توسعه صنعتي ايران ( وتوصا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1113

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
    حناب holy

نفرمودید پارسیان پاسارگاد اقتصاد نوین و.....:D
    جزو شبکه شتاب باشد کافی است ;)
    استاد این چه فرمایشی است که میفرمایید
    ورود به بورس یعنی نوسان افت و خیر صعود و نزول و لا غیر
    همان تحلیلها نمودارهای نابتان دلگرمی ما است .
    درود بر شما روژان عزیز
    همچنین درود بر اراک بورس عزیز و سایر دوستان
    نه قصدم بیشتر خاطر جمعی و دلگرمی بود ،
    باز هم از لطف شما سپاسگزارم
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

استاد خريد وتوصا در منفي فردا خوبه؟
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• mohseni1353
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1010

شرکت سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران با در اختیار داشتن پرتفوی بورسی مناسب در بلند مدت می تواند شاهد رشد چشمگیری باشد .

این شرکت در پرتفوی خود تغییراتی را اعمال کرده که این امر می تواند آغازگر روند رو به رشد سهام آن باشد .

یک منبع آگاه در خصوص وضعیت پرتفوی "وتوصا" در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز گفت : با تصمیمات اتخاذ شده در شرکت ، سهام کیمیدارو به طور کامل واگذار شد و تعداد سهام "خصدرا" نیز به شدت کاهش یافته است . در حال حاضر "وتوصا" پرتفوی مناسبی در اختیار دارد و شرکت روند رو به رشد خود را آغاز کرده ، چنانکه قیمت های سهام آن از 110 تومان در سال گذشته در روز معاملاتی 90.01.16 به حدود 150 تومان رسیده و رشد تا قیمت 180 تومان نیز برای آن دور از انتظار نیست و در میان مدت و بلند مدت می تواند به رشد خود ادامه دهد .

وی در ادامه اظهار داشت : شرکت در راستای دستیابی به پرتفوی مناسب ، اقدام به خرید سهام مخابرات و همراه اول کرده و توانسته با قیمت های پایین تعدادی سهام شرکت کالسیمین را نیز در اختیار خود بگیرد که همگی این سهم ها در حال حاضر در حال رشد هستند .

وی در خصوص ذخیره کاهش ارزش سرمایه گذاری "وتوصا" بیان داشت : با توجه به اینکه سهام بیشتر شرکت هایی که در پرتفوی بورسی شرکت هستند ، رشد داشته اند تا حدودی این ذخیره کاهش ارزش به حساب های شرکت بازگردانده شده است.

لازم به ذکر است که شرکت در نظر دارد سهام شرکت های خارج از بورس خود را بفروشد که از محل فروش آنها ، "وتوصا" توانسته است تاکنون سود خوبی به دست آورد و در بلند مدت سهامی کم ریسک و مطمئن به نظر می رسد . شرکت همچنین از 171 ريال سود پیش بینی شده برای دوره سه ماهه منتهی به 89.06.31 توانسته مبلغ 205 ريال آن را محقق سازد .

وی همچنین افزود : با توجه به مطالب عنوان شده ، nav این سهام مناسب به نظر می رسد و تا حدود 180 تومان نیز جای رشد دارد.

این کارشناس بازار سرمایه در پایان با توجه به وضعیت فعلی بازار سرمایه ، شرکت ها و صندوق های سرمایه گذاری را جزو بهترین گزینه ها برای سرمایه گذاری برشمرد و سال جاری را بهار خودروسازان و به ویژه سرمایه گذاری سایپا دانست و گفت : سرمایه گذاری سایپا با توجه به شناوری مناسب و ریسک پایینی که دارد ، در سال جاری رشد چشمگیری خواهد داشت .

نظر

• amir3236
          عضو عادی
          • Feb 2011
          • 266

وتوصا بزودی 175

نظر

• arman22
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 80

مقره سازي ایران، بانک انصار در پرتفوی غیر بورسی سهم واقعا ارزنده اند

نظر

• arman22
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 80

گزارشش رو کدال را کسی دیده !!!!!!! 204 ریال برای سال منتهی به 90 در 6 ماهه 89 ساخت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              اختلاف بين سود حاصل از فروش سرمايه گذاري در صورت سود و زيان و صورت ريز معاملات سهام واگذار شده مربوط به فروش سهام شرکت خمير مايه خوزستان به مبلغ 84.225.765 ريال که بابت هزينه کارشناسي فروش مي باشد . همچنين بابت فروش سهام شرکت پلي نار مبلغ 1.357.280.000 ريال اختلاف بابت هزينه ماليات و هزينه کارشناسي فروش مي باشد .

