جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • babakkeshavarz
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 140

پاسخ : جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
    من منکر مشکلات نیستم و به خیلی از سیاست ها هم معترضم ولی عاشق کشورم هستم و افتخاراتشم میبینم
    و خود تحقیر نیستم جوری که در مجامع بین المللی هم از شکستش شادمانی کنم!!!
    این سند افتخارات ایران که خیلیاشو خود غربی ها بهش اعتراف کردند و اسناد بین المللی داره

??ایران؛ در زمره امن ترین کشورهای جهان (طبق رده بندی دو موسسه معروف انگلیسی بنام «انترنشنالsos» و «کنترل ریسک»)

??ایران، قطب پزشکی خاورمیانه

??ایران؛ کشوری که نامی از آن در لیست ۵۰ کشور پر سرطان جهان وجود ندارد (طبق لیست منتشر شده توسط بنیاد بین المللی پژوهش در مورد سرطان)

??ایران؛ دارای دومین ارتش قدرتمند سایبری جهان (به اقرار نشریه اکونومیست)

??ایران، چهارمین کشور جهان در زمینه علم نانو

??ایران؛ دارای سومین مرکز پیوند عضو برتر جهان (بیمارستان نمازی شیراز)

??ایران؛ سریع ترین کشور جهان از نظر رشد نوآوری

??ایران؛ سومین کشور پیشرفته جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی

??ایران، ششمین کشور پرتاب کننده موجود زنده به فضا

??ایران، طراح و سازنده قدرتمند ترین سلاح تک تیرانداز جهان (باهر)

??ایران؛ دومین کشور جهان در زمینه ساخت «هواپیمای خورشیدی استراتژیک ارتفاع بالا» بعد از آمریکا

??ایران؛ بزرگترین تولید کننده متانول جهان

??ایران، یکی از چند کشور سازنده جت جنگنده در جهان (جت کوثر)

??ایران؛ پنجمین کشور تولید کننده کاغذ از سنگ در جهان

??ایران؛ تنها سازنده داروی آنژی پارس(درمان زخم های دیابتی) و ایمود (کنترل بیماری ایدز) در جهان

??ایران؛ یکی از چند کشور سازنده دستگاه جراحی الکتریکی فرکانس بالا در جهان

??ایران؛ ۳۷ امین صادر کننده برتر جهان دربین ۲۲۷ کشور (طبق گزارش بخش اقتصادی سازمان سیا)

??ایران؛ دومین کشور سازنده دستگاه شتاب دهنده خطی پرتو درمانی در جهان

??ایران، بزرگترین شکارچی پهپادهای فوق پیشرفته جاسوسی جهان

??ایران؛ دوازدهمین کشور جهان در زمینه دندانپزشکی

??ایران، یکی از چند کشور جهان که بیش از ۹۵ درصد داروهای مورد نیاز مردمش را خودش تولید میکند.

??ایران، سیزدهمین قدرت برتر جهان از نظر سیاسی نظامی و اقتصادی (طبق گزارش روزنامه ایندیپندنت انگلستان)

??ایران؛ پرشتاب ترین کشور دنیا در زمینه رشد امید به زندگی (طبق جدول سازمان ملل)

??ایران؛ یکی از چند کشور سازنده ناوشکن های اقیانوس پیما در جهان

??ایران؛ پر سرعت ترین کشور جهان در زمینه رشد شاخص توسعه انسانی (بر اساس جدول سازمان ملل)

??ایران؛ پنجمین کشور جهان در زمینه فناوری برتر قرن ۲۱ یعنی لیزر

??ایران؛ رتبه اول خاورمیانه و هفدهم جهان در زمینه پرورش آبزیان

??ایران؛ هشتمین کشور جهان از نظر گسترش خطوط لوله کشی گاز و بهره مندی مردم از گاز

??ایران؛ از پیشرفته ترین کشورهای جهان در زمینه درمان ناباروری

??ایران؛ بیستمین کشور جهان از نظر ترانزیت دریایی

??ایران؛ دارنده چهارمین نیروی بزرگ دریایی جهان (بر اساس رده بندی وب سایت آمریکایی BusinessInsider)

??ایران؛ دارنده بالاترین نرخ رشد پذیرش دانشجوی خارجی در جهان (طبق گزارش سازمان یونسکو)

??ایران؛ پانزدهمین کشور جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی

??ایران؛ پر افتخار ترین کشور جهان از نظر فعالیت های قرآنی و تنها کشور جهان که یکی از شروط تصویب قانون در آن ، عدم تضاد با قرآن است.

