دل نوشته های جوگیر خان !

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : دل نوشته های جوگیر خان !

درود، اگر تحلیلی از روند کوتاه مدت بازار دارید یا تحلیل های قبلی را بروزرسانی کردید اینجا هم بزارید. مرسی

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
      یه زمانی تو رونق معاملات چه سودهایی میکردیم از سر حسادت چه انگ هایی میزدن اومدیم عکس خرید گذاشتیم بازم ول کن نبودن

درصورتی که به خودشان چنین پیشنهادی بدی صد و بیست سال اینکارونمیکنن.

یه تایمی هم ما رو متهم به همراهی با پول داغ تو سهم ها کردن .هنر داری شما اینکارو بکن.

این بنده خدا هم قبلا بهش گفتم از بس جوگیر بود به درد کار مداحی میخوره تا بورس .چون خیلی شور و هیجان میده
      چه سودهایی میکردی×!!!!!!!!!!! مثبت گله ای بله !!!!!!!!!!!

شما هنوز داری به دروغگوییت ادامه میدی!!!!!! من یه بار اخلاقت افشا کردم کینه گرفتی!!!!! سهم وقتی صف خرید میشه میای میگی من برداشتم قبلا!!!!! وقتی منفی میشه میره پایین میگی من قبلا فروختم!!!!!!!!!!

تو عمرت تونستی مبحث یه سهم بیاری بال و یه تحلیل کنی که درست دربیاد!!!!!!!!ا!!!!!!!!!! در یه سهم یه ماه باشی!!!!!!!!!! تحلیل تکنیکال و بنیادی هم که کلا تعطیل!!!!!!!!!! وقتی سهمی منفی میشه فکر میکنی صفر میشه نه حمایتی بلدی نه مقاومتی نه اموزش درستی دیدی ....

من میذارم ایدیم جوگیرخان که کسی پشت سرم نیاد اما یه درغگو که دستش رو شده برای فروم میذاره سهامداره عمده!!!!!!! تا بلکه چندتا فریب بده لایک بگیرد عقده گشایی کند

دهها پست دوپهلو و نامفهوم مینویسی بالاخره یکگیش درست در بیاد بعد چند روز پیداش میکنی و میگی منظورم این بوده و درست شده!!!!!!!

هر ایدی من بذارم میشه برند!!!!!!!!!!چون اگر تحلیلم فیلد میشه اما صداقتم مثل شما فیلد نمیشه!!!!!!!!!!!

سعی کن توبه کنی دیگه با دروغ سر بقیه گرم نکنی و برای خودت قبا ندوزی با دروغ گفتن ....
      نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• امیر محمد ۲
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 789

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
        درود بر شما

حاسد چی؟ حاسد کسیه که حمله میکنه در تاپیک دیگران بعد زیان بزرگ!!!!و ورشکستگی!!!

بعد شما هم یه مقدار نکته سنجی را بالاببر فرق هست بین یه سهامدار که مثال از یه سهم میگه یه ماه هم تاپیکش برفرض بالا میاره و سهم صعود نمیکند یا حمایت میشکند و حدزیان فعال میشود

وقتی این نوع سهامدارها دیگه اصرار نمیکنند انهم طی سه سال!!!!!!!!!! که این ادم پدر همه رو دراورده که از بس گفته لگن ساز بخرید و سهام بنیادی و دلاریتان بفروشید!!!!!!!!!!! 3سال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شنیدی!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!این پیچش مو هست!!!!!!!!!!

هرکاری نکرده باشم حداقل هشدارهایم رو این لگنسازها انهم طی 3سال!!!!!!! درست بوده رو سهامهای دیگه هشدارهای خوب دادم که درست بوده از این دهها هشدار فقط یکیش فیلد شد!!!!!!!!!!

فکر کنم این ذنخودها انتقام سادگی مریدانش ازش گرفت...