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 1113

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                اما نمودار وتوصا به قرار زیر است :

همونطور که در نمودار مشخصه از دید موج شماری الیوت موج چهارم به پایان رسیده و وارد موج 5 اصلی شدیم ،اهدافی که برای این موج میتونیم در نظر بگیریم ،هدف اول 180 تومن و هدف دوم حدود 200-207 تومن هست.
                البته این بین ما گوه نزولی هم داشتیم که شکسته شده و هدف اون هم تقریبا منطبق با هدف اول بین 175 تا 180 تومن هست ........

اما در سر راه سهم برای صعود مقاومتهایی هم وجود داره که به قرار زیر هست :

اولین مقاومت حدود 140-145 تومن هست که امروز با اون درگیر میشه ،مقاومت بعد که هممقاومت فیبو هست و هم مقاومت افقی و هم هدف پترن کلاسیک حدود 155 تومن هست ،بعد از این دو مقاومت سقف قبلی سهم در حدود 167 تومن قرار داره ........

اما دوستانی که علاقمند به این سهم هستن باید معاملات رو با دقت پیگیری کنند که واکنش سهم با این مقاومت براشون مشخص بشه تا معلوم بشه احتمال اصلاح مختصر وجود داره یه خیر ......

خلاصه :
                سهم در مسیر صعود با هدف اول 175-180
                هدف دوم 200-207

و در آخر مهمترین نکته اینکه ،موارد ذکر شده اهداف میان مدت سهم هست و نه کوتاه مدت و این سهم رو با دید میان مدت نظاره بفرمایید حال اگر شیب صعودی بازار همین گونه بود شاید زودتر به اهداف رسید والا هدف میان مدت را درنظر بگیرید تا با اصلاح مختصر یا تعلل سهم دلسرد نشوید .

با آرزوی موفقیت برای دوستان

با سلام خدمت دوستان

پست بالا ، پست معرفی سهم بود ....
                اما امروروز سهم با مقاومت 167 تومن درگیر میشه ،اینکه از این مقاومت عبور کنه یا اینکه مقداری اصلاح بشه و بعد عبور کنه بستگی به حمایتی داره که از سهم به عمل بیاد ،از سهم اخبار خوبی شنیده شده مثل پوشش شش ماهه 20 تومن در حالیکه ای پی اس سهم 17 تومن هست و اخبار دیگه

لذا دوستانی که میان مدت هستند و نظر به شب مجمع دارند به اعتقاد من بدون توجه به نوسانات تا موقعی که سهم به اهدافی که در بالا عرض کردم برسه تامل کنند .
                اما دوستانی که نوسانگیر یا کوتاه مدت هستند میتونند معاملات امروز رو تعقیب کنند و بر مبنای حمایت سهم و حجم معاملات تصمیم بگیرند .

بنده شخصا میان مدتی هستم اما وظیفه ام اطلاع رسانی بود ...........

این هم نمای RSI هفتگی

اما اهداف سهم همونطور که عرض کردم در میان مدت :
                هدف اول 175- 180 (الیوت +وج)
                هدف دوم 200-207(الیوت)

با آرزوی موفقیت دوستان

نظر

• paria
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 31

سلام جناب holy
                  لطفا اگه ممکنه سطح حمایت سهم رو اعلام فرمایید.کم کم دارم نگران می شم
                  ممنون

