جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲

درود

من کم میام بورسی.

اشتباه کردم این تاپیک باز کردم و بدتر اینکه چند صفحه اش خوندم!!!

یکی نوشته مسئله داخلی خودمونه، خودمون هم حلش میکنیم. راهکاری هم نداده. احتمالا منظورش همین مدل حل کردن حکومت و تایید کارهاش!!!

خب این آدم یا آدما اصلا ارزش وقت گذاشتن دارن؟

من یکبار در زندگی کردستان رفتم. محبت و لطفی که بهمون داشتن فراموش نمیکنم.

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

دوستان اگر میخواین ریده شود تو اعصابتون این تاپیک بخونید. وگرنه برای آرامش اعصابتون به هیچ وجه این تاپیک نگاه نکنید.

نظر

• nava.trader
        عضو عادی
        • Jan 2022
        • 173

در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
        اول شما بگو اگر این شدت از تحریم های به قول خود آمریکا فلج کننده در مورد هر کدام از کشورها اروپایی اجرای میشد به چه روزی می افتاد؟
        واقعا باورنکردنیه این حجم از نفهمی.
        وقتی به جای رفاه مردمت اولویتت میشه توسعه شیعه و هلال شیعی و انگشتت رو تو هر سوراخی میکنی معلومه تحریم میشی. بین 200 تا کشور دنیا تمام کشورا حتی لبنان و سوریه و عراق و ... قوانین ضدپولشویی FATF رو پذیرفتن این حضرات مگه تخم دو زرده میذارن که زیر بار نمیرن؟
        هرچند میدونم فهم درک همچین چیز بدیهی رو هم نداری

نظر

• vion
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 826

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
          درود

من کم میام بورسی.

اشتباه کردم این تاپیک باز کردم و بدتر اینکه چند صفحه اش خوندم!!!

یکی نوشته مسئله داخلی خودمونه، خودمون هم حلش میکنیم. راهکاری هم نداده. احتمالا منظورش همین مدل حل کردن حکومت و تایید کارهاش!!!

خب این آدم یا آدما اصلا ارزش وقت گذاشتن دارن؟

من یکبار در زندگی کردستان رفتم. محبت و لطفی که بهمون داشتن فراموش نمیکنم.
          درود
          مسائل داخلی خودمون را باید وباید و باید خودمون حل کنیم و انشا ا.. حل خواهیم کرد
          راهکار گفت گو و تعامل با یکدیگر و شنیدن سخن ها از طیف های مختلف.. راهکار تحزب و قانون.. راهکار استفاده از ظرفیت های بومی و ملی .. راهکار بررسی موقعیت منطقه ای و جهانی ایران ..بی هیچ تعارف و شعاری.. راهکار شعور مداری به جای شعار مداری.. از هر دو طیف.. راهکار شناخت دشمن و فریب حیله هایش را نخوردن تا تحقیر نشدن(حتم دارم در اتاق فکر های طراحان بد خواهان ایران بزرگ .. شادی دریافت گل از انگلستان توسط عده ای کم خرد سالهای سال به عنوان خاطره ای شیرین یاد خواهد شد)... راهکار پیگیری مطالبات تا حصول نتیجه.. راهکار انتخاب درست و...
          عزیز برادر ما جایی جز ایران برای زیست نداریم.. گویی که توان مالی داشته باشیم و از این کشور بریم.. باور بفرمایید در ازاد ترین کشور های دنیا به ما به چشم غریبه و آواره... خواهند نگریست..
          من این سرزمین دیرینه و زیبا که تقریبا همه جای ان را دیده ام دوست دارم و دوست دارم و دوست دارم..
          ریالی هم از کسی نگرفتم تا از این ملک دفاع کنم...
          ارادت و همیشه ارادت

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
            داریوش همایون سخنگو و وزیر اطلاعات حکومت پهلوی گفت:
            حتی من هم که تا بن دندان با این حکومت مخالفم از دست هایی که به دنبال محو ایران و ایرانی از صفحه روزگار هستند نگرانم.
            هنوز دوزاری خیلی از افراد نیوفتاده که در دام تله نابودی ایران نیوفتند ،اگر اعتقاد به اصلاح شیوه حکمرانی نظام فعلی و یا حتی تغییر رژیم دارند.

نظر

• عمرانی
              Banned
              • Oct 2022
              • 57

در اصل توسط nava.trader پست شده است View Post
              وقتی به جای رفاه مردمت اولویتت میشه توسعه شیعه و هلال شیعی و انگشتت رو تو هر سوراخی میکنی معلومه تحریم میشی. بین 200 تا کشور دنیا تمام کشورا حتی لبنان و سوریه و عراق و ... قوانین ضدپولشویی FATF رو پذیرفتن این حضرات مگه تخم دو زرده میذارن که زیر بار نمیرن؟

ولی سبقه سیاه و آلوده شما از خیلی وقت پیش ها ما را به این باور و ایمان رسانده که شما چقدر دور از ادب و فهم و احترام هستید !

تضاد و حال می کنی.

نظر

• خوش بین
                عضو فعال
                • Jul 2022
                • 341

این ادبیات نشان از شخصیتتان دارد.
                ازکوزه همان تراود که در اوست.

نظر

• babakkeshavarz
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 140

اوناییکه تا الان باید می فهمیدند ، فهمیدند .. اوناییکه نمی فهمند ، نفعشون تو نفهمیه ......

نظر

• خوش بین
                    عضو فعال
                    • Jul 2022
                    • 341

یارو کم مونده توالتهای عمومی مون روهم تحریم کنه انتظار داری تو این شرایط نقشه مالی کشور رو دو دستی تقدیمش کنیم!!

