از منابع غیر رسمی خبر میرسه بزودی وزارت نیرو طلب مپنا و نیروترانس را میدهد. به همین دلیله که چند روزه بترانس رو خوب میخرند.
اخبار رانتی سهام
Collapse
X
-
-
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postگفته اند ختوقا را بخرید......
به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران جهت دريافت اطلاعات متوقف شد. مديريت بازار
این یعنی چی اونوقت فک کنم اینقد شایعه واسش درست کردیم بستنش یا شایدم کد منو چک کردن تا دیدن دارم میخرم بستنش....:d:))
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Post1390/4/7 - 10:02:53 - توقف نماد معاملاتي ختوقا
به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران جهت دريافت اطلاعات متوقف شد. مديريت بازار
این یعنی چی اونوقت فک کنم اینقد شایعه واسش درست کردیم بستنش یا شایدم کد منو چک کردن تا دیدن دارم میخرم بستنش....:d:))
باید توضیح بده چرا این مدت مدام صف خرید داشته؟؟
البته خبرش که خیلی وقته درز کرده...اینا چرا حالا میبندنش؟؟;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
به ما گفتن ماه رمضون قراره یه عده بازارو مثبت کنن
طرف سبد گردان یه ارگان خاصه که این حرفو زدهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postبه ما گفتن ماه رمضون قراره یه عده بازارو مثبت کنن
طرف سبد گردان یه ارگان خاصه که این حرفو زده
میشه بپرسم با زامیاد چکار کردین؟
الان با ضرر فروشش منطقیه؟بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر
-
-
-
نظر