??ایران؛ رتبه نخست جهان در زمینه مبارزه با مواد مخدر در خاک خود (طبق گزارش سازمان ملل)

??ایران؛ برگزار کننده و مدیریت کننده بزرگترین تجمعات گسترده تاریخ جهان (راهپیمایی های داخلی و خارجی و پیاده روی اربعین)

??ایران؛ تنها کشور جهان که شکل حکومت آن از طریق انتخابات مشخص شده (رای ۹۸ درصدی به جمهوری اسلامی)

??ایران؛ مقاوم ترین و بالنده ترین کشور جهان در زیر سنگین ترین و گسترده ترین تحریم های جهان

??ایران، هدف مسموم ترین موج های شایعه و القای اخبار نا امید کننده

??ایران، بزرگترین نگرانی آمریکا ...

????و ایران کشوری که این طومار، ظرفیت انعکاس همه ی افتخاراتش را نداشت...

تمام این پیشرفت ها در حالی به وجود آمده است که ما را درگیر توقف و ویرانی های ۱۰ ساله بابت جنگ یک طرفه دنیا علیه ما کردند
    و با وجود شدیدترین و ناجوانمردانه ترین تحریم های تاریخ بشریت بوده است.

☝️شاید باور کردنش برای آنها که هر روز هزاران تهمت و شایعه علیه کشور ما منتشر می‌کنند سخت باشد
    شما نفعت تو نفهمیدنههههههههههههههههههههههههه .. همین طور ادامه بدهههههههههههههههه.. اینایی هم که گفتی بدرد خودت می خورههههه

نظر

• رستا
      عضو فعال
      • Jan 2018
      • 481

در اصل توسط babakkeshavarz پست شده است View Post
      شما نفعت تو نفهمیدنههههههههههههههههههههههههه .. همین طور ادامه بدهههههههههههههههه.. اینایی هم که گفتی بدرد خودت می خورههههه
      به جای تمسخر و توهین بحث منطقی کن
      خیلی از اسناد بالا سند بین المللی داره نگین توهمه وطن دوستانه

نظر

• Sam40
        ستاره‌دار(24)
        • Oct 2020
        • 463

... یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد

نظر

• رستا
          عضو فعال
          • Jan 2018
          • 481

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
          شوروی هم موشک زیاد داشت از نوع اتمی هم داشت و بهش بیشتر از شماها افتخار هم میکرد ...
          برو مستند پرزیدنت اکتور سینما رو نگاه کن خودت بهم بگو تو چه مرحله ای هستیم من نمیگم
          ماها نمیگیم ایران ضعیف باشه اتفاقا به ارتشش افتخار هم میکنیم بحث جمهوری اسلامی با ایران فرق داره حالا شماها خودتون رو زدین به اون راه که نفهمین ما چیکار کنیم؟؟

بد نیست شما هم برید و کتاب از استالین تا ییلسین رو یه مرور بفرمائید و بهم بگین که ما تو کدوم مرحله ایم!!
          مشکل تحلیل های شماها به همون قسمت از جمله تون برمیگرده که میگی حساب ایران از جمهوری اسلامی جداس چون کسایی که اینطور محاسباتی انجام میدن دقیقا همون کسایی هستن که در طول تاریخ این کشور خواستار جدایی دین از سیاست بودن(ماجرای مدرس و شیخ فضل الله نوری و ...)و لطماتی که به کشور ایران زدن هرگز از حافظه تاریخ پاک نمیشه
          بعدشم یه سوال برای بنده پیش اومده چرا هرکی مثل شما دقیقا قید میکنم "مثل شما" فکر نمیکنه یا احمقه یا نفهم؟!؟!
          یه بارم شده فکر کنی که اونی که نظری مخالف با نظر شما داره شاید یه استاد دانشگاهی چیزی باشه که هم مطالعه اش از شما ممکنه بیشتر باشه و هم سطح سواد علمی اش و هم سطح سواد رسانه ایش؟!

