دل نوشته های جوگیر خان !

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dexterous
    ستاره‌دار(35)
    • May 2012
    • 695

دمی آب خوردن پس از بدسگال..به از عمر هفتاد و هشتاد سال

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
    خب این بگذرد خیلی سخته خدایی بیای پستهای یه ادم دروغگو بخونی که از تهی سرشاره و هیچ برگ برنده ای در تحلیل نداره 3ساله خودرو از 500و خساپا از 400گفته همه بازار چندبرابر شده همه سود مجامع گرفتند اینا همچنان 60درصد زیر سقف 99هستند!!! بیای بگی من درست گفته بودم و برات کف بزنند!!!!!!!!!!! زور داره اون افرادی که براش کف هم میزنند!!!!!!!

من تحلیلهایم بورس نیوز داره منتشر میکند در گروهها که میذارم همه دست به دست میکنند .........اینجا باید حرص بخورم ....یه مدت میرم از اینجا تا عیارها مشخص شود کمی دقت در نوشته های افرادی که سهم در صف خرید معرفی میکنند باید کرد.....

درود بر دوست نادیده
    حق میدم بهتون، اما اونایی که برا چنین شارلاتانهایی کف میزنن به زودی چوب انتخابشون رو میخورن
    همین هفته اخیر بود که یکی از کاربرای همین سایت که از بس چند تا بادمجون دور قاب چین بهش «دکتر دکتر» گفته بودن پارسال، هول ورش داشته بود که چه خبره، اومد گفت با یک و نیم میلیارد ضرر از وآیند و شستا خارج شده
    معمولا از شنیدن چنین اخباری ناراحت میشم، اما درین مورد خاص خوشحال هم شدم
    چرا؟ چون طرف داشت چوب سوت و هورا کشیدنای سابقش واسه امثال شارلاتان مورد اشاره شما رو میخورد
    نوبت به باقیشونم میرسه
    بالاخره به قول دوست مشترکمون هر عمل اجری و هر کرده جزایی دارد

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    محمد ۱۳۷، توپ ۴گوش . جوگیرخان و چند تا آیدی دیگه !

بی خیال ...

کار خودت را بکن ...

هرکسی دروغ بگه یا کار بدی کنه به خودش بر میگرده ....

طبق قانون‌های زیر ...

فرهنگ ایرانی :
    تو نیکی میکن و در دجله انداز،
    که ایزد در بیابانت دهد باز

از نظر قرآن:
    هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز میگردد
    و اما بهرام عزیز دل
    قربونت برم، زبان شیرین پارسی ضرب المثلهای متناسبتری واسه ما نحن فیه هم داره
    مثلا:
    «ترحم بر پلنگ تیز دندان، ستمکاری بُود بر گوسپندان»
    (البته منظورم این نیست که شما پلنگی یا دندونای تیزی داری، گذشت اون زمان، افسونت باطل شد، یا به قولی کرک و پرت ریخته دیگه)

یا باز هم بر همین سیاق:

«دمی آب خوردن پس از بدسگال...به از عمر هفتاد و هشتاد سال»>:D<

خواستم بگم این ادبیات همه اش هم تشویق به بی عملی و تماشای خباثت خبیثان به امید اینکه کائنات جوابشونو بده نیست
    لذا امید نداشته باش که رسوا کنندگانت رهات کنند/.:biggrinsmiley.:/
    البته چون اومدی دست پیش گرفتی لازم شد این جواب بهت داده بشه
    اگرنه به قول جناب پرواز تا وقتی توو لونه خودت بودی کسی کارت نداشت

Dexter is to kill killers
    DEXTEROUS too
    من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

پاسخ : دمی آب خوردن پس از بدسگال..به از عمر هفتاد و هشتاد سال

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

درود بر دوست نادیده
      حق میدم بهتون، اما اونایی که برا چنین شارلاتانهایی کف میزنن به زودی چوب انتخابشون رو میخورن
      همین هفته اخیر بود که یکی از کاربرای همین سایت که از بس چند تا بادمجون دور قاب چین بهش «دکتر دکتر» گفته بودن پارسال، هول ورش داشته بود که چه خبره، اومد گفت با یک و نیم میلیارد ضرر از وآیند و شستا خارج شده
      چرا؟ چون طرف داشت چوب سوت و هورا کشیدنای سابقش واسه امثال شارلاتان مورد اشاره شما رو میخورد
      نوبت به باقیشونم میرسه