سلام و درود

بنده مطالب همه دوستانی که احساس میکنم سواد بورسی دارند میخوانم من جمله شما

اولا اون بنده خدا توی صفحه خودش و به قول رفیقت لونه اش که عبارت زشتی است مطلب میزد

شما در تایپیک خودتون بهش توهین کردید

کلا از اول با این بنده خدا مشکل داشتی

کسی که از رو دست دیگری سهم میخره، اگر ضرر کرد خودش مقصره، شما چرا حرص به قول خودت مریدانش رو میخوری
        مثلا کسی که به توصیه شما داراب خرید ودو سال هست همون قیمته
        الان باید مدعی باشه از شما

مهربانتر باشیم

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post

سلام و درود

بنده مطالب همه دوستانی که احساس میکنم سواد بورسی دارند میخوانم من جمله شما

اولا اون بنده خدا توی صفحه خودش و به قول رفیقت لونه اش که عبارت زشتی است مطلب میزد

شما در تایپیک خودتون بهش توهین کردید

کلا از اول با این بنده خدا مشکل داشتی

کسی که از رو دست دیگری سهم میخره، اگر ضرر کرد خودش مقصره، شما چرا حرص به قول خودت مریدانش رو میخوری
          مثلا کسی که به توصیه شما داراب خرید ودو سال هست همون قیمته
          الان باید مدعی باشه از شما

مهربانتر باشیم
          درود بر شما

متاسفانه باز مطلب رو نگرفتی یا نخواستی بگیری!!!!!!!

علاوه بر داراب ممکنه دهها سهم دیگه هم گفته باشم و حد زیان فعال کرده باشد بخصوص که کسی هر هفته چند سهم تحلیل میکند!!!!!!! همین هفته 3سهم اینجا نوشتم چافست کیسون شملی!!!!

اما دیگه 3سال بقیه را در ضرر نگه داشتم و وعده دادم ؟؟؟ و رو سهام خوبشان که همگی رفتند بالای سقف 99 بجز سود مجامع سیگنال فروش دادم؟؟ بعد لگنیها 70درصد زیر سقف 99باشند؟

شما ببینید در مورد یک سهم چند هفته نوشتم!!!!!! دیگه چندسال که نشده!!!!!!!!!!اکثرش هم درست بوده از انها هم بگید تارگتهای ماورایی که ندادم همزمان سیگنال فروش رو بهترین سهام بازار که ندادم!!!!!!!!بحث فیلد شدن تحلیل که نیست ایشان تک سهامش که یکی دو روز مینویسیه یا یکی دوهفته مینویسه و همگی هم فیلد میشه اسمش اوردیم!!!!!!!!!!!!

بحث 3سال نصحیت من به ایشان هست که در گور اینا مرده ای نیست و اصرار شبانه روزی 3 ساله ایشان !!!!!!!! اینا باهم فرق داره!!!!!
          آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/08/20, 22:56.

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

افرادی که رانت داشتند و نقد شدند و رفتند که خودشان میدانند کی برگردند!!

اما افرادی که ماندند مثل ما در این بازار باید توجه کنیم اول خودم!!!!!! که بازار دیگه در مقطعی نیست که خرید و فروش زیاد کنیم و مرتب سهام عوض کنیم و حد زیان فعال کنیم!!!!!!

مثل اب خوردن دچار بیماری اور ترید و سندروم دست بی قرار میشویم و ای بسا شده ایم !! و سرمایه را صفر میکنیم!!!

نباید بفکر انتقام گیری از بازار بود و جبران زیان با ریسک بالاتر و حجم بالاتر و تعویض پشت سرهم سهام!!!!!!

سهام خوبی اگر داریم که مشکل بنیادی ندارد و اتفاق بدی برای شرکت نیفتاده و کار هم از رعایت حد زیان گذشته باید روش خواند و به امان خدا رها کرد و خرید و فروش را ترک کرد!!
            نه به خرید و فروش!!!!!!! تا حجم معاملات بازهم کاهش یابد و شرایط برای برگشت بازار مهیا شود

هرچقدر حجم معاملات در روند منفی کاهش یابد شرایط برای برگشت بازار زودتر مهیا خواهد شد.
            خرید و فروش زیاد ما علاوه بر زیان جبران ناپذیر به خودمان باعث خودبقایی روند نزولی میشود...

