تنش روسیه با غرب(جنگ روسیه و اوکراین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : تنش روسیه با غرب(جنگ روسیه و اوکراین)

اوکراین عملا دیگه عضو ناتو شده
    پوتین با تجاوز به اوکراین کاری کرد که اگر کشورهای غربی قبلا تمایلی به عضویت اوکراین در ناتو نداشتن اون کشورها رو ترغیب کردن که اوکراین عضو ناتو بشه
    روس ها در دنیا همیشه نقش منفی فیلم رو بازی میکنن تا جان وین نقش مثبت فیلم بیاد دنیا رو نجات بده

الان سر قضیه ارسال دران های انتحاری به اوکراین این نظام کاری کرد که وزارت دفاع آمریکا و ناتو سلاح های ضد دران به شرکت های اسلحه سازی سفارش بدند
    این نظام نقش منفی رو بازی میکنه تا آمریکا سلاح هاش رو آپدیت کنه

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5636

خط قرمزهایی که مدام جابجا می‌شوند؛ دیپلمات غربی: به اوکراین جنگنده می‌دهیم

خط قرمزهایی که مدام جابجا می‌شوند؛ دیپلمات غربی: به اوکراین جنگنده می‌دهیم | خبرگزاری فارس
      آخرین ویرایش توسط MOSTAFAVI؛ 2023/01/26, 17:21.

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3779

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
        خط قرمزهایی که مدام جابجا می‌شوند؛ دیپلمات غربی: به اوکراین جنگنده می‌دهیم

خط قرمزهایی که مدام جابجا می‌شوند؛ دیپلمات غربی: به اوکراین جنگنده می‌دهیم | خبرگزاری فارس
        زیاد روی این اروپایی های بی ناموس حساب نکنید با یک تشر عمو پوتین جا می زنند

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          زیاد روی این اروپایی های بی ناموس حساب نکنید با یک تشر عمو پوتین جا می زنند
          چاره ای ندارن امید خان
          مجبور این مسیرو برن مگرنه اول لهستان بعد آلمان سقوط میکنه و بعدش اروپا الفاتحه !
          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/01/26, 20:22.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

صدر اعظم آلمان: جنگ اوکراین طولانی خواهد بود

صدر اعظم آلمان با تاکید بر لزوم جلوگیری از وقوع جنگ بین ناتو و روسیه، پایان سریع جنگ اوکراین را پیش بینی نکرده و آن را جنگی طولانی دانست.

تسنیم: صدر اعظم آلمان با تاکید بر لزوم جلوگیری از وقوع جنگ بین ناتو و روسیه، پایان سریع جنگ اوکراین را پیش بینی نکرده و آن را جنگی طولانی دانست.

اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان بر این عقیده است که آلمان حتی با تحویل تانک های جنگی لئوپارد به اوکراین نیز به یک طرف جنگ تبدیل نشده است.
            وی شب گذشته در پاسخ به سوالی در این باره در گفتگویی با زد دی اف گفت: "نه، مطلقاً این طور نخواهد بود." شولتز این تحویل را نشانه آشکاری از همبستگی با اوکراین و همچنین پیامی روشن به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه دانست مبنی بر اینکه جنگ امپریالیستی او موفقیت آمیز نخواهد بود. او گفت: روسیه باید در هدف خود برای تحت سلطه در آوردن اوکراین شکست بخورد و این کشور باید از حاکمیت و تمامیت ارضی خود دفاع کند.

