تنش روسیه با غرب(جنگ روسیه و اوکراین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3769

پاسخ : تنش روسیه با غرب(جنگ روسیه و اوکراین)

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    امیرعبداللهیان: به روسیه پهپاد دادیم اما قبل از جنگ با اوکراین

?امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشور گفت: با وزیر خارجه اوکراین توافق کردیم هرگونه مستندی که در اختیار دارند که روسیه از پهپاد ایرانی در اوکراین استفاده کرده، آن را در اختیار ما قرار دهند.

اگر برای ما ثابت شود روسیه از پهپاد ایرانی در جنگ علیه اوکراین استفاده کرده، نسبت به آن بی‌تفاوت نخواهیم بو..
    حالا مثلا ثابت بشه ...روسیه ازین پهپادها در جنگ علیه اوکراین استفاده کرده ..چه غلطی میخواید بکنید؟؟

نظر

• nava.trader
      عضو عادی
      • Jan 2022
      • 173

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
      حالا مثلا ثابت بشه ...روسیه ازین پهپادها در جنگ علیه اوکراین استفاده کرده ..چه غلطی میخواید بکنید؟؟
      جوری از روی عزت و استقلال جواب میدن که انگشت به دهن بمونید

یه دفعه که حضرت عالیجناب پوتین بهش زنگ زد میذاره ده تا بوق بخوره حسابی معطل بشه بعد جوابش رو میده تا بفهمه این مملکت صاحب داره

نظر

• آتلانتیس
        عضو عادی
        • Oct 2022
        • 162

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        سلام وعرض ادب مجدد

متوجه عرائضم نشدید!!

عرض کردم تمامی اخبار در کل دنیا می‌تونه درست و یا نادرست باشه یعنی نشر دهنده اخبار نمیدونه که درست ویا نادرست است و خبر را نشر میده فقط بدلیل اینکه مخاطبین درست و نادرست بودنش را تشخیص دهند

وعرض کردم در صورتیکه هر نوع خبری را بنده نادرست تشخیص دهم از کنارش بدون لایک رد میشم ودر بعضی مواقع امکان داره بخشی از خبر و یا نوشته ای را قبول کنم و لایک کنم

واما در رابطه با زلنسکی

این فرد تمامی حدود های اخلاقی جوامع بشری را به سخره گرفته و زیر پا گذاشته وبهمین دلیل فرد بیشعوری است

بنده از انواع رفتار ضد اخلاقی ایشون بدلیل حفظ حیطه ادبیات نوشتاری پرهیز میکنم

لطفاً در رابطه با زلنسکی بیشتر تحقیق کنید

ارادت
        زنده باشین
        گمونم از بحث داریم خارج میشیم....شما خبری از زلنسکی منتشر کردین...که این بنده خدا دروغ گفته و روسیه پهپاد از ایران نگرفته...منبع خبر هم بود سایت خوان.......
        درحقیقت چون شما از این طرف خوشتان نمی آید ....تهمتی که به ایشان زده شده را منتشر کردین....(من وکیل مدافع زلنسکی نیستم...اما خبری که شما نقل کردین دروغ شاخدار بود)...
        به نظر من شما دوست داشتین که که این خبر واقعی باشه...باز به نظر من اینکار اخلاقی نیست....
        شما قبلا پستی راکه کاربری بی ادب ...درآن به من توهین کرده بود ...لایک کردین...اینکار هم به نظر من غیر اخلاقیست...
        درباره زلنسکی...اصلا برای من اهمیت نداره که ایشون آدم خوبیه یابد...چون نه اون به من کار داره ....نه من به اون کاری دارم....که اصلا بخوام در موردش تحقیق کنم...اما چیزی که مسلم است...اینه که اگر تمامی حدود اخلاقی جوامع بشری را زیر پا گذاشته باشه...اما برای مردمش مفید باشه...یا دست‌کم...مردمش از دستش راضی باشند....از نظر من انسان محترمیست .
        برای من رهبر کشور خودم مهمه که آدم خوبیه یا بد....این برای تحقیق ...کیس مناسبتریه....
        درهر حال نظر شما تا زمانی که به من یا شعور من توهین نشه قطعا محترمه....کما اینکه قبلا در زمینه یک بحث فلسفی (همان که میفرمودین...سنگ سنگ است ؟....وآب آب....)...از نظرات شما استفاده کردم....
        واینکه تنها به حکم وظیفه...ازشما ودیگران...خواهش میکنم...اخبار بدون منبع و....کاملا دور از واقعیت وذهن را باز نشر نکنید....هرچند دوست داشته باشید که آن خبر راست باشد...
        اون قسمت که گفتم منتشر نکنید....امری نبوده...بلکه التماسی هستش
        ارادت....

