بیشترین ضررها و اشتباهات بورسی من

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohammad1871
    عضو عادی
    • Dec 2011
    • 38

پاسخ : بیشترین ضررها و اشتباهات بورسی من

من ازسال 90 که با بورس آشنا شدم فکر میکردم که بازار بورس همانند بازار خرید و فروش کالا است که همواره باید سود کرد پس از یک سال خرید و فروش سرمایه ام از 180میلیون به 8.5 میلیون رسید . سپس بامطالعه کتاب های بورسی روش معاملاتی دکتر بنیامین گراهام را مناسب دیده و به ان عمل کردم . با 8.5 میلیون و 10 میلیون قرض و اعتبار 10 میلیون تومانی از کارگداری مفید با 28.5 میلیون محددا شروع کردم و تا کنون 7.5 میلیارد تومان ارزش سهامم است.

نظر

• خوش بین
      عضو فعال
      • Jul 2022
      • 341

در اصل توسط mohammad1871 پست شده است View Post
      من ازسال 90 که با بورس آشنا شدم فکر میکردم که بازار بورس همانند بازار خرید و فروش کالا است که همواره باید سود کرد پس از یک سال خرید و فروش سرمایه ام از 180میلیون به 8.5 میلیون رسید . سپس بامطالعه کتاب های بورسی روش معاملاتی دکتر بنیامین گراهام را مناسب دیده و به ان عمل کردم . با 8.5 میلیون و 10 میلیون قرض و اعتبار 10 میلیون تومانی از کارگداری مفید با 28.5 میلیون محددا شروع کردم و تا کنون 7.5 میلیارد تومان ارزش سهامم است.
      یعنی کمتر از 10سال 270 برابر یا به عبارتی 27000 درصد سود کردی؟ !!!

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(5)
        • Oct 2020
        • 2446

درود
        تکرار اشتباهات گذشته در یک ماه اخیر
        خرید و فروش مکرر در بازار ریزشی برای جبران ضرر قبلی ها و اینکه حدس میزدم بازار با توجه به رکود جهانی و فروش اوراق در داخل و خروج پول از بازار و سریال هسته ای وضعیت خوبی نخواهد داشت ولی باز ماندم برای جبران ضررها

و اینکه به نظر دوستان بیشتر افسوس هایی که خوردن نوشتن. اگر این کار نمیکردم و اون کار میکردم الان پولم فلان برابر شده بود.

آره منم اگر برمیگشتم به ۱۸ سالگی الان اوضاعم زمین تا آسمون فرق میکرد خخخخخ
        آخرین ویرایش توسط مدافع؛ 2022/07/15, 17:51.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
          ستاره‌دار(2)
          • Jan 2022
          • 1030

یکی از ضررهای سنگین من مربوط به گرفتن اعتبار در بازار ریزشی مهر ۹۷ تا بهمن ۹۷ بود اونجا نیز با اهرم اعتبار زیان سنگینی نوش کردم.

درس : در بورس ریزشی اعتبار مطلقا نباید گرفت و ترجیحا حتی در بورس مثبت

به استرس و ریسک بالاش نمی ارزد

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
            ستاره‌دار(2)
            • Jan 2022
            • 1030

هر چند فضای مجازی خوب است و می تواند برای دسترسی به دانش و اطلاعات بورسی نقشی سازنده داشته باشد منتها در جهت عکس نیز نقش آفرینی می کند در پاره ای موارد

مثلا من خودم در سال های اول ورود به بورس ضررهای سنگینی از بابت همراه شدن با جو کاذب و دروغین برخی سایت ها و کانال های بورسی متحمل شدم در خرید و فروش سهام ولی الان اگر نگم کاملا بی تفاوت شدم نسبت به این هیجانات کاذب ولیکن بیش از ۹۰ درصد واکسینه شدم.

درس : هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمی گیرد

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3791

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
              هر چند فضای مجازی خوب است و می تواند برای دسترسی به دانش و اطلاعات بورسی نقشی سازنده داشته باشد منتها در جهت عکس نیز نقش آفرینی می کند در پاره ای موارد

مثلا من خودم در سال های اول ورود به بورس ضررهای سنگینی از بابت همراه شدن با جو کاذب و دروغین برخی سایت ها و کانال های بورسی متحمل شدم در خرید و فروش سهام ولی الان اگر نگم کاملا بی تفاوت شدم نسبت به این هیجانات کاذب ولیکن بیش از ۹۰ درصد واکسینه شدم.

درس : هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمی گیرد
              ...ای کاش ...باقی کاربران هم در مباحث این تاپیک مشارکت می کردند...و دست اخر یک آماری گرفته میشد که ببینم بیشترین خطا و اشتباهی که فعالان بازار بورس را با ضرر مواجه می کند ..کدام مورد بوده ...

