حق تقدم و افزایش سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

حق تقدم و افزایش سرمایه

دو حق تقدم که به نظرم مناسب هستن برای تبدیل به سهم و مهلت واریز وجه هر دو هم ۱۲ بهمن هست، کپشیرح و دسانکوح هست.
    به قیمت های جذابی رسیدن و ممکنه در چند روز پایانی قیمت های پایینتر هم بفروشن.
    به هیچ کدام سود مجمع امسال تعلق نمیگیره.
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : حق تقدم و افزایش سرمایه

اگر تمدید نشده فردا آخرین مهلت دسانکوح
    نقل قول از سهامیاب:
    1- شماره ای که شرکت اعلام کرده شماره حساب است.
    2- روی فیش واریزی نام ، نام خانوادگی ، کد ملی و کد بورسی را ثبت و از آن عکس بگیرید و بفرستید به ایمیل شرکتsaham @sobhanoncology.com
    3- اگر شرایط ایمیل یا جیمیل را ندارید تصویر فیش واریزی را فاکس کنید به شماره نمابر 01333883058
    4- بعد از ارسال مدارک جهت اطمینان از ثبت مدارک ارسالی با شماره 01333882241 داخلی 365 تماس بگیرید( رشت 9 و یا با شماره تهران 02188799924 که مستقیم وصل میشه از تهران به شماره در رشت که اعلام کردم.

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

شرکت در افزایش سرمایه الکترونیکی می شود
      وحید روشن قلب، مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، اظهار کرد: بر اساس الزامات قانون تجارت مصوب سال ۱۳۴۷، فرآیند افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات سهامداران از طریق ارسال پُستی گواهینامه حق تقدم توسط شرکت انجام می‌شد و سهامدارانی که تمایل به شرکت در افزایش سرمایه داشتند، در صورتی که دارای مطالباتی از ناشر بودند باید با تایید، استفاده از مطالبات گواهی حق تقدم را امضاء و به شرکت ارسال می‌کردند؛ اما اگر سهامدارن مطالباتی نداشتند باید با واریز آورده نقدی به حساب شرکت ناشر، در افزایش سرمایه مشارکت و مدارک واریز مبلغ مربوطه را برای شرکت ارسال می‌کردند. به عبارتی در هر دو حالت مدارک از طریق پُست ارسال می‌شد و این امر ضمن هزینه‌بر بوده و با احتمال وقوع اشتباه، منجر به تلف شدن زمان زیادی از شرکت و سهامداران می‌شد؛ اما در روش جدید این فرآیند با هزینه به مراتب کمتری توسط شرکت انجام می‌شود و برای سهامداران نیز بدون پرداخت هیچ هزینه اضافه‌ای، امکان مشارکت در افزایش سرمایه فراهم خواهد شد.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

هرچند از نظر بنیادی مورد تایید نیست
        با اینحال با قبول ریسک تعدادی حق وفتخار جهت واریز مبلغ اسمی در این چند روز عمدتا زیر180 تومان خرید شد.
        از بدو ورودش به بازار حرکات تندی معمولا داشته

چندی پیش هم حق کپشیر خرید و مبلغ اسمی واریز شد.

توصیه ای نیست.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• rezasatari
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 549

سلام جناب وحيد بنده چندين بار از شما در باره مسايل بازار سوال داشتم و شما با نهايت بزرگواري تمامي انها را جواب داديد
          من دو سهم كگل و كچاد را دارم كه امروز بستن براي افزايش سرمايه امكان داره بفرماييد اگه من از هر كدوم 10000 عدد داشته باشم بعد از باز شدن وضعيت سهامهاي من چطور ميشن
          ممنون از شما ياساير دوستاني كه راهنمايي ميفرمايند

نظر

• 20reza
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 310

3.jpg4.jpg
            این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
            لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
              سلام جناب وحيد بنده چندين بار از شما در باره مسايل بازار سوال داشتم و شما با نهايت بزرگواري تمامي انها را جواب داديد
              من دو سهم كگل و كچاد را دارم كه امروز بستن براي افزايش سرمايه امكان داره بفرماييد اگه من از هر كدوم 10000 عدد داشته باشم بعد از باز شدن وضعيت سهامهاي من چطور ميشن
              ممنون از شما ياساير دوستاني كه راهنمايي ميفرمايند
              درود
              نظر لطف شماست انجام وظیفه بوده.

درمورد دو نماد کچاد و کگل که دوشنبه پیش رو مجمع فوق العاده جهت تصویب افزایش سرمایه دارند:

کچاد: مبلغ افزایش سرمایه167,670,519,000,000 ریال است که بطور ترکیبی خواهد بود به این صورت که 94,170,519,000,000ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی و 73,500,000,000,000ریال از محل سود انباشته.