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3072

در اصل توسط آتلانتیس پست شده است View Post
          زنده باشین
          گمونم از بحث داریم خارج میشیم....شما خبری از زلنسکی منتشر کردین...که این بنده خدا دروغ گفته و روسیه پهپاد از ایران نگرفته...منبع خبر هم بود سایت خوان.......
          درحقیقت چون شما از این طرف خوشتان نمی آید ....تهمتی که به ایشان زده شده را منتشر کردین....(من وکیل مدافع زلنسکی نیستم...اما خبری که شما نقل کردین دروغ شاخدار بود)...
          به نظر من شما دوست داشتین که که این خبر واقعی باشه...باز به نظر من اینکار اخلاقی نیست....
          شما قبلا پستی راکه کاربری بی ادب ...درآن به من توهین کرده بود ...لایک کردین...اینکار هم به نظر من غیر اخلاقیست...
          درباره زلنسکی...اصلا برای من اهمیت نداره که ایشون آدم خوبیه یابد...چون نه اون به من کار داره ....نه من به اون کاری دارم....که اصلا بخوام در موردش تحقیق کنم...اما چیزی که مسلم است...اینه که اگر تمامی حدود اخلاقی جوامع بشری را زیر پا گذاشته باشه...اما برای مردمش مفید باشه...یا دست‌کم...مردمش از دستش راضی باشند....از نظر من انسان محترمیست .
          برای من رهبر کشور خودم مهمه که آدم خوبیه یا بد....این برای تحقیق ...کیس مناسبتریه....
          درهر حال نظر شما تا زمانی که به من یا شعور من توهین نشه قطعا محترمه....کما اینکه قبلا در زمینه یک بحث فلسفی (همان که میفرمودین...سنگ سنگ است ؟....وآب آب....)...از نظرات شما استفاده کردم....
          واینکه تنها به حکم وظیفه...ازشما ودیگران...خواهش میکنم...اخبار بدون منبع و....کاملا دور از واقعیت وذهن را باز نشر نکنید....هرچند دوست داشته باشید که آن خبر راست باشد...
          اون قسمت که گفتم منتشر نکنید....امری نبوده...بلکه التماسی هستش
          ارادت....

عرض ادب مجدد

در کدامین نوشته ای که به شما بزرگوار توهین شده بنده لایک کردم ؟!!!

واما بهیچوجهی نگران اخبار نباشید چون مخاطب دقیقا می‌دونه که بعضی از اخبار می‌تونه درست ویا نادرست باشه یعنی تمامی اخبار در حیطه اثباتی نیست و باید هر خبری در حیطه عملی مطابقت داشته باشه وبعدا بمرحله اثبات شده می‌رسد

بزرگوار فاروم نویسی سخت است با توجه به تعدد نظرات ولی این تعدد نظرات است که موجبات ارتقا دانش عمومی را رقم می‌زند

بنده از شما و سایر دوستان عزیز مطالبی یاد گرفته ام و طبق وظیفه سپاسگزارم

واما هیتلر هم از نظر مردمش در مقطع زمانی خاصی قابل احترام بود حتی بیش از سایر رهبران جهان ولی چون ظلم و ستم روا داشت از بین رفت
          هر کسی حیطه اخلاقیات اجتماعی را رعایت نکند نمی‌تواند قابل احترام باشد

واما در صورتیکه هر خبری در حد تواتر نباشه باید در انتشار آن صبر کرد تا به حد تواتر برسد

