انتخابات 2024 امریکا

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : انتخابات 2024 امریکا

برآیند وقایع ریاست جمهوری، از سقوط هلیکوپتر گرفته تا ورود پورمحمدی برای کوبیدن جلیلی و اجازه دادن به ظریف برای اون ۸ دقیقه طوفانی در تلویزیون, معنی مشخصی داره : اصلاحات اساسی کلید خورده اما نه با سرعتی که گورباچف انجام داد و شوروی را متلاشی کرد ...

اصلاحات اقتصادی سریع و سیاسی قدم به قدم ، بهترین راه خروج کشور از فقر و فلاکت و تباهی هست که نتیجه ی دولت های وابسته به نظامی ها و مشخصا سپاه پاسداران است ....
    .

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2867

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      درود
      بعد از گذشت این همه سال و دیدن اتفاقات سال 1401 و سال 1403 شما هنوز هم سر همون مواضعتون هستید؟
      مردم چجوری بگن که شما متوجه بشید؟ حتما باید زیر گلوله می رفتن؟ کشته می شدن؟
      طرف فکر نون زن و بچش هست خودشو به کشتن بده یا زندان بره که چی بشه؟
      با این وضعیت اقتصادی کی همچین ریسکی میکنه، خانوادش آواره بشن؟
      انتخابات اخیر چی رو به شما ثابت کرد؟ دنبال مردم آگاه توی کدوم کشور هستید؟ امریکا؟

کاشکی از وضعیت فرهنگی مردم ترکیه اطلاع می داشتید تا مردم خودتون رو بهتر درک می کردید.
      با اطلاع عرض می کنم که وضیعت فرهنگی مردم ترکیه مطابق با دهه شصت ایران هستش.
      هم از نظر مذهبی و هم از بعد لمپنیسم که منظور شماست.

.
      توسعه چیکار به این فرمایشات شما داره!؟ خود این حکومت موجب شده که مردم حاظر نباشند برای توسعه هزینه کنند...این یک ارتباط دو سویه است...اتفاقا زیاد ارتباطی به مذهب هم ندارد...بعنوان مثال مالزی و یا ترکیه که گفتید
      مگه بنده گفتم بیاند در خیابان و عربده بکشند!!!؟
      ارتقای سطح درک مردم ترکیه از توسعه رو چه کسی طی ۱۳ سال
      حکومتش در ترکیه بالا برد؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2867

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
        اگر ایران بخواد fatf بپذیره باید پول برای حزب‌الله و اسد نفرسته ( چون ممنوع هست و تروریستی حساب میشن )

چطور میخوان وارد fatf بشن ؟

عربستان پول زیادی بده ترامپ . چه اتفاقي می افته؟

ترامپ ایران هل میده تا از اونور برجام هم بزنه بیرون و عملا توافق ناممکن میشه ...

به نظرت تغییرات بزرگ استارت نخورده ؟!
        کلا ایران ...خاورمیانه ...داره متحول میشه....معادلات الان با ۴ سال پیش فرق می‌کنه
        اینکه شما همه المان ها رو ثابت فرض کنید و فقط تغییرات مواضع ایران رو متغییر اصلی بدونید مشخص و واضح هست که معادلات ناهمخوان می‌شوند...اما معادلات دنیا رو هم در نظر بگیرند در چند سال گذشته...از اتفاقاتی که سوریه و لبنان و فلسطین افتاد...تا جنگ روسیه و اوکراین...تا نزدیکی عربستان به چین و روسیه...تا موضع ضعف ایران برای تغییرات بنیادی که در پیش داره...همه اینها رو باید در نظر گرفت...دنیا که دنیای ۴ سال پیش نیست
        این همین اشتباهی هست که اپوزوسیون دارند...فکر میکنند ترامپ میاد دمار از روزگار آخوندها سرویس می‌کنه...کاری که اینها در ۴۵ سال نکردند...ترامپ در ۴ سال برای اونها انجام میده
        بنده کاملا برعکس فکر میکنم...اینها با ترامپ خیلی بهتر کنار می‌آیند تا با کاملا هریس

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3818

امید ...

این کاملا هریس ، ترامپ را قورت میده ... یه لیوان آب هم روش !

...............

