دل نوشته های جوگیر خان !

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shabah
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 764

پاسخ : دل نوشته های جوگیر خان !

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
    این هشدار را زمانی درج کردم که استاد هپ هپ داشت سهام اینا را در مقاومت داغ میکرد انهم برای سایتی با مخاطب بسیار محدود که همه باید خود را اعضای یک خانواده بدانند!! و از دروغ و عوام فریبی که من بازیگر بجهرم در 264تومان هستم و صف میکنم پرهیز کنند

بیش از 30درصد اصلاح کردند جالبه افرادی که خریدند و گیر کردند از شهرام و مهرام گلایه کردند هشدار من هم دیده بودند پس انتخاب خودشان بوده و اینطور نبوده که پرچم سایت افتاده باشد از تحلیل بموقع...

الان دیگه نظری ندارم چون هم بررسی نکردم هم اصلاح کردند پس از هشدار جالب بود ایشان همزمان هشدار ریزش صنعت پیش رو پالایشی میداد؟؟ فهمیدی اینکاره نیستی وقتی بزرگترت حرف میزنه باید ساکت باشی........
    بادمجان دور قاب چین ها همون بهتر که سوار قراضه شهرام بشن. یه بار برای همیشه از شرشون خلاص بشیم.

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

گروه خودرویی که بارها هشدار داده بودیم بجر خاور و تا حدی خکاوه که خوب هستند که در مزار اینا مرده ای نیست بانکی نیز بارها هشدار داده بودم که دوبر این صنعت نروید اصولا سود برخی صنعتها چون لگنساز ها و بانکی و لیزینگ و اندوه سازی بمن که نیامده!! چه اصلاحهایی هم که کردند اینا در این مدت یا مطلب از گروه تلگرامم نیز میارم و چند تا مطلب دیگه هم میارم...

حالا این افزایش نرخ سود بین بانکی را هم هرکه برخی دارند بد تفسیر میکند!!!!!!!!!!!!

این نشان از کاهش نقدینگی در سیستم بانکی هست فداتم اشتب داری میزنی الان گروه بانکی خودش دربدر دنبال نقدینگی هست و داره سود بالا میدهد و سرمایه گذاریهای انها هم در ملک و بورس بازدهی نداره به سپرده ها هم سود تضمینی میدهد مطالبات مشکوک الوصول هم زیاد میشه نسبت کفایت سرمایه ها میاد پایین ووو

این صنعت باید سریعا فکری بحالش شود چندبار هم عرض شده دولت سریعا باید نقدینگی جور کند و در مجلس هم تصویب کند اینا بروند برای افزایش سرمایه از آورده نقدی بخصوص بانکهای دولتی برای برخی خصوصیها هم تنها راهکار این هست

از انجاییکه بازار سرمایه و سهامداران ان پول ندارد حقها تقدمهای اینها را واریز کند دولت متعهد بخرید و واریز انها شود و مجددا بیاد در ترکیب سهامداری حداقل 50درصدی انها!! تا بدینوسله این گروه نجات پیدا کند و نرخ سود بین بانکی بیاد پایین و قدرت بانکها در افزایش وام دهی و رونق اقتصادی شکل بگیرد

دولت هم که باز پول نداره!!! و از محل چاپ نقدینگی باز میشه تورم بیشتر

به مجموعه ای از این چه کنم چه کنم ها میگن بحران اقتصادی!!!!!!!!

کاش حداقل یه پنجره از رفع تحریمها باز میکردید بروی خودتان و بازار و مردم ....
      نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

دوستان صفحه قبل این مبحث هم بخوانید که در جریان باشید که چراننوشتم و یا درسهمم هستم یا نه و..... تا بعد برسیم چند تا مطلب به زعم خودم مهم که در تلگرام نوشتم و اینجا نیاوردم انها هم بمرور بیاورم و بعد بروز کنیم همه رو..........