کمی هم خودمان باید به خودمان کمک کنیم و با تصمیمات اشتباه آب به اسیاب افرادی که ادامه روند نزولی بنفعشان هست نریزیم...موفق باشید

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

چه سهام نازنینی میشه خرید حیف که پول ندارم بخصوص این شملی نازنین و شپنا.......

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

بازار فردا از منفی بطرف مثبت پس فردا یا همان شنبه باز دیگه معلوم نیست!

نظر

• گنجشک
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jun 2022
                  • 1309

درود بر جوگیر خان

امیدوارم حالتون خوب باشه

اگر امکانش هست تحلیل جامع و بسیط از نرخ ها و بازارهای جهانی همراه با نظرات شخصی خودتان مرحمت فرمایید

@};-

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

پاسخ : دمی آب خوردن پس از بدسگال..به از عمر هفتاد و هشتاد سال

[QUOTE=Dexterous;1055565][B][SIZE=4][FONT=Tahoma]

همین هفته اخیر بود که یکی از کاربرای همین سایت که از بس چند تا بادمجون دور قاب چین بهش «دکتر دکتر» گفته بودن پارسال، هول ورش داشته بود که چه خبره، اومد گفت با یک و نیم میلیارد ضرر از وآیند و شستا خارج شده
                    معمولا از شنیدن چنین اخباری ناراحت میشم، اما درین مورد خاص خوشحال هم شدم

چرا؟ چون طرف داشت چوب سوت و هورا کشیدنای سابقش واسه امثال شارلاتان مورد اشاره شما رو میخورد
                    نوبت به باقیشونم میرسه
                    بالاخره به قول دوست مشترکمون هر عمل اجری و هر کرده جزایی دارد

امام على عليه السلام : از به زمين خوردن ديگران شاد مشو؛ زيرا تو نمى دانى كه زمانه با تو نيز چه خواهد كرد
                    الإمامُ عليٌّ عليه السلام : لا تَفرَحَنَّ بِسَقْطَةِ غَيرِكَ ؛ فإنَّكَ لا تَدري ما يُحدِثُ بِكَ الزَّمانُ

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                      درود بر جوگیر خان

امیدوارم حالتون خوب باشه

اگر امکانش هست تحلیل جامع و بسیط از نرخ ها و بازارهای جهانی همراه با نظرات شخصی خودتان مرحمت فرمایید

@};-
                      درود بر شما

چی بگم اصلا سازمان میذاره کسی تحلیل کند و در بازار باشد؟؟/ دولت میذاره؟؟ اینا با کارهایشان همه را دارند بطرف بازارهای کاذب هدایت میکنند و هوای سفته بازهای بازارهای کاذب رو بیشتر دارند و از دارایی انها بیشتر محافظت میکنند

تا تحلیل میکنی رو قیمتهای جهانی و سود شرکتها و....بحث افزایش نرخ خوراک رو همه شرکتها علم میکنند! فروش و صادرات شرکتها محاسبه میکنی تعرفه صادرات افزایش میدهند و بحث انحلال بورس کالا پیش میکشند برای امضاهای طلایی خودشان!!
                      قیمت خودرو و فروش محصولات اینا محاسبه میکنی و تاثیرش بر سود این شرکتها شورای رقابت میاد وسط و همه محصولات را سهمیه ای میده به دلال و از انطرف نرخ دلار 28500انها حذف میکند!!

سازمان که دیگه نگو یکی از زیر میکشد یکی از رو!!!!!!!!!!! بظاهر حامی سهامدار ظاهر میشود اما با دست دیگیرش هر هفته چندتا پذیره نویسی میذاره و عرضه اولیه گران و ...تا ریال اخر نقدینگی بازار را میکشد!!!!!