طعنه تند کامالا هریس به ترامپ:

دادستان که بودم با متجاوزان‌ به زنان و کلاهبرداران و متقلبان برخورد داشتم، پس مرا باور کنید وقتی می‌گویم جنس ترامپ را می‌شناسم

?کامالا هریس، در اولین کمپین انتخاباتی‌اش در میلواکی در ایالت ویسکانسین با اشاره به سابقه دادستانی خود گفت که با متجاوزانی که به زنان تجاوز می‌کردند، کلاهبردارانی که مشتریان خود را غارت می‌کردند و متقلبانی که قوانین را به نفع خودشان نقض می‌کردند، مقابله کرده است. هریس سپس گفت: «پس مرا باور کنید وقتی می‌گویم من جنس ترامپ را می‌شناسم.»/سی‌ان ان
          ...تو بحث سیاسی و انتخاباتی .رفتار.افراد بیشتر بر اساس احساساتشون ..ترس و امیدهاشون هست ..وطرفی که بتونه اونارو بیشتر تحت تاثیر قرار بده ..مثلا بترسونه یا امیدوار کنه...یا طرف مقابل رو بیشتر بتونه تخریب کنه یا وادار کنه تو بحث ها تو مسیر دلخواه اون حرکت کنه....بیشتر میتونه رو ذهنیت رای دهنده ها تاثیر داشته باشه...ترامپ‌ آدم وقیح ..شارلاتان ..و دودره بازی هست ....همه فاکتورهایی که بتونه مخاطب رو فریب بده یا به نحوی قانع کنه رو داره .یه سیاستمدار بالفطره هست و باخت رو قبول نمی کنه
          ولو اگر مرتکب هر عمل غیر اخلاقی هم بشه .اگه انتخابات مثل اینجا مستقیم بودشکی نبود که ترامپ برنده هست ..اما چون غیر مستقیم هست و به شکلی اون رفتار توده ای رای دهنده ها تعدیل میشه ..نمیشه با قطعیت گفت ..
          اما چیزی که تقریبا با قطعیت میشه گفت که ایران حاضر به توقف برنامه اتمیش نیست ...حاضر نیست جریان سرمایه از امریکا و اروپا به سمت ایران بیاد و از طرف دیگه دخالت های فرامنطقه ای و گروه های نیابتی اش رو هم رها کنه ..پس عملا برجام و رفع تحریم ها و اف ای تی اف هم پر ...چه ظریف مثلا رییس جمهور باشه چه هر کس دیگه

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3192

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            توسعه چیکار به این فرمایشات شما داره!؟ خود این حکومت موجب شده که مردم حاظر نباشند برای توسعه هزینه کنند...این یک ارتباط دو سویه است...اتفاقا زیاد ارتباطی به مذهب هم ندارد...بعنوان مثال مالزی و یا ترکیه که گفتید
            مگه بنده گفتم بیاند در خیابان و عربده بکشند!!!؟
            ارتقای سطح درک مردم ترکیه از توسعه رو چه کسی طی ۱۳ سال
            حکومتش در ترکیه بالا برد؟
            زیر بنای توسعه، فرهنگ مردم هست اصل و اساس توسعه پیشرفت فرهنگی مردم هست
            مثل همین فرهنگ جدایی دین از سیاست که باید توی تمام شئونات زندگی فردی و اجتماعی جاری بشه.

توسعه اقتصادی ترکیه خیلی بیش از ایران بوده ولی آیا توسعه فرهنگی هم داشتند؟

همانطور که گفتید حکومت کاملا بطور عمد وضعیت اقتصادی مردم را بد و بدتر می کنه، فقط به این دلیل که کسی حاضر نباشه برای آزادی هزینه بده
            وقتی به این موضوع واقف هستید چطور می گید که مردم هنوز درکی از توسعه ندارن.
            این کار به صورت آگاهانه و سیستماتیک داره انجام میشه
            حکومت از تریبونهایی که در اختیار داره مثل همین بهرام و دوستانش، داره جمله هایی مثل:

" با این مردم مذهبی هرچی سرمون باید حقمونه"
            " مردم خودشون مقصرن"
            " هنوز دهه شصتی ها خواهان این حکومت هستند"
            " قشر خاکستری"

به صورت گسترده پخش می کنه تا باعث ایجاد یاس و ناامیدی بین مردم بشه

یا مثلا همین مراسم محرم اینقدر توی بوق و کرنا کردند که همه ملت ایران به همراه منتخبشون در حال عزاداری هستند
            در صورتی که مردم یا توی خونشون نشسته بودند یا کنار دریا بودند

مشکل من همراهی با این تفکر هست که با هم صحبتی با یکی مثل بهرام بیان کردید وگرنه می دونید که کاملا با شما همفکرم@};-
            موفق باشید.