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

دوستان علاقمند بدقت بخوانند مطالب قبل که در گروه تلگرام نوشته بودم

مجددا تکرار میکنم این افرادی که تا نفت برنت میاد 98دلار و زیر صد دلار تارگت 80دلاری میدهند !!! و برخی حتی تارگت 40 و 20دلاری میدهند!!! و توجه ندارند به روند اصلی و هنوز درک نکردند که در روند صعودی تا زمانیکه حمایتهای مهم روند در فیبو نشکسته و روند هنوز صعودی است باید حمایتها را حمل بر فرصت خرید بدانند و احتمال اول این باشد که چون روند صعودی هست باز برمیگردد بالا!!

این افراد هیچگاه نمیتوانند بازار را تحلیل کنند و از موقعیتهای خرید در هر نمادی استفاده کنند و دقیقا همین افرادی هستند که سهام را پس از اصلاح و در حمایتها میفروشند و فکر میکنند دیگه صفر میشود!!! و در مقاومتها پس از صعود زیاد میخرند و فکر میکنند باز چند برابر میشود!!!

باز هم عرض میکنم باید ابتدا روند شناسی کرد در تایم دیلی و هفتگی ببینیم در روند صعودی هستیم یا نزولی اگر در روند صعودی هستیم تارگتها سقف بالاتر و حمایتها تا نشکسته را معتبر فرض کنیم اگر در روند نزولی هستیم منتظر کفهای جدید و سقفهای معتبر باشیم

اگر در روند رنج و افقی هستیم کفها و سقفها را معتبر فرض کنیم تا زمانیکه از حالت ساید خارج نشده

الان ببینید نفت برنت باز برگشت به بالای صد دلار این روند را باید صعودی دید تا زمانیکه بالای 78دلار است!!!حمایتهای مهم 97و87 دلار حمایت روند و داینامیک در محدوده 80دلار قرار دارد

منحنی تا زمانیکه بالای این حمایتها هست روند ان صعودی است

بقیه کالاهای انرژی نیز دارای روند صعودی هستند حتی مس و روی فلزات و متانول و اوره و...انواع کامودیتی ها چون نفت برنت شاخص اصلی اینا هست و باقدرت همگرایی با نفت به احتمال زیاد برمیگردند باز بالا
          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• توپ4گوش
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 2505

دوستان بنظرم سهامتان را مفت نفروشید بخصوص سهام دلاریها و پالایشیها این وضعیت قرمز بازارهای جهانی که الان میبینید پایان می یابد و نتیجه دستکاری نظام استکبار جهانی است

نرخ بهره آوردند 1.75که قرار شده تا حدود 3درصد هم بیاورند!! که اگر هم افزایش پیدا کند کل سرمایه گذاران جهانی نه فقط ایران نباید از روی مال خارج شوند مال عبارت است انواع کالاهای سرمایه ای مس کامودیتیها فلزات رنگی و غیر رنگی طلا و حتی سهام مربوطه آن......

نرخ بهره 2درصد در برابر تورم 8درصدی دیگه حراج کردن مال میخواد که این اربیتراژگران بازارهای جهانی دارند اتش به مل خودشان میزنند؟؟

رکود خاصی هم فکر نکنم اتفاق بیفتد در اقتصاد جهانی اگر اتفاق هم بیفتد رکود تورمی هست که کاملا بنفع اقتصاد کشور ما و کشورهای دارنده انرژی و معادن هست

همین الان نیز نرخ سود اوراق خزانه امریکا رفته بالای 3درصد!!! بنظر میاد بیشتر این سرمایه گذاران خارجی با کلمه تورم و تاثیرات ان بر قیمت سهام و کالاها اشنایی ندارند همانند خودمان!!!! وگرنه اتش بمال خودشان نمیزدند و میدانستند که نهایتا بر چه صنایعی چه تاثیری خواهد گذاشت

اقتصاد امریکا و اروپا چاره ای نداره که نرخ بهره افزایش دهد افزایش نرخ بهره تاثیر کوتاه مدت برتورم دارد و نهایتا تورم به شکل افسار گسیخته تری برخواهد گشت چون همین یکی دو درصد ها توجه دارید که سبب چقدر بدهی و استقراض این کشورها و نهایتا چاپ بدون پشتوانه پول خواهد شد

کسری بودجه در امریکا هرسال در حال افزایش هست و به رقم منفی 17درصد رسیده است!!