نظر

• رستا
            عضو فعال
            • Jan 2018
            • 481

❇️ درس هایی از بازی ایران و انگلیس

1⃣ تهاجم بهتر از دفاع جواب میده: نیمه اول ۹ تا دفاع چیدیم و سه هیچ رفتیم رختکن. نیمه دوم مهاجم اضافه کردیم و سه دو باختیم.

2⃣ نتایج سنگین در فوتبال رخ می دهند: برزیل در خاک خودش در جام جهانی ۲۰۱۴ از آلمان هفت یک باخت. خود ما سال ۱۹۹۶ با همین نتیجه (۶ بر ۲) کره جنوبی رو زدیم. همین انگلیس چند سال قبل پنج بر یک آلمان رو برد که به سکته قلبی و مرگ پدر رودی فولر منجر شد. عربستان تو جام جهانی ۲۰۰۲ از آلمان هشت صفر باخت. پس خیلی غصه نخوریم.

3⃣ اتّحاد، رمز پیروزی: کاش توپ #سردار_آزمون هم گل می شد. #مهدی_طارمی و سردار آزمون هر دو بچه های تیم ملّی ما هستند و آرزوی ما موفقیت تیم ملّی خودمونه

4⃣ همیشه نقاط مثبت رو میشه پیدا کرد: دروازه بان انگلیس مدتها بود گل نخورده بود، ولی دو تا از ما خورد. تیم انگلیس در کلّ بازی های مقدماتی جام جهانی در قاره اروپا سه گل خورد، ولی از ما دو تا تو یه بازی خورد. طارمی در یک بازی در جام جهانی دو گل زد. این یک رکورد عالی هست. ما هیچ بازیکنی در تاریخ فوتبالمون نداشتیم که دو تا گل تو جام جهانی بزنه، چه برسه که تو یه بازی و اونم مقابل انگلیس بزنه

5⃣ ورزش رو جون به جونش کنی سیاسی هست: هیچکس نمیتونه این رو انکار کنه. همین گل آخر که ما زدیم کلّی بهمون چسبید.

6⃣ تیم ملّی ما فقط مقابل انگلیس بازی نمی کرد: بچه های ما تمرکز نداشتند. برخی پیشکسوتها نه فقط حمایتشون نکردند که پشتشون رو خالی کردند و بعضا بهشون اتهام هم زدند. برخی مدام این بازیکنان رو تحت فشار گذاشتند که اگر گل زدید خوشحال نشید. برخی علنا از انگلیس حمایت کردند. برخی رفتند زیر صفحات انگلیسی ها حرف های در شان خودشون رو زدند و برای عدم موفقیت تیم آرزو کردند. بازیکنان تیم ربات نیستند. اونها انسان هستند و این فضا رو درک می کنند.

7⃣ از کارکردهای مهم ورزش، مدیریت هیجانی است: دشمن همه تلاش خود رو کرد تا تخلیه هیجانی ملّت ایران با ورزش رو در این چند وقته بگیره. همه فهمیدیم این چقدر مضر هست. هیجانات انباشته شده نیاز به تخلیه دارند. ان شاءالله جلوی ولز و امریکا بتونیم این کارکرد ورزش رو به خوبی حس کنیم.

? درسته که دوست داشتیم نبازیم، ولی با این شرایط، کارمون خیلی دشوار بود. ضمنا یادمون نره که انگلیس گران قیمت ترین تیم جام جهانی، جزو چهار تیم برتر جام جهانی قبل و نایب قهرمان اروپا بود. تو مقدماتی جام، ۳۹ گل زد و فقط ۳ گل خورد. حالا حساب کنید اگر تیم ما روحیه داشت، قطعا میتونست شگفت انگیز ظاهر بشه

ان شاءالله بازی های بعدی رو با تمرکز بالاتر و اعتماد به نفس بهتر بتونیم پیش ببریم...

?? زنده باد ایران و ایرانی ??