وی در عین حال گفت که باید همیشه مراقب باشیم که به یک طرف جنگ تبدیل نشویم.
            صدراعظم آلمان تاکید کرد: نباید بین روسیه و ناتو جنگی رخ دهد. وی تاکید کرد که او برای آن دست به هر کاری خواهد زد. وی در همین راستا دوباره از گفتن عبارت اوکراین باید در این جنگ پیروز شود اجتناب کرد.
            دولت فدرال آلمان روز چهارشنبه به اوکراین وعده 14 تانک لئوپارد 2 از ذخایر ارتش خود را داد. کشورهای دیگر مانند ایالات متحده نیز اکنون می خواهند تانک های جنگی را به کی یف تحویل دهند.
            شولتز بار دیگر از موضع صبورانه خود در مورد تحویل تسلیحات به اوکراین دفاع کرد. وی افزود: مردم هر شب تلویزیون تماشا می کردند به این امید که دولت و صدراعظم آلمان خونسردی خود را حفظ کنند. من می توانم به آنها اطمینان دهم: اینطور بود و همینطور خواهد ماند.
            صدراعظم آلمان همچنین با این تصور که آلمان با اقدامات خود خود را در سطح بین‌المللی منزوی کرده است، مخالفت کرد. وی تاکید کرد: هیچ اعتمادی هم از بین نمی رود. همه می دانند که آلمان کمک بزرگی به اوکراین می کند. بسیاری از متحدان اروپا و گروه 7 این را به خوبی درک می کنند.
            پس از تصمیم گیری در مورد تحویل تانک های جنگی در اوکراین، شولتز امیدوار است که نظم بیشتری در ائتلاف موسوم به چراغ راهنمایی ایجاد شود. وی گفت: شاید امروز نیز به این موضوع کمک کرده است که برخی در آینده به آنچه می گویند فکر کنند. صدراعظم آلمان همچنین تاکید کرد که هیچ اختلافی در داخل دولت فدرال در مورد تانک جنگی وجود ندارد و دولت در رویکرد خود کاملاً اتفاق نظر دارد.
            اولاف شولتز همچنین انتظار دارد که جنگ طولانی در اوکراین رخ دهد. وی در بخش دیگری از این گفتگو تصریح کرد: متاسفانه، جنگ به سرعت پایان نخواهد یافت. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، در محاسبات اشتباه خود انتظار داشت که غرب برای مدت طولانی از اوکراین حمایت نخواهد کرد.
            وی افزود: این به پوتین بستگی دارد که با خروج نیروهای روسیه از اوکراین به این جنگ پایان دهد.
            کشور آلمان روز گذشته تحت فشارهای بین المللی بالاخره با ارسال تانک های لئوپارد به اوکراین موافقت کرد.
            اولاف شولتز صدراعظم آلمان روز چهارشنبه اعلام کرد که این تصمیم در راستای حمایت از اوکراین با بیشترین توان است و همچنین برلین طبق رفتار هماهنگ بین‌المللی عمل می‌کند.
            در بیانیه صدراعظم آلمان آمده است که هدف ایجاد سریع دو گردان با تانک‌های لئوپارد 2 برای اوکراین است و در ابتدا 14 فروند از انبار برلین به کی‌یف عرضه خواهد شد.
            پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان هم اعلام کرد که اولین واحدها می توانند ظرف سه ماه به اوکراین برسند. به گفته وی آموزش سربازان اوکراینی نیز قرار است در آینده نزدیک آغاز شود.
            بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان در گفتگویی با آ ار دی تحویل تانک‌های آلمانی لئوپارد به اوکراین را بدون جایگزین توصیف کرد. پیستوریوس تاکید کرد اوکراین باید مورد حمایت قرار گیرد تا بتواند با روسیه بجنگد و هیچ جایگزینی در این زمینه وجود ندارد. این مقام آلمانی افزود که از اینکه این تصمیم گرفته شده است، خیالش راحت است.

پیستوریوس این موضوع را رد کرد که تحویل تانک ها آلمان را به یکی از طرف های جنگ تبدیل می کند. وی در این باره گفت: همه متحدان، از جمله دوستان آمریکایی در کشتی هستند. پیستوریوس گفت آلمان تنها نیست و بنابراین مخالف اصلی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه نیست.
            وزیر دفاع فدرال آلمان همچنین اعلام کرد که تجهیزات و ادوات مربوط به ارتش آلمان که به دلیل تحویل به اوکراین کم می شود به سرعت تکمیل خواهد شد. وی تاکید کرد که احتمالا در اوایل هفته آینده با صنعت تسلیحات در این باره مذاکره خواهد کرد. وی افزود: ما اکنون هر کاری از دستمان برمی‌آید انجام می‌دهیم تا مطمئن شویم که جاهای خالی به سرعت دوباره پر می‌شود.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا:

اگر ایران به روسیه موشک بالستیک بدهد، انگیزه اروپا و امریکا برای احیای برجام بسیار کمتر خواهد شد / فکر میکنم تهران این موضوع را متوجه شده است

بورل با اشاره به برجام گفت: «اما باید به آنها توصیه کنم، اگر این کار را انجام دهید، همه چیز از جمله برجام بسیار دشوارتر خواهد شد».

لارنس نورمن در وال استریت ژورنال نوشت: جوزپ بورل، دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا، از دست کشیدن نسبت به تلاش‌ها برای نجات توافق هسته‌ای 2015 ایران امتناع می‌کند، حتی در شرایطی که تهران به روسیه در جنگش علیه اوکراین کمک می‌کند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: او گفت: «تا آنجا که من می دانم، جایگزینی برای این توافق برای جلوگیری از اتمی شدن ایران وجود ندارد».
              بورل که گاهی اوقات به دلیل سخنرانی های صریح خود با دردسر مواجه شده است، اصرار دارد که نقش او به عنوان هماهنگ کننده مذاکرات مانع از تحت فشار قرار دادن تهران بر سر اقداماتش در داخل یا خارج از کشور نیست. او مرتب با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران صحبت می کند.
              وی می گوید: «ببین، می‌توانم آخرین گفتگویم با امیرعبداللهیان را به شما بگویم: مجازات اعدام را متوقف کنید. سرکوب را متوقف کنید... اگر به این راه ادامه دهید، هر نوع توافق سیاسی را غیرممکن خواهید کرد.»