بدهی اقتصاد امریکا به نسبت تولید ناخالص داخلی به منفی 137درصد رسیده است!!در حالیکه دوستان عدد 100عدد بحرانی ان هست!!حساب جاری ان نیز به نسبت جمعیت آن منفی 3.1 هست که نشان میده این ملت امریکا به همه ملتهای جهان بدهکار شده است!!

بنابراین این نرخ بهره هم باید از محل استقراض و پول بدون پشتوانه پرداخت کنند!!

حالا هی بروند سرمایه گذاران جهانی اموال خودشان را حراج کنند که نرخ بهره افزایش یافته آخه پروفسورها وقتی نرخ بهره افزایش پیدا میکند باید با شدت بیشتری مالتان را بچسبید!!

تاثیر منفی بعدی بر اقتصاد امریکا و کلا تورم در کشورهای غربی را همین عدم توافق هسته ای میتواند بگذارد و حتی گذاشته!! چون بزرگترین دشمن امریکا حاضر نیست غنی سازی را متوقف کند یا نکرده!! گرچه دخل خودمان هم میاد و امده اما بر اقتصاد انها نیز موثر هست اما خب تورم در اعداد یک رقمی کجا و اعداد دورقمی کجا!!!

نکته اخر اینکه یه وقت فریب این شاخص دلار امریکا نخورید چون تغییرات این شاخص در نتیجه برهم کنش چند ارز مهم هست و قوی تر شدن ان نشاندهنده قویتر شدن در برابر کالاها نیست یه بار هم نشان دادم

که همه کالاها و بورسها مثبت بودند اینم مثبت بود!!! این شاخص الان رو 107.25هست یکی دو واحد دیگه حداکثر اگه بیاد بالا بعد در ناحیه یورو انها هم میایند بهره یورو زیاد میکنند مجددا این شاخص میاد پایین و ربطی به قیمت کالاها ندارد ضمن اینکه قویتر شدن این شاخص بیشتر کمر اقتصاد امریکا خم میکند دلار زمانیکه در برابر سایر ارزها زیاد قوی شود صادرات امریکا را کاهش میدهد!!!
            شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• فرهنگ سازان
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2014
              • 692

دوست گرامی محمد 137 مات و مبهوت جوگیرخان و توپ 4گوش و...

با سلام

ما و خیلی دوستان از بعضی مطالب ارزشمند شما استفاده می کنیم و سپاسگزار هر فردی که زحمت می کشه و مطلب میگداره هم هستیم.

فقط یک سوال

چرا رسما و علنا قوانین وبسایت رو زیر پا میگذارید و با دو آیدی هم زمان می نویسید؟

بند 5 قوانین سایت :

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=984

جالب هست که روزگاری خیلی شیک درخواست اخراج کاربری دیگر را به خاطر ارائه برخی نظرات ( نظرات ایشون هم بعضا ارزشمنده

و بعضا هم نه ، به صلاحدید خواننده نظرات . مثل همه اعضا. که اصولا ماهیت این فروم همین ارائه نظرات است ).

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                دوست گرامی محمد 137 مات و مبهوت جوگیرخان و توپ 4گوش و...

با سلام

ما و خیلی دوستان از بعضی مطالب ارزشمند شما استفاده می کنیم و سپاسگزار هر فردی که زحمت می کشه و مطلب میگداره هم هستیم.

فقط یک سوال

چرا رسما و علنا قوانین وبسایت رو زیر پا میگذارید و با دو آیدی هم زمان می نویسید؟

بند 5 قوانین سایت :

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=984

جالب هست که روزگاری خیلی شیک درخواست اخراج کاربری دیگر را به خاطر ارائه برخی نظرات ( نظرات ایشون هم بعضا ارزشمنده

و بعضا هم نه ، به صلاحدید خواننده نظرات . مثل همه اعضا. که اصولا ماهیت این فروم همین ارائه نظرات است ).
                درود بر شما
                این صحبتهای افراد مغرض جوساز و افرادی که از بازار و تحلیل سر در نمیاورند و ما باهم جروبحث و چالش داریم هست که من چندین ایدی دارم!!