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1113

در اصل توسط paria پست شده است View Post
                    سلام جناب holy
                    لطفا اگه ممکنه سطح حمایت سهم رو اعلام فرمایید.کم کم دارم نگران می شم
                    ممنون
                    سلام بر پریا عزیز
                    دوست من ،این سهمو من از قیمتهای خیلی پایینتر پیگیرش بودم و تو سایت هم نمودارش رو زدم ،روزی هم که به مقاومت خورد قبل از بازار برای تمام دوستان که میدونستم وتوصا دارند پس ام زدم و تو سایت هم که پست زدم ،اما همه جا و به همه گفتم اگه کوتاه مدت هستین خارج بشین ولی اگه میان مدت هستین(مثلا سه ماهه) با سهم بمونین تا به هدف برسه.
                    اما خوب سهم به مقاومت واکنش نشون داد و داره تصحیح میشه و بعد اون هم رشد خواهد کرد اما چندتا نکته وجود داره نکته مهمتر از همه که در تاپیک فاراک هم عرض کردم کلیت بازار هست ،تا کل بازار مثبت نباشه نمیشه نه از فاراک نه وصنعت نه وتوصا و نه هیچ سهم دیگه توقع رشد داشته باشیم نکته دوم همگروهیهای سهم هستند ،بقیه سرمایه گذاریها هنوز در حال اصلاح هستند و اما نکته بعد ،این سهم از جو صدرا هم تاثیر میگیره که اون هم مثبت خواهد شد و .....
                    مجموعا حالا که در مقاومت نفروختید و استراتژی میان مدت رو انتخاب کردین ،به نوسان سهم کاری نداشته باشین و فقط به تارگت فکر کنین و نزدیک تارگت با سود از سهم خارج بشین.
                    نوفق باشین

نظر

• paria
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 31

ممنون استاد بزرگوار جناب holly
                      انشالله همیشه پرسود باشید

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

استاد من هم موافقم كه تا بازار خوب نباشه اين سهم ها خوب نميشن مخصوصا سرمايه گزاريها كه تنها باجو بازار حركت مي كنند
                        در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                        سلام بر پریا عزیز
                        دوست من ،این سهمو من از قیمتهای خیلی پایینتر پیگیرش بودم و تو سایت هم نمودارش رو زدم ،روزی هم که به مقاومت خورد قبل از بازار برای تمام دوستان که میدونستم وتوصا دارند پس ام زدم و تو سایت هم که پست زدم ،اما همه جا و به همه گفتم اگه کوتاه مدت هستین خارج بشین ولی اگه میان مدت هستین(مثلا سه ماهه) با سهم بمونین تا به هدف برسه.
                        اما خوب سهم به مقاومت واکنش نشون داد و داره تصحیح میشه و بعد اون هم رشد خواهد کرد اما چندتا نکته وجود داره نکته مهمتر از همه که در تاپیک فاراک هم عرض کردم کلیت بازار هست ،تا کل بازار مثبت نباشه نمیشه نه از فاراک نه وصنعت نه وتوصا و نه هیچ سهم دیگه توقع رشد داشته باشیم نکته دوم همگروهیهای سهم هستند ،بقیه سرمایه گذاریها هنوز در حال اصلاح هستند و اما نکته بعد ،این سهم از جو صدرا هم تاثیر میگیره که اون هم مثبت خواهد شد و .....
                        مجموعا حالا که در مقاومت نفروختید و استراتژی میان مدت رو انتخاب کردین ،به نوسان سهم کاری نداشته باشین و فقط به تارگت فکر کنین و نزدیک تارگت با سود از سهم خارج بشین.
                        نوفق باشین
                        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• paria
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 31

از دوستان و اساتید محترم خواهش می کنم یه تحلیلی درباره وتوصا بکنند.من نصف سرمایم رو این سهمه داره رو اعصابم رژه میره
                          منتظرم ممنون

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

وتوصا اولین حمایت پیشرو 135 تومان است که احتمالا از انجا برگشت روند داشته باشد که در این صورت میتوان به قیمتهای بالاتر امیدوار بود. ولی اگرمنفی شود....

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              مرسی بابک عزیز

بابک جان این وتوشه چقدر عرضه داره ولی راه خودشو ادامه میده

بابک عزیز وتوصا رو نباید دست کم گرفت یه نگاه خیلی خیلی جزئی رو نمودار خالی از لطف نیست
                              یه حقوقی خیلی خوب که رو خبهمن و اخابر کار میکرد الان داره رو ولغدر کار میکنه
                              سلام

جواد عزیز وتوصا خدمت شما
                              فردا هم مثبت بشه سیگنال صعوده تقریبا

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

حق تقدم وتوصا اگر بالا باز نشه با قبول ریسک ممکنه بازدهی بالایی داشته باشه
                                شاید چیزی شبیه حق وسپه......
                                البته همانطور که سودهای گاها زیادی در اینگونه حق تقدم ها هست(مانند وسپهح)ممکن است ضرر زیادی هم داشته باشد.
                                در مورد قیمت ورود هم نمیشه نظر مشخصی داد چراکه با تغییر قیمت کمی در خود سهم حق ممکنه دچار تغییر زیاد بشه.
                                در ضمن سود مجمع به حق ها نخواهد رسید.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X