مقامات آمریکایی پاییز گذشته هشدار دادند که ایران قصد دارد موشک بالستیک به روسیه تحویل دهد. در اواسط ژانویه، لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل گفت که ایران «اکنون در حال بررسی» فروش صدها موشک به روسیه است.
              بورل هشدار داد که انجام این کار "بسیار زیادی روی خواهد بود" اما او فکر می کند که تهران اکنون این را متوجه شده است. برخی از دیپلمات های غربی می گویند که به نظر می رسد در داخل ایران بحث هایی در مورد اینکه چه باید کرد وجود دارد.
              بورل درباره فروش موشک های ایران به روسیه گفت: «باید بگویم که هر بار که با ایرانی ها صحبت می کنم، آنها اصرار دارند که این کار را انجام نمی دهند.»
              وی با اشاره به برجام گفت: «اما باید به آنها توصیه کنم، اگر این کار را انجام دهید، همه چیز از جمله برجام بسیار دشوارتر خواهد شد».
              بورل، یکی از سیاستمداران ارشد حزب سوسیالیست در اسپانیا، رک و پوست کنده می گوید که با توجه به نوع برخورد دولت ایران با اعتراضات و حمایت تهران از روسیه، نمی‌داند حتی اگر ایران از خواسته‌های خود عقب بنشیند، واشنگتن با احیای توافق هسته‌ای موافقت خواهد کرد یا خیر.
              بورل گفت که اگر ایران گام دیگری در کمک نظامی خود به روسیه بردارد، انگیزه اروپا و آمریکا برای احیای توافق "بسیار کمتر خواهد بود."

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8863

حالا خوبه یک "اگر" اول جمله اش گذاشته.

دیکته کامله این جمله دستوری.

رطب خورده منع رطب میکند !!

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

بایدن: پوتین جنگ اوکراین را باخته است / او فکر می‌کرد اگر به اوکراین تجاوز کند، روس‌زبان‌های اوکراین به او خواهند گفت «وارد کشورمان شو» / پوتین تصور می‌کرد با این حمله، ناتو از هم خواهد پاشید

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه «پی‌بی‌اس» گفت که ولادیمیر پوتین همتای روس او در جنگ اوکراین شکست خورده است. رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «او فکر می‌کرد اگر به اوکراین تجاوز کند، اول از همه اینکه او با استقبال تک تک روس‌زبان‌ها (در اوکراین) مواجه خواهد شد و آنها خواهند گفت "وارد کشورمان شو". دوم، او فکر می‌کرد که ناتو از هم خواهد پاشید و ناتو کاری نخواهد کرد و چرا که آنها (کشورهای عضو ناتو) از هرگونه اقدامی نگرانی خواهند داشت و به همین دلیل او فکر کرد که این مسیر را برود (وارد جنگ با اوکراین شود). هیچ یک از اینها اتفاق نیفتاد».

فارس: جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه «پی‌بی‌اس» گفت که ولادیمیر پوتین همتای روس او در جنگ اوکراین شکست خورده است.

جو بایدن در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی اعلام کرد که آمریکا به اوکراین در جنگ با روسیه، «تعهدی قاطع» دارد.
                  رئیس‌جمهور آمریکا با انتقاد از مواضع برخی چهره‌های جمهوری‌خواه درباره حمایت‌های گسترده از اوکراین در جنگ با روسیه گفت: «این ایده که ارتش روسیه با یکصد هزار نیرو تجاوز کند و تلاش نماید که اوکراین را چپاول کند در حالی که ما نظاره گر باشیم و هیچ کاری نکنیم. بی خیال! واقعا؟».
                  رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا با تمجید از عملکرد دولتش در قبال جنگ اوکراین تصریح کرد: «من کاری که کرده‌ام و به آن بسیار افتخار می‌کنم این است که ناتو را کاملا متحد کردم».
                  بایدن با خطاب قرار دادن ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه، اتهاماتی درباره اهداف و نیات او از جنگ اوکراین مطرح کرد و گفت: «او متقاعد شده بود که ناتو فرو خواهد پاشید، ناتو (در جنگ اوکراین) مداخله نخواهد کرد، من توانستم متحدان آسیایی‌مان را با متحدان اروپایی‌مان از منظر اتخاذ اقدامات علیه روسیه ملحق کنم».

