انتخابات 2024 امریکا
Collapse
X
-
پاسخ : انتخابات 2024 امریکا
حمایت بیل کلینتون از جنایات اسراییل حین سخنرانی در کمپین هریس در میشیگان:
اجازه دهید درباره مشکل بزرگتر اینجا و در میشیگان صحبت کنم، یعنی خاورمیانه. باید مواظب حرفهایم باشم زیرا در هر موقع زمانی در کشور آمریکا فقط یک رئیسجمهور داریم و هیچیک از ما نباید از مسیر و هدفی که این رییس جمور حرکت میکند، فراتر برویم.
اما من فکر میکنم باید اساساً روند صلح را از نو شروع کنیم. درک میکنم چرا جوانان فلسطینی و آمریکاییان عربتبار در میشیگان فکر میکنند که افراد زیادی از هر دو طرف کشته شدهاند. آنها این را متوجه شدهاند، اما اگر شما در یکی از کیبوتصها و در اسرائیل درست در کنار غزه زندگی میکردید، جایی که مردم آنجا بیشتر طرفدار دوستی با فلسطین و حامی راهحل دو کشور هستند، خواهید دید که حماس آنها را بیرحمانه کشتار کرده است.
افرادی از این موضع انتقاد میکنند و میگویند بله، اما نگاه کن چقدر از فلسطینیان را کشتهاید و به همان اندازه تلافی کردهاید. تا چه اندازه میخواهید افراد بیشتری را برای مجازات این جنایات وحشتناک حماس بکشید؟ همه اینها خوب به نظر میرسد تا زمانی که درک کنید اگر خانواده شما جز افراد کشته شده توسط حماس بودند و شما هیچچیزی به جز حمایت از میهن فلسطینیها انجام نداده بودید و یک روز آنها به سوی شما میآمدند و مردم دهکده شما را کشتار میکردند، چه میکردید؟ شما میگفتید، ببخشید، من اینطور نمیتوانم حساب کنم. مسئله این نیست که چند نفر توسط اسراییل کشته میشوند، زیرا بعد از آن حماس مطمئن میشود که میتواند خود را پشت غیرنظامیان مخفی کند.
اگر بخواهید از خود دفاع کنید، مجبور خواهید شد غیرنظامیان را نیز بکشید.
نظر
-
اتحاد احزاب سبز اروپا، در بیانیهای از جیل استاین، کاندیدای سبزهای آمریکا خواستهاند که از انتخابات آمریکا کنارهگیری کند و به پیروزی ترامپ کمک نکند.
استاین سابقه دیرینه حمایت از سوی روسیه را دارد و در انتخاباتهای گذشته این نقش را ایفا کرده است، بخشی از برنامه انتخاباتی خود را همانند دیگر کاندیداهای سوّم دوره های گذشته، با کمک پشت پرده جمهوریخواهان پیش برده است و تبلیغات وی در برخی از ایالتها، با شعار شکست هریس همراه بوده است.
نظر
-
آخرین نتایج نظر سنجی ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا:
مجله فوربز: هریس ۴۹ به ۴۸
اکونومیست:هریس ۴۹ به ۴۷
انجمن مطالعات دانشگاهی آمریکا: هریس ۵۱ به ۴۷
رویترز: ترامپ ۴۴ به ۴۳
مرکز مشاوره morning: هریس ۵۰ به۴۷
ABC News : هریس ۵۱ به ۴۷
CBS: هریس ۵۰ به ۴۹
کالج امرسون: ۴۹ به ۴۹
نیویورک تایمز: ۴۸ به ۴۸
تایمز: هریس۴۹ به۴۶
CNBC: ترامپ ۴۸ به ۴۶
نظر
-
99 درصد رسانهها، فیکنیوز هستند!در اصل توسط zess پست شده است View Postآخرین نتایج نظر سنجی ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا:
مجله فوربز: هریس ۴۹ به ۴۸
اکونومیست:هریس ۴۹ به ۴۷
انجمن مطالعات دانشگاهی آمریکا: هریس ۵۱ به ۴۷
رویترز: ترامپ ۴۴ به ۴۳
مرکز مشاوره morning: هریس ۵۰ به۴۷
ABC News : هریس ۵۱ به ۴۷
CBS: هریس ۵۰ به ۴۹
کالج امرسون: ۴۹ به ۴۹
نیویورک تایمز: ۴۸ به ۴۸
تایمز: هریس۴۹ به۴۶
CNBC: ترامپ ۴۸ به ۴۶
خیلی کم مثل ایلان ماسک پیدا میشن که حقیقت رو بگه
نظرسنجی زیر رو نگاه کنید
هریس تازه با اغراق و ارفاغ این شده:

آرای حقیقی هریس نهایتا 20 درصد هستش
خب البته گلوبالیسم و دیپ استیت عاشق هریس هستند. فرق نمیکنه چه در ایران، چه در جهان
و با تمام قدرت و پول کافی برنامه دقیق برای تقلب رو چیدند و امسال هم نتیجه آرا رو عوض خواهند کردآخرین ویرایش توسط saeidred؛ 2024/11/01, 21:37.[LEFT][B][CENTER][B][COLOR="#808080"][COLOR="#D3D3D3"]دعا نکنیم که بارهایمان سبکتر شوند؛ دعا کنیم تا شانههایمان قویتر شوند.[/COLOR] [COLOR="#FFFFFF"]_____[/COLOR] [COLOR="#D3D3D3"]«جی پی واسوانی»[/COLOR][/COLOR][/B][/CENTER][/B][/LEFT]
نظر
-
بله، کاملا درست میفرمایید...در اصل توسط zess پست شده است View Postتقریباً تمام رسانه ها مدعی هستند که سطح رقابت تنگاتنگ دو کاندید ریاست جمهوری سال جاری آمریکا در چند دهه اخیر کم سابقه است.