وبعدا از انتشار درست و نادرستی آن توسط شما بزرگوار وسایر دوستان به کنکاش گذاشته میشود تا مخاطبین نتیجه گیری کنند

ارادت

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

زلنسکی در واکنش به اظهارات امیرعبداللهیان: تعداد پهپاد‌هایی که تهران به روسیه ارسال کرده محدود نیستند / روزانه حداقل ۱۰ پهپاد ایرانی را سرنگون می‌کنیم

«ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز شنبه به سخنان «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران مبنی بر اقدام ایران در ارسال پهپاد به صورت محدود به روسیه پیش از آغاز جنگ اوکراین واکنش نشان داد.

«ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز شنبه به سخنان «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران مبنی بر اقدام ایران در ارسال پهپاد به صورت محدود به روسیه پیش از آغاز جنگ اوکراین واکنش نشان داد.

وی در سخنانی مدعی شد: «نیروهای اوکراینی روزانه حداقل 10 پهپاد ایرانی را سرنگون می‌کنند و تعداد پهپادهایی که تهران به روسیه ارسال کرده محدود نیستند».
            حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (شنبه) ۱۴ آبان ماه در جمع خبرنگاران گفت: مناسبات ما با روسیه بر مبنای همسایگی و منافع متقابل است. این هیاهویی که برخی از کشورهای غربی به راه انداخته‌اند که ایران برای کمک به جنگ اوکراین موشک و پهپاد در اختیار روسیه قرار داده است. بخش موشک آن کاملا غلط است و بخش پهپاد آن درست است. ما مقدار معدودی پهپاد ماه‌ها قبل از جنگ اوکراین در اختیار روسیه گذاشتیم.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

واکنش رابرت مالی به اظهارات امیرعبداللهیان درباره پهپاد‌های ایرانی: آن‌ها به یک سیاست جدید نیاز دارند، نه یک داستان جدید

رابرت مالی مذاکره کننده ارشد آمریکا و نماینده ویژه این کشور در امور ایران به اظهارات حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران درباره پهپادهای ایرانی واکنش نشان داد. وی ادعا کرد: ایران تعداد محدودی پهپاد پیش از جنگ، نداد. آنها دهها فروند را همین تابستان منتقل کردند. آنها در مواجهه با شواهد و مدارک، به یک سیاست جدید نیاز دارند، نه یک داستان جدید.

ایرنا: رابرت مالی مذاکره کننده ارشد آمریکا و نماینده ویژه این کشور در امور ایران به اظهارات حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران درباره پهپادهای ایرانی واکنش نشان داد.

وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه ایران خواستار توقف جنگ روسیه و اوکراین و بازگشت طرفین به مذاکره است، تاکید کرد: پهپادهایی که به روسیه داده‌ایم مربوط به ماه‌ها قبل از جنگ اوکراین است و اگر برای ما ثابت شود روسیه از پهپاد ایرانی در جنگ علیه اوکراین استفاده کرده، نسبت به آن بی‌تفاوت نخواهیم بود.
              رابرت مالی، مذاکره کننده ارشد آمریکا مدعی شد: این واقعیت ندارد.
              این مقام آمریکایی ادعا کرد: ایران تعداد محدودی پهپاد پیش از جنگ، نداد. آنها دهها فروند را همین تابستان منتقل کردند و نیروهای نظامی ایرانی اکنون با حضور در مناطق اشغالی اوکراین به روسیه کمک می‌کنند که از آنها علیه غیرنظامیان اوکراینی استفاده کنند.
              رابرت مالی ادعا کرد: آنها در مواجهه با شواهد و مدارک، به یک سیاست جدید نیاز دارند، نه یک داستان جدید.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

ادعای دبیرکل ناتو: ایران در حال بررسی تحویل موشک‌های بالستیک به روسیه است

ینس استولتنبرگ، دبیرکل سازمان پیمان آتلانیتک شمالی، ناتو، گفت که ایران علاوه بر ارائه پهپاد به مسکو، در حال بررسی تحویل موشک‌های بالستیک به روسیه جهت استفاده در جنگ اوکراین است.