تعداد سهامی که به شما با فرض دارایی 10000سهم قبل از مجمع تعلق میگیرد به این صورت است: حدود 6176 سهم از محل سود انباشته که با تعداد سهام قبلیتان میشه 16176 سهم بعلاوه حدود 7910 عدد حق تقدم.

کگل:مبلغ افزایش سرمایه:160,000,000,000,000ریال است که این هم بطور ترکیبی خواهد بود به این صورت که 78,500,000,000,000ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی و 81,500,000,000,000ریال از محل سود انباشته.

تعداد سهامی که به شما با فرض دارایی 10000سهم قبل از مجمع تعلق میگیرد به این صورت است: 4075 سهم از محل سود انباشته که با تعداد سهم قبلیتان میشه 14075 سهم بعلاوه 3925عدد حق تقدم.

محاسبه بطور تقریبی است و ممکنه تعداد کمی جابجا باشه.

نظر

• rezasatari
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 549

جناب وحيد خيلي ممنون از لطفتون بابت توضيحات مبسوطي كه ارائه فرمودين
                اون سهام جايزه كه اتومات به پرتفوي من اضافه ميشود اگه حال اگه من بخواهم از حق تقدم استفاده كنم براي هر سهم بايد همون 100 تومن رو بحساب شركت بريزم و تينكه اگر نخواهم استفاده كنم بعد كشف قيمت حق تقدم ايا شركت با فروش قيمت روز بحسابم واريز ميكنه يا نه همون قيمت 100 تومن ميفروشه و واسم واريز ميشه بازم ممنون كه زحمتتون ميدم

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

بعد از مجمع افزایش سرمایه، در بازه دو ماهه که شرکت برای معاملات حق تقدم تعیین خواهد کرد، شما میتوانید حق تقدم خود را بفروشید یا اضافه کنید یا برای هر حق تقدم ۱۰۰ تومن به حسابی که شرکت معرفی میکند واریز کنید تا به سهم تبدیل شود.
                  اگر ۱۰۰ تومن را واریز نکنید بعد از آن شرکت برای حق های استفاده نشده اعلام پذیره نویسی میکنه و با قیمتی که حراج شد مبلغ شما را واریز خواهد کرد یا اعلام میکنه برید از بانک بگیرید.
                  چون حراج معمولا بازی های خاص خودش را داره، بهتره حق تقدم را در مهلت دو ماهه خودتان تعیین تکلیف کنید یا بفروشید یا ۱۰۰ تومن را واریز کنید.
                  شناسه پرداخت باید شماره ملی سهامدار باشه و فیش پرداخت را برای شرکت ارسال کنید. پرداخت اینترنتی هم اوکی هست.
                  گاهی به خاطر جو بازار یا بازی های حقوقی قیمت حق در مهلت دو ماهه یا در زمان حراج پایین میاد که با دید پرداخت ۱۰۰ تومن میتونه مناسب برای سرمایه گذاری باشه. اگر حق تقدم را در زمان حراج بخرید، خود به خود ۱۰۰ تومن هم از حسابتون برداشت میشه و نیاز به پرداخت مجزا نیست.

نظر

• rezasatari
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 549

جناب پرواز با تشكر از راهنمايي جنابعالي من تا حالا در هيچ افزايشي شركت نكرده ام اينبار هم توفيق اجباري و در برابر كار انجام شده قرار گرفتم ام ايا بعد از مجمع با فروش سهام جايزه و اصل سهام و حق تقدمش من به اصل پول خود قبل از مجمع ميرسم و اينكه هر قيمتي سهم باز بشه حق اون 100 تومن زير قيمت هست ببخشيد زياد سوال ميپرسم

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

جناب پرواز با تشكر از راهنمايي جنابعالي من تا حالا در هيچ افزايشي شركت نكرده ام اينبار هم توفيق اجباري و در برابر كار انجام شده قرار گرفتم ام ايا بعد از مجمع با فروش سهام جايزه و اصل سهام و حق تقدمش من به اصل پول خود قبل از مجمع ميرسم و اينكه هر قيمتي سهم باز بشه حق اون 100 تومن زير قيمت هست ببخشيد زياد سوال ميپرسم
                      فرق نمیکنه قیمت حق تقدم هم مثل خود سهم با عرضه و تقاضا مشخص میشه ولی با این تفاوت که معمولا نوسان و بازی روی حق بیشتر هست. شاید برای شما بهتر باشه ۱۰۰ را واریز کنید تا حق به سهم تبدیل بشه. چند باری معاملات حق را رصد کنید همه چیز دستتون میاد. اختلاف قیمت حق و سهم به دلایل مختلف معمولا بیشتر از ۱۰۰ تومن میشه. بالاخره چند ماه سرمایه قفل میشه تا به سهم تبدیل بشه یا ممکنه حق تقدم قبل از مجمع تقسیم سود به سهم تبدیل نشه (این مورد در مجمع افزایش سرمایه مشخص میشه) و …

