کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سیگنال خرید در تایم روزانه هست که در تایم روزانه یک الگوی بیریش داریم تا اینجا 41 % بازدهی داشته اما همچنان تقاضای خوبی دارد لذا رفتیم تایم هفتگی . در تایم هفتگی تا قیمت 5902 مشکلی ندارد . ببینیم میتونه اون قیمت رو تاچ کنه ؟
سیگنال فروش شماره 10
شتوکا : فروش 27400 سود 27 %
به علت مشکلات سایت نتونستم این سیگنال ها رو همون موقع اعلام کنم . امروز سایت خیلی خوبه . خدا رو شکر و ممنون از مدیران عزیز
سلام و ارادت خدمت دوست زحمت کش سراج...
وثتو سهم پروژه ای با کدهای خاص که به نظرم در کوتاه مدت سطح 455 باعث اصلاح و احتمالا پول بک سهم بشه....که فرصت خرید خواهد بود...
غشهد هم به نظرم 450 تا 460...اصلاح و کسب انرژی مجدد...فرصت خرید...
کترام بغدادی...به زیبایی سیگنال خرید و فروش دادین...
اما چند سهم که به نظرم سیگنال خرید دادن و یا بزودی با اتمام اصلاح میدن...ددانا کقزوی غویتا گدنا غگیلا ثبهساز ثشاهد تپکو خفنر خچرخش خکرمان انرژی کیسون انتخاب ثمسکن فروس فگستر ذوب خکار و....
درود محمد جان
غشهد : حق با شماست
کترام : خواهش میکنم
موارد پیشنهادی جنابعالی چند موردش را سیگنال کردم و بقیه اش قابل بررسی
وثنو : من بنیادی کار نیستم اما مثل اینکه شما بجز تکنیکال بنیادی هم کار میکنید . در تایم روزانه سیگنال خروج داده که تقدیم میشه اما در تایم هفتگی هنوز برای فروش جا داره . ارادتمند
درود جناب سراج گرامی
بنظر شما اصلاح گدنا طبق نموداری که رسم کردید محدود 700 به پایان میرسه یا 640
شما رو کدوم نظرتون مثبت هست
یک دنیا ممنون به خاطر زحمات شما
نظر