وی از اقدامات آلمان و ژاپن برای تقویت توان ارتش و هزینه‌های نظامی خودشان هم تمجید کرد و آن را هم دستاورد دولت آمریکا خواند.
                  رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا با مخاطب قرار دادن برخی از جمهوری‌خواهان مخالف کمک‌های واشنگتن به اوکراین گفت: «اگر این افراد نمی‌خواهند به اوکراین کمک کنند، من متوجه هستم اما اگر اوکراین بغلطد (از بین برود) و روسیه بعد از اوکراین به سمت یلاروس یا جای دیگری برود، چه کاری می‌خواهند انجام دهند؟»
                  جو بایدن در ادامه این مصاحبه مدعی شد که رئیس‌جمهور روسیه در جنگ اوکراین شکست خورده است. به گفته رئیس‌جمهور آمریکا، «پوتین به هیچ وجه قادر نخواهد بود که (بتواند با شرایط) کنار بیاید. او همین الان حالا هم اوکراین را باخته است».
                  رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «او فکر می‌کرد اگر به اوکراین تجاوز کند، اول از همه اینکه او با استقبال تک تک روس‌زبان‌ها (در اوکراین) مواجه خواهد شد و آنها خواهند گفت "وارد کشورمان شو". دوم، او فکر می‌کرد که ناتو از هم خواهد پاشید و ناتو کاری نخواهد کرد و چرا که آنها (کشورهای عضو ناتو) از هرگونه اقدامی نگرانی خواهند داشت و به همنی دلیل او فکر کرد که این مسیر را برود (وارد جنگ با اوکراین شود). هیچ یک از اینها اتفاق نیفتاد».

در پایان این مصاحبه تلویزیونی، مجری و خبرنگار آمریکایی از جو بایدن درباره انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ و احتمال نامزدی وی در این رقابت با توجه به سن بالای او سوال پرسید.
                  مجری شبکه «پی‌بی‌اس» سوال کرد: «سوال آخر آقای رئیس‌جمهور. همه نشانه‌ها حاکی از آن است که شما به سمت نامزدی دوباره (برای انتخابات ریاست جمهوری) حرکت می‌کنید البته شما هنوز (رسما) اعلام نکرده‌اید. البته من مطمئن هستم که شما می‌دانید دموکرات‌ها اما دارند می‌گویند که درباره سن شما سوال دارند. شما در روز انتخابات بعدی (ریاست جمهوری آمریکا) ۸۲ ساله خواهید بود و اگر موفق بشوید و دوره ریاست جمهوری خود را به اتمام برسانید ۸۶ ساله خواهید شد. آیا این موضوع نگرانی ایجاد نخواهد کرد؟»

بایدن در پاسخ به این سوال به مجری و دموکرات‌های نگران از کهنسالی او گفت: «به من نگاه کنید. همه چیزی که می‌توانم بگویم این است. منظور من این است که اظهارنظرهای مختلفی در این باره وجود دارد. دیشب (در سخنرانی سالیانه او در کنگره) من شنیدم که افرادی می‌گفتند فقط بایدن را ببنید، اوه خدای من، دیگر موضوع سن مطرح نیست. ببنید من کاملا به سرنوشت باور دارم. من کاملا و دقیقا با مردم آمریکا صادق خواهم بود اگر هر گونه مشکلی سلامتی یا هر چیزی که باعث ممانعت از توانایی من برای انجام وظایفم بشود و در نتیجه، خواهیم دی (که چه می‌شود) اما فکر می‌کنم که مردم آمریکا باید مرا نگاه کنند (و خودشان ببینند که از نظر سلامتی مشکلی ندارم)».
                  مجری شبکه پی‌بی‌اس سوال کرد: «به نظر می‌رسد که شما (برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴) نامزد می‌شوید». بایدن در جواب گفت: «هنوز آن تصمیم را نگرفته‌ام (ولی) فکر می‌کنم نیت من همین است».

نظر

• دکترزیبایی عروق
                    ستاره‌دار(9)
                    • Sep 2020
                    • 631

معاون سپاه: کوتوله‌های پارلمان اروپا هزینه تقابل با سپاه را از آمریکا بپرسند

سردار عباس نیلفروشان، معاون عملیات سپاه گفت: این کوتوله‌ها باید بدانند و اگر نمی‌دانند بهتر است از دوستان آمریکایی‌شان بپرسند که تقابل با سپاه پاسداران چه هزینه‌ای داشته و دارد؟ آیا بعد از چهار دهه هنوز درس نگرفته‌اید؟

رویداد۲۴ محور‌های سخنان سردار عباس نیلفروشان معاون عملیات سپاه پاسداران در یادوآره شهدای هیئت بنی‌فاطمه اصفهان را بخوانید: این روز‌ها برخی‌ها خود را به فراموشی زده‌اند و دنبال تطهیر رژیم پهلوی هستند، نسل جوان از گذشته خبر ندارند و ما نیز در راهنمایی و توجیه آن‌ها قصور کرده‌ایم. استکبار جهانی با بکارگیری امپراطوری رسانه‌ای در یک جنگ ترکیبی تمام عیار در کنار فشار اقتصادی و تحریم‌های ناجوانمردانه سعی در تحریف انقلاب دارد و با کمک فضای مجازی و مزدوران داخلی سعی دارد که اذهان نسل جوان را با استفاده از تکنیک‌های جنگ شناختی و ادراکی دستکاری کرده و جای حق و باطل را تغییر دهد.

