کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاخص کل تا مهرماه۱۴۰۲ به احتمال زیاد ۳۲۰۰۰۰۰ واحد را رد میکند.
عدد شاخص کل طی یک سال و نیم آینده بین ۶میلیون تا ۸میلیون واحد است.
به عبارتی در تابستان ۱۴۰۳ حداقل شاخص کل ۶۰۰۰۰۰۰ واحد خواهد بود.
فقط افسوس که تا قبل از اون موقع خیلی ها من جمله خودم،احتمالا دیگه کامل از بورس خارج شده ایم و اون سودها نصیب از ما بهتران خواهد شد.
در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است
View Post
شاخص کل تارگت ۲۵۰۰ رو زد و بعد ریخت تا ۲ میلیون
بنظرتون تا آخر سال ۱۴۰۲ می توان دوباره ۲۵۰۰ یا ۳ میلیون رو در شاخص کل شاهد بود یا خیر
قبلا که فرمودید خوشبینانه 3 میلیون، من مخالفت کردم و تارگت بالا دادم. الان اما با اتفاقات اخیر و از بین رفتن اعتماد سهامدارن و با توجه به اینکه زین پس نوسانگرفتن در بازار سرمایه توسط حقوقی ها بسیار سخت خواهد شد (چرا که حقیقی ها در قله ها پولی وارد نخواهند کرد و فقط پول خارج خواهند کرد) نظرم این است: خوشبینانه 2.500 میلیون واحد و بدبینانه 1.800 میلیون واحد و معقولانه 2.000 میلیون واحد.
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
شاخص کل تا مهرماه۱۴۰۲ به احتمال زیاد ۳۲۰۰۰۰۰ واحد را رد میکند.
عدد شاخص کل طی یک سال و نیم آینده بین ۶میلیون تا ۸میلیون واحد است.
به عبارتی در تابستان ۱۴۰۳ حداقل شاخص کل ۶۰۰۰۰۰۰ واحد خواهد بود.
فقط افسوس که تا قبل از اون موقع خیلی ها من جمله خودم،احتمالا دیگه کامل از بورس خارج شده ایم و اون سودها نصیب از ما بهتران خواهد شد.
سقف قبلی به نظرم تا آخرسال شکسته خواهد شد ... البته این رشد ازمهر به بعد خواهد بود
لطفا نظرتان را در مورد بازارها کامل بنویسید. اینکه به نظرتان دلار و شاخص اخر سال در چه محدوده ای خواهند بود؟
توجه داشته باشید که تمام وامهای بانکی بسته شده، مالیات کسبه چند برابر شده و این کمک به کسری بودجه دولت میکند، سود بانکی نسبت به ابتدای سال افزایش پیدا کرده (کاهش تورم) و ...
خیلی ها معتقند همونطور که دوسال ابتدای دولت رئیسی دلار ثابت بود در عدد 25، دوسال دوم نیز در عدد 50 ثابت خواهد ماند. نظر شما چیست؟ البته مفصل و نه مختصر.
متشکرم
لطفا نظرتان را در مورد بازارها کامل بنویسید. اینکه به نظرتان دلار و شاخص اخر سال در چه محدوده ای خواهند بود؟
توجه داشته باشید که تمام وامهای بانکی بسته شده، مالیات کسبه چند برابر شده و این کمک به کسری بودجه دولت میکند، سود بانکی نسبت به ابتدای سال افزایش پیدا کرده (کاهش تورم) و ...
خیلی ها معتقند همونطور که دوسال ابتدای دولت رئیسی دلار ثابت بود در عدد 25، دوسال دوم نیز در عدد 50 ثابت خواهد ماند. نظر شما چیست؟ البته مفصل و نه مختصر.
متشکرم
درود
نقدینگی تا پایان سال احتمالا حوالی7800-8000همت برسه با تلورانس2ماه
وقتی به این مقدار برسیم از قبل یا دربازه نزدیک به این تایم...
درصورتی که سطح تنش ها درلول فعلی بمونه ... انتظار دلار حوالی55-60 را میشه داشت درکمترین سطح انتظار
لذا بازدهی دلار برای خریدار الان تقریبا نهایتا تاپایان سال 20درصد هست
اما با چنین رشدی در دلار به نظرم متوسط کوچک های دلاری بین40-80درصد میتونن رشد کنند ... وارزش دلاری سرمایه بالاتر بره
این کوچک ها را هم تا حد زیادی ازگزارشات3ماهه میشه انتخاب زد ..
عدد شاخص کل اهمیتی نداره .. اماشاخص هم وزن که ملاک معتبرتری هست به نظرم به بالای1میلیون خواهد سید!
پی نوشت» بنده خودم دربازار آزاد درصنف طلا هستم و مالیات های پرداختی را وقتی با
نظر