بشخصه قبل از اینکه علاقه به نوشتن نظر و تحلیل در مورد بازار داشته باشم علاقه دارم افرادی که دروغ میگن را به دوستان معرفی کنم افرادی که چیزی از بازار حالیشان نیست و سعی میکنند خرید گروهی راه بیندازند رو سهام زیانده و سفته بازانه و کوچک و غیر نقد شونده و در کل عقده دارند که خودشان را بیش از انچیزی که هست نشان دهند...

شما اگر درست پستهای بنده را دنبال کرده باشید میدانید که ایدی بنده محمد137بوده بعد شفاف و قانونی از طریق تاپیک ارتباط با مدیران تقاضا داده ام که به توپ 4گوش تغییر یابد و تغییر کرده جلوی چشم همه

ایدی توپ 4گوش چون درگیری شد و توهین کردند گفتم دیگه با این ایدی نمینویسم بعد ایدی مات و مبهوت ایجاد کردم که انهم همین مسیر را رفت که باز درخواست از مدیریت سایت دادم در همان صفحه که به جوگیرخان تغییر دهید درواقع همین دوتا ایدی هست که مدیریت میتواند توپ4گوش را مسدود کند چون قصد دارم با همین ایدی جوگیر خان بنویسم

همه پستها را سرچ کنید همه نوشته ها در حد خودش خوب بوده برخی ایدی عوض میکنند چون بد تحلیل کردند و سوتی دادند من ایدی عوض کردم چون کاربران سوتی دادند و حمایت نکردند در چالشها و توهین شده به ایدی و دلزده میشدم از نوشتن گفتم عوض کنم که باز بتونم بنویسم

هرکه اشاره کرد که من چندتا ایدی دارم بدون بروبرگرد بدانید از همان گروه هستند که شرح دادم

افرادی که چندتا ایدی دارند مگه میشه به این راحتی پیدا کرد؟؟؟!!!!! اگر شفاف دقیق نبودم که شما نمیدانستید و خودم نیر توضیح نمیدادم

نظر

• فرهنگ سازان
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2014
                  • 692

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
                  درود بر شما
                  این صحبتهای افراد مغرض جوساز و افرادی که از بازار و تحلیل سر در نمیاورند و ما باهم جروبحث و چالش داریم هست که من چندین ایدی دارم!!

...

افرادی که چندتا ایدی دارند مگه میشه به این راحتی پیدا کرد؟؟؟!!!!! اگر شفاف دقیق نبودم که شما نمیدانستید و خودم نیر توضیح نمیدادم
                  ممنون از پاسخ متین و صادقانه شما

به نظرم همین کار رو انجام بذین و یکی از آیدی هارو خارج کنید .

همینجا در همین صفحه با هر ذو آیدی و تقریبا هم زمان مطلب نوشته اید که انصافا جالب نیست هر چند پنهانی نباشد.

ضمنا توصیه رفاقتانه به شما... از بحث سعید و مجید و حمید خارج بشین. شما قلم خوب و قوه تحلیل توانایی دارید.

حیف که اسیر جدلهای بی اثر بشه.من شخصا نوشته هایی از شما که هدف گذاری روی کاربر یا کاربران خاصی هست رو رها می کنم.

همه دوستان به نظر من آزادند هر مطلب مرتبط و در چارچوب قوانین سایت را ولو شیفتگی به هر سهم کوچک یا بزرگی یا هر تارگتی برای شاخص و غیر شاخص

رو ارائه کنند. و نهایتا هر خواننده ای به خصوص محیط خاص اینجا ، باید اولین پیش فرضش صرفا آگاهی باشه و بعد فیلتر توسط قوه تحلیل و تصمیم گیری خود.

اگر کسی از فرضا تبلیغ فلانی سهمی رو خرید و در ضرر رفت تنها و تنها و تنها مقصر خودش هست و آخرین و بی اهمیت ترین عامل نوشته اون فرد هست.

پس آسان گیریم و از دعواهای بی حاصل بپرهیزیم.

البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند و این ها هم صرفا یک نظر بود.

پ.ن: نوشته شما رو کوتاه تر کردم صرفا به این دلیل که صفحه مطول نشه.

