بیشترین ضررها و اشتباهات بورسی من

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مالتی میلیاردر بورسی
    ستاره‌دار(2)
    • Jan 2022
    • 1030

بیشترین ضررها و اشتباهات بورسی من

در حالی که متاسفانه می بینیم اکثر کاربران وانمود می کنند همیشه در سود هستند و هیچ ضرر و خطایی ندارند و این برای بعضی کاربران تازه وارد باعث نا امیدی می شود لازم دیدم این تاپیکی را استارت بزنم تا دوستان کم تجربه تر بدانند حتی افرادی با سابقه های بالای ۱۰ سال می توانند ضررهای سنگین کنند و همچنین با بیان تجارب ضررهای دوستان همگی استفاده ببریم تا خطاهای فاحش را تکرار نکنیم
  • مالتی میلیاردر بورسی
    ستاره‌دار(2)
    • Jan 2022
    • 1030

پاسخ : بیشترین ضررها و اشتباهات بورسی من

خودم چراغ اول رو روشن می کنم و چند مورد از زیان های سنگین خود را بیان می کنم

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
      ستاره‌دار(2)
      • Jan 2022
      • 1030

سال ۹۴ بود و حق تقدم زنجان رو حدود ۳ تومن خریدم با انتظار اینکه سهم بشه ۱۳۰ تومن و حق های استفاده نشده بالای ۱۵ تومن حراج بشن

و اما نتیجه

حق های استفاده نشده ۱ ریال فروخته شدن و نتیجه شد ضرر ۹۹ درصدی

فقط شانسم گرفت درصد کمی از سرمایه بود وگرنه نابود میشدم

تجربه : مطلقا بیشتر از ۵ درصد سبد برای حراج حق تقدم استفاده نشده در نظر نگیرم
      آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2022/07/13, 11:20.

نظر

• shabah
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 764

کلا خیلی محتاطم

ولی هر بار با اعتماد به حرف دیگران و جانبدارانه سهم خریدم خیلی اذیت شدم. آخرین موردش شپلی بود که از 1200 تا 800 ریخت

بهترین فرصتهایی هم که از دست دادم زمانی بود که غنوش 400 تومن بود فکر کنم. من یه اوردر 50 تایی نفر 1 صف شدم و خریدم. اون موقع سیتروئن سی 3 حدود 200-300 میلیون بود و پول من از 20 میلیون شد همین حدود وتحت تاثیر دوستان که میگفتن پر هست و نمیارزه سهم رو فروختم و ماشین رو خریدمش.

بعد همون 20 میلیون شد 4 میلیارد و حسرتش با من

نظر

• کاشان2
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 1752

بیشترین سهمی که تا الان به من ضرر زده شپترو خصدرا و بانک دی

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
            ستاره‌دار(2)
            • Jan 2022
            • 1030

سال ۹۲ بود و گروهی رو پترول فعال شدن اون زمان هنوز بازار پایه بود پترول

رو حساب حرف یکی از دوستانم در اوج وارد شدم و ضرر سنگین بیش از ۵۰ درصدی کردم و درسی شد که بدون بررسی و تحقیق و بصرف توصیه دیگران سهم نخرم

تو این همه سال خیلی کم پیش اومده که رو یک سهم ضرر بیش از ۵۰ درصد داشته باشم ( به استثنای چند حق تقدم) و پترول یکی از این تجارب تلخ بود

تجربه : مطلقا بصرف صحبت دیگران سهم نخرم و فقط توصیه های دیگران را عاملی در کنار بررسی های فردی خودم قرار بدم و بس
            آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2022/07/13, 11:14.

نظر

• ائلچی
              ستاره دار (2)
              • Jul 2013
              • 1945

سلام
              چه تاپیک خوبی انتخاب کردین
              جدیدا بیشتریین ضرر من توی شپترو هست 260 خریدم الان 166 براش مشتری هست/:.weirdsmiley.:/
              أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                ستاره‌دار(2)
                • Jan 2022
                • 1030

ضرر بعدی من که بصرف اطمینان به کدال بود و می توانست با خاک یکسانم کند رو آکنتور بود در اواخر اسفند سال ۱۳۹۴

در بازگشایی آکنتور بصرف اطلاعات کدال تعداد بالا خریدم و بعد عید که شرایط رو خراب دیدم با پذیرش زیان سنگین حدود ۶۲۰۰خارج شدم.

شانسم گرفت چون بعد فکر کنم شهریور ۱۳۹۵ بسته شد و هنوز که هنوز است بسته است فقط یادمه مدتی بازارگردان رو قیمت ۲۰۰۰ تومن حدودا تعداد محدودی بازخرید می کرد.

درس این اشتباه : عدم اکتفای صرف به کدال و در نظر گرفتن جوانب دیگر

نظر

• shabah
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 764

راستی شهرام چاخان اسم تاپیکش رو تغییر داد

طرف بیمه میهن رو تو سقف قیمتی 414 تومن فرصت خرید میدونست و الان سهم 270 تومن هست!

بازار که مثبت میشه تحلیلگر و بوقچی زیاد میشن. تو بازار منفی هست که عیارها مشخص میشه. طرف شاوان و پالایشی ها رو تو کف قیمتی حباب میدونست! شاوان به قیمت امروز 80 درصد از پارسال رشد کرده و تازه p/e=3 هم نیست!

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                    ستاره‌دار(2)
                    • Jan 2022
                    • 1030

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                    راستی شهرام چاخان اسم تاپیکش رو تغییر داد

طرف بیمه میهن رو تو سقف قیمتی 414 تومن فرصت خرید میدونست و الان سهم 270 تومن هست!
                    شبح جان بیخیال ایشان بشو دیگه خودش فهمیده کمتر مطلب میزنه

ایشان و یک کاربر که نظریه داد شاخص کل تا آخر تابستان امسال میشه سقف ۲ میلیون قبلی مدتی است کم کار شدن
                    آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2022/07/13, 11:33.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                      ستاره‌دار(2)
                      • Jan 2022
                      • 1030

اشتباه مهلک بعدی از دست دادن قسمت زیادی از سود غبشهر در سال ۱۳۹۲ بود که از حدود ۱۰۰۰ تومن رسید به حدود ۶ تومن و طمع کردم و کامل نفروختم و حواسم به ارزش بالای بازار جدیدش نبود که بسیار غیر منطقی بود.

همانطور که الان سوپر حباب هایی نظیر غزر با ارزش بالای بازار غیر واقعی ۷ هزار میلیاردی را در قیمت بالار ۱۰۰۰ هشدار می دادم

تجربه : اصل مهم ارزش بازار منطقی یک سهم همیشه مد نظرم باشد

نظر

• فین
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1158

خب من هم تجربیات 20 ساله ام از بورس :
                        1- هیچگاه بیش از 50 درصد سرمایه را درگیر بورس نکرده ام.
                        2 - هیچگاه حتی اگر مدیرعامل و هیات مدیره یک شرکت و تمام بازار برای صعودی بودن یک سهم قسم هم بخورند تک سهم نمی شوم و همیشه حداقل 4 تا 5 سهم ( از صنایع مختلف ) در سبد دارم.
                        3- تقریبا هیچوقت سهم را با ضرر نمی فروشم. !!!!!!!!!!!! به عبارت ساده تر چون هیچوقت بیش از 50 درصد سرمایه درگیر بورس نیست و همیشه بیش از 4 سهم دارم صبر می کنم تا حداقل به قیمت خرید برسد . این صبر گاهی اوقات بیش از 4 سال است و نتایج شیرینی هم داشته است.اگر همه بورسی ها این روش را رعایت کنند هیچگاه بازار منفی نمی شود !!!!!!!!!!!!!!! به سهم مانند ملک نگاه کنید.
                        4- عملا مدل پیرمردی معامله می کنم ولی از میانگین رشد شاخص سودم بالاتر بوده است و البته سودهای رویایی جز یکی دو مورد نداشته ام.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                          ستاره‌دار(2)
                          • Jan 2022
                          • 1030

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                          2 - هیچگاه حتی اگر مدیرعامل و هیات مدیره یک شرکت و تمام بازار برای صعودی بودن یک سهم قسم هم بخورند تک سهم نمی شوم و همیشه حداقل 4 تا 5 سهم ( از صنایع مختلف ) در سبد دارم.
                          3- تقریبا هیچوقت سهم را با ضرر نمی فروشم. !!!!!!!!!!!! به عبارت ساده تر چون هیچوقت بیش از 50 درصد سرمایه درگیر بورس نیست و همیشه بیش از 4 سهم دارم صبر می کنم تا حداقل به قیمت خرید برسد . این صبر گاهی اوقات بیش از 4 سال است و نتایج شیرینی هم داشته است.اگر همه بورسی ها این روش را رعایت کنند هیچگاه بازار منفی نمی شود !!!!!!!!!!!!!!! به سهم مانند ملک نگاه کنید.
                          4- عملا مدل پیرمردی معامله می کنم ولی از میانگین رشد شاخص سودم بالاتر بوده است و البته سودهای رویایی جز یکی دو مورد نداشته ام.
                          عالی بوده کارتون

خصوصا اینکه از شاخص کل که مهندسی می شود راندمان بالاتری داشتید خیلی کم افراد می توانند چنین راندمانی را تجربه کنند

نظر

• shabah
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 764

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                            من هم یکی از اشتباهاتم عدم رعایت وزن سهمها تو سبد بود. الان دیگه هیچ سهمی رو بیش از 20 درصد سبد نمیکنم حتی اگه طلا باشه. از هر سهم هم بهترین گروهش رو میخرم

همیشه به خودم میگم. من پیشگو نیستم و فقط میتونم پیش بینی کنم (بر خلاف بهرام چاخان)

اینکه بازار هم با من هم نظر باشه یا در آینده هم نظر بشه رو نمیدونم فقط سعی میکنم کاری کنم برآیند تصمیم گیری هام درست باشه. خدا رو شکر در سال گذشته تقریبا اینطور بوده

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                              ستاره‌دار(2)
                              • Jan 2022
                              • 1030

ضرر سنگین دیگر من مربوط به خصدرا بود در سال ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰

جو سنگینی رو سهم راه انداختن و از حدود ۵۰ تومن سال ۱۳۸۷ در سال ۱۳۸۹ سهم رو بردن تا حدود ۲۹۰ و بعد اونجا بجای اینکه خالی بشم تعداد بالا خریدم و بعد ریزش تا ۱۰۰ تومن و خرید بازارگردان در تعداد محدود

ضرر سنگینی بود

تجربه : فروش پله ای در پوزیشن سود و طمع نکردن و بالا نبردن میانگین

نظر

در حال کار...
                              X