پیشنهاد امروز

استکبار جهانی به دنبال اعتبارزدایی از انقلاب اسلامی است و به همین منظور رژیم منحوس پهلوی را تطهیر می‌کند و برای این منظور برنامه‌های زیادی دارد، چون با این کار یکی از علل پیدایش انقلاب اسلامی را مخدوش می‌کند و ضرورت تداوم انقلاب اسلامی را زیر سوال می‌برد. جنایات و بی‌کفایتی‌ها دوران پهلوی در حافظه تاریخی مردم بزرگ ایران ثبت شده و همه می‌دانند که رژیم پهلوی با حمایت ارتش بریتانیا و سیاست انگلیس بر سر کار آمد.
                    دستاورد‌های انقلاب اسلامی با رژیم پهلوی قابل مقایسه نیست و کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف از جمله زیرساخت‌ها، جاده و ریل‌گذاری و پزشکی پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته است، در زمان پهلوی پزشکان هندوستان برای کار به ایران می‌آمدند و امروز آمار پزشکان زن قابل مقایسه با زمان پهلوی نیست. انقلاب اسلامی جزو چند کشوری است که عضو باشگاه فضایی بوده و ماهواره در مدار زمین قرار می‌دهد.
                    دشمنان به وسیله امپراطوری رسانه‌ای و پلتفرم‌های مجازی ذهن برخی از نسل جوان را دستکاری کرده و با عوض کردن جای حق و باطل آن‌ها را به خیابان‌ها کشاندند و تبدیل به ربات‌هایی کردند که اگر می‌گفتند بکش، می‌کشتند.
                    در اغتشاشات اخیر دشمن روی ذهن برخی از جوانان ما کار کرده بود و، چون می‌خواستیم فرزندان‌مان را پس بگیریم، با مماشات برخورد کردیم، اگر می‌خواستیم مثل آن‌ها برخورد کنیم، این جریانات خیلی زودتر آنچه که فکر کنید جمع می‌شد، در اغتشاشات اخیر با قمه و قداره سر می‌بریدند، اما به ما می‌گفتند دیکتاتور، کشیدن چادر از سر زن مسلمان با کدامیک از اصول دموکراسی هم‌خوانی دارد؟

بیشتر بخوانید: تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران

در کردستان خانواده و همه زندگی یک شکلات‌فروش را به جرم تعارف کردن شکلات به رئیس جمهور تهدید کردند، خودرو‌هایی که مایحتاج مردم را جابه‌جا می‌کرد با تیراندازی متوقف کردند و به زور مغازه‌های مردم را بستند ما دیکتاتور هستیم یا شما؟ شما که روی داعش را سفید کردید، اما با درایت حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و بصیرت و حضور پرشور مردم اوضاع به شکلی کنترل شد که خودی‌ها آسیب کمتری ببینند.
                    عفو پدرانه مقام معظم رهبری نقطه اوج عطوفت، مهربانی و اخلاق اسلامی را به دنیا نشان داد، در اغتشاشات اخیر برخی از کشور‌های اروپایی نقش‌آفرینی داشتند و برخی از کوتوله‌های سیاسی در پارلمان اروپا دست به کار خطرناکی زدند و قصد داشتند تا سپاه پاسداران را در لیست به اصلاح تروریستی خودشان قرار دهند.