دبیرکل ناتو مدعی شده است: «شاهدیم که ایران در حال ارائه پهپاد است و تحویل موشک‌های بالستیک به روسیه را بررسی می‌کند.»
                ینس استولتنبرگ تصریح کرد: «این غیر قابل قبول است. هیچ کشوری نباید در این جنگ غیرقانونی از مسکو حمایت کند.»
                دبیرکل ناتو در ادامه کنفرانس خبری خود تاکید کرد، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در اوکراین شکست می‌خورد، اما «با وحشی‌گری بیشتری (به این شکست) پاسخ می‌دهد».
                ینس استولتنبرگ همچنین اظهار داشت: «در هفته‌های اخیر شاهد بودیم که ده‌ها حمله پهپادی و موشکی در سراسر اوکراین از جمله به زیرساخت‌های حیاتی انجام شد.»
                او افزود: «روسیه به طور ظالمانه و عمدی غیرنظامیان اوکراینی را از امکان داشتن گرمایش، آب و برق در آستانه زمستان محروم می‌کند.»

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

ادعای رابرت مالى: پهپادهاى ايرانى عليه غيرنظاميان اوكراين استفاده می‌شود

رابرت مالى نماينده ويژه آمريكا در امور ايران، ادعا کرد: ایران این موضوع را رد می‌کند، اما شواهد آشکار است پهپادهایی که به روسیه فروخته‌اند، علیه غیرنظامیان اوکراین استفاده می‌شوند.

مهر: علیرغم اینکه ایران بارها ارسال پهپاد به روسیه جهت بکارگیری در جنگ اوکراین را تکذیب کرده است، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران بار دیگر ادعاها در این خصوص را تکرار کرد.

به گزارش الجزیره، رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران ادعاها درباره ارسال پهپادهای ایران به روسیه برای بکارگیری در جنگ اوکراین را تکرار کرد.
                  بر اساس این گزارش، رابرت مالی مدعی شد: علیرغم تکذیب تهران، ادله پیرامون بکارگیری پهپادهای ساخت ایران در اوکراین واضح است. تهران گمان می کرد می تواند از عواقب کمک مخفیانه به تجاوزات وحشیانه روسیه شانه خالی کند، امری که روی نخواهد داد.
                  ادعاها درباره ارسال پهپادهای ایرانی به روسیه در حالی است که امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک پیش از این تاکید کرد: بود ایران به طور مداوم از صلح و پایان فوری جنگ در اوکراین حمایت کرده و علیرغم موافقتنامه همکاریهای دفاعی دوجانبه، هرگز به طرف‌های جنگ، سلاح برای استفاده در جنگ اوکراین نه قبل و نه بعد از درگیری نداده است.
                  سفیر و نماینده دائم کشورمان که در نشست شورای امنیت سازمان ملل تحت عنوان صلح و امنیت بین المللی سخن می‌گفت، استدلالات ایران پیرامون رد ادعاهای کشورهای غربی مبنی استفاده از پهپاد ایرانی در جنگ اوکراین و ارتباط آن با قطعنامه ۲۲۳۱ در مورد توافق هسته‌ای را مطرح کرد.
                  نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران گفت: تعدادی از کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل از جمله آمریکا دیگر کشورها را به نقض قطعنامه ۲۲۳۱ متهم کرده در حالی که آنها خود به نقض فاحش همه تعهدات حقوقی تحت همان قطعنامه ادامه می‌دهند. مثال بارز این نقض تعهد، خروج غیر قانونی ایالات متحده از توافق هسته‌ای و تداوم این نقض تعهد در زمان حال به عنوان اهرمی برای چانه زنی می‌باشد. اقدامی که نقض آشکار و فاحش قواعد آمره حقوق بین الملل، منشور ملل متحد و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت محسوب می‌شود.

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

درخواست مشاور زلنسکی برای حمله به تولیدکنندگان پهپاد ایرانی!

