انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4213

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    آقای پزشکیان؟؟ اینارو که ما هم می دونستیم!!شما که مجلس بودی ..شما که تو مجلس دستت باز بود برا سوال و احضار از وزیر و رییس سازمان چیکار کردی ؟تذکر دادی ؟نطق کردی ؟؟نامه دادی ؟؟چیکار کردید؟خبرا تازه به شما رسیده ؟؟؟
    بی شرف ها طوری صحبت می کنن ومتعجبانه انتقاد می کنن که انگار امورات مملکت دست ما بوده !!ما بودیم که گند زدیم !!آقایون تازه دیروز از سوییس برگشتن !!ما دستشون رو گذاشتیم تو حنا !!
    درود
    گفتید نطق ...

در مو.رد نطق مطلبی دیشب ساعت 2 و نیم شب داشتم .... بازم در همون راستا بخشی از انرا منتقل میکنم

اصلا کی گفته پزشکیان اصلاح طلب است ؟

خودش سالها قبل گفت من اصلاح طلب نیستم . وزیر در دولت اصلاحات بودم اونم وزیری غیر سیاسی
    بعدها دید این خوان و سفره نون خوبی توش هست زد تو کار سیاسی بازی بیشتر و رفت سالها خوابید مجلس
    این بابا یه وسط باز به اصطلاح میانه رو است و کاملا بی خاصیت و بی ازار برای نظام است و به هیچ دردی از هزاران درد این ملت ستم کشیده نخواهد خورد . دیشب هم اب پاکی را تا قطه اخر ریخت رو دست متوهمین که عمدتا از پیر و پاتال های محافظه کار و ... هستند

پزشکیان یه چیزی شبیه به اون یارو عارف بی خاصیت و مفتخور است

بیچاره مردم تهران در انتخابات مجلس نمیدونم چند دوره قبل بود بیشترین رای را به عارف دادند و نفر اول تهران رفت تو خوابگاه و چرتکده
    یادمه همان موقع بود با تنی چند از دوستان و اشناها در فضای حقیقی صحبتش شد ، من گفتم این بابا به اصطلاح اصلاح طلب است و معروف به بنجلی بی خاصیت و سیب زمینی صفت است
    حالا ببینید در این دوره 4 ساله مجلسش اگر کوچک ترین حرفی یا عملی از این بابا دیدید .... و همان شد

این مردک ( عارف ) در 4 سال حضورش در مجلس اندازه یه دسته بیل هم کارائی نداشت . از بچه گربه حیات منزل ما صدا در امد و از این مردک هیچ صدائی در نیامد . حتی از یک نطق که حق قانونی نمایندگان است هم استفاده نکرد در این در 4 سال مفت خوریش
    و این پزشکیان هم کپی برابر با اصل افرادی شبیه به عارف است . کاملا خنثی و بی خاصیت

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3809

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      سلام و عرض ادب و احترام

از نظر بنده مقداری از سیاست گذاری های کلان تغییر پیدا خواهد کرد چون کفگیر به ته دیگ خورده

در عرصه حمایت مردم شکست خورده اند

در عرصه اقتصادی بزرگترین شکست را خورده اند وضعیت صنعت مالی کاملا بحرانی است و ناترازی ها بیداد میکند

در عرصه سیاست گذاری های خارجی عواملی دست های اینارو گذاشته اند تو حنا

اختلافات داخلی سران قدرت بیشتر شده

آگاهی های مردم افزایش پیدا کرده

این موارد فوق الذکر را هم مد نظر قرار دهیم

ارادت
      ارادت ...تا جایی که من یادم میاد اینا همیشه یه سیاست غلط رو وقتی که مجبور شدن با یه سیاست غلط تر جایگزین کردن !!به جز اون فقره پایان جنگ !!..
      انشالا که ما اشتباه کنیم و اینا سرعقل اومده باشن ...

