کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گفته مي شود تعديل سنگيني در انتظار فايراست و به نظر ميرسد وتوصا با تقسيم سود ۴۰۰ ريالي در مجمع پيش رو و گزارش هاي اخير مي تواند شرايط قيمتي خوبي را تجربه كند .
دقایقی قبل مجمع عادی سالیانه سهامداران شرکت سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران با تقسیم 62 درصدی سود واقعی سال مالی منتهی به پایان شهریور ماه 92 موافقت کرد.مجمع سهامداران "وتوصا" برنامه افزایش سرمایه به مبلغ 32 میلیارد و 400 میلیون تومان را نیز به تصویب رسانده است.
به گزارش خبرنگار ایران اکونومیست،سهامداران "وتوصا" طی امروز یکشنبه در حالی به مجمع عادی سالیانه این شرکت سرمایه گذاری نشستند که تقسیم سود نقدی 42 تومانی به ازای هر سهم مورد توافق آنها قرار گرفت.
بر اساس این گزارش سرمایه گذاری توسعه صنعتی که در پایان دوره عملکرذی 12 ماهه سال مالی منتهی به شهریور ماه 92 توانسته بطور خالص مبلغ 62 تومان سود واقعی محقق نماید ابتدا پیشنهاد تقسیم سود نقدی 31 تومانی و به میزان 50 درصد از سود تحقق یافته سال مالی اخیر را به مجمع داد که با مخالفت سهامداران این رقم به 42 تومان به ازای هر سهم و به میزان 62 درصد سود واقعی سال مالی 92 افزایش یافت.
مجمع "وتوصا" با اعتقاد به اینکه افزایش سرمایه شرکت به منابع مالی مناسبی از محل آورده نقدی و مطالبات حال شده سهامداران نیاز دارد با تقسیم 42 تومانی سود نقدی میان سهامدارن موافقت کرده است.
گفتنی است سود واریزی به حساب سهامداران حقیقی "وتوصا" از اول دی ماه امسال عنوان شده است.
مجمع "وتوصا" با حضور بیش از 85 درصد حاضرین برای افزایش سرمایه 33 درصدی موافقت کرده و بنا شده سرمایه 97 میلیارد و 640 میلیون و 800 هزار تومانی این شرکت به رقم 130 میلیارد تومان افزایش یابد.
اين وتوصا عجب فوت كوزه گري اي براي دريافت سود داشته و خبر نداشتيم. از يكي دو سال قبل يكم سود وتوصا طلب داشتم. هر بار كه برا گرفتن سود سهام ديگر به بانك صادرات مراجعه مي كردم، از كاربر بانك ميخواستم كه سود وتوصا رو هم چك كنه كه هر بار با پاسخ منفي مبني بر عدم واريز سود وتوصا مواجه ميشدم. امسال كه تقسيم سود زياد بود و تعداد سهم هم نزديكاي 100 هزارتا بود، ديروز برا گرفتن سود، رفتم بانك صادرات و طبق معمول با پاسخ منفي كاربر بانك مبني بر عدم واريز سود مواجه شدم. چون مبلغ زياد شده بود و غير قابل بيخيال شدن، بنابراين به امور سهام زنگ زدم و ماجرا را گفتم. امور سهام هم خوش اخلاق شده بودند و گفتند كه آيا با برگه سهام رفتي بانك؟ كه گفتم من از اينجور چيزا تا به حال نداشته ام. بهم گفت كه كد سهامداريتو ياد داشت كن و به بانك بگو كه سال 92 رو وارد كنه. دوباره امروز رفتم بانك صادرات. ابتدا كد بورسيمو درخواست كرد و وقتي در سيستم زد، گفت كه واريز نكرده اند. من براش توضيح دادم كه بايد كد سهامداري رو وارد كنه كه ... به به به، تا كد سهامداري رو زد، يهو جمع سود دو سه سالو بهم گفت كه من چشام برق زد....
پ. ن.: حالا نميدونم كاربر بانك در طي اين چند سال چرا بهم نمي گفت كه كد سهامداريتو بده يا چرا سيستم اينو به كاربر نمي فهموند؟؟؟؟!!!!!
پ. ن.: كلا كليه كارها در ايران با اعمال شاقه همراهه كه يكيش بورس و سهامداريه.
کسی که حدود 210 220 میخره ریسک خاصی نداره و در حالت بد بینانه خواب سرمایست
سال پیش 60تومان محقق کرد و امسال میتونه بیشتر باشه
قیمت سهم 220تومان
از کمریسک ترین های بازاره
حالا هر بازی میخاد باشه
در صورت افت استقبال میکنیم...
کسی که حدود 210 220 میخره ریسک خاصی نداره و در حالت بد بینانه خواب سرمایست
سال پیش 60تومان محقق کرد و امسال میتونه بیشتر باشه
قیمت سهم 220تومان
از کمریسک ترین های بازاره
حالا هر بازی میخاد باشه
در صورت افت استقبال میکنیم...
بله ریسکی نداره
بنده خودم سنگین این سهم رو دارم
فقط یه مقدار گاهی فروش سهم مشکل میشه که همون خواب سرمایست
اما چیزی که برام جالبه اینه این شرکت چرا این همه اوراق مشارکت داره؟
مخصوصا تو 1 ماهه فقط اوراق گرفته بود
البته رشد سهم به خاطر زمینیه که توضیح داده...
[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]
امروز کمی خرید شد
جمع دوستان حرفه ای هم که جمعه/:.coolsmiley02:./
10روزی بود زیر نظر داشتمش ولی بازار و جریان پول دنبال این سهم نبود به همین خاطر وارد نشدم
نظر