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2867

داور عزیز...من در موضع زدن مردم نبودم...یا اینکه غالب مردم رو به نداشتن فرهنگ یا حداقل اون مثالی که شما قیاس کردید فرهنگ مردم ایران و ترکیه ...رو ندارم

شما بنده رو در جایگاه نادرست قرار دادید و سپس قضاوت میکنید ...بحث بین کنش و واکنش هست...اعتراضات مردم در چند سال اخیر
              خوب بوده...یک گام رو به جلو بوده...از هر منظر که بهش نگاه کنید درست بوده...اما همه در حیطه « واکنش» تعریف میشه...حکومت تورم ایجاد کرده..مردم وضع بد اقتصادی رو تجربه میکنند...واکنش نشان میدهند و اعتراض میکنند و خیلی از این مردم فداکاری میکنند..حکومت آزادی های اجتماعی مردم رو سلب می‌کنه مردم مثل سال ۱۴۰۱ معترض میشوند...خیلی خوبه که مردم ما به حق خودشون واقف شدند ..اما باز هم این میشه واکنش!!!
              توسعه نیاز به « کنش» یک ملت داره...عجیب اینکه در کشورهایی که مسیر توسعه رو پیمودند و یا در حال پیمایش هستند...شاید شما سطح فرهنگ بالایی هم نمی‌بینید...اما یک کنش فعالانه و مثبت و وفادارانه از مردم می‌بینید که میشه ستون و قائم اون جامعه ...میشه سر پناه همان سیستم حکمرانی برای توسعه فرهنگی
              من قبلا هم گفتم...این مراحل باید طی بشه...مرحله اول نظم...دوم توسعه ...سوم رفاه..چهارم دمکراسی
              نظم خیلی مفهوم داره...فقط این نظم رو حاکمیت نمیتونه پیاده کنه...اون فرهنگ منضبط بودن رو این حکومت سرکوب کرده...پذیرش نظم توسط مردم در حیطه کنش مردم هست..با چه معیاری از پله اول بپریم پله دوم
              و فقط بگیم توسعه فرهنگی داریم
              خیلی از همین کشورها که مسیر توسعه رو پیمودند...از کجا شروع کردند...می‌بینید یا کشورشون اشغال شده...یا انقلاب کردند...زیرساخت های مملکت نابود شده...اما باز هم مسیر رو پیدا کردند..چون توسعه دو سویه هست...اصلاح از راس هرم و از پایین هرم هم زمان آغاز میشه...ضعف مردم خودمون رو بپذیرم...قوت مردم هم بپذیریم...این اصلا محکوم کردم مردم در برابر حکومت نیست...همین باعث رشد میشه...همین باعث میشه چهار تا چپ افراطی اجازه پیدا نکنند خیزش مردم رو به نام خودشون مصادره کنند...چیزی که دور از ذهن هم نیست...بعد هم با دادن چهار تا وعده و وعید در اینده این مردم رو دوباره بازی بدهند
              آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2024/07/24, 16:38.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2867

در اصل توسط Davar پست شده است
                اشتباه نکردم ، لایکتون اینجا می درخشه

کلیت صحبت آرین این بود باید ظرفیت و توان مردم برای تقابل با هسته سخت و اصلی حاکمیت بالا بره...بنظرم درست هست و لایک کردم

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2867

«آلن لیختمن» پیشگوی مشهور انتخابات آمریکا که از سال ۱۹۸۴ نتیجه تمام انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را درست پیش‌بینی کرده با تشریح فرمول پیش‌بینی که به آن دست یافته اعلام کرد که «کامالا هریس» نامزد حزب دموکرات در انتخابات ماه نوامبر «دونالد ترامپ» رقیب جمهوری‌خواه خود را شکست خواهد داد.

لیختمن که پیروزی ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ و پیروزی بایدن در سال ۲۰۲۰ را به‌درستی پیش‌بینی کرده بود با تشریح فرمول «کلیدهای کاخ سفید» خود می‌گوید که پیش‌بینی‌های او حاکی از پیروزی کامالا هریس در انتخابات ۲۰۲۴ است.

به گفته لیختمن کاملاً هریس هم‌اکنون از «۱۳ کلید» برای ورود به کاخ سفید ۶ کلید را در اختیار دارد؛ او تأکید می‌کند که برای پیش‌بینی دقیق هنوز به مشخص‌شدن ۴ کلید دیگر نیاز دارد، اما برای شکست دموکرات‌ها، باید خیلی اتفاق‌ها رخ دهد.

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

ترامپ:

ایران عرب نیست و میتواند یک هم‌پیمان خوب برای آمریکا در خاورمیانه باشد!