و اما بهرام عزیز دل
      مثلا:
      (البته منظورم این نیست که شما پلنگی یا دندونای تیزی داری، گذشت اون زمان، افسونت باطل شد، یا به قولی کرک و پرت ریخته دیگه)

یا باز هم بر همین سیاق:

خواستم بگم این ادبیات همه اش هم تشویق به بی عملی و تماشای خباثت خبیثان به امید اینکه کائنات جوابشونو بده نیست

زیان ذات بورس هست

بنده در ۳ هفته گذشته حدود ۳/۶ میلیارد تومان در ضستا و ضسپا و ضخود و ... زیان داشته ام

خودم طمع کردم و ...

ببینم داستان دکتر چی هست ،

البت پاسخی درخور هم برای شما دارم
      .

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

پاسخ : دل نوشته های جوگیر خان !

در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Post
        هلو
        قربان جوین دارین یا سل زدید
        تنکیوفورماچچچچچچچچچچچچچ
        درود بر دکتر عزیز

دارم اما نه زیاد زمانیکه حمایت 800تومان شکست یه مقدارش فروختم علت اصلاح اورهال واحد تولید اسید سیتریک بود و ریزش بازار

الان این محدوده 600تومان باز حمایت داره و میشه باقیمانده سهم با دید مجمع سود نقدی در چندماه اینده نگه داشت حدزیان جدید هم 570تومان هست ...ارادت
        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

پاسخ : دمی آب خوردن پس از بدسگال..به از عمر هفتاد و هشتاد سال

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

درود بر دوست نادیده
          نوبت به باقیشونم میرسه

و اما بهرام عزیز دل
          مثلا:

یا باز هم بر همین سیاق:

درود بر شما

ماشالله به فراست شما خوب شناختی این لمپن از تهی سرشار هیچی بارش نیست در پست بعد ثابت میکنم البته نه برای افرادی که قصد فهمیدن ندارند ....

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

..................................

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

محمد ۱۳۷، توپ ۴گوش . جوگیرخان و چند تا آیدی دیگه !

بی خیال ...

کار خودت را بکن ...

هرکسی دروغ بگه یا کار بدی کنه به خودش بر میگرده ....

طبق قانون‌های زیر ...

فرهنگ ایرانی :
              تو نیکی میکن و در دجله انداز،
              که ایزد در بیابانت دهد باز

از نظر قرآن:
              هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او بازمیگردد

از نظر بودا:
              قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر میگردد.

از نظر متافیزیک:
              انرژی در طبیعت از بین نمی رود و ... الی آخر ...

در کل ارادت دارم خدمت شما و تمام رفقای سایت بورسی @};-
              درود
              این ایدیها طی 3 سال نوشتن و زحمت کشیدن در این تالار برای فهماندن این نکته که در گروه خودرو بخصوص خودرو و سایپا در مزار اینا مرده ای نیست در چالشهای با جنابعالی و رفقای دهن بینت بارها مسدود شدن بیگناه!!!!!!

اما من ناراضی نیستم چون توانستم به برخی بفهمانم حداقل که شما چیزی بارت نیست و این لگنسازها هم ارزنده نیستند 3سال گذشته از روشنگری من 3 سال زحمت کشیدم تا الان دیگه باید حقانیت تحلیل من روشن شده باشد و این من هستم که طلبکارم !!!!!!!!!!

یکی دوتا از این ایدیها بجای دستمزد درست تحلیل کردن و هشدار رو خودروی بالای 400 و خساپا و... مسدود شدند ایدی شما هم با این اراجیفها سالم ماند یکی دوتا هم خودم از ادمین خواستم نام کاربری را تغییر دهد این ایدی جوگیر خان هم قصد دارم به ایدی زندگی بدون بورس هرگز! تغییر دهم چون در سهامیاب دارم با همین ایدی مینویسم البته یه ایدی دیگه هم هست با همین نام که اون علامت تعجب نداره ...اشتباه نگیرید

