pivotpoint_reversal

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4145

پاسخ : pivotpoint_reversal

درود خدمت جناب سراج گرامی و دیگر دوستان
    ضمن سپاسگزاری از شما و دیگر دوستان تبصره ای و نظری از من اماتور بر برخی موارد مطرح شده . البته فقط ذکر چند مورد که باعث دلخوری هم نشه خدای ناکرده

شفارا افزایش سرمایه داشته و هنوزم بالاست . البته باید دید بازیگرش چه نقشه ای دارد ولی خب بنا به ریختنی باشد هنوزم جا دارد تا تعدیل شده مناسب شود . بنیاد هم ضعیف

گوهران بازی حق داره . اگر کسی دید بلند مدت دارد حقش گزینه بهتری است هر چند با اختلاف زیاد حقش هم زیاد طالب نداره
    غفارس نریخته بود . باید تا حوالی 1000 میریخت که نریخت و الان حدود 1200 همان حکم ریخته شده و سپس 20درصد برگشت شده را دارد . خریدش اینجا و 1230 فکر میکنم لطفی ندارد مگر اینکه بازار به رشد ادامه دهد

غویتا بنیادش کمی مشکل پیدا کرده و قوی ظاهر نشده و به قول معروف جان میکند . بازم هست ولی فقط با حسن نیت گفته شد و دیگه بیشترش نمیکنم تا خدای ناکرده باعث سوء تفاهم نشود
    اینو عرض کردم که سیگنال و نمودار به تنهائی خیلی جوابگو نیست
    ارادتمند همگی

نظر

• seraj
      ستاره دار(2)
      • Feb 2012
      • 2064

درود
      سخنی با دوستان عزیز
      بعد از 12 سال فعالیت در بازار سرمایه و زمین خوردن های بسیار تجربیاتم را در چند جمله ( هرچند تکراری ) تقدیم دوستان میکنم .
      با مطالعه و مطالعه و مطالعه روی پای خود بایستید و به هیچ کس اعتماد نکنید
      برای خودتان روش و استراتژی مدون و ابزار مدون داشته باشید
      مدیر اجرایی سیستم معاملاتی خود باشید و از رویا پردازی و هیجانات اخبار و بازیهای تابلوی معاملات پرهیز کنید .
      هرگز از فرمان سیستم معاملاتی خود سرپیچی نکنید چون شما فقط و فقط مجری سیستم خود هستید و زمان اجرای دستور سیستم هنگام تجزیه و تحلیل نیست خود سیستم شما تمام تجزیه و تحلیل ها را انجام داده و شما فقط باید دستور را اجرا کنید .
      هرگز در زمان انجام معاملات تجزیه و تحلیل نکنید و تصمیم نگیرید . تجزیه و تحلیل و تصمیم گیری مال زمان خارج از زمان معاملات بازار هست .
      سیو سود هرچند اندک با فرمان سیستم باید انجام شود چون با تکرار آن به صورت تصاعدی به سودهای خوبی خواهید رسید .
      رعایت حد ضرر با اعلام سیستم از نون شب هم واجب تر خواهد بود و هرگز از زیان ناشی از حد ضرر ناراحت نباشید .
      پله اول لازمه تمامی مطالب بالا تقویت روانشناسی خودتان میباشد . تکلیف خود را با ترس و طمع روشن کنید چون شما فقط و فقط مجری سیستم معاملاتی خود هستید .
      افراد موفق باید تمام ویژگی های فوق را داشته باشند در غیر اینصورت بازدهی لازم انجام نخواهد شد
      آخرین ویرایش توسط seraj؛ 2023/12/05, 11:31.
      نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• seraj
        ستاره دار(2)
        • Feb 2012
        • 2064

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        ضمن سپاسگزاری از شما و دیگر دوستان تبصره ای و نظری از من اماتور بر برخی موارد مطرح شده . البته فقط ذکر چند مورد که باعث دلخوری هم نشه خدای ناکرده

شفارا افزایش سرمایه داشته و هنوزم بالاست . البته باید دید بازیگرش چه نقشه ای دارد ولی خب بنا به ریختنی باشد هنوزم جا دارد تا تعدیل شده مناسب شود . بنیاد هم ضعیف

گوهران بازی حق داره . اگر کسی دید بلند مدت دارد حقش گزینه بهتری است هر چند با اختلاف زیاد حقش هم زیاد طالب نداره
        غفارس نریخته بود . باید تا حوالی 1000 میریخت که نریخت و الان حدود 1200 همان حکم ریخته شده و سپس 20درصد برگشت شده را دارد . خریدش اینجا و 1230 فکر میکنم لطفی ندارد مگر اینکه بازار به رشد ادامه دهد

