در اصل توسط mehran پست شده است
View Post
اخبار رانتی سهام
Collapse
X
-
یک شایعه بنویسیم و بریم
اگر درست در اومد میایم کلی قیافه میگیریم اگر در نیومد میگیم شایعه بوده
از یک کانالی باخبر شدیم به احتمال زیاد جهت شفاف سازی درمورد خریداران و فروشندگان وپترو این نماد احتمالا به زودی متوقف می شود
که در صورت کاهش صف فروش این سهم برای شنبه این مسیله می تواند صحت داشته باشد
نظر
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postگفته اند ختوقا را بخرید......آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/06/20, 09:29.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
محمود جان...ختوقا قراره یه مناقصه برنده بشه!!!
در ضمن سود تلفیقیش بخاطر زیر مجموعه های قدرتمندی که داره بالا اعلام خواهد شد ;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postمحمود جان...ختوقا قراره یه مناقصه برنده بشه!!!
در ضمن سود تلفیقیش بخاطر زیر مجموعه های قدرتمندی که داره بالا اعلام خواهد شد ;)
تكنيكالش كه بدجوري داره چشمك ميزنه
فقط مشكل نقد شوندگي پايينشه كه تا حدودي ميشه چشم پوشي كرد. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
مزید اطلاع مصطفی جان ما از داین سهم اخباری داریم ولی اصلا ربطی به مناقصه نداره یعنی اصلا فعالیت شرکت!!؟؟؟<قضیه یه سود عملیاتی مناسب از یکی از شرکتای زیر مجموعش و یه سود غیر عملیاتی از فروش زیر مجموعشه در حد تعدیل 40%> البته فک کنم این اخبار هفته پیش وقتی در حال خرید بودیم رانتی بود الآن دیگه دوستان در جریانند.....>
در هر صورت من که در روزهای گذشته گفتم خریدام تکمیل شده امیدوارم رو سفیدم کنه.....محمود جان برداشتی؟؟
نظر
-
-
شنیدم یه مناقصه در رابطه با ایران خودرو داره....
ایران خودرو زمان باز شدن پاکتهای مزایده فروش ایمن خودرو شرق(100 درصد متعلق به ختوقا) را 3/29 اعلام کرده ختوقا از فروش ایمن خودرو شرق به مبلغ 12.5 میلیارد تومان حدود 35 تومان تعدیل مثبت دارد
قیمت تمام شده برای ختوقا 2.9 میلیارد تومان می باشدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
بنازم به این صف...حتما فعالان بازار هم،"بورسی" میخوانند:dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر