دل نوشته های جوگیر خان !

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3756

پاسخ : دل نوشته های جوگیر خان !

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
    استاد من یادم نمیاد پیشنهاد خرید خگستر به کسی داده باشم- شاید با جناب اروم بورس اشتباه گرفتید.اگر مدرکی دارید بفرمایید- همیشه روی نمودار من این جمله را می نویسم احتمالا به این قیمت برسد. کلا من مثل بعضی ها اهل بوق زدن و چاق کردن سهم نیستم -
    هرکسی خگستر و خودرو را قبل از تجدید ارزیابی خرید در قیمت پایین بالا 150 درصد سود کرد.
    سلام .مثل اینکه سوتفاهم شده ..منظورم شما نبودید .پست در مورد استاد ادیب بود و منظور بنده. استاد ادیب بودند!!

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3756

در اصل توسط vion پست شده است View Post
      درود
      منظورم استاد تمام اقتصاد و سیاست و فرهنگ و علوم اجتماعی ...جناب اقای استاد دکتر ادیب بود..که شاخص ۲۰۰ هزار واحد را در اردیبهشت ۹۸ سوپر حباب میدونستن..
      منظور بنده هم دکتر ادیب بودند ..حالا چرا دوست سرمایه گذارمون به خودش گرفته و دلخور شده نمیدونم

نظر

• سرمایه گذار
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1925

سلام مجدد
        من شرمنده ام
        ببخشید من هم اشتباه کردم .
        تعجب کردم .جناب امیدزاد از ما دلخوری داشته باشد
        ارادتمند همه دوستان هستم
        آن شاا... ضرر همه ما در این بورس هر چه زودتر به نحوه احسن جبران بشه
        آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3756

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
          سلام مجدد
          من شرمنده ام
          ببخشید من هم اشتباه کردم .
          تعجب کردم .جناب امیدزاد از ما دلخوری داشته باشد
          ارادتمند همه دوستان هستم
          آن شاا... ضرر همه ما در این بورس هر چه زودتر به نحوه احسن جبران بشه
          مخلصیم..

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

▪️بدهی ملی آمریکا برای اولین بار از 33 تریلیون دلار گذشت.

بدهی ملی امریکا طی پنج سال گذشته، 54 درصد افزایش یافته و از 21.5 تریلیون دلار به 33 تریلیون دلار رسیده است.

...............

رو چه حسابی حالا باید نفت برنت میشد 30دلار!!!!!!! که زمانیکه میرسید به حمایت 70دلاری کل اساتیغ فضای مجازی دم از رکود جهانی و نفت 30دلاری و سقوط فلزات و کانیها میدادند؟؟؟

چقدر دفاع کردم بشخصه که زیر 70نمیاد خودم بتنهایی دفاع میکردم با همین خبرها حالا اگر کسی دیگه هم معتقد بود که نفت 30دلار نمیشود حداقل خودم که نوشته و تحلیلی ازش ندیدم!!!

فکر نکنم دیگه نفت و فلزات و کانیها ...دیگه تحلیلگر عدم ریزش بخواد چون همان افراد مجددا برگشتند و نا امید شدند از سقوط انرژی و صعودی مینویسند واسه همین من دیگه کمتر مینویسم

55درصد افزایش بدهی دولت امریکا که حداقل یه تورم 55درصدی باید رو کل محصولات انرژی بدهد که اگر تاکنون نداده به دلیل دستکاری قیمت امریکا در بازارهای جهانی هست که نمیتواند دوام زیادی داشته باشد

الان که دیگه فدرال داره سود 5درصدی هم میدهد!! این 55درصد برای زمانی هست که بهره بانکی هم نمیداد افزایش 5درصد تورم حداقل باید از محل همین سود در بلند مدت داشته باشند که به متوسط 10درصد اضافه میشود و نهایتا بازار یقه انها را خواهد گرفت و جبهه بازار بر دولت پیروز خواهد شد قدرت بازارها به توان ایکس بالاتر از دولتهای کاغذ فروش هست!!

نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

بازار بورس حالش خوبه!! البته مشروط به پایداری همین وضعیت فعلی!! که بعید میدونم بشخصه چنین وضعیتهای ایده ال و حرفه ای در این بازار گله ای ما دوام زیادی داشته باشد

چون طبق تجربه همیشگی و سوابق کمی بعد یا با حرکت گله ای باز نزول میکند یا گله ای باز صعود میکند!!
              بنده همیشه مخالف صد درصدی حرکت گله ای بازار بوده ام چه در حرکتهای صعودی چه در حرکتهای نزولی شارپ!!!

حدود یک چهارم از نمادهای معامله شده بازار متعادل و کمی مثبت یک چهارم دیگه متعادل و کمی منفی و حدود نصف نمادهای معامله شده متعادل بوده اند که وضعیت خوبی هست برای انتخاب سبد وضعیت خوبی هست برای سهامداری...
              ما باید بتوانیم در این نوع بازارها نمادهای متعادل و مثبت در سبد داشته باشیم و همچنین به تعداد کمتر نیز سهام متعادل یا متعادل و کمی منفی داشته باشیم

سود کردن سخت هست در این بازار چون اساسا پول در اوردن کار سختی هست بخصوص انکه بقیه اربیتراژگران در سایر بازارها درامدی ندارند یا اینکه انها نیز در حال زیان کردن هستند
              در این بازار مشروط به باقی ماندن مفروضات فعلی و عدم صعود دلار بالای 50هزار تومان هرکس بتواند ماهیانه 5 الا 10درصد درامد داشته باشد شاهکار کرده است!!

سودی که ماحصل کاهش ارزش ریال و حرکت گله ای بازار باشد دوزار نمیارزد!!و نشانه تحلیل کردن بازار و حرفه ای بودن تریدر نیست..

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

توقعمان از بازار بیاریم پایین در بقیه بازارها نیز خبری نیست بازار امروز متعادل بود هفته قبل نیز همینطور نمادها مثبت و منفی زیادی در بازار داریم

باید بتوانیم دیگه در بازار متعادل کار کنیم نتونستیم یه کم بفکر تغییر تحلیل و استراتژی و مطالعه و اموزش باشیم اول با خودم بودم کسی بخودش نگیرد

من خودم همینکار رو میکنم وقتی می بینم بازار متعادله و دارم هر روز باز ضرر میکنم یه نگاه میکنم دور برم میبینم کسی هم دیگه نیست که زیانها بیندازم گردنش...

برای همین میروم دنبال تغییر در تحلیل و تغییر در نگاه به بازار و تغییر استراتژی معاملاتی و مطالعه و اموزش وووو

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

? جنگ رسانه‌ای علیه بورس کالای کشور!

در حالیکه آمار و گزارشات کارشناسی (حتی گزارش مرکز پژوهش های مجلس) حکایت از کاهش و تعدیل قیمتهای سیمان و فولاد با مکانیسم عرضه در بورس کالا حکایت دارد، مشخص نیست خبرگزاری تسنیم با چه اهدافی به دنبال تخریب عملکرد بورس کالای ایران میباشد و به نوعی تبدیل به «تریبون دلارزدایان» شده است.

چرا تسنیم، گزارشات رسمی و نظر کارشناسان موافق با عرضه سیمان و فولاد در بورس کالا را منتشر نمیکند؟ عدم رعایت اصل انصاف و بی طرفی برای چنین پایگاه خبری جای تعجب دارد!!

✅رسانه حامی دولت در مقابل دولت/چرا خبرگزاری تسنیم به زدن دولت راضی شده است؟

?در حالی که ابراهیم رئیسی در جریان انتخابات ریاست جمهوری به تالار شیشه‌ای آمد و از حمایت از بورس و سهامداران وعده داد، و همچنین بازار سرمایه در نیمه نخست سال روزهای سختی را بابت موضوع نرخ خوراک سپری کرد، جای تعجب است که خبرگزاری تسنیم به عنوان رسانه حامی دولت، در کمتر از چند ساعت با راه اندازی کمپینی، در تلاش برای ایجاد رانت با کوبیدن بر طبل خروج سیمان و فولاد از بورس است؟!

?قابل توجه وزیر اقتصاد، سخنگوی دولت، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و روابط عمومی وزیر اقتصاد!

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

تسنیم که نگران قیمت فولاد و سیمان در بورس کالا شده بهتره ابتدا بره سراغ قیمت گوشت و برنج و حبوبات و مایحتاج مردم، ابتدا بره سراغ قیمت خودرو که چند برابر قیمت بین المللی هست، ابتدا بره سراغ قیمت مسکن که بیش از ۱۰۰ سال برای خریدش زمان لازم هست، بره سراغ میزان اجاره بها که از حقوق بیشتر شده و …

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

جلسه امروز هیئت دولت تا حدی بخیر گذشته گویا!! و اسمی از خروج سیمان و فولاد از بورس کالا برده نشد

اما گویا مصوب کردند که سیمان مورد نیاز مسکن ملی دیگه از بورس کالا نخرند و با قیمت مصوب مسقیما از کارخانه بخرند!!

