ايران ياساتايرورابر ( پاسا )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • خرداد ۱۳۹۲
    • ۱۶۰۵

پاسخ : ايران ياساتايرورابر ( پاسا )

دیشب خبر افزایش نرخ لاستیک رو داشتیم...هر ۱۰ درصد افزایش نرخ لاستیک میتونه ۱۵ تومن به سود تحلیلی امسال اضافه کنه....شرایط بنیادیش که عالی هست و پول هوشمند خوبی هم روی سهم اومده...نباید این جور مواقع نوسانگیری کرد...فعلاسهامداری باعث میشه سود بیشینه بشه...بی صبرانه منتظر گزارش فروش ابانماه هستم

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • خرداد ۱۳۹۲
      • ۱۶۰۵

من از صف فروش امروزش اصلا ناراحت نیستم...همونظور که از صف خرید روزهای گذشته ذوق زده و خوشحال نبودم...این روند معاملاتی باید طی بشه تا به تارگت مد نظر بر اساس فاندش برسه...با سود ۶۰ تا ۸۰ تومنی امسال و ۱۰۰ تومنی سال اینده قیمت سهم ۲۶۰ نمیمونه

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • اردیبهشت ۱۳۹۲
        • ۳۵۷۱۵

بیش از ۴.۵ میلیارد تومان ارزش معاملات !

بیش از ۱۷ میلیون سهم حجم معاملاتی !

خرید حقوقی در منفی کامل !

نظر

• Mehdi1400
          ستاره دار(۱۹)
          • تیر ۱۳۹۲
          • ۳۰۲۴

در اصل توسط negarminavi پست شده است مشاهده پست
          بیش از ۴.۵ میلیارد تومان ارزش معاملات !

بیش از ۱۷ میلیون سهم حجم معاملاتی !

خرید حقوقی در منفی کامل !
          نکته همینجاست

این سهم یک ماه پیش به زحمت یک میلیون معامله میشد
          ولی الان کف معاملات ۱۲ میلیون شده و این عامل بسیار مهمی برای رشد سهم است

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • اردیبهشت ۱۳۹۲
            • ۳۵۷۱۵

در اصل توسط Mehdi۱۴۰۰ پست شده است مشاهده پست
            نکته همینجاست

این سهم یک ماه پیش به زحمت یک میلیون معامله میشد
            ولی الان کف معاملات ۱۲ میلیون شده و این عامل بسیار مهمی برای رشد سهم است
            بعضی وقتها شرایط بازار و شرایط برخی سهام، آدمو وسوسه میکنه که تک سهم بشه !

هرچند که کلا تک سهم شدن تو بورس ما ریسک زیادی داره !

نظر

• گرگین خان
              عضو فعال
              • مهر ۱۳۸۹
              • ۱۰۹۵

بنده بیش از یکسال است سهامدار این شرکت هستم
              در قیمتهای مختلف خریدار بوده ام
              الانه .۶۰درصد سبد را به همین سهم اختصاص دادم
              هدف هم ۳۸۰تومنی که بارها تاکید کرده ام.

حجم معاملاتی نشان دهنده توجه بازار به اهداف بالای سهم است .
              پیشنهاد اینکه در قیمتهای فعلی فروشنده نباشید

نظر

• hasan666
                عضو فعال
                • اردیبهشت ۱۳۹۳
                • ۱۲۴۴

وقتی سهمی روند نزولی ۵ ساله رو بشکند حتما علتی دارد و باید رصد شود....درشفاف سازی چند روز پیش شرکت از آینده روشن شرکت کلی گویی کرده که نکته مثبتی است...حجم های اخیر هم خود گویای همه چی هست

در مقیاس زمانی هفتگی و در نمودار تعدیل شده ، قیمت سهم ظرف ۵ سال اخیر تحت تاثیر خط روند نزولی خود در حال حرکت بود. به گونه ای که قیمت هر بار پس از برخورد با خط ر...