پیشنهاد امروز

این کوتوله‌ها باید بدانند و اگر نمی‌دانند بهتر است از دوستان آمریکایی‌شان بپرسند که تقابل با سپاه پاسداران چه هزینه‌ای داشته و دارد؟ از ژنرال مکنزی بخواهید که بگوید زمانی هواپیمای متجاوزش که از مرز‌های هوایی ایران در منطقه خلیج فارس عبور می‌کرد، چگونه به وسیله سپر دفاعی مدافعان انقلاب اسلامی ساقط شد.
                    از نظامیان مستقر در پایگاه عین‌الاسد بخواهید توضیح دهند که با چند فروند از موشک‌های بالستیک نقطه‌زن فرزندان انقلاب اسلامی چه جهنمی برایشان ایجاد شد و پیامد‌های آن چه بود؟ سپاه قلب فتنه را در منطقه غرب آسیا در هم کوبید و هیمنه پوشالی استکبار فرو ریخت و این اتفاق سرآغاز رفتن آمریکا از افغانستان و منطقه بود.
                    دشمن باید بداند که انقلاب اسلامی بزرگتر از آن است که با این اقدامات بچگانه به لرزه در بیاید، انقلاب اسلامی در خون شهدا ریشه دارد و ملت بزرگ ایران مردانه پای انقلاب‌شان ایستاده‌اند، ما را با ترور، تحریم و شهادت تهدید نکنید که این لباس سبز پاسداری کفن ماست. سپاه پاسداران پیشمرگان ملت ایران بوده و پای عهد و پیمان‌شان با خدا، شهدا و ملت بزرگ ایران هستند.
                    آیا بعد از چهار دهه هنوز درس نگرفته‌اید؟ فریب رژیم جعلی صهیونیستی را نخورید، انقلاب اسلامی و ملت ایران اهل تعاون و همکاری هستند و اگر عزت و شرف این ملت حفظ شود، ما به جز رژیم جعلی صهیونیستی با همه دنیا اهل مذاکره هستیم و تا نابودی اسرائیل از پای نخواهیم نشست.
                    [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Post
                      معاون سپاه: کوتوله‌های پارلمان اروپا هزینه تقابل با سپاه را از آمریکا بپرسند

سردار عباس نیلفروشان، معاون عملیات سپاه گفت: این کوتوله‌ها باید بدانند و اگر نمی‌دانند بهتر است از دوستان آمریکایی‌شان بپرسند که تقابل با سپاه پاسداران چه هزینه‌ای داشته و دارد؟ آیا بعد از چهار دهه هنوز درس نگرفته‌اید؟

رویداد۲۴ محور‌های سخنان سردار عباس نیلفروشان معاون عملیات سپاه پاسداران در یادوآره شهدای هیئت بنی‌فاطمه اصفهان را بخوانید: این روز‌ها برخی‌ها خود را به فراموشی زده‌اند و دنبال تطهیر رژیم پهلوی هستند، نسل جوان از گذشته خبر ندارند و ما نیز در راهنمایی و توجیه آن‌ها قصور کرده‌ایم. استکبار جهانی با بکارگیری امپراطوری رسانه‌ای در یک جنگ ترکیبی تمام عیار در کنار فشار اقتصادی و تحریم‌های ناجوانمردانه سعی در تحریف انقلاب دارد و با کمک فضای مجازی و مزدوران داخلی سعی دارد که اذهان نسل جوان را با استفاده از تکنیک‌های جنگ شناختی و ادراکی دستکاری کرده و جای حق و باطل را تغییر دهد.

پیشنهاد امروز

استکبار جهانی به دنبال اعتبارزدایی از انقلاب اسلامی است و به همین منظور رژیم منحوس پهلوی را تطهیر می‌کند و برای این منظور برنامه‌های زیادی دارد، چون با این کار یکی از علل پیدایش انقلاب اسلامی را مخدوش می‌کند و ضرورت تداوم انقلاب اسلامی را زیر سوال می‌برد. جنایات و بی‌کفایتی‌ها دوران پهلوی در حافظه تاریخی مردم بزرگ ایران ثبت شده و همه می‌دانند که رژیم پهلوی با حمایت ارتش بریتانیا و سیاست انگلیس بر سر کار آمد.
                      دستاورد‌های انقلاب اسلامی با رژیم پهلوی قابل مقایسه نیست و کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف از جمله زیرساخت‌ها، جاده و ریل‌گذاری و پزشکی پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته است، در زمان پهلوی پزشکان هندوستان برای کار به ایران می‌آمدند و امروز آمار پزشکان زن قابل مقایسه با زمان پهلوی نیست. انقلاب اسلامی جزو چند کشوری است که عضو باشگاه فضایی بوده و ماهواره در مدار زمین قرار می‌دهد.
                      دشمنان به وسیله امپراطوری رسانه‌ای و پلتفرم‌های مجازی ذهن برخی از نسل جوان را دستکاری کرده و با عوض کردن جای حق و باطل آن‌ها را به خیابان‌ها کشاندند و تبدیل به ربات‌هایی کردند که اگر می‌گفتند بکش، می‌کشتند.
                      در اغتشاشات اخیر دشمن روی ذهن برخی از جوانان ما کار کرده بود و، چون می‌خواستیم فرزندان‌مان را پس بگیریم، با مماشات برخورد کردیم، اگر می‌خواستیم مثل آن‌ها برخورد کنیم، این جریانات خیلی زودتر آنچه که فکر کنید جمع می‌شد، در اغتشاشات اخیر با قمه و قداره سر می‌بریدند، اما به ما می‌گفتند دیکتاتور، کشیدن چادر از سر زن مسلمان با کدامیک از اصول دموکراسی هم‌خوانی دارد؟