یه امضاء طلایی نیمه بند باز بوجود امده تا ببینیم برنامه فولاد ان چی میشود امروز سهم ذوب که خیلی منفی کردند....

نظر

• آخرین سامورایی !
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2022
                        • 2538

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
                        مقاومت احتمالی و مهم نفت برنت همین محدوده 92تا93 دلار هست درصورت عدم شکست این مقاومت مهم یه اصلاح تا محدوده 87 و سپس صعود احتمالی بطرف مقاومت مهم بعدی در 105دلار ....

تحلیل تکنیکال نفت برنت اپدیت

این موجشماری درست بود گرچه عدد نیز دادیم و ما در تحلیل تکنیکال عدد نداریم و محدوده حمایت و مقاومت داریم

به هر حال رو همان کندل مقاومت ایجاد شد در قیمت حدود 95دلار این مسئله که نفت برنت کمی بالاتر از 93دلار رفت برای روند بهتر شده است و حمایتهای ان از اعتبار بالاتری برخوردار میشوند

محدوده 90دلار و حمایت مهم ان 88 دلار دو حمایت مهم ان هست

اگر روند حمایتهای مهم را نشکند پتانسیل بالاتری خواهد داشت تا مجددا به ادامه صعود برگردد و سقف قبلی را بشکند ....

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

▪️آقای ری دالیو از موسسه BRIDGEWATER (یک شرکت سرمایه‌گذاری آمریکایی) می گوید : ایالات متحده با یک بحران بدهی روبرو خواهد شد

وی در مورد چین می‌گوید مسئله درگیری با ایالات متحده یک مسئله بزرگ است

.........................

خیلی قبل از اینا این هشدار را داده بودیم الان که فدرال داره سود 5درصدی و بالاتر به سپرده ها میدهد که همگی از محل استقراض و انتشار بی پشتوانه دلار خواهد بود

زمانی هم که سود بانکی صفر بود فدرال کسری بودجه تریلیون دلاری سالیانه داشت!!

بحث رکود اقتصادی و... همه جفنگیاتی هست که با تبلیغات نظام استعماری به خورد جوامع بین المللی و سرمایه گذاران میدهند برای ترساندن انها و جهت کاهش قیمتها و ابرومند نگه داشتن قدرت خرید دلار.....

وگرنه هیچ خبری نیست در بهترین وضعیت رکود تورمی خواهد بود که قیمتها اسیبی نخواهند دید

این جفنگها در مورد نفت شیل هم میدادند به نشریات زمانیکه نفت برنت شده بود 150دلار که با این دزوغ بزرگ در انزمان قیمت جهانی نفت را پایین اوردند بعدها که ثابت شد این نفت منهای هزینه تولید بالا اصلا کاربردی نیست و مثل قیر سفت هست!!!

الان نیز دیگه خبری از دروغ نفت شیل نیست و رفتند رو دروغ پراکنی خودروهای برقی و انرژی خوزشیدی و.....

انشالله که کشورهای جهان و صاحبان معادن و کامودیتی ها و فلزات و طلا و نفت و... و حتی سهام فریب اینا نخورند و محصولات خودشان را با توجه قدرت خرید فعلی دلار ارزشیابی کنند و بفروشند نه همانند ارزش دلار در 20 سال قبل!!!!!!!
                          و همچنین بانکهای مرکزی و بانکهای جهانی از سرمایه گذاری روی دلار خودداری کنند و انرا به کالاهای فوق و سهام ارزشمند اختصاص دهند

متاسفانه اینا موفق شده اند تورم سالانه که حاصل کاهش ارزش قدرت خرید دلار هست را رو محصولات خودشان محاسبه کنند و به جوامع مصرف کننده با قیمت چند برابری سالهای گذشته بفروشند و صرفا دارند محصولات پایه را با قیمت مفت از جهان سومی های خواب الود میخرند.......

نظر

• آخرین سامورایی !
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2022
                            • 2538

▪️ بیل اکمن (سرمایه‌گذار آمریکایی) : تورم دائما بالا خواهد بود.

