پیش بینی شما از مقدار رشد شاخص کل در ۱۴۰۲

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گنجشک
    ستاره‌دار(3)
    • Jun 2022
    • 1375

پاسخ : پیش بینی شما از مقدار رشد شاخص کل در ۱۴۰۲

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
    روزهایی که احتمال درج اخبار تاثیر گذار وجود دارد. 1402

فروردین
    9
    17
    29

اردیبهشت
    7
    13
    31

خرداد
    13
    27

تیر
    11
    17

آذر
    1
    13

دی
    3
    11
    27

بهمن
    1
    29

روزنامه همشهری نوشت: تکذیب ادعای نماینده مجلس در خصوص رشوه دولت کافی نیست، باید ذیل اتهام تشویش اذهان عمومی قهریه ورود کند.

روزنامه کیهان نوشت:‌ چه خوش‌مان بیاید چه نه، «رسانه» در ایران، یکی از آن دلایلی است که به اندازه خود در بروز معضلات اقتصادی مثل تورم، نقش داشته و به «تورم انتظاری» دامن می‌زند یا به کاهش آن کمک می‌کند.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: نمایندگان مجلس هرچند علاوه بر اعتراض به گرانی‌ها و نابسامانی‌های اقتصادی، برای استیضاح وزرا نیز تلاش می‌کنند ولی عملاً در این زمینه کاری از آنها ساخته نیست و نمی‌توانند به صورت عملی مسببان این نابسامانی‌ها را بازخواست کنند.

نماینده مجلس: وزیر صمت «مرد» باشد، یکشنبه، «رانت‌های درخواستی» نمایندگان را «علنی» اعلام کند
    تسنیم نوشت: رهبر انقلاب در پیامی شهادت حجت‌الاسلام‌ عباسعلی سلیمانی را در حادثه سوء قصد به وی تسلیت گفتند.

فارس نوشت: رئیس مجلس گفت: امروزه اقتصادمان نیازمند مردمی‌سازی است و این مهم با رودربایستی و تعارف محقق نمی.شود بلکه باید هر کاری که انجام می‌دهیم با مردم تعامل کنیم و آنها در کارها خصوصاً حوزه اقتصادی دخیل باشند.

فارس نوشت: وزیر دفاع به‌منظور شرکت در اجلاس وزرای دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای،عازم هند شده است.

جدی، «کلنگ‌زنی پتروپالایش زیدون» در جریان سفر امروز رئیسی به خوزستان را به دلیل نبود «ارزیابی اثرات زیست محیطی» در این طرح، مورد انتقاد قرار داد.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: رئیس‌جمهور و اعضای دولت از آقای فاطمی امین حمایت خواهند کرد و ما تغییر ایشان را در شرایط فعلی به مصلحت کشور نمی‌دانیم.

روزنامه اعتماد نوشت: بر اساس اخبار به گوش رسیده نمایندگانی از دوره‌های هشتم و نهم و دهم که عموما نزدیک به علی لاریجانی هستند، در حال زین کردن اسب انتخابات مجلس دوازدهم هستند.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
      ستاره‌دار(2)
      • Jan 2022
      • 1030

امروز یکشنبه 10 اردیبهشت

شاخص کل 2.468.000

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
        ستاره‌دار(2)
        • Jan 2022
        • 1030

خوب با شاخص 2.520.000 واحدی امروز 13 اردیبهشت بین علما برای ادامه روند صعودی یا استاپ و اصلاح اختلاف می افتد.

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1375

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
          روزهایی که احتمال درج اخبار تاثیر گذار وجود دارد. 1402

فروردین
          9
          17
          29

اردیبهشت
          7
          13
          31

خرداد
          13
          27

تیر
          11
          17

آذر
          1
          13

دی
          3
          11
          27

بهمن
          1
          29
          گزارشی از همکاری‌های ایران و سوریه برای دور زدن تحریم‌های آمریکا
          شاید بهترین توصیف برای اتحاد سوریه و ایران در شعاری است که پیش از ورود رئیس جمهور ایران به دمشق، مطرح شده است: «در کنار هم مقاومت کردیم؛ و با هم از نو می‌سازیم.»

گام دوم مقاومت؛ توسعه روابط اقتصادی تهران و دمشق
          «آقای مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی ایران تعبیر دقیقی به کار برده‌اند: "روابط سوریه و ایران از نظر سیاسی در بالاترین سطح خود قرار دارد؛ اما روابط اقتصادی متناسب با سطح روابط سیاسی پیش نرفته و باید توسعه یابد."