بیشتر بخوانید: تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران

در کردستان خانواده و همه زندگی یک شکلات‌فروش را به جرم تعارف کردن شکلات به رئیس جمهور تهدید کردند، خودرو‌هایی که مایحتاج مردم را جابه‌جا می‌کرد با تیراندازی متوقف کردند و به زور مغازه‌های مردم را بستند ما دیکتاتور هستیم یا شما؟ شما که روی داعش را سفید کردید، اما با درایت حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و بصیرت و حضور پرشور مردم اوضاع به شکلی کنترل شد که خودی‌ها آسیب کمتری ببینند.
                      عفو پدرانه مقام معظم رهبری نقطه اوج عطوفت، مهربانی و اخلاق اسلامی را به دنیا نشان داد، در اغتشاشات اخیر برخی از کشور‌های اروپایی نقش‌آفرینی داشتند و برخی از کوتوله‌های سیاسی در پارلمان اروپا دست به کار خطرناکی زدند و قصد داشتند تا سپاه پاسداران را در لیست به اصلاح تروریستی خودشان قرار دهند.

پیشنهاد امروز

این کوتوله‌ها باید بدانند و اگر نمی‌دانند بهتر است از دوستان آمریکایی‌شان بپرسند که تقابل با سپاه پاسداران چه هزینه‌ای داشته و دارد؟ از ژنرال مکنزی بخواهید که بگوید زمانی هواپیمای متجاوزش که از مرز‌های هوایی ایران در منطقه خلیج فارس عبور می‌کرد، چگونه به وسیله سپر دفاعی مدافعان انقلاب اسلامی ساقط شد.
                      از نظامیان مستقر در پایگاه عین‌الاسد بخواهید توضیح دهند که با چند فروند از موشک‌های بالستیک نقطه‌زن فرزندان انقلاب اسلامی چه جهنمی برایشان ایجاد شد و پیامد‌های آن چه بود؟ سپاه قلب فتنه را در منطقه غرب آسیا در هم کوبید و هیمنه پوشالی استکبار فرو ریخت و این اتفاق سرآغاز رفتن آمریکا از افغانستان و منطقه بود.
                      دشمن باید بداند که انقلاب اسلامی بزرگتر از آن است که با این اقدامات بچگانه به لرزه در بیاید، انقلاب اسلامی در خون شهدا ریشه دارد و ملت بزرگ ایران مردانه پای انقلاب‌شان ایستاده‌اند، ما را با ترور، تحریم و شهادت تهدید نکنید که این لباس سبز پاسداری کفن ماست. سپاه پاسداران پیشمرگان ملت ایران بوده و پای عهد و پیمان‌شان با خدا، شهدا و ملت بزرگ ایران هستند.
                      آیا بعد از چهار دهه هنوز درس نگرفته‌اید؟ فریب رژیم جعلی صهیونیستی را نخورید، انقلاب اسلامی و ملت ایران اهل تعاون و همکاری هستند و اگر عزت و شرف این ملت حفظ شود، ما به جز رژیم جعلی صهیونیستی با همه دنیا اهل مذاکره هستیم و تا نابودی اسرائیل از پای نخواهیم نشست.
                      برنده سکوت میکند و بازنده مدام دهان باز میکند.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

ادعاهای ضد ایرانی زلنسکی و وزیر خارجه اسرائیل

ایران «دشمن مشترک» ما است! | چهره شرور ایران در اینجا رو شده است!

رئیس‌جمهور اوکراین در دیدار با وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی از ایران به عنوان «دشمن مشترک» یاد کرد.

به گزارش همشهری آنلاین، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین روز پنجشنبه در دیدار با «الی کوهن» وزیر امور خارجه رژیم موقت صهیونیستی از ایران به عنوان «دشمن مشترک» دو طرف یاد کرد.
                        منابع صهیونیستی گزارش دادند الی کوهن و زلنسکی در این دیدار که نخستین سفر خارجی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود درباره روش‌های همکاری علیه ایران در عرصه بین‌المللی رایزنی کردند.
                        روزنامه صهیونیستی تایمز اسرائیل گزارش داد الی کوهن خطاب به زلنسکی گفت: «چهره شرور ایران در اوکراین رو شده است.»
                        اوکراین و کشورهای غربی در ماه‌های گذشته مدعی شده‌اند جمهوری اسلامی ایران پهپادهایی را با هدف استفاده در جنگ اوکراین به روسیه ارسال کرده است.
                        مقام‌های تهران و مسکو پیش از این اتهام‌های آمریکا و کشورهای غربی درباره ارسال پهپادهای ایرانی به روسیه را رد کرده‌اند. دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین چندی پیش این موضوع را «اخبار جعلی» خواند و تاکید کرد که ارتش روسیه از پهپادهای ساخت داخل استفاده می کند.
                        «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هم با بیان اینکه جمهوری اسلامی بارها به اتهامات بی اساس مقامات اوکراینی در موضوع ادعایی پهپادها پاسخ داده همواره تأکید کرده که تهران هیچگونه تجهیزات نظامی برای هیچ طرفی به منظور استفاده در جنگ اوکراین صادر نکرده است.