غویتا بنیادش کمی مشکل پیدا کرده و قوی ظاهر نشده و به قول معروف جان میکند . بازم هست ولی فقط با حسن نیت گفته شد و دیگه بیشترش نمیکنم تا خدای ناکرده باعث سوء تفاهم نشود
        ارادتمند همگی
        درود و عرض ادب

اگر اجازه بدهید خارج از تایم معاملات با بررسی موارد مطروحه در خدمتتون هستم

نظر

• seraj
          ستاره دار(2)
          • Feb 2012
          • 2064

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
          آفرین...دقیقا
          محمد جان چی ؟

نظر

• alein delon
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 380

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
            محمد جان چی ؟
            عرض ادب

با دوست دخترش بود
            اشتباه اینجا نوشت.

ارادت

نظر

• seraj
              ستاره دار(2)
              • Feb 2012
              • 2064

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post
              عرض ادب

با دوست دخترش بود
              اشتباه اینجا نوشت.

ارادت
              ما رو باش فکر کردم با منه !!!

نظر

• محمد ساده
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 934

محمد جان چی ؟
                اخابر و بازی تمام شدش...ماشالله بچه ها آماده شیطنتن...

نظر

• seraj
                  ستاره دار(2)
                  • Feb 2012
                  • 2064

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                  اخابر و بازی تمام شدش...ماشالله بچه ها آماده شیطنتن...
                  دوسد دارن باهات شوخی میکنن

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4145

درود و عرض ادب

اگر اجازه بدهید خارج از تایم معاملات با بررسی موارد مطروحه در خدمتتون هستم
                    درود و ارادت
                    خواهش میکنم
                    من انتظاری ندارم الزاما پاسخی داده شود فقط نظری دادم
                    بر اساس تجربیات 15 ساله و تابلو خوانی و بنیاد و سابقه معاملاتی و موارد دیگر اون موارد را مطرح کردم و قصدم زیر سوال بردن موارد مطرح شده شما هم نبود

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4145

درود
                      سخنی با دوستان عزیز
                      بعد از 12 سال فعالیت در بازار سرمایه و زمین خوردن های بسیار تجربیاتم را در چند جمله ( هرچند تکراری ) تقدیم دوستان میکنم .
                      با مطالعه و مطالعه و مطالعه روی پای خود بایستید و به هیچ کس اعتماد نکنید
                      برای خودتان روش و استراتژی مدون و ابزار مدون داشته باشید
                      مدیر اجرایی سیستم معاملاتی خود باشید و از رویا پردازی و هیجانات اخبار و بازیهای تابلوی معاملات پرهیز کنید .
                      هرگز از فرمان سیستم معاملاتی خود سرپیچی نکنید چون شما فقط و فقط مجری سیستم خود هستید و زمان اجرای دستور سیستم هنگام تجزیه و تحلیل نیست خود سیستم شما تمام تجزیه و تحلیل ها را انجام داده و شما فقط باید دستور را اجرا کنید .
                      هرگز در زمان انجام معاملات تجزیه و تحلیل نکنید و تصمیم نگیرید . تجزیه و تحلیل و تصمیم گیری مال زمان خارج از زمان معاملات بازار هست .
                      سیو سود هرچند اندک با فرمان سیستم باید انجام شود چون با تکرار آن به صورت تصاعدی به سودهای خوبی خواهید رسید .
                      رعایت حد ضرر با اعلام سیستم از نون شب هم واجب تر خواهد بود و هرگز از زیان ناشی از حد ضرر ناراحت نباشید .
                      پله اول لازمه تمامی مطالب بالا تقویت روانشناسی خودتان میباشد . تکلیف خود را با ترس و طمع روشن کنید چون شما فقط و فقط مجری سیستم معاملاتی خود هستید .
                      افراد موفق باید تمام ویژگی های فوق را داشته باشند در غیر اینصورت بازدهی لازم انجام نخواهد شد
                      درود
                      همینطور است
                      یادمه 2-3 سال پیش پسر خواهرم گفت دائی من مقداری پول دارم بیارم بورس و خودم انجام بدم و یاد بگیرم ؟ گفتم نه چون تو را ادم کاری نمی بینم که بتونی این کارو یاد بگیری و موفق باشی
                      حالا بماند در این 2-3 سال حرفه ای ها هم توش مونده بودند چه برسد به اماتور