ارادت مجدد.

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

تحلیل تکنیکال شاخص کل

اگر دوستان خاطرشان باشد این چنگال را در شاخص کل از ابتدای شکل گیری رسم کرده بودیم و در صعود همراه ان بودیم زمانیکه کندلها نتوانستند خودشان را به میدلاین چنگال برسانند از دیدگاه اندرو تارگت میشد خروج از کف چنگال و نزول و اصلاح!!! که بشخصه با توجه به ارزنده بودن بازار و شور و هیجانهای انروزها با خودم میگفتم اندرو واسه خودش گفته و ما برنمیگردیم پایین و باز برمیگردد و میدلاین را میبیند و در چنگال حرکت میکنیم
                    اما الان متوجه شدم که اندرو درست میگفته و در حد خودش غیب میدونسته!!!! به این مواردها میگن تحلیل تکنیکال که برخی درست نخواندند و رو هوا یه علم را رد میکنند اندرو عمرش داده به شما اما تکنیکهاش غیب میگه .....

به هر حال کف چنگال را از دست دادیم گرچه امید داریم باز برگردیم به داخل چنگال که اگر برنگشتیم با سایر ابزارها باز تحلیل خواهیم کرد

یه حمایت مهم نیز در کف ابرها داریم در سنکواسپن b به پایین غلتیدن کندلها به زیر ابرها و از دست دادن حمایت کامل انها و تثبیت ان میتواند روزهای بدتری را برای بازار به ارمغان بیاورد

یعنی شاخص باید همین فردا مثبت باشد اگر بخواهد حمایت ابرها را از دست ندهد

یه نکته نیز عرض شود اما نمیشود روش قول داد که سرمایه های بزرگ همراه ورود خودشان یه شکست فیک نیز رو حمایتهای مهم ایجاد میکنند حالا باید دید قصد ورود دارند یا نه؟

مشکل بازار حجم معاملات هست ما با این حجمهای پایین نمیتوانیم به حمایت معتبر در شاخص کل برسیم حجم باید افزایش پیدا کند و یکی دوتا مقاومت بشکند با حجم بالا تا حمایت فعلی شاخص کل معتبر بماند وگرنه بازار به هر ارزندگی باشد فایده ندارد تا زمانیکه حجم بالا نخورد

مقاومتها در صورت برگشت بازار اولین مقاومت 1.520هزار در کیجونسن و مقاومت مهم در خروج از ابرها در سنکواسپنa در 1.550هزار حمایت نیز که همین محدوده هست
                    واگرایی مثبت نیز در تایم ساعتی داریم قیمتها هم کاهش زیاد یافته که در شاخص قلابی دیده نمیشود نمیدونم دیگه چقدر طمع دارند که بیاد پایینتر بازار یا چه خبرهای بدی دارند که ما نمیدانیم و سرمایه های بزرگ چرا وارد نمیشوند؟؟؟

نظر

• shabah
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 764

از پیش گوی بزرگ بازار سرمایه خبری نیست؟!

احتمالا داره آماده میشه برای پیشگویی در مورد جام جهانی قطر

بادمجان دور قابچین هاش هم کم لطف شدن

نظر

• آخرین سامورایی !
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2022
                        • 2538

رنج مثبت 6در پالایش!!!!!!!!

چه کولاکی کرد پالایش در نبود زیر مجموعه اش !!!این نشاندهنده این هست که سهام این گروه که متوقف شدند واسه مجمع شاوان شبندر شتران شبریز شپنا....مثبت باز میشوند انشالله و خبرهای خوب دارند در مجامع و گزارشهای جدید مبارکه دوستانی که امدند مجمع و سهامشان واگذار نکردند و صبور بودند و بدون هیجان

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                          از پیش گوی بزرگ بازار سرمایه خبری نیست؟!

احتمالا داره آماده میشه برای پیشگویی در مورد جام جهانی قطر

بادمجان دور قابچین هاش هم کم لطف شدن
                          درود
                          خبرش ندارم برای سطر اخر بگم که اگاه شدند

این پستهای اخرش دیگه بچه های دبستانی هم میفهمیدند که دروغ میگه مثل زدم زیرش صفش کردم که بعدش فوری سهم میریخت.!!