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

درود بر همه دوستان

حقیقتا همه زیان میکنیم کم و بیش داره و هربار زیانها به شکل جدیدی آفریده میشود!! بنده خودم نیز همیشه زیان میکنم حتی همین حالا هم زیان میکنم اما نوع زیانها هست که متفاوت هست مقدارش هست که تفاوت دارد راهکار کمتر زیان کردن باید داد وگرنه متوقف شدنی نیست زیان کردن در بورس!!

راهکاری که خودم در بازار اینروزها استفاده میکنم را مینویسم بلکه مفید واقع شود زیان کردن در بازار بورس در رابطه با حجم خرید هست حجم خرید بالا هست که پدر سرمایه را در میاورد

تاکید بنده براین هست بخصوص در خرید اول یه سهم برای مثال فردا قصد خرید داریم همه جوره بنیادی و تکنیکال و توصیه دیگران خوب بوده اینرا با هر خوبی که باشد نباید با حجم بالا برداشت شما با 3درصد سرمایه بردار مثال خودم وقتی میخرم در مبحث امروز چه کردید نیز مینویسم خرید سهم ایکس با 3یا5درصد سرمایه

به هیچ عنوان وقتی سهمی پیدا کردیم نباید سودهای ان که اینقدر صعود میکند محاسبه کردیم حالا با 5درصد سبد خریدیم روزهای بعد کاملا هیجان اولیه و تعصبات و توهمات ما از پیدا کردن این سهم کاسته شده!! بررسی بیشتر میکنیم وضعیت منفی بود یا یر به یر یا با سود کم یا زیان کم خارج میشویم

اگر بقیه تحلیلها دال بر انتخاب درست بود و جو بازار و صنعت هم خوب بود از سهم بیشتر برمیداریم و درصد ان در سبد میاوریم بالا که خریدهای بعدی با چشم و گوش باز و بررسی بیشتر هست

کاری که بنده در خاور انجام دادم سال گذشته یا در شلرد انجام دادیم یا امسال در پالایشیها بمرور درصد ان بیشتر شد بقیه سهامی نیز که پتانسیل زیاد در ان نیافته ایم در مورد ان فقط یکبار مینویسیم و بقیه هم در زیان نمیاندازیم خودمان نیز راحت میتوانیم بفروشیم

حالا بازار صعودی شارپ باشد که هرسهمی خریدی صعود میکند شاید نیاز نباشد که بازهم داشتن حداقل سبد 3 سهمی لازم هست

برخی سهمی میخرند با درصد بالا از سرمایه تک سهم میشوند و سود چندبرابری میکنند از نظر بنده حقشان هست نان ریسکشان میخورند اما زمانیکه زیان شدید هم میکنند و نمادشان متوقف میشود ماهها و سالها انها هم باید قبول کنند که حقشان بوده که مدیریت سرمایه و سازوکارهای ان رعایت نکرده اند
                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• abdolhossein
                  عضو فعال
                  • Feb 2019
                  • 1589

بزرگ ترین اشتباه بورسی من این بود که سال ها قبل با بورس آشنا شدم.
                  ای کاش هیچ وقت نمی فهمیدم چنین بازاری وجود داره!
                  الان دیگه سنم بالا رفته و راه برگشت ندارم.

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                    بزرگ ترین اشتباه بورسی من این بود که سال ها قبل با بورس آشنا شدم.
                    ای کاش هیچ وقت نمی فهمیدم چنین بازاری وجود داره!
                    الان دیگه سنم بالا رفته و راه برگشت ندارم.
                    درود
                    یه سوالی دارم شما ایدی دوم علیرضا حسنی نیستید؟؟؟ فقط ایشان بود که بدینگونه بازار بورس را تخریب میکرد

به هرحال سهامدار بودن و این صحبتها که همه را نا امید کند و از بورس فراری میدهد باهم در تناقض هست...

مدیریت سایت نیز لطفا بررسی کند...

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3791

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
                      درود
                      یه سوالی دارم شما ایدی دوم علیرضا حسنی نیستید؟؟؟ فقط ایشان بود که بدینگونه بازار بورس را تخریب میکرد

به هرحال سهامدار بودن و این صحبتها که همه را نا امید کند و از بورس فراری میدهد باهم در تناقض هست...