وی انتظار دارد نرخ های بهره بلندمدت ایالات متحده حتی بالاتر باشد

تعطیلی دولت منجر به عدم انتشار داده ها می شود و این این یک دوره تاریک خواهد بود

تورم به طور مداوم بالا خواهد بود

اوراق قرضه 30 ساله می تواند به 5٪ برسد که در صورت تحقق آن شوکه نمی شوم.

می توان در کوتاه‌مدت شاهد نزدیک شدن بازدهی اوراق قرضه 10 ساله به 5 درصد بود

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

کارت ملی ، کارت بانکی شد

������مدیر اداره نظام پرداخت بانک مرکزی با اشاره به پروژه تجمیع کارت های بانکی در کارت ملی هوشمند گفت: کسانی که در بانک ملی حساب دارند می توانند در شعب بانک ملی و دستگاه های خودپرداز این بانک از کارت ملی هوشمند خود استفاده کنند

............................

بنظرم این طرح خوبی نیست چون مردم که کمی گیجی هم دارند!! دیگه کارت ملی شان گم میکنند!!! باید همه کارتهای بانکی در یک کارت بانکی دیگه تجمیع میشد و سوخت هم میاوردند در همین کارت جدید

و کاری به کارت ملی نداشته بودند....
                              آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/09/29, 13:45.

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

درود بر همگی

سازمان حدود 3 هفته منتظر ماند تا بازار ریزش کند و منفیهای زیادی شود اما دید خبری نشد با استفاده از اهرمهایش عرضه اولیه ها و پذیره نویسیهای بزرگ و نفس گیر را شروع کرد تا مجددا بازار سیر نزولی بخودش بگیرد!!!!!!!

پذیره نویسی امروز در شگستر ح بیش از دوهزار میلیارد تومان نقدینگی را از بازار خارج خواهد کرد که امروز موفق شدند حدود 1200میلیارد تومان انرا بگیرند و ادامه برای فردا باز منفی و خروج نقدینگی!!

خیلی دوست داشتم این 52اقتصاد دان که بورس را عامل تورم میدانستند از نزدیک ببینم و بپرسم که الان دقیقا کدام نهاد یا بانک یا حتی دولت چنین پولی داشت که بدهد به شگستر که برود کارخانه بسازد؟؟

این نقدینگی که از خارج بورس اوردند سهامداران یا سهام خودشان با زیان فروختند مگر مستقیم بطرف تولید نرفت؟؟؟؟؟؟؟ اگر دولت میخواست بدهد از محل استقراض مگر نبود؟؟ اگر بانکها میخواستند بدهند با ان بهره های نجومی ایا اصلا صرف میکرد که این کارخانه ساخته شود؟؟

یکی دوهفته اینده باز فصبا خواهند اورد که چند برابر این باز نقدینگی میخواهد!! هر هفته و هر ماه چند ده شرکت افزایش سرمایه میدهند برای طرح توسعه و افزایش تولید و جبران کمبود نقدینگی که پول اینا را بورس میدهد یعنی سهامداران!!!!!!!!!!!

عمرا اگر دولت توانایی تامین چنین نقدینگی هایی برای این شرکتها داشته باشد!!! دست دولت اگر بود اکثر اینا ورشکست شده بودند و طرحهای توسعه خوابیده بود کما اینکه قیمت گذاری دستوری که دست دولت هست شرکتها و برخی صنایع همانند خودروییها را ورشکست داده است

حال این سرمایه گذاریها را سهامداران انجام میدهند به امید سالهای اینده و بهر برداری و به سود رسیدن و بازگشت سرمایه که از انطرف جناب مهرداد بذر پاش وزیر محترم راه برای امضای طلایی و کاهش نیم درصدی قیمت مسکن

بحث خروج سیمان و فولاد از بورس کالا و فروش دستوری و حواله ای مطرح میکند تا میخ محکمتر از میخ قیمت گذاری دستوری بر پیکر تولید و عدم توجیه سرمایه گذاری در صنایع کشور بزند

صرفا خواستم هشدار دهم به مسئولان که سهامداران هم ببو نیستند با همین فرمان اگر حرکت کنید بشدت افزایش سرمایه ها از محل اورده به علت تنگدستی سرمایه گذاران و سهامداران کاهش خواهد یافت و همین کاهش قیمت سهام و شاخص بورس هشداری هست تا بدانند که تولید و سرمایه گذاری در صنعت برای سرمایه گذار نمیصرفد وگرنه حال و روز بورس ان این نبود........
                                آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/10/01, 00:01.

نظر

در حال کار...
                                X