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1549

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        سلام و عرض ادب و احترام

از نظر بنده مقداری از سیاست گذاری های کلان تغییر پیدا خواهد کرد چون کفگیر به ته دیگ خورده

در عرصه حمایت مردم شکست خورده اند

در عرصه اقتصادی بزرگترین شکست را خورده اند وضعیت صنعت مالی کاملا بحرانی است و ناترازی ها بیداد میکند

در عرصه سیاست گذاری های خارجی عواملی دست های اینارو گذاشته اند تو حنا

اختلافات داخلی سران قدرت بیشتر شده

آگاهی های مردم افزایش پیدا کرده

این موارد فوق الذکر را هم مد نظر قرار دهیم

ارادت
        درود جناب طیب
        اتفقا چند روز پیش من هم همین مسلیه رو بیان کردم که نظام به نقطه صفر مرزی رسیدی و چاره ای جز مقداری گشایش در همه زمینه ها ندارد
        بالطبع پزشکیان مهره حکومت برای آرام کردن جامعه در شرایط فعلی هست
        اما دوام ندارد
        خانه از بست خراب هست
        باید شخم بخوره

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2853

بنده دو تا سوال دارم...اولی در مورد آقای پزشکان..دوم از حامیان آقای پزشکیان!؟
          چرا آقای پزشکیان این همه اعتراض و کشته شدن و معلول شدن و دستگیری و غیره رو دیده در چند سال گذشته هیچ اعتراضی نکرده!؟ فقط بسنده کرده به یک نطق تلویزیونی ۵ دقیقه ای کاملا هماهنگ شده که البته در سال ۱۴۰۱ بودند کسان دیگری که این حجم از عدالت دم نمی‌زدند و اومدند در تلویزیون همین نمایش رو دادند...انسانی که تا این حد دم از عدالت میزنه باید حداقل از مجلس استعفا میداد!!!
          دومین سوال از طرفداران این آقا!!! اگر دخترت کور شده بود....پسرت کشته شده بود...خودت یا همسرت یا فرزندت زندانی و شکنجه شده بودید...آیا الان از پزشکیان حمایت می‌کردید و رای میدادید؟

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1549

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            چرا آقای پزشکیان این همه اعتراض و کشته شدن و معلول شدن و دستگیری و غیره رو دیده در چند سال گذشته هیچ اعتراضی نکرده!؟ فقط بسنده کرده به یک نطق تلویزیونی ۵ دقیقه ای کاملا هماهنگ شده که البته در سال ۱۴۰۱ بودند کسان دیگری که این حجم از عدالت دم نمی‌زدند و اومدند در تلویزیون همین نمایش رو دادند...انسانی که تا این حد دم از عدالت میزنه باید حداقل از مجلس استعفا میداد!!!
            دومین سوال از طرفداران این آقا!!! اگر دخترت کور شده بود....پسرت کشته شده بود...خودت یا همسرت یا فرزندت زندانی و شکنجه شده بودید...آیا الان از پزشکیان حمایت می‌کردید و رای میدادید؟
            درود جناب علیرضا
            من هم 2 روز پیش همین حرف رو گفتم
            ما نباید از دید خودمون به مسایل نگاه کنیم
            از دیدگاه خانواده داغدار ببینیم
            پزشکیان مال این حرفا نیست تغییر ایجاد کنه مگر حکومت این اجازه رو بهش بده

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4213

واکنش امروز کازینوی اسلامی هم در فشار فروش ناشی از خوابیدن همان توهمی بود که بخشی از اعضای این سایت و دیگران در جامعه را فراگرفته بود
              2 روزه خلاص شد این توهم
              به قول جناب دفتر دار موج توهمی فقط برای چند ساعت اول 2 روز قبل بود و دیشب خلاص شد

دوستی گفته بود تائید پزشکیان از دستشون در رفته
              به نظر من اتفاقا این اقا گزینه اصلی سیستم است
              و چون میدونمه دیگه خبری از موج سواری های دوره های قبلی برای رای جمع کردن از توده ناراضی جامعه نیست ، تکلیف را دیشب روشن کرد تا رای موافقان سیستم را جلب کند

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2853

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                درود جناب علیرضا
                من هم 2 روز پیش همین حرف رو گفتم
                ما نباید از دید خودمون به مسایل نگاه کنیم
                از دیدگاه خانواده داغدار ببینیم
                پزشکیان مال این حرفا نیست تغییر ایجاد کنه مگر حکومت این اجازه رو بهش بده
                بر اساس اصل ۲۷ قانون اساسی همین جمهوری اسلامی...اینها حق تعرض به اشخاصی که اعتراض میکردند نداشتند...بی ادبی هست...اما گوه خوردند که دست رو مردم بلند کردند...اولین تغییر باید برای مجازات عاملان این جنایت ها باشه...آقای پزشکیان نمیتونه...بره بشینه تو همان گاوداری مجلس

نظر

• abdollah000
                  عضو فعال
                  • Apr 2022
                  • 1549