درود بر جوگیرخان !!البته ما که نه سابقه و نه دانش بورسی شمارانداریم !!!ولی قبول کنیم این دو سال ..این فشار روانی و مالی که بر بورسی ها رفت بر هیچ قشر و فعال اقتصادی نرفت ..از نقصان سرمایه بگیر تا شماتت همسایه !!ودوست و آشنا و فامیل که از هرگلوله ای بر آمیزاد کارگر تر است !!این وضعیت واقعا اعصابی برا کسی باقی نذاشته ...خرده گرفتن ازهم به نظرم ..کمی بی انصافی هست ما که سنگ ته جوب بورس هستیم ..یه کمی بیشتر رعایت همدیگه رو بکنیم ...همین حسنی خدابیامرز هم صحبتاش پر بیراه نبود .‌.و جاش در سایت خالی هست .‌‌زیاده جسارت شد بخشید !!

نظر

• محمد20
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 165

بزرگترین اشتباه بورسی من
                        خرید پشت دست بقیه
                        توجه به کانالها و فرومهای بورسی
                        نداشتن حد ضرر
                        نداشتن سیستم معاملاتی و روشی برای خرید و فروش
                        بوده و تقریبا هست(هنوز به اون درجه از عرفان نرسیدیم که همه مشکلات رو حل کنیم/:.tonguesmiley:./)
                        در کل تنها راه پیشرفت یعنی حرکت چون تا حرکت نکنی به مشکل نمیخوری و تا وقتی در صدد حل مشکلی نباشی پیشرفتی هم در کار نیست.

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          درود بر جوگیرخان !!البته ما که نه سابقه و نه دانش بورسی شمارانداریم !!!ولی قبول کنیم این دو سال ..این فشار روانی و مالی که بر بورسی ها رفت بر هیچ قشر و فعال اقتصادی نرفت ..از نقصان سرمایه بگیر تا شماتت همسایه !!ودوست و آشنا و فامیل که از هرگلوله ای بر آمیزاد کارگر تر است !!این وضعیت واقعا اعصابی برا کسی باقی نذاشته ...خرده گرفتن ازهم به نظرم ..کمی بی انصافی هست ما که سنگ ته جوب بورس هستیم ..یه کمی بیشتر رعایت همدیگه رو بکنیم ...همین حسنی خدابیامرز هم صحبتاش پر بیراه نبود .‌.و جاش در سایت خالی هست .‌‌زیاده جسارت شد بخشید !!
                          درود امید جان
                          شک نکن حسنی در سایت هست و داره با ایدی دیگه و ادبیات دیگه بورس را تخریب میکند....ایشان رو تحلیل حرف نمیزد نفت وقتی 60دلار بود هم میگفت میاد 20دلار که بعد تا 130دلار رفت فایده نداره حرفهای شانسی انهم کسیکه سالها علیه بازار مینوشته طبیعی هست یه بارش درست هم در بیاد..........اینکاره نبود که بتونه بازار را تحلیل کند نه تکنیکالیست بود نه تحلیلگر بنیادی نه.....

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

درود امید جان
                            شک نکن حسنی در سایت هست و داره با ایدی دیگه و ادبیات دیگه بورس را تخریب میکند....ایشان رو تحلیل حرف نمیزد نفت وقتی 60دلار بود هم میگفت میاد 20دلار که بعد تا 130دلار رفت فایده نداره حرفهای شانسی انهم کسیکه سالها علیه بازار مینوشته طبیعی هست یه بارش درست هم در بیاد..........اینکاره نبود که بتونه بازار را تحلیل کند نه تکنیکالیست بود نه تحلیلگر بنیادی نه.....
                            درود

قاطعانه میگم علیرضا حسنی نیست!!!

علیرضا حسنی اولین پست بگیم نه تو دومین پست لو میرفت تازه کسی نبود خودش مخفی کند.

نظر

• abdolhossein
                              عضو فعال
                              • Feb 2019
                              • 1589

درود

امضای من رو بخونید.
                              مخاطب من شما نیستید استاد محترم!
                              ضمنا اگر نوشته های من رو تعقیب کنید تقریبا مشخصاتم معلومه.

نظر

• abdolhossein
                                عضو فعال
                                • Feb 2019
                                • 1589

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                                دقیقا حرف دل من رو زدید.
                                توی این سن وسال واقعا نمی دونم جواب کی رو بدم؟
                                همه می گن چقدر بهت توصیه کردیم نرو توی این بازار!
                                از همه بدتر بعضی از فعالان بازار سهام هستند که شماتت می کنن.
                                واقعا اینها توی این دو سال و سه ماه تونستن سود دندان گیری کنن که میان به دیگران تیکه می اندازن؟

حسنی چند بار با خود من بحث کرد و کمی هم تند شدیم. اما همیشه بهش می گفتم ادامه بده.
                                چند بار که توسط اعضای گروه مورد توهین قرار گرفته بود توی پی وی و عمومی بهش دلگرمی می دادم.
                                این طور هم نبود که همه ی پیش بینی هاش اشتباه باشه.

نظر

در حال کار...
                                X