سرپرست دفتر امور واگذاری زمین و مسکن سازمان ملی زمین و مسکن جزییات و شرایط تحویل زمین به خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر را اعلام کرد و گفت: فقط هزینه‌ آماده‌سازی زمین از خانواده‌ها دریافت می‌شود و تا دو سال بعد از انعقاد قرار داد وجهی گرفته نخواهد شد.

سخنگوی شورای رقابت با بیان اینکه شنبه آینده (۱۶ اردیبهشت) قیمت خودرو‌های مونتاژی اعلام خواهد شد؛ افزود: قرار بود اعلام قیمت‌ها زودتر انجام شود، اما به دلیل نوسانات نرخ ارز، این کار با تاخیر انجام شد، زیرا قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی، وابسته به نرخ ارز است.

بررسی بازار لوازم خانگی نشان می‌دهد در زمان حاضر اکثر شرکت‌ها از جمله پاکشوما، امرسان، آبسال، هیمالیا و دیپوینت قیمت‌ها را غیرقانونی ۱۰ تا ۲۰ درصد گران کرده‌اند، ولی خبری از برخورد با متخلفین نیست.

علی بهادری سخنگوی دولت گفت: هیئت وزیران با پیشنهاد تامین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان به میزان افزایش حقوق مصوبه برای کارگران موافقت کرد.

کارگروه تنظیم بازار وزارت جهادکشاورزی پس از بررسی کارشناسی و توافق با تولیدکنندگان و انجمن‌های مربوطه، قیمت‌ جدید مرغ را حداکثر ۷۳ هزار تومان و هر شانه تخم‌مرغ را حدود ۱۰۰ هزار تومان اعلام کرد.

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مجلس خاطر نشان کرد: باید انحصار در بازار خودرو شکسته شود و در این میان واردات نقش مهمی ایفا می‌کند؛ اگر واردات هم به خودروسازان داخلی و تعداد معدودی از شرکت‌ها واگذار شود بدون تردید دوباره عدد‌های حبابی در بازار خودرو ایجاد خواهد شد که مبالغ هنگفتی را در جیب واسطه‌ها می‌اندازد.

نظر

• M.DALAHOO
            ستاره‌دار (2)
            • Apr 2022
            • 718

​دوستان مراقب خرید سهمهای با p/e بالای 12 باشید. شاد وتندرست باشید.

نظر

• hasan666
              عضو فعال
              • May 2014
              • 1104

نسبت شاخص کل به هم وزن ...

فعلا در محدوده 2.9 هست...محدوده عرضه 3.98 و محدوده تقاضا این نسبت 2.7 بوده که دوبار به هر دو ناحیه واکنش نشون داده و اینبار هم بنظر به محدوده کف واکنش نشان میدهد

این یعنی بازار از این
              به بعد بر عهده شاخص ساز ها خواهد بود...عمدتا فلزات و پالایش و پتروشیمی ها

فعلا دنبال می کنیم

نظر

• M.DALAHOO
                ستاره‌دار (2)
                • Apr 2022
                • 718

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
                ​دوستان مراقب خرید سهمهای با p/e بالای 12 باشید. شاد وتندرست باشید.

سلام و شب همه دوستان بخیر؛

من قبلآ در یکی از تاپیکها راجع به شکام، تپمپی، وکغدیر و کیمیدارو صحبت میکردم، به دوستان عرض کردم با وصف همه اینها با توجه به مسایل اقتصادی، اجتمایی و سیاسی،من آلرتهای موردی را بشما میدهم. که یکی از آن آرلرتها را دیروز دادم.
                بهر حال من فکر میکنم امروز یک اصلاح بود و احتمالآ فردا اول وقت بازار ممکنه گارد نزولی بگیره، ولی فروشنده نباشید چون بازار باید برگردد چرا که با این نقدینگی فزاینده و رکود شدید در همه بازارهای موازی حتی مواد غذایی، که شرکت فروشگاهای رفاه از روی ناچاری از طریق پیامک به مشتری هاش اعلام کرده که با چک صیادی پس از کسب اعتبار خریدار تا سقف 30 میلیون تومان 6 ماهه بدون بهره میدهیم. که من برای مطالعه عینی روز جمعه رفتم یکی از فروشگاهای رفاه و دسته چک صیادی را دادم چک کردن و گفتند بفرمایید خرید بکنید اول رفتم قصابی و گفتم راسته گوسفندی داریذ که گفت بله و چون کسی نبود گفت نرمه گفتم یعنی بله، گفت بله و گفت من فیله گوساله را پیشنهاد میکنم، که من گفتم این نه بله که گفت از اون بهتره!!!!!؟؟؟؟؟ بهر حال من 30 میلیون را عمددآ برنج گلستان که خوب می شناسم و حتی آقای گرامی صاحبش را، خرید کردم و نسبت به یک ماه پیش 20 تومن در هر کیلو روش گذاشته بودند. یعنی بعلت رکود شدید و بی پولی مردم برای خرید، راسته و فیله رو به فساد بودند.
                خب، با این رکود شدید در تمام بخشهای اقتصادی و خورده فروشیها، پولهای گنده جایی بهتر از بورس میتونند برند؟ نه، پس امروز یک اصلاح بود که همانطوریکه قبلآ عرض کردم نفروشید و حد اکثر پس از حدود 100 واحد یا بیشتر، بازار برمیگرده. شب خوش و شاد وتندرست باشید.
                آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/05/07, 23:37.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                  ستاره‌دار(2)
                  • Jan 2022
                  • 1030