الی کوهن خطاب به رئیس‌جمهور اوکراین گفت که «اسرائیل از تمامیت ارضی و حاکمیت اوکراین حمایت می‌کند.»

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

زلنسکی: چین با روسیه متحد شود جنگ جهانی رخ خواهد داد

به گزارش رویترز، ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین دوشنبه (۲۰ فوریه) در مصاحبه‌ای درباره حمایت چین از روسیه در جنگ هشدار داد و گفت انجام این کار منجر به جنگ جهانی می‌شود.

زلنسکی به روزنامه آلمانی دی‌ ولت گفت: برای ما مهم است که چین در این جنگ از فدراسیون روسیه حمایت نکند. در واقع، دوست دارم در طرف ما باشد. گرچه در حال حاضر فکر نمی‌کنم این امکان وجود داشته باشد.

وی افزود: اما فرصتی برای چین می‌بینم که ارزیابی عملی از آنچه اینجا در حال وقوع است، انجام دهد. زیرا اگر چین با روسیه متحد شود، جنگ جهانی خواهد شد و معتقدم چین به این موضوع آگاه است.

پیش از اظهارات زلنسکی، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا هم در دیدار با «وانگ یی» مدیر کمیسیون مرکزی امور خارجی حزب حاکم چین درباره عواقب هرگونه حمایت چین از روسیه در جنگ اوکراین و کمک پکن به مسکو برای دور زدن تحریم‌ها، هشدار داده بود.

این ادعاها در حالی است که پکن از آغاز بحران اوکراین همواره تاکید کرده درگیری‌ها نباید ادامه یابد و پایان جنگ و آتش‌بس ضروری است.

امروز دوشنبه در ادامه تلاش‌های دولت چین برای میانجی‌گری در جنگ اوکراین و عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس، یک دیپلمات ارشد چینی به مسکو سفر کرد. روزنامه روسی «کامرسانت» گزارش داد که وانگ یی مدیر کمیسیون مرکزی امور خارجی حزب حاکم چین بعد از حضور در کنفرانس امنیتی مونیخ، وارد مسکو شد.

بر این اساس، وانگ که پیش از این سمت وزارت خارجه چین را برعهده داشت، احتمالا برای گفت‌وگو درباره طرح صلح احتمالی در اوکراین و تقویت نقش پکن در یافتن راهکاری برای پایان دادن به این جنگ به مسکو رفته است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، او طی سخنرانی در کنفرانس امنیتی مونیخ، ضمن مقصر دانستن آمریکا در نقض استانداردهای بین‌المللی با رفتاری هیجانی و عصبی، خواستار گفت‌وگو و تفکر خونسردانه کشورهای اروپایی برای پایان جنگ اوکراین شده بود.

نظر

• naderi1
                            ستاره‌دار(26)
                            • Sep 2020
                            • 792

در اوایل حمله نظامی روسیه به اکراین برخی در همین سایت از خوشحالی در پوست خود نمیگنجیدند ولی بعد که دیدند اربابشان در چه باتلاقی افتاده کارد بزنی خونشان در نمیاید!
                            آن موقع اب از لبو لوچه شان از خوشحالی آویزان بود ولی الان روزه سکوت گرفتن!!
                            اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3356

اونایی که بخاطر تجاوز عراق به خاک ایران دفاع از سرزمین شون رو دفاع مقدس گذاشتن چرا امروز دفاع اوکراین بخاطرتجاوز روسیه به اوکراین رو دفاع مقدس نمیدونن؟
                              بلکه رفتن شریک جرم ظالم شدن
                              رطب خورده چرا منع رطب میکند؟
                              این همه تویوتا لندرکروز های تویوتا چی بود زمان جنگ از ژاپن وارد میکردند
                              این همه هواپیمای اف 14 و هلیکوپتر ساخت آمریکا بود که شاه فقید ایران خرید و باعث عقب نشینی ارتش عراق شد
                              پس چرا امروز کمک آمریکا و غرب به اوکراین رو غیر قانونی مدونن درصورتیکه خودشون در جنگ با عراق از همه وسایل آمریکا برای عقب روندن ارتش صدام استفاده کردند

نظر

• عباس انصاری
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1795

چه بخواهیم و چه نخواهیم وارد جنگی غیر ضروری شدیم و بعد از روسیه نوبت ایران است تردید نکنید ! دیپلماسی پایان یافته و برای افکار عمومی جهان آماده سازی انجام می گیرد .
                                تورم تحریم و جنگ ! سرنوشت یک ملت در اسارت !

نظر

در حال کار...
                                X