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • خرداد ۱۳۹۲
                  • ۱۶۰۵

تعجب میکنم روی ۲۵۵ هم میفروشند...یعنی بدون احتساب سود مجمع...دارند پی بر ای ۲.۵ سال اینده سهم میفروشند....دیگه حساب و کتاب سود امسال و سال اینده روشنه....امسال کف سودش ۶۰ هست...سال اینده ۱۰۰ تومن...بدون سود حاصله از طرح توسعه اش
                  یک بررسی کوتاه رو طرح توسعه شرکت....نمیگیم ۱۲ هزار تن تولید شرکت افزایش پیدا کنه...با ۲۰۰۰ تن فروش صادراتی...و ۲۵ درصد سود خالص...حداقل ۲۶ تومن مضاف میشه رو سود ۱۰۰ تومنی سال اینده...فقط یک چشمه کوچک از سود اوری طرح توسعه شرکت گفتم...شرکت امسال کف سود ۶۰ تومن..سال اینده به مراتب بالای ۱۰۰ تومن میسازه...اونوقت اول وقت میاند رنج منفی میزنند تو سهم...فریب یک عده سفته باز رو نباید خورد...این سهم ارزشش بالاتر از این حرفهاست....کسی هم میخاد نوسان بگیره...حداقل صبر کن چند روزی رو ۳۰۷ تا ۳۲۸ خارج بشه...نه اینکه مفت روی ۲۶۰ تومن بفروشه...نفت بیاد پایین به سود شرکته...نه به ضرر شرکت...قیمت مواد اولیه دوده و کایوچو طبیعی و مصنوعی...همه با قیمت نفت افت میکنه...واقعا چقدر فقر تحلیل داریم تو بازار ایران

نظر

• نوام چامسکی
                    عضو فعال
                    • فروردین ۱۳۹۳
                    • ۳۳۶۹

کدوم فقر اخه

طرف نمیدونه چطور سفارش بذاره اومده تو بورس

الکی این کانالهای تلگرامی به ۴۰هرار تا نرسیدن

طرف تو مرداد ماه اومده تو بورس

فکر میکنه سهم خرید تو هفته باید ۲۰درصد بده

سال ۹۲ به سایتی سینگال میدادم

یک روز تو دفتر بودم شخصی رنگ رده بود

بمن اشاره کردن بیا ببین چی میگه

رفتم پای تلفن و گفت این چه سیگنالی هست دادی که هر روز مثبت میخوره این بدرد نمیخوره

گفتم پس چی میخواهی شما

گفت بهم

سهم بگو مثل کاذر باشه ببنده ۱۰۰درصد بالا باز بشه

اینم شد سیگنال که تو میدی

من موندم چی بگم

این شده بحث بورس

کدوم تحلیل اخه

طرف کافیه جعفر قلی و ممد کله بورس بهش بگن ورود کنه

رفت تو سود اون فرد رو استاد استاد میکنن و بیا ببین

اونم جو گیر میشه

نشد و درجا رد و رفت تو منفی

دست به ماشه هست

نه ریسک حالیش هست نه سود نه بورس

فکر میکنن راحت هست

کسب سود تو بازار

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=۲۹۳۶

نظر

• hasan666
                      عضو فعال
                      • اردیبهشت ۱۳۹۳
                      • ۱۲۴۴

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است مشاهده پست
                      تعجب میکنم روی ۲۵۵ هم میفروشند...یعنی بدون احتساب سود مجمع...دارند پی بر ای ۲.۵ سال اینده سهم میفروشند....دیگه حساب و کتاب سود امسال و سال اینده روشنه....امسال کف سودش ۶۰ هست...سال اینده ۱۰۰ تومن...بدون سود حاصله از طرح توسعه اش
                      یک بررسی کوتاه رو طرح توسعه شرکت....نمیگیم ۱۲ هزار تن تولید شرکت افزایش پیدا کنه...با ۲۰۰۰ تن فروش صادراتی...و ۲۵ درصد سود خالص...حداقل ۲۶ تومن مضاف میشه رو سود ۱۰۰ تومنی سال اینده...فقط یک چشمه کوچک از سود اوری طرح توسعه شرکت گفتم...شرکت امسال کف سود ۶۰ تومن..سال اینده به مراتب بالای ۱۰۰ تومن میسازه...اونوقت اول وقت میاند رنج منفی میزنند تو سهم...فریب یک عده سفته باز رو نباید خورد...این سهم ارزشش بالاتر از این حرفهاست....کسی هم میخاد نوسان بگیره...حداقل صبر کن چند روزی رو ۳۰۷ تا ۳۲۸ خارج بشه...نه اینکه مفت روی ۲۶۰ تومن بفروشه...نفت بیاد پایین به سود شرکته...نه به ضرر شرکت...قیمت مواد اولیه دوده و کایوچو طبیعی و مصنوعی...همه با قیمت نفت افت میکنه...واقعا چقدر فقر تحلیل داریم تو بازار ایران
                      قرار نیست که همه سود کنن...۱۰ درصد همیشه سود میکنند ۹۰ درصد بازنده اند!