ولی یادمه بهش گفتم دائی جان این کار از جراحی قلب هم سخت تر است . یهو جا خورد و گفت یعنی اینقدر ؟ گفتم بله . گفت پس من نیستم
                      واقعا هم همینطور است . به خیلی چیزها باید پایبند باشی و زور بزنی تا بازدهی داشته باشی

این بازاری است که رو خیلی چیزاش نمیشه حساب باز کرد و همین باعث میشه برای عده ای جذاب باشد و برای بخش بزرگی غیر جذاب

در بازارهای نزولی و فرسایشی و برو بالا و دوباره بیا پائین ، هستند کسانی که نمیتونند موارد مطرح شده را رعایت کنند و این باعث خرابی روان و اعصاب میشه و دیگه حد مرز های ادب و کلام و غیره را در فضای مجازی رعایت نمیکنند . مجازیش به درک . در دنیای حقیقی است که زندگی ادم زیر سوال میره و تنش و کلافگی ببار میاره این مهم است

نمونه اش کابری که در تاپیک جو بازار با اعصابی خراب تنها کار مفیدش اینه که گیر بده به دیگران و زیر سوال بردن و متلک و ... در حالی که این بنده خدا اومده بورس خریده وبیش از 3 سال است نتونسته هیچ کدام از این موارد را رعایت کنه و هنوزم در ارتقای دانش برای این کار پیچیده را در حد درصدی کم فرا نگرفته
                      اینجا به قول شما خیلی باید خاک خورد و بدبختی کشید و زمین خورد تا ...

نظر

• seraj
                        ستاره دار(2)
                        • Feb 2012
                        • 2064

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

ارادتمند همگی
                        درود و احترام

ضمن تشکر از جنابعالی خدمتتون عارضم که من بنیادی کار نمیکنم قبلا هم عرض کردم هرچند دوستانی که هر دو ( تکنیکال و بنیادی ) را دارند موفقتر هستند . چهار موردی که اشاره فرمودید همگی از دید تکنیکال معرفی شدند .سود و زیان تا پایانی امروز شفارا %2- و گوهران %11+ و غفارس %1- و غویتا %10+ بوده است . البته اگر جسارتا مثل اون دوستی که میفرمایند بازار گله ای بحساب بازار گله ای گذاشته نشه ! اولا که هنوز به صعودی قطعی بازار هیچ کس امیدوار نیست بعدش هم من از مرداد ماه تعداد 94 سیگنال خرید صادر کردم و انگار میدونستم الان بازار گله ای میشه و هیچ تحلیل دیگه ای پشتش نبوده و اون هم زمانی که همه آه و ناله میکردن ادعایی ندارم شاید بقیه رو با زیان ببندم اما قضاوت این شکلی اون کاربر اصلا درست نیست هرچند برام مهم نیست . من همان طور که تو پست 496 عرض کردم روش خودم رو دارم و به هیچ چیز دیگه ای هم کار ندارم و فقط خواستم این روش رو بابت دینی که به فروم دارم با 120 سیگنال با دوستان به اشتراک بگذارم و در پایان هم حتما حتما گزارش سود و زیان 120 مورد تقدیم خواهم کرد خودم هم خیلی دوست دارم ببینم با خودم چند چندم هرچند میدونم ولی این هم یک آزمونی هست که به اشتراک گذاشتم . بهر حال مهم نیست هر کسی با چه روشی کارمیکنه مهم خروجی کار هست که اگر برآیند مثبتی باشد بسیار خوبست . موفق و ارادتمند .
                        آخرین ویرایش توسط seraj؛ 2023/12/05, 13:02.

نظر

• abdollah000
                          عضو فعال
                          • Apr 2022
                          • 1492

درود جناب سراج
                          خسته نباشید
                          روند کنونی گدنا رو نموداری چطور میبینید؟
                          اصلاحی هست یا در حال کفسازی با توجه به حجمهای خوبی که میخوره
                          سپاس از زحمات شما

نظر

• seraj
                            ستاره دار(2)
                            • Feb 2012
                            • 2064

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                            درود جناب سراج
                            خسته نباشید
                            روند کنونی گدنا رو نموداری چطور میبینید؟
                            اصلاحی هست یا در حال کفسازی با توجه به حجمهای خوبی که میخوره
                            سپاس از زحمات شما
                            فعلا تا از 9380 نزنه بیرون میشه گفت همون کف سازی

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                              ستاره‌دار(1)
                              • Sep 2020
                              • 2057

تا سقف خیلی داره
                              جیب ملتو زدن
                              ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• seraj
                                ستاره دار(2)
                                • Feb 2012
                                • 2064

پیشنهاد سیو سود

نظر

در حال کار...
                                X