تیم ملّی‌مونو دوست داریم...
            بازنده یا برنده

نظر

• مگنوس کارلسن
              عضو جدید
              • Jan 2022
              • 1647

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
              به جای تمسخر و توهین بحث منطقی کن
              خیلی از اسناد بالا سند بین المللی داره نگین توهمه وطن دوستانه
              من قانع شدم برادر...اسنادشما همه درستن...من تویه کشور دیگه زندگی میکنم...اون 98درصد که رای که گفتین ازهمه آمارتون دقیقتر بود...اون 37امین صادرکننده جهان هم باوجود نفت در نوع خودش شاهکار بود...95 درصد داروهای مورد نیاز هم که تامین میکنه...وقرار گرفتن در لیست امن ترین کشورهای جهان....
              دوستان نگین بحث نکن...من فقط تائید کردم....

نظر

• رستا
                عضو فعال
                • Jan 2018
                • 481

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                من قانع شدم برادر...اسنادشما همه درستن...من تویه کشور دیگه زندگی میکنم...اون 98درصد که رای که گفتین ازهمه آمارتون دقیقتر بود...اون 37امین صادرکننده جهان هم باوجود نفت در نوع خودش شاهکار بود...95 درصد داروهای مورد نیاز هم که تامین میکنه...وقرار گرفتن در لیست امن ترین کشورهای جهان....
                دوستان نگین بحث نکن...من فقط تائید کردم....
                دوست عزیز من و شما تو یه کشور داریم زندگی میکنیم و منافعمون مشترکه
                عزت و سربلندی این کشور و موفقیت هاش سربلندی برای همه مردمه
                چرا نباید افتخارات دید و بهش بالید
                ما از نظر نظامی امن ترین کشور جهانیم که اگه غیر از این بود تا حالا صد بار حمله نظامی کرده بودن برای رسیدن به اهدافشون نه ای که دنبال جنگ داخلی باشن و از تفرقه به جون هم افتادن مردم کشور خوشحال و ذوق مرگ بشن
                یادمون باشه ما همه تو یه کشور داریم زندگی میکنیم به عزتش افتخار همه است
                چند وقت پیش برای اولین بار تو دنیا یک بیمار سرطانی با ژن درمانی درمان شد داخل کشور چرا نباید این گفته بشه و بهش افتخار بشه

نظر

• رستا
                  عضو فعال
                  • Jan 2018
                  • 481

نظر سرمربی تیم ملی فوتبال انگلیس بنظرم خیلی میتونه شرایط واقعی رو بیان کنه

گرت ساوت گیت، سرمربی تیم ملی فوتبال انگلیس: نباید دو گل از ایران می‌خوردیم. به خاطر این پیروزی باید خوشحال باشم اما به خاطر اتفاقات دقایق پایانی بازی ناراحتم. ما نباید در آن لحظات دو گل از ایران دریافت می کردیم.
                  (بخاطر همین میگم دوگل ما خیلی مهمه)

فکر می‌کنم شرایط سختی برای کی‌روش بوده؛ چون فقط چهار بازی تدارکاتی در کنار تیمش بود. البته او قبلا بازیکنان را می‌شناخت.

این تیم آن‌قدر مغرور هست که در دو بازی آینده نتیجه بگیرد. کی‌روش هم این‌قدر تجربه دارد که بتواند در دو بازی بعدی تیمش را آماده کند.

نظر

• رستا
                    عضو فعال
                    • Jan 2018
                    • 481

نظر

• رستا
                      عضو فعال
                      • Jan 2018
                      • 481

نظر

• رستا
                        عضو فعال
                        • Jan 2018
                        • 481

نظر

• رستا
                          عضو فعال
                          • Jan 2018
                          • 481

نظر

• رستا
                            عضو فعال
                            • Jan 2018
                            • 481

جناب مگنوس کارلسن گفتین چرا از حکومت دیکتاتوری میگم
                            طبق عکس نوشته های بالا دیکتاور رهبر این نظامه یا نظام های قبلی؟
                            اسناد بیشتری هم هست که نیازه بذارم از تصاویر جاهایی که دست شاه پهلوی برای بوسیدن درازه و خیلی چیزای دیگه
                            من کار به مسئول و رئیس جمهور و مجلس و ....ندارم به شخصی که دیکتاتور میخونینش یه سند برای دیکتاتور بودنش بیارین

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3356

آمریکا هم تیم قوی داره
                              آمریکا و ولز هر کدوم 4 تا گل وارد دروازه تیم ملی نجام میکنند.
                              فردا هم عربستان بازی داره اینم 4 تا گل از آرژانتین میخوره

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

بدون شرح.

نظر

در حال کار...
                                X