بنده هم در پست قبل عرض کردم (99 درصد رسانهها)
(فیک نیوز)[LEFT][B][CENTER][B][COLOR="#808080"][COLOR="#D3D3D3"]دعا نکنیم که بارهایمان سبکتر شوند؛ دعا کنیم تا شانههایمان قویتر شوند.[/COLOR] [COLOR="#FFFFFF"]_____[/COLOR] [COLOR="#D3D3D3"]«جی پی واسوانی»[/COLOR][/COLOR][/B][/CENTER][/B][/LEFT]
نظر
-
در اصل توسط zess پست شده است View Postتقریباً تمام رسانه ها مدعی هستند که سطح رقابت تنگاتنگ دو کاندید ریاست جمهوری سال جاری آمریکا در چند دهه اخیر کم سابقه است.
خودتو زیاد اذیت نکن بالاخره اسم یکدومشونو از صندوق درمیارن جفتشونم هم در نهایت بقول شما شیطان بزرگ محسوب میشن برای نظام مقدس جمهوری اسلامی/:.yead.:/
نظر
-
خودتو زیاد اذیت نکن بالاخره اسم یکی رو از صندوق درمیارن جفتشون هم از اذناب شیطان بزرگ امریکا هستن که 45 ساله دشمنیشونو رو نسبت به آرمانهای انقلاب اسلامی ثابت کردن/:.yead.:/در اصل توسط zess پست شده است View Postتقریباً تمام رسانه ها مدعی هستند که سطح رقابت تنگاتنگ دو کاندید ریاست جمهوری سال جاری آمریکا در چند دهه اخیر کم سابقه است.
نظر
-
در اصل توسط zess پست شده است View Postحمایت بیل کلینتون از جنایات اسراییل حین سخنرانی در کمپین هریس در میشیگان:
اجازه دهید درباره مشکل بزرگتر اینجا و در میشیگان صحبت کنم، یعنی خاورمیانه. باید مواظب حرفهایم باشم زیرا در هر موقع زمانی در کشور آمریکا فقط یک رئیسجمهور داریم و هیچیک از ما نباید از مسیر و هدفی که این رییس جمور حرکت میکند، فراتر برویم.
اما من فکر میکنم باید اساساً روند صلح را از نو شروع کنیم. درک میکنم چرا جوانان فلسطینی و آمریکاییان عربتبار در میشیگان فکر میکنند که افراد زیادی از هر دو طرف کشته شدهاند. آنها این را متوجه شدهاند، اما اگر شما در یکی از کیبوتصها و در اسرائیل درست در کنار غزه زندگی میکردید، جایی که مردم آنجا بیشتر طرفدار دوستی با فلسطین و حامی راهحل دو کشور هستند، خواهید دید که حماس آنها را بیرحمانه کشتار کرده است.
افرادی از این موضع انتقاد میکنند و میگویند بله، اما نگاه کن چقدر از فلسطینیان را کشتهاید و به همان اندازه تلافی کردهاید. تا چه اندازه میخواهید افراد بیشتری را برای مجازات این جنایات وحشتناک حماس بکشید؟ همه اینها خوب به نظر میرسد تا زمانی که درک کنید اگر خانواده شما جز افراد کشته شده توسط حماس بودند و شما هیچچیزی به جز حمایت از میهن فلسطینیها انجام نداده بودید و یک روز آنها به سوی شما میآمدند و مردم دهکده شما را کشتار میکردند، چه میکردید؟ شما میگفتید، ببخشید، من اینطور نمیتوانم حساب کنم. مسئله این نیست که چند نفر توسط اسراییل کشته میشوند، زیرا بعد از آن حماس مطمئن میشود که میتواند خود را پشت غیرنظامیان مخفی کند.
اگر بخواهید از خود دفاع کنید، مجبور خواهید شد غیرنظامیان را نیز بکشید.
حرف حقو زده کلینتون ، عالی
نظر
-
بیل کلینتون در کمپین انتخاباتی کاملا هریس:
دلیلی که من از کامالا هریس حمایت میکنم این است که ترامپ میگوید از من حمایت کنید تا من از اسرائیل حفاظت کنم. این کار لزوما، کار درستی نیست و حمایت از دولت کنونی اسرائیل و سیاستهای این دولت، خوب نیست و ممکن است همه چیز را بدتر کند.
نظر

نظر