انتخابات 2024 امریکا

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shabah
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 764

پاسخ : انتخابات 2024 امریکا

در اصل توسط zess پست شده است View Post
    4 روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

به ترتیب مدل سازی و نظرسنجی اکونومیست و CNN حاکی از پیروزی کاملا هریس می‌باشد.
    جمع ماله کشان جمعه

نظر

• zess
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3107

حمایت بیل کلینتون از جنایات اسراییل حین سخنرانی در کمپین هریس در میشیگان:

اجازه دهید درباره مشکل بزرگ‌تر اینجا و در میشیگان صحبت کنم، یعنی خاورمیانه. باید مواظب حرف‌هایم باشم زیرا در هر موقع زمانی در کشور آمریکا فقط یک رئیس‌جمهور داریم و هیچ‌یک از ما نباید از مسیر و هدفی که این رییس جمور حرکت میکند، فراتر برویم.
      اما من فکر می‌کنم باید اساساً روند صلح را از نو شروع کنیم. درک می‌کنم چرا جوانان فلسطینی و آمریکاییان عرب‌تبار در میشیگان فکر می‌کنند که افراد زیادی از هر دو طرف کشته شده‌اند. آنها این را متوجه شده‌اند، اما اگر شما در یکی از کیبوتص‌ها و در اسرائیل درست در کنار غزه زندگی می‌کردید، جایی که مردم آنجا بیشتر طرفدار دوستی با فلسطین و حامی راه‌حل دو کشور هستند، خواهید دید که حماس آنها را بی‌رحمانه کشتار کرده است.

افرادی از این موضع انتقاد می‌کنند و می‌گویند بله، اما نگاه کن چقدر از فلسطینیان را کشته‌اید و به همان اندازه تلافی کرده‌اید. تا چه اندازه می‌خواهید افراد بیشتری را برای مجازات این جنایات وحشتناک حماس بکشید؟ همه این‌ها خوب به نظر می‌رسد تا زمانی که درک کنید اگر خانواده شما جز افراد کشته شده توسط حماس بودند و شما هیچ‌چیزی به جز حمایت از میهن فلسطینی‌ها انجام نداده بودید و یک روز آنها به سوی شما می‌آمدند و مردم دهکده شما را کشتار می‌کردند، چه می‌کردید؟ شما می‌گفتید، ببخشید، من اینطور نمی‌توانم حساب کنم. مسئله این نیست که چند نفر توسط اسراییل کشته میشوند، زیرا بعد از آن حماس مطمئن می‌شود که میتواند خود را پشت غیرنظامیان مخفی کند.

اگر بخواهید از خود دفاع کنید، مجبور خواهید شد غیرنظامیان را نیز بکشید.

نظر

• zess
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3107

اتحاد احزاب سبز اروپا، در بیانیه‌ای از جیل استاین، کاندیدای سبزهای آمریکا خواسته‌اند که از انتخابات آمریکا کناره‌گیری کند و به پیروزی ترامپ کمک نکند.

استاین سابقه دیرینه حمایت از سوی روسیه را دارد و در انتخاباتهای گذشته این نقش را ایفا کرده است، بخشی از برنامه انتخاباتی خود را همانند دیگر کاندیداهای سوّم دوره های گذشته، با کمک پشت پرده جمهوریخواهان پیش برده است و تبلیغات وی در برخی از ایالتها، با شعار شکست هریس همراه بوده است.

نظر

• zess
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3107

آخرین نتایج نظر سنجی ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا:

مجله فوربز: هریس ۴۹ به ۴۸
          اکونومیست:هریس ۴۹ به ۴۷
          انجمن مطالعات دانشگاهی آمریکا: هریس ۵۱ به ۴۷
          رویترز: ترامپ ۴۴ به ۴۳
          مرکز مشاوره morning: هریس ۵۰ به۴۷
          ABC News : هریس ۵۱ به ۴۷
          CBS: هریس ۵۰ به ۴۹
          کالج امرسون: ۴۹ به ۴۹
          نیویورک تایمز: ۴۸ به ۴۸
          تایمز: هریس۴۹ به۴۶
          CNBC: ترامپ ۴۸ به ۴۶

نظر

• saeidred
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 30

آخرین نتایج نظر سنجی ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا:

مجله فوربز: هریس ۴۹ به ۴۸
            اکونومیست:هریس ۴۹ به ۴۷
            انجمن مطالعات دانشگاهی آمریکا: هریس ۵۱ به ۴۷
            رویترز: ترامپ ۴۴ به ۴۳
            مرکز مشاوره morning: هریس ۵۰ به۴۷
            ABC News : هریس ۵۱ به ۴۷
            CBS: هریس ۵۰ به ۴۹
            کالج امرسون: ۴۹ به ۴۹
            نیویورک تایمز: ۴۸ به ۴۸
            تایمز: هریس۴۹ به۴۶
            CNBC: ترامپ ۴۸ به ۴۶
            99 درصد رسانه‌ها، فیک‌نیوز هستند!
            خیلی کم مثل ایلان ماسک پیدا می‌شن که حقیقت رو بگه
            نظرسنجی زیر رو نگاه کنید
            هریس تازه با اغراق و ارفاغ این شده:

آرای حقیقی هریس نهایتا 20 درصد هستش

خب البته گلوبالیسم و دیپ استیت عاشق هریس هستند. فرق نمی‌کنه چه در ایران، چه در جهان
            و با تمام قدرت و پول کافی برنامه دقیق برای تقلب رو چیدند و امسال هم نتیجه آرا رو عوض خواهند کرد
            آخرین ویرایش توسط saeidred؛ 2024/11/01, 21:37.
            [LEFT][B][CENTER][B][COLOR="#808080"][COLOR="#D3D3D3"]دعا نکنیم که بارهای‌مان سبک‌تر شوند؛ دعا کنیم تا شانه‌های‌مان قوی‌تر شوند.[/COLOR] [COLOR="#FFFFFF"]_____[/COLOR] [COLOR="#D3D3D3"]«جی پی واسوانی»[/COLOR][/COLOR][/B][/CENTER][/B][/LEFT]

نظر

• zess
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3107

تقریباً تمام رسانه ها مدعی هستند که سطح رقابت تنگاتنگ دو کاندید ریاست جمهوری سال جاری آمریکا در چند دهه اخیر کم سابقه است.

