو اين مرحله اعلام کنه.قبلا هم مي گفتم.که تا پايان سال اتي 500تومان بسازه.
                گويا امروز شايعه شد قرارهست 280تومان اعلام کنه.من باورم نمي شه.اما اگر اين اتفاق بيفته انوقت صف خريد شبندر و شپنا و لاوان بسيار خفن خواهد شد.
                سال اتي سال پالايشگاهها هست.
                18مارس بود قبل از عيد.
                واقعا اين پالايشگاهها متعصب ترين ادمها را هم متعجب مي کند.

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

دوستان توجه داشته باشند.
                  شنبه يا يکشنبه شتران قيمت مي خورد.
                  در صورتي که شتران بالاي 20هزار تومان قيمت بخورد.سهام پالايشگاهي صفهاي خريد محکمي تشکيل خواهند داد.
                  هر 1000سهم شتران 20مليون تومان خواهد شد.
                  جو رواني سهم 20هزارتوماني پالايشگاهي تقاضاي خريد صنعت پالايشگاهي را بدنبال خواهد داشت.
                  سود سال 1392
                  شبريز 500تومان
                  شراز 550تومان
                  شاوان 300تومان
                  شپنا 800تومان
                  ش....
                  شنبه اول وقت بايد براي خريد سهم پالايشگاهي اقدام کرد .
                  20فوريه بود.
                  چند ماه پيش.
                  مي گويند شبريز اول کار بالاي 250تومان مي خواهد اعلام کند.لذا ساخت سود 500توماني يعني اب خوردن.

نظر

• مهرداد
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 178

بیخودی سهم خوب زبان بسته ی مارا بسته اند

وایضا شپاکسا:D
                    خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

من شبريز ندارم .مبارک شبريز داران باشه.
                      1124ريال اعلام کرده است و 81درصد رو پوشش داد است.يعني 91تومان ساخته است.
                      ...................................
                      وکيوم باتوم را 9ماهه بطور متوسط 582تومان فروخته است.الان تو بورس کالا 1200تومان هست.
                      يعني 267739تن وکيوم باتوم را 1558172ميليون ريال فروخته 9ماهه
                      پس تو 12ماهه 1392 ميتونه از فقط محل فروش وکيوم باتوم 114تومان تعديل مثبت سود بده.
                      ......................
                      نفتاي را فروخته 10681ريال الان 2200تومان داره ميفروشه.
                      222758تن را فروخته 222758ميليون ريال تو9ماهه.
                      پس تو سال 1392 ميتونه فقط ازمحل فروش نفتا 173تومان تعديل سود بده.
                      .............................
                      فقط از محل فروش وکيوم باتوم و نفتا 287تومان تعديل مثبت تو سال 1392داره.که با 112تومان ميشه400تومان
                      از محل فروش بقيه محصولات مثل لوپکات و گوگرد و حلال و ايزوفيد و....5فراورده اصلي هم اگر حداقل 50تومان تعديل سود درنظر بگيريم
                      ميشه حداقل 450توماني که کيانوش قبلا گفته بود.
                      طرح و توسعه هم ولش کنيدبره پي کارش.
                      پي به اي 5 ان ميشه 2250تومان
                      22 ژانويه بود.
                      حدود 4ماه پيش انوقت من اين سهم را نداشتم.ولي باز شد خريدم.الان دارم چون به تحليل خودم اعتقاد داشتم و ان را خريدم.
                      واي خداي من اين پالايشگاهها دارند چکار مي کنند.
                      ايا واقعا شتران با سود 30هزار تومان 100هزار تومان را خواهد ديد.
                      100تا دونه اش ميشه 10ميليون تومان
                      پس شپنا 6هزارتومان و شبريز .....وشبندر.......

نظر

• jomong2
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 55

همین الان با امور سهام صحبت کردم. گفت با دلار 2450 تومنی، بودجه رو اعلام کردند. سود سال 92 حدود 350 تومن :-)
                        از خوشحالی دارم بال در میارم. گفت بهمون گفتن فردا باز میشه. تا آخر وقت امروز منتظر گزارش روی کدال باشید.

نظر

• jomong2
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 55

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحمزه مالمیر گفت: نماد 6 پالایشگاه فردا سه شنبه پس از ماه ها غیبت به تالار شیشه ای بازخواهند گشت. مدیر نظارت بر ناشران اوراق بهادار سازمان بورس و اوراق بهادار به برگزاری جلسه ای با مدیران و حسابرسان پالایشگاه ها اشاره کرد و اظهار داشت: اگر پالایشگاه ها تا ساعت 14 امروز اطلاعاتشان را به بازار ارائه کردند نمادشان فردا بازگشایی می شود.

وی با اشاره به اینکه 6 نماد پالایشگاهی به صورت یکجا در بورس و فرابورس بازگشایی خواهند شد تصریح کرد: این موضوع تنها به خود پالایشگاه ها و ارائه اطلاعاتشان باز می گردد. مدیر نظارت بر ناشران اوراق بهادار سازمان بورس در پاسخ به سئوالی مبنی بر میزان رشد قیمت این نمادها در روز اول بازگشایی گفت: با توجه به اینکه هر 6 نماد یکجا روانه بازار می شوند، بعید است که رشد قیمت نامتناسبی داشته باشند.

مالمیر با اشاره به اینکه دو نماد پالایش نفت بندرعباس و پالایش نفت اصفهان در راستای ارائه اطلاعات مربوط به تعدیل مثبت بسته شدند افزود: این دو نماد هم به همراه سایرین فردا روانه بازار می شوند.

مدیر نظارت بر ناشران اوراق بهادار سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به تاخیر به وجود آمده در بازگشایی این نمادها خاطرنشان کرد: دلیل عمده تاخیر عدم دریافت اطلاعات بود و حتی اگر در روز جاری هر کدام از این شرکت ها اطلاعاتشان را ارائه دهند منتظر بقیه نمی مانیم و نماد همان شرکت باز می شود.

وی با اشاره به اینکه اطلاعات دریافتی تنها از نظر همخوانی بین مفروضات و اطلاعات اعلامی مورد مقایسه قرار می گیرد اظهار داشت: این امر به این معنی است که سازمان بورس مهر تاییدی بر اطلاعات نمی زند.

نظر

• alibaghdadi2010
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 378

جناب کیانوش سلام.
                            به نظرتون فردا شبریز و شراز تو چه قیمت هایی خریدنی ان؟

نظر

• AAbas
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 165

گزارشش اومد رو کدال من نمیتونم بازش کنم دوستان مارو بی خبر نذارن........

نظر

• Godfathers
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 256

3854 ریال مبارک دوستان

نظر

در حال کار...
                                X