حجم مبنا وقتی بازار میریزد میکند یک در صعودها بالای 10میلیون !!!!! چه بر سر سهامداران کیسون اورده با حجم مبنای یک سهام اوردند پایین از 300تا 200 تومان!!!!!! حالا که دیدند دیگه فروشنده زیر 200نداره و گزارشهای قراردادهای جدید از شنبه باز حجم مبنای 10میلیونی میذارند تا مبادا که افرادی که 300خریدند از اقایان از زیان در بیان

هیچ دلیل قانع کننده و غیر قانع کننده هم ارائه نمیشه که در چه شرایط دلبخواهی اینا حجم مبناها یه مرتبه از 10میلیون میشه یک سهم یا برعکس!!!!!! روزانه دهها نماد معاملاتش باطل میشه بدون ذکر دلیل

شاخص کل قلابی گذاشتند با مقدار 2میلیون واحد!!!!!!!!!!!!!!! بعد میگن ما قصد جذب سرمایه گذار هم داریم دیگه نمیگن چرا شاخص 2میلیون واحده و هرکه ببیند زهره ترک میشود از مقدارش و فکر میکند بازار حبابیه!!!!!!!

قیمت سهام صد و دویست تومان همگی زیر نیم سنت بعد شاخص 2میلیون واحد که اگر شاخص کل تمام بورسهای جهانی و کشورهای جهان با هم جمع کنی این مقدار نمیشه!!!!!

تحریمها هم که بردارند هر سرمایه گذار خارجی این مقدار شاخص را ببیند اسم بورس ما هم دیگه نمیاورد!!

یکی چند روز قبل از همان افرادی که سال 99 با زیان خارج شده بود پرسید مقدار شاخص چقدر هست گفتم حدود دو میلیون واحد گفت پس هنوز بازار حباب دارد!!!! دو ساعت توضیح دادم براش که این شاخص کل قلابی هست و سود مجامع شرکتها را هر کدام 5بار در ان محاسبه میکنند بعنوان افزایش قیمت سهم!!!!!! افزایش سرمایه شرکتها را ازش کم نمیکنند وگرنه قیمت سهام پایینتر از سال 99هست!!!! و همه شدند 100تومان و دویست تومان حتی پالایشیها هم رفتند زیر 500تومان !!!

اینا تحلیل بازار هست کاملا به روز !!!!!!!!!!!

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
                        درود بر شما

چی بگم اصلا سازمان میذاره کسی تحلیل کند و در بازار باشد؟؟/ دولت میذاره؟؟ اینا با کارهایشان همه را دارند بطرف بازارهای کاذب هدایت میکنند و هوای سفته بازهای بازارهای کاذب رو بیشتر دارند و از دارایی انها بیشتر محافظت میکنند

تا تحلیل میکنی رو قیمتهای جهانی و سود شرکتها و....بحث افزایش نرخ خوراک رو همه شرکتها علم میکنند! فروش و صادرات شرکتها محاسبه میکنی تعرفه صادرات افزایش میدهند و بحث انحلال بورس کالا پیش میکشند برای امضاهای طلایی خودشان!!
                        قیمت خودرو و فروش محصولات اینا محاسبه میکنی و تاثیرش بر سود این شرکتها شورای رقابت میاد وسط و همه محصولات را سهمیه ای میده به دلال و از انطرف نرخ دلار 28500انها حذف میکند!!

سازمان که دیگه نگو یکی از زیر میکشد یکی از رو!!!!!!!!!!! بظاهر حامی سهامدار ظاهر میشود اما با دست دیگیرش هر هفته چندتا پذیره نویسی میذاره و عرضه اولیه گران و ...تا ریال اخر نقدینگی بازار را میکشد!!!!!