من زمینه دوستی با ایران را فراهم کرده بودم و قرار بود اولین کار در دولت جدید امضای قرارداد صلح با ایران باشد اما بایدن با تقلب کار را خراب کرد!

اگر ایران را هم‌پیمان کنیم دیگر نیازی به اعراب نداریم و می‌توانیم منافع آمریکا را تامین کنیم.برای ایران هم خوب است که با ما باشد.
                    .

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

ترامپ:

ایران عرب نیست و میتواند یک هم‌پیمان خوب برای آمریکا در خاورمیانه باشد!

من زمینه دوستی با ایران را فراهم کرده بودم و قرار بود اولین کار در دولت جدید امضای قرارداد صلح با ایران باشد اما بایدن با تقلب کار را خراب کرد!

اگر ایران را هم‌پیمان کنیم دیگر نیازی به اعراب نداریم و می‌توانیم منافع آمریکا را تامین کنیم.برای ایران هم خوب است که با ما باشد.

جالبه ...

آمریکا شده میانجی بین ایران و اسرائیل...!!

روسیه در باتلاق اوکراین به دام افتاده ....

حضرات خوب متوجه بازی های جهانی شده اند ...

ببینیم نگاه به غرب هم استارت میخوره ؟!

دلار از ۶۲ رسید به ۵۸
                      .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

تیلور سویفت از کامالا هریس برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ حمایت کرد

تیلور سویفت،
                        خواننده مطرح آمریکایی لحظاتی پس از مناظره میان کاملا هریس و دونالد ترامپ در اینستاگرام خود نوشت: «من در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ به کامالا هریس و تیم والز رأی خواهم داد. من به هریس رأی می‌دهم زیرا او برای حقوق و مسائلی که معتقدم به یک جنگجو برای دفاع از آنها نیاز است، مبارزه می‌کند.

من فکر می‌کنم او رهبری توانا و متعادل است و باور دارم اگر رهبری آرام داشته باشیم و نه با پرآشوب، می‌توانیم در این کشور بیشتر پیشرفت کنیم ....

.

نظر

• saft
                          عضو عادی
                          • Apr 2014
                          • 227

تیلور سویفت از کامالا هریس برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ حمایت کرد

تیلور سویفت،
                          خواننده مطرح آمریکایی لحظاتی پس از مناظره میان کاملا هریس و دونالد ترامپ در اینستاگرام خود نوشت: «من در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ به کامالا هریس و تیم والز رأی خواهم داد. من به هریس رأی می‌دهم زیرا او برای حقوق و مسائلی که معتقدم به یک جنگجو برای دفاع از آنها نیاز است، مبارزه می‌کند.

من فکر می‌کنم او رهبری توانا و متعادل است و باور دارم اگر رهبری آرام داشته باشیم و نه با پرآشوب، می‌توانیم در این کشور بیشتر پیشرفت کنیم ....

عجب شخصیت برجسته ای/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Bourse-Plan
                            عضو فعال
                            • Jun 2020
                            • 491

در اصل توسط saft پست شده است View Post
                            عجب شخصیت برجسته ای/.:biggrinsmiley.:/
                            تعریف «شخصیت برجسته» در سپهر سیاسی-فرهنگی هر کشوری متفاوته. سوئیفت اگرچه خواننده‌ای معمولی‌ست، ولی در مقطع فعلی در آمریکا از نظر وزنه بودن، حکمِ خاتمی ده سال پیش رو داره که با «تَکرار می‌کنم.» ورق رو برگردوند. الان هم که می‌بینید با همین یک جمله، شده تِرِند اول توئیتر. به هر حال، اگرچه ترامپ به گواه تمامی آمارها بازندۀ مطلق مناظره بود و حرفی برای گفتن نداشت، ولی این رقابت هنوز تموم نشده و به نظرم همچنان 50-50ست. کمتر کسی هم انتظار داشت ترامپ قادر باشه در مناظرۀ کلامی مقابل هریس برنده بشه. به هر حال سابقۀ هریس از این نظر مشخصه و ترامپ هم از روز اول تمایلی به مناظره نداشت، چون می‌دونست به ضررش تموم می‌شه. الأن هم شایعاتی پیچیده که داره تیم انتخاباتی/مشورتی خودش رو برای ادامۀ رقابت‌ها و مناظرات عوض می‌کنه. رو این حساب، هنوز اتفاق ویژه‌ای رقم نخورده و باید بیشتر صبر کرد.

نظر

• لیورپول
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 567

با سلام و احترام
                              شک نکنید هریس رئیس جمهوره

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020