گروه پیمانکاری و تجهیزات را هم معرفی کردم برای بلند مدت خصدرا ندارم با کمی سود فروختم فعلا فقط کیسون دارم از این گروه کیسون تا 295هم رفت نفروختم الان 216هست که 4شنبه باز سنگین اضافه کردم خواستی بردار بلکه از ورشکستگی و عصابنیت دربیایی

گروه ذغال سنگ هم من پارسال معرفی کردم همینجا در کف قیمت حق کزغال در 1250 که ابتدا ریخت کزغال تا تا 1300 بعد تا 3200صعود کرد و مجمع هم سود خوبی داد

خدایی در عمرت تونستی یه گزارش یک صفحه ای از جو بازار و روند شاخص و ....بنویسی؟؟؟

تو هنوز نمیدونی که این بازار چگونه حرکت میکند و چه ساختاری دارد!!!!!!! بارها از 3سال قبل تا کنون سیگنال فروش را رو سهام دلاری و بهترین سهمهای بازار دادی که الان همگی بالاتر از سقف 99هستند بجز سود مجامع!!! تما سهم لنگنسازهایت 70درصد زیر سقف 99هستند!!!
              یه بار هم زمانی که خاور در 100تومان معرفی کردم گفتم حداقل بیا خاور بردار و رو خودرو و سایپا مردم را در زیان نینداز!!! حتی متوجه روند خاور که از گروه خودرو هم بود نشدی!!!

مرتب میگفتید بوعلی بفروشید شگویا بفروشید فارس بفروشید یا.... اصلا نمیدونی جریان نرخ خوراک و قیمت این سهام با بازار چیست؟ حالا توضیح میدهم که چرا بازار با افزایش نرخ خوراک سقوط کرد و هیچ صنعتی در امان نماند

ببینید قبلا هم عرض شده بود اینا ستونهای بازار هستند که نباید اسیب ببینند بیش از 90درصد بازار دست سهامداران بلند مدت هست و هرکدام از این شرکتها سالیانه بیش از هزار میلیارد تومان سود توزیع میکنند!!

سهامداران بلند مدت با سود مجامع انها به زندگی خود ادامه میدهند و برای تامین نقدینگی نیاز ندارند که سهام دیگه بفروشنند این سود مجامع باعث توانمندی حقوقیها برای تامین نقدینگی سایر پرتفوی انها و شرکت در افزایش سرمایه ها میشود

تمام گروه بانکی و بیمه و لیزینگ و... شرکتهای سرمایه گذاری و حتی برخی خودروییها و قطعه سازها .... هرکدام هزاران میلیارد تومان در بورس سرمایه گذاری کرده اند که کاهش سود مجامع باعث کاهش ارزش سرمایه گذاری انها و در نتیجه کاهش ارزش سرمایه و قیمت سهام گروه حتی بانکی هم میشود!!!

سود مجامع که کاهش یابد عرضه سهام رو همه شرکتهای بورسی برای تامین نقدینگی حقوقیها و حقیقیهای بلند مدت افزایش می یابد حتی شرکتهایی که ربطی ندارند بیشتر میریزد!!!

خلاصه این بازار زنجیر وار هست و فقط یه ادم نادان که نمیشناسد بازار شاخه زیر پای خودش را میبرد...وقتی ادم نمیدونه این بازار چه ساختاری دارد و چگونه بالا و پایین میشود چه اصراری دارد به افاضات و غلط اندازی؟؟

کلا در این تالار دنبال ایدی فعال میگردی که بهش حمله کنی تا کسی زیاد ننویسد بعد خودت تنهایی بنویسی که نقاط ضعف مشخص نشود!!!!

راستی خرداد 1402 هم رد شدیم و وعده خودرو تا خرداد 1402 1500تومان چی شد پس ؟؟؟ قدر مریدانت بدان و یه قرن دیگه برایشان این تارگت را تمدید کن ...

آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/08/18, 21:09.

نظر

• TARGET
                عضو فعال
                • Nov 2014
                • 2282

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
                درود
                این ایدیها طی 3 سال نوشتن و زحمت کشیدن در این تالار برای فهماندن این نکته که در گروه خودرو بخصوص خودرو و سایپا در مزار اینا مرده ای نیست در چالشهای با جنابعالی و رفقای دهن بینت بارها مسدود شدن بیگناه!!!!!!