نظر

• saeidred
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 30

تقریباً تمام رسانه ها مدعی هستند که سطح رقابت تنگاتنگ دو کاندید ریاست جمهوری سال جاری آمریکا در چند دهه اخیر کم سابقه است.
                بله، کاملا درست می‌فرمایید...

بنده هم در پست قبل عرض کردم (99 درصد رسانه‌ها)

(فیک نیوز)
                [LEFT][B][CENTER][B][COLOR="#808080"][COLOR="#D3D3D3"]دعا نکنیم که بارهای‌مان سبک‌تر شوند؛ دعا کنیم تا شانه‌های‌مان قوی‌تر شوند.[/COLOR] [COLOR="#FFFFFF"]_____[/COLOR] [COLOR="#D3D3D3"]«جی پی واسوانی»[/COLOR][/COLOR][/B][/CENTER][/B][/LEFT]

نظر

• saft
                  عضو عادی
                  • Apr 2014
                  • 227

خودتو زیاد اذیت نکن بالاخره اسم یکدومشونو از صندوق درمیارن جفتشونم هم در نهایت بقول شما شیطان بزرگ محسوب میشن برای نظام مقدس جمهوری اسلامی/:.yead.:/

نظر

• saft
                    عضو عادی
                    • Apr 2014
                    • 227

خودتو زیاد اذیت نکن بالاخره اسم یکی رو از صندوق درمیارن جفتشون هم از اذناب شیطان بزرگ امریکا هستن که 45 ساله دشمنیشونو رو نسبت به آرمانهای انقلاب اسلامی ثابت کردن/:.yead.:/

نظر

• بارسا
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 185

حرف حقو زده عالی

نظر

• لیورپول
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 567

با سلام و احترام
                        به نظرم معتبرترین خبرگزاری آسیوشیتد پرس هست

نظر

• بارسا
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 185

حمایت بیل کلینتون از جنایات اسراییل حین سخنرانی در کمپین هریس در میشیگان:

اجازه دهید درباره مشکل بزرگ‌تر اینجا و در میشیگان صحبت کنم، یعنی خاورمیانه. باید مواظب حرف‌هایم باشم زیرا در هر موقع زمانی در کشور آمریکا فقط یک رئیس‌جمهور داریم و هیچ‌یک از ما نباید از مسیر و هدفی که این رییس جمور حرکت میکند، فراتر برویم.
                          اما من فکر می‌کنم باید اساساً روند صلح را از نو شروع کنیم. درک می‌کنم چرا جوانان فلسطینی و آمریکاییان عرب‌تبار در میشیگان فکر می‌کنند که افراد زیادی از هر دو طرف کشته شده‌اند. آنها این را متوجه شده‌اند، اما اگر شما در یکی از کیبوتص‌ها و در اسرائیل درست در کنار غزه زندگی می‌کردید، جایی که مردم آنجا بیشتر طرفدار دوستی با فلسطین و حامی راه‌حل دو کشور هستند، خواهید دید که حماس آنها را بی‌رحمانه کشتار کرده است.

افرادی از این موضع انتقاد می‌کنند و می‌گویند بله، اما نگاه کن چقدر از فلسطینیان را کشته‌اید و به همان اندازه تلافی کرده‌اید. تا چه اندازه می‌خواهید افراد بیشتری را برای مجازات این جنایات وحشتناک حماس بکشید؟ همه این‌ها خوب به نظر می‌رسد تا زمانی که درک کنید اگر خانواده شما جز افراد کشته شده توسط حماس بودند و شما هیچ‌چیزی به جز حمایت از میهن فلسطینی‌ها انجام نداده بودید و یک روز آنها به سوی شما می‌آمدند و مردم دهکده شما را کشتار می‌کردند، چه می‌کردید؟ شما می‌گفتید، ببخشید، من اینطور نمی‌توانم حساب کنم. مسئله این نیست که چند نفر توسط اسراییل کشته میشوند، زیرا بعد از آن حماس مطمئن می‌شود که میتواند خود را پشت غیرنظامیان مخفی کند.

اگر بخواهید از خود دفاع کنید، مجبور خواهید شد غیرنظامیان را نیز بکشید.

حرف حقو زده کلینتون ، عالی

نظر

• zess
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3107

سهام شرکت رسانه ای آمریکا در بازار بورس آمریکا که دیروز ریزش 13 درصدی داشت، امروز هم در یک روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در پیش گشایش حدود 7 درصد افت داشته.

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

ترامپ: بعد از تقلب در انتخابات ۲۰۲۰، نباید کاخ سفید را ترک می‌کردم

نظر

• zess
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3107

بیل کلینتون در کمپین انتخاباتی کاملا هریس:

دلیلی که من از کامالا هریس حمایت می‌کنم این است که ترامپ می‌گوید از من حمایت کنید تا من از اسرائیل حفاظت کنم. این کار لزوما، کار درستی نیست و حمایت از دولت کنونی اسرائیل و سیاست‌های این دولت، خوب نیست و ممکن است همه چیز را بدتر کند.

نظر

در حال کار...
                                X