کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و درود خدمت استاد seraj گرامی.
نیمه شعبان بر شما و همه دوستان عزیز مبارک.
بابت همه زحمات شما اون هم در این وضعیت بازار خیلی ممنون هستم.
خسته نباشید.خداوند به شما و بقیه دوستان سلامتی و برکت بدهند.
راستی استاد seraj به نظر شما بازار میتونه قبل از عید حرکت صعودی رو شروع کنه یا طوری که بعضی ها میگن بازم امکان اصلاح زمانی یا حتی قیمتی تا شاخص زیر ۲ میلیون وجود داره؟
حقیقتش واقعا باعث تاسفه که بعد از ۱۰ ماه ریزش و در جا زدن،باز هم برای رشد بازار اما و اگر هست.
درود و احترام و تبریک سال جدید .
داشتم تاپیک ها رو نگاه میکردم دیدم دوستان از سایت انیگما مطلب نقل قول میکنند . یک سری بهش زدم . قیمت سبدی پیشنهادی یک ماهه دو میلیون و پانصد هزار تومن قیمتشه . برای ماه بعد از پنج سهم دو سهم را تغییر میده احتمالا باید مبلغی پرداخت شود . بماند که مبلغ سرویسهای سالانه اش بالای پنجاه میلیون تومنه !
غرض از بیان مطلب فوق اینه که اینجا قدر دوستانی که بطور رایگان ( فقط بخاطر عشق و علاقه ) تولید محتوا ( تکنیکال یا بنیادی ) میکردند را ندونستند وگرنه دوستانی مثل محسن مهرورز فرشید یوسف پور ( فرشید یو ) حسن 666 و ...... سایت رو ترک نمیکردند .
سایت اینها رو که از دست داد . قدر بقیه رو بدونید ....
ماشالله به این سبدت حال کردم مبارکت باشه سود بازار متعلق به ادمهای باصدقت هست نه شارلان
ولی من شانس ندارم جناب سراج امروز بازدهی سبد من تقریبا نیم درصد بود!!!
من سهامی که میخام بخرم و نمیخرم ومیارم در واچ لیست قسمت دیده بان الان ببینید عکسش را اینا همگی مثبت 7 هست اما انهایی که میخرم در قسمت سبدبان هست همگی یا متعادل یا منفی یا مثبت کم هست!!!
یه سوال هم داشتم در ضمن خواستم ببینم ان 10تحلیل اخر شما که همگی الگوهای هارمونیم میانمدتی و بلند مدتی در کف داشتند مثل وسدید قاسم قمرو کساپا غدیس و..... چرا حتی یکی از انها نیز درسبدتان نیست؟ تحلیلشان عوض شده بفروشیم؟ ممنون از پاسخ مفید شما
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
درود و احترام
هدفم از ایجاد این تاپیک ارایه ی 100 سیگنال خرید بهراه سیگنال فروششان بود
100 سیگنال خرید تقدیم دوستان شد که 31 مورد از آنها فروششان با سود تقدیم شد . مواردی که فرمودید فروخته شده و چون از ادامه ی کار منصرف شدم اعلام نشده است
جدای از موارد بالا هر شب آپدیت مواردی که الگو هم داشتند تقدیم دوستان شد . پستهای تاپیک به بالای 800 رسید
اما بنا به دلایلی که قبلا هم عرض کردم از ادامه ی کار منصرف شدم .
لذا ترجیح دادم ادامه کارم در تلگرام باشد که آدرسش را هم تقدیم کردم .
ارادتمند جنابعالی و سایر عزیزان
درود و احترام
هدفم از ایجاد این تاپیک ارایه ی 100 سیگنال خرید بهراه سیگنال فروششان بود
100 سیگنال خرید تقدیم دوستان شد که 31 مورد از آنها فروششان با سود تقدیم شد . مواردی که فرمودید فروخته شده و چون از ادامه ی کار منصرف شدم اعلام نشده است
جدای از موارد بالا هر شب آپدیت مواردی که الگو هم داشتند تقدیم دوستان شد . پستهای تاپیک به بالای 800 رسید
اما بنا به دلایلی که قبلا هم عرض کردم از ادامه ی کار منصرف شدم .
لذا ترجیح دادم ادامه کارم در تلگرام باشد که آدرسش را هم تقدیم کردم .
ارادتمند جنابعالی و سایر عزیزان
درود جناب سراج.......قدر دان محبت شما و زحمات شما بوده و هستم.......همیشه و در همه حال موفق و پیروز باشید@};-@};-@};-
درود و شب بخیر و احترام به تمامی عزیزان و اساتید خودم
همگی روزهای سختی را سپری میکنیم
نمیخواستم بنویسم اما دیدم علی الرغم اینکه تاپیک حتی تو صد تای اول هم نیست اما دوستان بهش سر میزنند
از طرفی تو این روزها چقدر خوبه اگر بتونیم بهم کمک کنیم حتی با یک چراغ کوچک
اگر مطالب حقیر بتواند کمکی باشد میخواهم تحلیل ها را تقدیم دوستان کنم (البته اگر اسمشو بشه گذاشت تحلیل ) ضمن اینکه تحلیلگر جادوگر و پیشگو و غیبگو نیست و هیچ چیزی قطعی نیست و احتمال خطا دارد . امیدوارم مطالب حقیر چراغ راهی باشد برای دوستان
کماکان با سیگنالهای خرید و فروش اون طرف در خدمت دوستان هستم .
ارادتمند همه ی عزیزان
نظر