اما من ناراضی نیستم چون توانستم به برخی بفهمانم حداقل که شما چیزی بارت نیست و این لگنسازها هم ارزنده نیستند 3سال گذشته از روشنگری من 3 سال زحمت کشیدم تا الان دیگه باید حقانیت تحلیل من روشن شده باشد و این من هستم که طلبکارم !!!!!!!!!!

یکی دوتا از این ایدیها بجای دستمزد درست تحلیل کردن و هشدار رو خودروی بالای 400 و خساپا و... مسدود شدند ایدی شما هم با این اراجیفها سالم ماند یکی دوتا هم خودم از ادمین خواستم نام کاربری را تغییر دهد این ایدی جوگیر خان هم قصد دارم به ایدی زندگی بدون بورس هرگز! تغییر دهم چون در سهامیاب دارم با همین ایدی مینویسم البته یه ایدی دیگه هم هست با همین نام که اون علامت تعجب نداره ...اشتباه نگیرید

گروه پیمانکاری و تجهیزات را هم معرفی کردم برای بلند مدت خصدرا ندارم با کمی سود فروختم فعلا فقط کیسون دارم از این گروه کیسون تا 295هم رفت نفروختم الان 216هست که 4شنبه باز سنگین اضافه کردم خواستی بردار بلکه از ورشکستگی و عصابنیت دربیایی

گروه ذغال سنگ هم من پارسال معرفی کردم همینجا در کف قیمت حق کزغال در 1250 که ابتدا ریخت کزغال تا تا 1300 بعد تا 3200صعود کرد و مجمع هم سود خوبی داد

خدایی در عمرت تونستی یه گزارش یک صفحه ای از جو بازار و روند شاخص و ....بنویسی؟؟؟

تو هنوز نمیدونی که این بازار چگونه حرکت میکند و چه ساختاری دارد!!!!!!! بارها از 3سال قبل تا کنون سیگنال فروش را رو سهام دلاری و بهترین سهمهای بازار دادی که الان همگی بالاتر از سقف 99هستند بجز سود مجامع!!! تما سهم لنگنسازهایت 70درصد زیر سقف 99هستند!!!
                یه بار هم زمانی که خاور در 100تومان معرفی کردم گفتم حداقل بیا خاور بردار و رو خودرو و سایپا مردم را در زیان نینداز!!! حتی متوجه روند خاور که از گروه خودرو هم بود نشدی!!!

مرتب میگفتید بوعلی بفروشید شگویا بفروشید فارس بفروشید یا.... اصلا نمیدونی جریان نرخ خوراک و قیمت این سهام با بازار چیست؟ حالا توضیح میدهم که چرا بازار با افزایش نرخ خوراک سقوط کرد و هیچ صنعتی در امان نماند

ببینید قبلا هم عرض شده بود اینا ستونهای بازار هستند که نباید اسیب ببینند بیش از 90درصد بازار دست سهامداران بلند مدت هست و هرکدام از این شرکتها سالیانه بیش از هزار میلیارد تومان سود توزیع میکنند!!

سهامداران بلند مدت با سود مجامع انها به زندگی خود ادامه میدهند و برای تامین نقدینگی نیاز ندارند که سهام دیگه بفروشنند این سود مجامع باعث توانمندی حقوقیها برای تامین نقدینگی سایر پرتفوی انها و شرکت در افزایش سرمایه ها میشود

تمام گروه بانکی و بیمه و لیزینگ و... شرکتهای سرمایه گذاری و حتی برخی خودروییها و قطعه سازها .... هرکدام هزاران میلیارد تومان در بورس سرمایه گذاری کرده اند که کاهش سود مجامع باعث کاهش ارزش سرمایه گذاری انها و در نتیجه کاهش ارزش سرمایه و قیمت سهام گروه حتی بانکی هم میشود!!!

سود مجامع که کاهش یابد عرضه سهام رو همه شرکتهای بورسی برای تامین نقدینگی حقوقیها و حقیقیهای بلند مدت افزایش می یابد حتی شرکتهایی که ربطی ندارند بیشتر میریزد!!!