دیروز 95 هزار واحد منفی

و امروز تا الان در 15 دقیقه که از شروع بازار می گذرد 61 هزار واحد معادل 2.5 درصد منفی دشت کردیم ببینیم ساعت 11 به بعد ریتم بورس چی میشه

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                    ستاره‌دار(2)
                    • Jan 2022
                    • 1030

ببینیم 100 هزار واحد منفی رو امروز دشت می کنیم نا رکورد جدیدی ثبت کنیم یا خیر

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                      ستاره‌دار(2)
                      • Jan 2022
                      • 1030

رسید به 101 هزار واحد منفی

یعنی حدود 4.1 درصد منفی

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 436

سگ پدرهای دزد .مثل سال 99 بازم صفهای فروشو چیدن که پول مردمو چپاول کنن.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                          ستاره‌دار(2)
                          • Jan 2022
                          • 1030

بریم ساعت 11 ببینیم چی میشه

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4730

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
                            بریم ساعت 11 ببینیم چی میشه
                            درود بر شما

با این تعداد از صف فروش و این حجم از منفی ! بعیده امروز بازار بتواند تغییر جهت بدهد . احتمالا از فردا آخر وقت و چهارشنبه منفی کمرنگ میشه و تعدادی از سهام نوسان بدهند .

نظر

• hasan666
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 1104

گرچه تحلیل شاخص کل اشتباه هست ... به محدوده حمایتی خوبی رسیده ،انتظار واکنش داریم

نظر

• shahin
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 2315

در اصل توسط شاخص بورس جعلی است پست شده است View Post
                                سگ پدرهای دزد .مثل سال 99 بازم صفهای فروشو چیدن که پول مردمو چپاول کنن.
                                متاسفانه ؛ سیستم مخربی که گرگ های صاحب منصب در ایران با تعیین بهره بانکی بالا به میزانی بالاتر از شش برابر آنچه در دنیا معمول است ؛‌ برای تخریب صنعت و کسب و کارها و فروپاشی ایران طراحی و اجرا کرده اند به خوبی دارد به هدف گذاری لیکوید شدن نقدینگی و دو تکه شدن خود به خودی کشور نزدیک می شود.
                                این روزها دیگر هیچ کس حاضر نیست حتی برای یک روز ریال در حسابش نگه دارد. ( به استثنا تعدادی آدم مجبور و یا ضعیف و گرفتار ؛ عمدتا از ضعیف ترین اقشار جامعه .
                                یک مرغ فروشی سال گذشته با 32 میلیارتومن فروش ؛ به دلیل اجبار به گردش نقدینگی به ریال عملا هیچی نداشت که زیان هم کرده بود )

دیوثهای پان اجنبی طی این مدت سنگهایی در چاه انداخته اند که هزاران عاقل به این زودی ها نمی تونن از تو این چاه در بیارن.

( تصورش را بکنید ؛ یک سیستم بر مبنای تصاعد هندسی فزاینده با نرخ بهره وحشتناک برای مدت بیش از 40 سال چه فجایع فرهنگی - اجتماعی - اقتصادی در یک کشور هر چقدر هم که قوی و ثروتمند باشد به بار می آورد ) ؛

الان تنها یک راه و چاره برای این پت و مت های گرفتار در دام مافیا باقیمانده :

هرچه سریع تر تغییر سیستم مالی از بانک محور به بازار سرمایه محور.
                                حراج دارایی های بانکها و بدهکاران کلان بانکی که از عوامل این تورم های وحشتناک بوده اند
                                ممنوعیت خرید ملک و ارز و طلا و ... در بانک داری

و از همه مهم تر ؛ کاهش نرخ بهره به اعداد تک رقمی تا رسیدن به اعداد سالم زیر 2 درصد و حتی منفی
                                آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2023/05/14, 18:38.

نظر

در حال کار...
                                X