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

نظر

• rezasatari
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 549

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                          فرق نمیکنه قیمت حق تقدم هم مثل خود سهم با عرضه و تقاضا مشخص میشه ولی با این تفاوت که معمولا نوسان و بازی روی حق بیشتر هست. شاید برای شما بهتر باشه ۱۰۰ را واریز کنید تا حق به سهم تبدیل بشه. چند باری معاملات حق را رصد کنید همه چیز دستتون میاد. اختلاف قیمت حق و سهم به دلایل مختلف معمولا بیشتر از ۱۰۰ تومن میشه. بالاخره چند ماه سرمایه قفل میشه تا به سهم تبدیل بشه یا ممکنه حق تقدم قبل از مجمع تقسیم سود به سهم تبدیل نشه (این مورد در مجمع افزایش سرمایه مشخص میشه) و …
                          از دوستان عزيزم جنابان وحيد خان و پرواز كمال تشكر را بابت راهنماييشان دارم شرمنده كه چون گرفتار كارهاي بيمارستاني مادرم هستم دير به فروم سر ميزنم

نظر

• rezasatari
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 549

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                            درود
                            نظر لطف شماست انجام وظیفه بوده.

درمورد دو نماد کچاد و کگل که دوشنبه پیش رو مجمع فوق العاده جهت تصویب افزایش سرمایه دارند:

کچاد: مبلغ افزایش سرمایه167,670,519,000,000 ریال است که بطور ترکیبی خواهد بود به این صورت که 94,170,519,000,000ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی و 73,500,000,000,000ریال از محل سود انباشته.

تعداد سهامی که به شما با فرض دارایی 10000سهم قبل از مجمع تعلق میگیرد به این صورت است: حدود 6176 سهم از محل سود انباشته که با تعداد سهام قبلیتان میشه 16176 سهم بعلاوه حدود 7910 عدد حق تقدم.

کگل:مبلغ افزایش سرمایه:160,000,000,000,000ریال است که این هم بطور ترکیبی خواهد بود به این صورت که 78,500,000,000,000ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی و 81,500,000,000,000ریال از محل سود انباشته.

تعداد سهامی که به شما با فرض دارایی 10000سهم قبل از مجمع تعلق میگیرد به این صورت است: 4075 سهم از محل سود انباشته که با تعداد سهم قبلیتان میشه 14075 سهم بعلاوه 3925عدد حق تقدم.

محاسبه بطور تقریبی است و ممکنه تعداد کمی جابجا باشه.
                            سلام جناب وحيد اطلاعيه هاي افزايش هردو سهم از سود انباشته رو كدال اومد كه قطعي ميباشد اون مطالبات كه گفته در اختيار هييت مديره هست يني چي ضمنا سهام جايزه با باز شدن سهم اتومات به پرتفوي من اضافه ميشه يا مثلا داراي بازه زماني هستش بازم ممنون كه راهنمايي ميفرمايين

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

سلام جناب وحيد اطلاعيه هاي افزايش هردو سهم از سود انباشته رو كدال اومد كه قطعي ميباشد اون مطالبات كه گفته در اختيار هييت مديره هست يني چي ضمنا سهام جايزه با باز شدن سهم اتومات به پرتفوي من اضافه ميشه يا مثلا داراي بازه زماني هستش بازم ممنون كه راهنمايي ميفرمايين
                              درود

بله در این مجمع هردو شرکت بطور قطعی افزایش سرمایه از محل انباشته به میزان پیش گفته رو تصویب کردند و بخش افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی را با تصویب مجمع در اختیار هیات مدیره قرار دادند(این بخش اگر اشتباه نکنم درصدش کمتر شد)

در اختیار هیات مدیره یعنی اینکه با تصویب این مجمع، هيأت مديره پس از اخذ مجوز از سازمان بورس نسبت به عملي نمودن اون بخش اقدام کنه و نیازی به تشکیل مجمع نیست که به موجب صورتجلسه 2سال برای این منظور فرصت دارن.

سهام به اصطلاح جایزه بعد از ثبت و طی مراحلی(معمولا دو سه روز بعد از ثبت) به پرتفوی اضافه میشه. زمان دقیق ثبت هم مشخص نیست و بستگی به عملکرد شرکت داره.

نظر

در حال کار...
                              X