خلاصه این بازار زنجیر وار هست و فقط یه ادم نادان که نمیشناسد بازار شاخه زیر پای خودش را میبرد...وقتی ادم نمیدونه این بازار چه ساختاری دارد و چگونه بالا و پایین میشود چه اصراری دارد به افاضات و غلط اندازی؟؟

کلا در این تالار دنبال ایدی فعال میگردی که بهش حمله کنی تا کسی زیاد ننویسد بعد خودت تنهایی بنویسی که نقاط ضعف مشخص نشود!!!!

راستی خرداد 1402 هم رد شدیم و وعده خودرو تا خرداد 1402 1500تومان چی شد پس ؟؟؟ قدر مریدانت بدان و یه قرن دیگه برایشان این تارگت را تمدید کن ...

ولی خداییش ۱ و ۲ نمونه تارگت خورده الان‌منتظر ۳ خواهیم بود ایشالا بزودیج

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                  درود، عجیب هست که یک فردی در تاپیک شما هم نیامده و داره برا خودش تحلیلی میکنه و شما حرص میخورید !
                  یه سوال دارم، شما برای افرادی که به تاپیک شما سر میزنن و مطالب شما را میخونن تحلیل مینویسید یا ترجیح میدید چون یک نفر دیگه در تاپیک خودش داره تحیلی مینویسه و شما اونو قبول ندارید اصلا دیگه ننویسید !
                  به نظرم همانطور که در تحلیل بازار استاد هستید و خیلی حرف برای گفتن دارید در مسائل شخصی و نوع برخورد با همکار هم میشه تجدید نظر اساسی کرد. افرادی که در این تاپیک ها مینویسن درسته اینجا یک فضای مجازی هست ولی به نوعی همکار هستن و اینجا بخشی از فضای کسب و کار هم محسوب میشه. بازم ببخشید هیچ قصد نصیحت نیست ما کوچکتر از این حرف ها هستیم. پیروز باشید.

درود

الان دیگه نباید برایتان عجیب باشد!!!!!!!!!!! کسی که سادیسم و مشکل خود بزرگ بینی واهی دارد مگه خوب میشود؟؟

یه نرم افزار تحلیل تکنیکال با دیتای فوق عالی و ابزارها و اندیکاتورها و....عالی هم میخواستم معرفی کنم که دیگه این وقتم رو گرفت شاید باز در فرصت دیگه برگشتم.....
                  آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/08/19, 00:13.

نظر

• Samk
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 447

جو جان
                    اكر ممكنه اين نرم إفقزارها را معرفي كنيد شايد ما هم استفاده كرديم
                    در ضمن إز هوش مصنوعي هم ميشودً استفاده كرد؟..
                    با تشكر

نظر

• امیر محمد ۲
                      عضو فعال
                      • Jun 2019
                      • 789

کبر چیست؟
                      عقل چیست؟

جایگاه هردو در مغز هست
                      سوال شد چطور هر دو در یک اتاق با هم زندگی میکنید
                      کبر گفت وقتی من میام ، عقل می‌ره
                      عشق جیست؟
                      حسد چیست؟
                      جایگاه هر دو در قلب است
                      چطور امکان داره ؟
                      حسد گفت وقتی من میام ‌، عشق می‌ره

در ضمن چه نونی بهم قرض میدن بعضیا

خوشحال شدن از ضرر دیگران ...دمت گرم
                      نمودار سکه و ثباغ هنوز موجود است

https://forums.boursy.com/showthread.php?t=648&page=82

820 خواندن کف ثباغ در پیام خصوصی و 400 تومان موجود است

ودیگری ، شخارک بنیادی بیش از 40 درصد ریخت

تعجب میکنم از این همه .... نقطه چین رو خودت پر کن

تکبر →

تکبر با گدایان در میخانه کمتر کن
                      که اینجا مور بر هم می‌زند تخت سلیمان را
                      آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2023/08/19, 02:32.

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
                        کبر چیست؟
                        عقل چیست؟

جایگاه هردو در مغز هست
                        عشق جیست؟
                        حسد چیست؟
                        جایگاه هر دو در قلب است
                        چطور امکان داره ؟

تکبر →

امیرمحمد...