نظر

• آخرین سامورایی !
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2022
                            • 2538

امروز بازار در عین حالیکه شاهد حضور پوتین در تهران بودیم باز خوب معامله شد!

این پوتین هروقت میاد ایران تا انجا که یادم هست بازار دوسه روز منفی میشه حتی در بهترین حالت هم که باشد باز به افتخار این ادم منفی میشه!!

دلایل هم که دیگه واضح هست چون اینا کارشون با تیر و تفنگ هست و به مذاق تولید و صنعت و سهام و سرمایه گذار خوش نمیاد

حالا ببینیم فردا چی میشود

لطفا این گزارشهای عالی برخی صنایع و شرکتها را مطالعه کنید بعد با چشم باز بفروشید!!چه خبرتونه!!
                            آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/07/19, 14:30.

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

تحلیل تکنیکال طلای جهانی در وزن انس
                              نظر بنده که میتواند کاملا هم اشتباه باشد در مورد انس همانند سایر کامودیتی ها و فلزات و نفت و.... میباشد بشخصه روند را صعودی میبینم و کاهشهای انرا فرصت خوبی برای سرمایه گذاران جهانی و بانکهای خصوصی جهانی و بانکهای مرکزی جهان برای خرید و خروج از دلار و سایر ارزها و اتکا بیشتر به طلا میدانم

انس در محدوده 1710دلار فعلی حمایت خوب محدوده 1680دلار و هر 50دلار یه حمایت عالی دارد و در واقع الان در محدوده تراکمی از حمایتهاست!!
                              روند بلند مدت تا زمانیکه بالاتر از 1400دلار میباشد با هدف احتمالی 3300دلار صعودی است!!
                              آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/07/19, 21:00.

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

از نظر تحلیل تکنیکال اگر قصد تحلیل تورم بیسابقه 8و9درصدی در امریکا و غرب داشته باشیم باید عرض شود که احتمال اول بر شروع یک موج بزرگ صعودی از تورم در این مناطق باید داد!!

یک موج صعودی تورم به وجود امده است که مقاومتهای قبلی 4و 5 درصدی 4 دهه قبل ان شکسته شده است!! و با تلاشهایی که خواهند کرد و دستکاری بازارها و نرخ بهره یک اصلاح 2تا 3درصدی ایجاد کنند سپس در حرکت بعدی موج بزرگ تورم ما باید انتظار دورقمی شدن تورم در امریکا و غرب داشته باشیم در بلند مدت!!!

و تمام این کاهش قیمتها در نفت و طلا و فلزات و کامودیتیها و.... را باید شعبده بازی غربیها فرض کرد و فرصت خرید برای سرمایه گذاران بلند مدت!!

توجه هم که دارند دوستان غربی ها و نظام سرمایه داری همه رسانه ها را در اختیار دارند و همگی با شانتاژ خبرها سرمایه گذاران را در موقعیت عرضه کالاهای سرمایه ای خود قرار داده اند و ذهن تحلیلگران و تحلیل انها را معطوف به رکود اقتصاد جهانی و ریزش قرار داده اند!! در حالیکه در قسمت تولید هیچ اتفاق خاص و بنیادی مبنی بر پیشی گرفتن عرضه از تقاضا اتفاق نیفتاده است!!

در حالیکه جهت بازار همچنان بنفع افزایش تقاضا است و به علت عدم سرمایه گذاری در زیر ساختها کاهش عرضه را داریم و خواهیم داشت اما با فوران خبرها و کمک رسانه ها سرمایه گذاران را ترغیب به عرضه کالاهای خود از محل انبارهای سرمایه ای کرده اند

و بنوعی از ذخیرها استفاده میکنند تا اینکه اتفاقی در افزایش تولیدها افتاده باشد

این فرضیه احتمال اول هست که ضرایب بیشتری از تحلیل تکنیکال و بنیادی با توجه به استقراضهای فدرال رزرو و افزایش نقدینگی در دلار و سایر ارزها را در برابر تولید و عرضه کالا را دارد .

نظر

در حال کار...
                                X