حجم مبنا وقتی بازار میریزد میکند یک در صعودها بالای 10میلیون !!!!! چه بر سر سهامداران کیسون اورده با حجم مبنای یک سهام اوردند پایین از 300تا 200 تومان!!!!!! حالا که دیدند دیگه فروشنده زیر 200نداره و گزارشهای قراردادهای جدید از شنبه باز حجم مبنای 10میلیونی میذارند تا مبادا که افرادی که 300خریدند از اقایان از زیان در بیان

هیچ دلیل قانع کننده و غیر قانع کننده هم ارائه نمیشه که در چه شرایط دلبخواهی اینا حجم مبناها یه مرتبه از 10میلیون میشه یک سهم یا برعکس!!!!!! روزانه دهها نماد معاملاتش باطل میشه بدون ذکر دلیل

شاخص کل قلابی گذاشتند با مقدار 2میلیون واحد!!!!!!!!!!!!!!! بعد میگن ما قصد جذب سرمایه گذار هم داریم دیگه نمیگن چرا شاخص 2میلیون واحده و هرکه ببیند زهره ترک میشود از مقدارش و فکر میکند بازار حبابیه!!!!!!!

قیمت سهام صد و دویست تومان همگی زیر نیم سنت بعد شاخص 2میلیون واحد که اگر شاخص کل تمام بورسهای جهانی و کشورهای جهان با هم جمع کنی این مقدار نمیشه!!!!!

تحریمها هم که بردارند هر سرمایه گذار خارجی این مقدار شاخص را ببیند اسم بورس ما هم دیگه نمیاورد!!

یکی چند روز قبل از همان افرادی که سال 99 با زیان خارج شده بود پرسید مقدار شاخص چقدر هست گفتم حدود دو میلیون واحد گفت پس هنوز بازار حباب دارد!!!! دو ساعت توضیح دادم براش که این شاخص کل قلابی هست و سود مجامع شرکتها را هر کدام 5بار در ان محاسبه میکنند بعنوان افزایش قیمت سهم!!!!!! افزایش سرمایه شرکتها را ازش کم نمیکنند وگرنه قیمت سهام پایینتر از سال 99هست!!!! و همه شدند 100تومان و دویست تومان حتی پالایشیها هم رفتند زیر 500تومان !!!

اینا تحلیل بازار هست کاملا به روز !!!!!!!!!!!

درود ...

«جانا سخن از زبان ما می گویی»

مخصوصا قسمتی که به جعلی و فریبنده بودن شاخص ها اشاره داشته‌اید ... @};-
                        .

نظر

• بهرام خان حانان
                          ستاره‌دار(4)
                          • Sep 2020
                          • 776

خانه پدری.................
                          فعلا دسترسی به پی سی ندارم..............

نظر

• بهرام خان حانان
                            ستاره‌دار(4)
                            • Sep 2020
                            • 776

چرچيل سياستمدار بزرگ انگليسي در کتاب خاطرات خود مينويسد:
                            زمانيکه پسر بچه اي يازده ساله بودم روزي سه نفر از بچه هاي قلدر مدرسه جلو من را گرفتند و کتک مفصلي به من زدند و پول من را هم به زور از من گرفتند. وقتي به خانه رفتم با چشماني گريان قضيه را براي پدرم شرح دادم. پدرم نگاهي تحقير آميز به من کرد و گفت: من از تو بيشتر از اينها انتظار داشتم؛ واقعا که مايه ي شرم است که از سه پسر بچه ي پاپتي و نادان کتک بخوري. فکر ميکردم پسر من بايد زرنگ تر از اينها باشد ولي ظاهرا اشتباه ميکردم. بعد هم سري تکان داد و گفت اين مشکل خودته بايد خودت حلش کني!

چرچيل مي نويسد وقتي پدرم حمايتش را از من دريغ کرد تصميم گرفتم خودم راهي پيدا کنم. اول گفتم يکي يکي ميتوانم از پسشان بر بيايم. آنها را تنها گير مي آورم و حسابشان را ميرسم اما بعد گفتم نه آنها دوباره با هم متحد ميشوند و باز من را کتک مي زنند. ناگهان فکري به خاطرم رسيد! سه بسته شکلات خريدم و با خودم به مدرسه بردم. وقتي مدرسه تعطيل شد به آرامي پشت سر آنها حرکت کردم، آنها متوجه من نبودند. سر يک کوچه ي خلوت صدا زدم: هي بچه ها صبر کنيد! بعد رفتم کنار آنها ايستادم و شکلاتها را از جيبم بيرون آوردم و به هر کدام يک بسته دادم. آنها اول با ترديد به من نگاه کردند و بعد شکلاتها را از من گرفتند و تشکر کردند. من گفتم چطور است با هم دوست باشيم؟ بعد قدم زنان با هم به طرف خانه رفتيم. معلوم بود که کار من آنها را خجالت زده کرده بود.