«میخائیل پودولیاک» مشاور ارشد ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین شنبه (پنجم نوامبر) خواستار انجام حملاتی علیه شرکت‌های ایرانی شد که به ادعای او سازنده پهپادهایی هستند که برای استفاده روسیه در اوکراین ارسال می‌شود.

«میخائیل پودولیاک» مشاور ارشد ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین شنبه (پنجم نوامبر) خواستار انجام حملاتی علیه شرکت‌های ایرانی شد که به ادعای او سازنده پهپادهایی هستند که برای استفاده روسیه در اوکراین ارسال می‌شود.

ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین هم شنبه در واکنش به سخنان حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران مبنی بر اقدام ایران در ارسال پهپاد به صورت محدود به روسیه پیش از آغاز جنگ اوکراین، مدعی شد: نیروهای اوکراینی روزانه حداقل ۱۰ پهپاد ایرانی را سرنگون می‌کنند و تعداد پهپادهایی که تهران به روسیه ارسال کرده محدود نیستند.
                    امیرعبداللهیان شنبه ۱۴ آبان ماه در جمع خبرنگاران گفت: مناسبات ما با روسیه بر مبنای همسایگی و منافع متقابل است. این هیاهویی که برخی از کشورهای غربی به راه انداخته‌اند که ایران برای کمک به جنگ اوکراین موشک و پهپاد در اختیار روسیه قرار داده است. بخش موشک آن کاملا غلط است و بخش پهپاد آن درست است. ما مقدار معدودی پهپاد ماه‌ها قبل از جنگ اوکراین در اختیار روسیه گذاشتیم.

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1713

قضیه اماده باش سنت کام و عربستان و صحبتهای شریعتمداری و...بلد شد ولی...
                      ولی کسی از اذربایجان صحبتی نمیکنه !!!
                      سردسته عامل انتحاری رو درست یا غلط میگن از اذربایجان بوده !!!
                      شاید با ارباب سر باکو یا مرز استارا توافقاتی کرده باشن
                      .
                      ماه بعد معلوم میشه 23تا 28ام

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3769

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                        .
                        ...اونجا حیاط خلوت ترکیه هست ...قضیه رو زیر سبیلی رد می کنن به روی مبارک هم نخواهند آورد

نظر

• Arian02
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1713

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          ...اونجا حیاط خلوت ترکیه هست ...قضیه رو زیر سبیلی رد می کنن به روی مبارک هم نخواهند آورد
                          امیدوارم به برکت ناله های نیم شب همسران ....کاری نکنن اوضاع بد جوری میریزه بهم

نظر

• ADLER
                            Banned
                            • Jan 2020
                            • 216

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                            .
                            یک هفته پیش آذربایجان ۱۹ نفر از عناصر حسینیون مرتبط با ایران ره دستگیر کرد
                            اسنادی هم دارند که ماشین های دیپلمات ایران برای این عناصر از ایران اسلحه وارد آذربایجان کردند
                            اینها هم با قضیه چاه چراغ میخوان صورت مسئله را حل کنند

در چاه چراغ ترور نزدیک اذان اتفاق افتاده.چرا هیچ آخوندی آن لحظه آنجا حضور نداشتند!اگه آخوندی آنجا نبود پس مردم نماز را پشت کی میخواندند؟!

نظر

• Elcid
                              Banned
                              • Sep 2020
                              • 1239

در اصل توسط ADLER پست شده است View Post
                              اسنادی هم دارند که ماشین های دیپلمات ایران برای این عناصر از ایران اسلحه وارد آذربایجان کردند

در چاه چراغ ترور نزدیک اذان اتفاق افتاده.چرا هیچ آخوندی آن لحظه آنجا حضور نداشتند!اگه آخوندی آنجا نبود پس مردم نماز را پشت کی میخواندند؟!
                              در بحث شاهچراغ و فیلم های آن مشخصه که درب ورودی شبستان و محل نماز جماعت بسته شد والا تعداد کشته ها خیلی بیشتر بود

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8831

در اصل توسط ADLER پست شده است View Post

احتمالاً پشت جهودها !!!

نظر

در حال کار...
                                X