نظر

• hasan666
                        عضو فعال
                        • اردیبهشت ۱۳۹۳
                        • ۱۲۴۴

فقر تحلیل ...فولاد صف فروش ۷۰ میلیونی و گزارش خیره کننده آبان ماه!

اصلا کسی صورت مالی نمیخواند....واقعا تاسف باید خورد به حال این بازار

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • مهر ۱۳۹۳
                          • ۴۴۴۴

در اصل توسط hasan۶۶۶ پست شده است مشاهده پست
                          قرار نیست که همه سود کنن...۱۰ درصد همیشه سود میکنند ۹۰ درصد بازنده اند!
                          ۹۰..۱۰..مال زمانی بود..که تحلیل در بازار بود....الان..۹۶..۹۷...درصد بازنده اند....الان..ملت ۲ تا داده میدهند..به سیستم..نمودار ..میگیرند...احساس..میکنند..که بورس انها را فرا..میخواند...اصلا حالیش..نیست..تکنیکال یعنی شایدها.و نه بایدها.....و..این سواد تحلیلگر است...که...نمودارها را بر اساس سایر المانها...تفسیر..کنه....
                          امروز رفته بودم..کارگزاری ..یکی از دوستان..دیدم..شپش پر..نمیزنه...همین..کارگزاری... ۱ ماه..پیش..از شبیه لانه زنبور بود.......امدن..یه ضرر هنگفت..کردند..رفتند....
                          ....سالی بسیار عالی بود....برای تریدرانی..که اهل بازار بودند...و این..فضای..منفی..کلی بازار هم...بهترین...فرصت برای تریدران...موفقه...سهم..های خوب را در قیمتهای خیلی خوب...میخرند...و این سهم ها خوب را در قیمتهای...بسیار بد...به قسمت اعظم..بازار..خواهند..فروخت...
                          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • مهر ۱۳۹۳
                            • ۴۴۴۴

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است مشاهده پست
                            ..دادا..اعصابت را خرد..نکن..این تریدران فعلی عاشق...گران..خریدند...سهم..مفت باشه..نمیخرند..همچین..که سهم رفت سمت پی بر ایی ۵..۶..تحلیلی..میخرند..و به..خرید..خود می بالند....
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • خرداد ۱۳۹۲
                              • ۱۶۰۵

حجم فروش تایر رو کم کرده که بتونه یک افزایش نرخ داخلی خوب هم بگیره...همین الان ۳۰ درصد بالاتر از بقیه لاستیک سازها داره میفروشه...حجم فروش رو در اذر ماه جبران میکنه...همچنان به کف سود ۶۰ تومنی امسال و ۱۰۰ سال اینده اعتقاد دارم

نظر

• hasan666
                                عضو فعال
                                • اردیبهشت ۱۳۹۳
                                • ۱۲۴۴

وزارت صمت با افزایش قیمت #تایر موافقت کرد.
                                رئیس انجمن صنفی صنعت تایر ایران با اعلام این خبر اظهار داشت: با گذشت نزدیک به ۲ ماه از درخواست این انجمن مبنی بر افزایش ۳۰ و ۴۰ درصدی قیمت تایرهای رادیال و بایاس، در نهایت وزارت صمت و سازمان حمایت، مجوز افزایش ۲۰ درصدی قیمت تایرهای رادیال و ۳۲ درصدی قیمت تایرهای بایاس را صادر کرد
                                نرخ بخشی از مواد اولیه هم با دلار ۴۲۰۰
                                فروشنده های سهم رو دو سه ماه دیگه زیارت خواهیم کرد!

نظر

در حال کار...