پس از آن ما هر روز با هم به مدرسه ميرفتيم و با هم برمي گشتيم. به واسطه ي دوستي من و آنها تا پايان سال همه از من حساب مي بردند و از ترس دوستهاي قلدرم هيچکس جرات نمي کرد با من بحث کند.
                            روزي قضيه را به پدرم گفتم. پدرم لبخندي زد و دست من را به گرمي فشرد و گفت: آفرين! نظرم نسبت به تو عوض شد. اگر آن روز من به تو کمک کرده بودم تو چه داشتي؟ يک پدر پير غمگين و سه تا دشمن جوان و عصباني و انتقام جو. اما امروز تو چه داري؟! يک پدر پير خوشحال و سه تا دوست جوان و قدرتمند.
                            دوستانت را نزديک خودت نگه دار و دشمنانت را نزديکتر!

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

بنظر شخصی بنده فعلا هیچ صعود گله ای برای بازار پیشبینی نمیشود کف قیمت سهام برای شرکتهایی که بتوانند حدود سال قبل سود بسازند همین محدوده هست یا بسیار نزدیک به ان هستیم

شرکتهایی که نتوانند معادل سال قبل سود بسازند هنوز جا دارند برای اصلاح!! و بازی تک سهام و صنایعی که بتوانند از سال قبل بیشتر سود بسازنند در دستور کار بازار برای صعود قیمت میتواند قرار بگیرد

سهام خودرویی بخصوص این 3 لگن ساز خودرو و خساپا و خپارس با این گزارشهایی که در کدال دارند قیمت سهامشان پر هست بشخصه وقتی صف خرید میشوند تعجب میکنم

چه عجله ای هست برای صعود اینا؟؟ میخواهند کمک کنند به دولت که بلوک اینا گرانتر بفروشد؟؟

دولت اگر دوست دارد بلوک اینا گرانتر بفروشد این راهش نیست ابتدا نرخهای فروش تحمیلی اینا بردارد و انها را سود ساز کند تا زیان انباشته صفر شود

زیان انباشته همین صنعت بتنهایی اگر صفر شود خواهیم دید که نرخ سود بین بانکی هم کاهش یابد و توان گروه بانکی برای پرداخت وامهای جدید به سایر صنایع افزایش یابد

به هر حال سهم خودرو اگر فرض بگیریم زیان انباشته صفر کرده و 30تومان نیز سود اعلام کرده ! پی به ای 8 نیز بدهیم بعد خواهیم دید که قیمت پر هست و سهام اینا تا کجا پیشخور کرده است!!
                              چند بار هم موضوع خاور عرض شد که پس از اینکه سود خاور برای بازار مشخص شد پی به ای به 4 کاهش خواهد یافت که دیدیم کمتر نیز شد!!

در قیمتهای جهانی نفت و فلزات و کامودیتی و... بشخصه انتظار یک بازار رنج را دارم که کفهای خوب و تقریبا معتبری ثیت کرده اند و همچنین فعلا توان شکست مقاومتها نیز شاید نداشته باشند.
                              مقاومت مهم شاخص کل اینبار مرز روانی 2میلیون واحد هست که تثبیت بالای ان برای روند صعودی مهم است حمایت محدوده یک میلیون و 900هزار واحد. موفق باشید

نظر

• گنجشک
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jun 2022
                                • 1309