نظر

• nava.trader
                      عضو عادی
                      • Jan 2022
                      • 173

یارو کم مونده توالتهای عمومی مون روهم تحریم کنه انتظار داری تو این شرایط نقشه مالی کشور رو دو دستی تقدیمش کنیم!!
                      /:.yead.:/
                      خداروشکر عرزشیا علاوه بر بی عقل کم حافظه هم هستن
                      یادت رفته که اون اربابت گفته بود تحریما کاغذ پاره هستن، تحریما نعمت هستن

چی شد تو جواب موندی باز زدی به صحرای کربلا؟ چرا بین 200 تا کشور دنیا فقط ایران در ان سطح تحریمه؟ چرا فقط اربابای دزد اختلاسگرت زیر بار کنوانسیون ضدپولشویی نرفتن؟

نظر

• خوش بین
                        عضو فعال
                        • Jul 2022
                        • 341

دیگه تحریم دونشون پاره شده :D

نظر

• saft
                          عضو عادی
                          • Apr 2014
                          • 227

اول شما بگو اگر این شدت از تحریم های به قول خود آمریکا فلج کننده در مورد هر کدام از کشورها اروپایی اجرای میشد به چه روزی می افتاد؟
                          بابا آمریکا که بقول امام راحل هیچ غلطی نمیتونه بکنه حالا شما میگی تحریمهای فلج کننده .بالاخره امام رو قبول داری یا ما رو گرفتی

نظر

• vion
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 826

چی شد تو جواب موندی باز زدی به صحرای کربلا؟ چرا بین 200 تا کشور دنیا فقط ایران در ان سطح تحریمه؟ چرا فقط اربابای دزد اختلاسگرت زیر بار کنوانسیون ضدپولشویی نرفتن؟
                            میدونی چرا بیشتر از همه تحریم هستیم... به دلیل این که با کشفیات اخیر گاز بزرگ ترین منبع گازی دنیا را داریم.. به لحاظ جغرافیایی میتونیم گاز اتحادیه اروپا و چین و هند و.. را بسیار ارزان تر از رقبا تامین کنیم.. میتونیم با صرفه جویی و بهینه سازی منابع اب غذای دست کم 120 میلیون نفر را تامین کنیم.. با راه اندازی بندر چابهار میتونیم هاب ترانزیت بین اسیای میانه و .. باشیم.. برای این بیشترین تحریم ها را داریم که علیرغم همه فشار ها تونستیم در بسیاری از عرصه ها نیازمندی هامون را تامین کنیم..و..
                            تحریم کنندگان خواب قرار داد کنسرسیوم 1333 را میبینن.. همونی که 50 درصد عایدی نفت ما مفت و مسلم به چشم ابی ها میرسید...
                            و صد البته در جهان در حال چند قطبی شدن و ناترازی قدرت در حال شکل گیری و نیز دنیای سایبری شده و تغییر ذائقه های فرهنگی و اجتماعی خطی رفتار کردن در عرصه داخلی و بین المللی .. ما را به بن بست خواهد رساند..
                            ایران خانه ماست و وظیفه ماست که این خانه را بسازیم...

نظر

• shoaeiii
                              Banned
                              • Aug 2011
                              • 131

تو همین شرایط تحریم
                              واکسن کرونا ساختیم
                              در زمینه نانو ربطه چهارم جهان رو داریم
                              در زمینه های نظامی ابرقدرت شدیم
                              ایران رو مسخره میکردند
                              الان یکی از سوالات پر ابهامشون اینه
                              آیا ایران به یکی از ابرقدرتهای جهان (روسیه) پهباد صادر کرده است ؟/.:biggrinsmiley.:/
                              و ....
                              اما مشکلات اقتصادی هم دلیل اصلیش جریان نفوذه کم کار و پرحرف بود
                              که این هم درست میشه
                              اگه میشه در شرایط تحریم ابرقدرت نظامی شد که کار سخت تریه
                              پس قطعا میشه در شرایط تحریم اقتصاد قوی هم داشت که کار آسون تریه

نظر

• nava.trader
                                عضو عادی
                                • Jan 2022
                                • 173

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                                میدونی چرا بیشتر از همه تحریم هستیم... به دلیل این که با کشفیات اخیر گاز بزرگ ترین منبع گازی دنیا را داریم.. به لحاظ جغرافیایی میتونیم گاز اتحادیه اروپا و چین و هند و.. را بسیار ارزان تر از رقبا تامین کنیم.. میتونیم با صرفه جویی و بهینه سازی منابع اب غذای دست کم 120 میلیون نفر را تامین کنیم.. با راه اندازی بندر چابهار میتونیم هاب ترانزیت بین اسیای میانه و .. باشیم.. برای این بیشترین تحریم ها را داریم که علیرغم همه فشار ها تونستیم در بسیاری از عرصه ها نیازمندی هامون را تامین کنیم..و..
                                تحریم کنندگان خواب قرار داد کنسرسیوم 1333 را میبینن.. همونی که 50 درصد عایدی نفت ما مفت و مسلم به چشم ابی ها میرسید...
                                و صد البته در جهان در حال چند قطبی شدن و ناترازی قدرت در حال شکل گیری بین المللی خطی رفتار کردن در عرصه داخلی و بین المللی .. ما را به بن بست خواهد رساند..
                                ایران خانه ماست و وظیفه ماست که این خانه را بسازیم...
                                خیلی قشنگ گفتی عزیز جان.ایران خانه ماست و وظیفه ماست که این خانه را بسازیم...
                                فقط اینکه حکومتی که 44 سال نتونسته از این ظرفیت استفاده کنه و برعکس، پولی ملی و اقتصاد رو 5000 برابر نسبت به دلار و 40000 برابر نسبت به طلا بی ارزش کرده، سرزمین رو از آب خالی کرده و ...
                                هرگز نخواهد توانست

نظر

در حال کار...
                                X