وقتی همکار بورسی مان از دیدن زیان همکار دیگر بورسی ، چنین شادمان میشه و لذت میبره ، چه انتظاری از دولت و حکومت داریم ؟!!

وقتی از زیان یکی از باهوش ترین کاربران سایت ( دکتر میلاد ) و صادق ترین آنها لذت می بریم ، دولت و حکومت چرا دست نبره در سود شرکت های بورسی ؟

شک نکن از اعلام زیان خودم خرکیف تر شده اند و به قول معروف در پوست خودشون نمی گنجند ...

هیچ صنفی شبیه صنف بورس بازان چنین از زمین خوردن همکاران شان ، شور و شعف و نشاط پیدا نمی کنند !
                        .

نظر

• کاشان2
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 1778

امیرمحمد...

وقتی همکار بورسی مان از دیدن زیان همکار دیگر بورسی ، چنین شادمان میشه و لذت میبره ، چه انتظاری از دولت و حکومت داریم ؟!!

وقتی از زیان یکی از باهوش ترین کاربران سایت ( دکتر میلاد ) و صادق ترین آنها لذت می بریم ، دولت و حکومت چرا دست نبره در سود شرکت های بورسی ؟

شک نکن از اعلام زیان خودم خرکیف تر شده اند و به قول معروف در پوست خودشون نمی گنجند ...

هیچ صنفی شبیه صنف بورس بازان چنین از زمین خوردن همکاران شان ، شور و شعف و نشاط پیدا نمی کنند !

من هم تعجب می کنم از این اخلاق گند برخی واقعا چرا یک عده از ضرر و زیان بقیه خوشحالند به جای اینکه همه پشت هم باشیم هوای همدیگر را داشته باشیم متاسفانه

نظر

• سهامدارعمده
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1198

یه زمانی تو رونق معاملات چه سودهایی میکردیم از سر حسادت چه انگ هایی میزدن اومدیم عکس خرید گذاشتیم بازم ول کن نبودن

درصورتی که به خودشان چنین پیشنهادی بدی صد و بیست سال اینکارونمیکنن.

یه تایمی هم ما رو متهم به همراهی با پول داغ تو سهم ها کردن .هنر داری شما اینکارو بکن.

این بنده خدا هم قبلا بهش گفتم از بس جوگیر بود به درد کار مداحی میخوره تا بورس .چون خیلی شور و هیجان میده
                            انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
                              کبر چیست؟
                              عقل چیست؟

جایگاه هردو در مغز هست
                              عشق جیست؟
                              حسد چیست؟
                              جایگاه هر دو در قلب است
                              چطور امکان داره ؟

تکبر →

درود بر شما

حاسد چی؟ حاسد کسیه که حمله میکنه در تاپیک دیگران بعد زیان بزرگ!!!!و ورشکستگی!!!

بعد شما هم یه مقدار نکته سنجی را بالاببر فرق هست بین یه سهامدار که مثال از یه سهم میگه یه ماه هم تاپیکش برفرض بالا میاره و سهم صعود نمیکند یا حمایت میشکند و حدزیان فعال میشود

وقتی این نوع سهامدارها دیگه اصرار نمیکنند انهم طی سه سال!!!!!!!!!! که این ادم پدر همه رو دراورده که از بس گفته لگن ساز بخرید و سهام بنیادی و دلاریتان بفروشید!!!!!!!!!!! 3سال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شنیدی!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!این پیچش مو هست!!!!!!!!!!

هرکاری نکرده باشم حداقل هشدارهایم رو این لگنسازها انهم طی 3سال!!!!!!! درست بوده رو سهامهای دیگه هشدارهای خوب دادم که درست بوده از این دهها هشدار فقط یکیش فیلد شد!!!!!!!!!!

فکر کنم این ذنخودها انتقام سادگی مریدانش ازش گرفت...

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                                من هم تعجب می کنم از این اخلاق گند برخی واقعا چرا یک عده از ضرر و زیان بقیه خوشحالند به جای اینکه همه پشت هم باشیم هوای همدیگر را داشته باشیم متاسفانه
                                گند تر از خودت هست!!!!!!!!!! حالا هرچی سهامدار ورشکسته هست باید بیاد اینجا عقده گشایی!!!!

نظر

در حال کار...
                                X