در اصل توسط بهرام خان خانان پست شده است View Post
                                چرچيل سياستمدار بزرگ انگليسي در کتاب خاطرات خود مينويسد:
                                زمانيکه پسر بچه اي يازده ساله بودم روزي سه نفر از بچه هاي قلدر مدرسه جلو من را گرفتند و کتک مفصلي به من زدند و پول من را هم به زور از من گرفتند. وقتي به خانه رفتم با چشماني گريان قضيه را براي پدرم شرح دادم. پدرم نگاهي تحقير آميز به من کرد و گفت: من از تو بيشتر از اينها انتظار داشتم؛ واقعا که مايه ي شرم است که از سه پسر بچه ي پاپتي و نادان کتک بخوري. فکر ميکردم پسر من بايد زرنگ تر از اينها باشد ولي ظاهرا اشتباه ميکردم. بعد هم سري تکان داد و گفت اين مشکل خودته بايد خودت حلش کني!

چرچيل مي نويسد وقتي پدرم حمايتش را از من دريغ کرد تصميم گرفتم خودم راهي پيدا کنم. اول گفتم يکي يکي ميتوانم از پسشان بر بيايم. آنها را تنها گير مي آورم و حسابشان را ميرسم اما بعد گفتم نه آنها دوباره با هم متحد ميشوند و باز من را کتک مي زنند. ناگهان فکري به خاطرم رسيد! سه بسته شکلات خريدم و با خودم به مدرسه بردم. وقتي مدرسه تعطيل شد به آرامي پشت سر آنها حرکت کردم، آنها متوجه من نبودند. سر يک کوچه ي خلوت صدا زدم: هي بچه ها صبر کنيد! بعد رفتم کنار آنها ايستادم و شکلاتها را از جيبم بيرون آوردم و به هر کدام يک بسته دادم. آنها اول با ترديد به من نگاه کردند و بعد شکلاتها را از من گرفتند و تشکر کردند. من گفتم چطور است با هم دوست باشيم؟ بعد قدم زنان با هم به طرف خانه رفتيم. معلوم بود که کار من آنها را خجالت زده کرده بود.

پس از آن ما هر روز با هم به مدرسه ميرفتيم و با هم برمي گشتيم. به واسطه ي دوستي من و آنها تا پايان سال همه از من حساب مي بردند و از ترس دوستهاي قلدرم هيچکس جرات نمي کرد با من بحث کند.
                                روزي قضيه را به پدرم گفتم. پدرم لبخندي زد و دست من را به گرمي فشرد و گفت: آفرين! نظرم نسبت به تو عوض شد. اگر آن روز من به تو کمک کرده بودم تو چه داشتي؟ يک پدر پير غمگين و سه تا دشمن جوان و عصباني و انتقام جو. اما امروز تو چه داري؟! يک پدر پير خوشحال و سه تا دوست جوان و قدرتمند.
                                دوستانت را نزديک خودت نگه دار و دشمنانت را نزديکتر!
                                درود خان خانان

اسپم میشه ! اما سوال پیش آمد (عذر خواهی از صاحب تاپیک جناب زندگی بدون بورس هرگز )

در مدرسه پایین شهر شما با یک مشت شکلات و نهایت دوتا فلافل و کتلت خیلی راحت می تونی آدم بخری ( جدیداً را نمی دانم ولی زمان ما که خیلی راحت بود )

اما در مدرسه بالای شهر امکان پذیر نیست ! طرف خودروی شخصی داره ، اهل رستوران گردی هست (جاهای خوب با نرخ های خوب تر ) شکلات هاش را هم در سفرهای اروپاییش تهیه می کنه

شما چطور می تونی طرف را با یک مشت شکلات بخری ؟

البته ممکنه بگید خوب این شخص قطعا شما را دشمن خودش حساب نمی کنه ! اما مسئله اینجاس که سیستم را دست گرفته ! سیستمی که شما هم خواهانش هستی ! در نتیجه دشمن حساب میشه ! حتی اگر دشمن نباشه ! در واقع در یک جمع 20 - 30 نفره 3 نفرش هست که این خصوصیت را داره ، حذف بشن ، بستن زنگوله به گردن 27 نفر باقی مانده کار سختی نیست ، شکلات هم بهشون میدیم

چه کنیم با این 3 نفر قلدر ؟

نظر

در حال کار...
                                X