بر اساس اصل ۲۷ قانون اساسی همین جمهوری اسلامی...اینها حق تعرض به اشخاصی که اعتراض میکردند نداشتند...بی ادبی هست...اما گوه خوردند که دست رو مردم بلند کردند...اولین تغییر باید برای مجازات عاملان این جنایت ها باشه...آقای پزشکیان نمیتونه...بره بشینه تو همان گاوداری مجلس
                  مجلس طویله هست نه گاوداری
                  گاو و گاو داری حرمت داره
                  بره دشت مغان هندوانه بفروشه بیشتر بهش میاد

نظر

• شروع مجدد
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 929

این حکومت اگر بخواد تغییری هر چند ظاهری در سیاست های داخل و خارج بده، احتیاج به فردی مثل پزشکیان خواهد داشت. البته تغییری برای حفظ و بقا. این یک احتمال هست که چنین تصمیمی گرفته شده باشه. بخصوص با احتمال ظهور مجدد ترامپ . بهر حال پزشکیان هم چیزی و کسی جز مجری فرامین نخواهد بود. و افکار مردم رو طوری جهت میدن که این فرد سر از صندوق دربیاره. این یک احتمال هست و در صورت تحقق یعنی حکومت خطر رو احساس کرده و کمی مسیر عقلانیت رو در پیش گرفته.
                    آنکه نامخت از گذشت روزگار
                    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• bikaraneh
                      عضو فعال
                      • Sep 2014
                      • 638

درود
                      بنظر شما اگر به این مواردی که فرمودید انتقاد کرده بود الان از فیلتر شورای نگهبان عبور میکرد؟! بر فرض اعتراض یا انتقاد هم میکرد نتیجه و حاصلی داشت؟!
                      پ ن:سیاست یعنی در جا و مکان و زمان معین آنچه در دل داری و در زبان جاری نکرده ای را با عمل و فعل نشان دهی!
                      امیدوارم اینگونه باشد...
                      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                      ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• Bourse-Plan
                        عضو فعال
                        • Jun 2020
                        • 491

چرا آقای پزشکیان این همه اعتراض و کشته شدن و معلول شدن و دستگیری و غیره رو دیده در چند سال گذشته هیچ اعتراضی نکرده!؟
                        من نه طرفدار پزشکیان هستم (هرچند ایشون رو به پنج نفر دیگه ترجیح می‌دم) و نه قصد دارم در انتخابات شرکت کنم. منتها در مورد این سؤال، به نظرم اگر یک پیش‌فرض بدیهی به ابتدای این تاپیک و در واقع همۀ تاپیک‌های سیاسی-اجتماعی انجمن الصاق بشه، نصفی از مشکلات حل می‌شه و بحث و جدل‌ها کوتاه. اون پیش‌فرض اینه که در نهایت همه، با تأکید و تکرار روی کلمۀ «همه»، اعم از موسوی، رفسنجانی، خاتمی، روحانی، ظریف، احمدی‌نژاد، جلیلی، قالیباف، پزشکیان و... در دایرۀ بستۀ جمهوری‌اسلامی قضاوت می‌شن. یعنی ظرف آزمایشگاهی ما محدود به یک نمونۀ بسته و مشخص به نام «جمهوری‌ اسلامی»‌ست. این‌که توقع داشته باشیم فلان فرد درون این سیستمِ بسته آنارشیسم پیشه کنه و از دایره بزنه بیرون، از اساس تعریف نشده. چنین چیزی وجود نداره. همون‌طور که من و شما نمی‌تونیم پرواز کنیم، پزشکیان و ایکس و ایگرگ هم بنا به ذات و ماهیت سیستم، نمی‌تونن از این دایرۀ بسته بزنن بیرون. خیلی واضح و بدیهی‌ست که چرا پزشکیان چنین نگفت و چنان نکرد؛ چون به سادگی حذف و طرد می‌شد و امروز در فهرست نامزدها قرار نمی‌گرفت. حالا بحث سر اینه که دایرۀ مذکور، کرانه‌هایی متفاوت داره. برخی معتقدن چون چنین امکانی وجود نداره ما به کل رأی نمی‌دیم، برخی هم معتقدن رأی ندادن ما باعث می‌شه کل این دایره رو از دست بدیم و مسیر توسری خوردن از سیستم و تحقیر شدن، با شدت بیشتری ادامه پیدا کنه. راستش این گروه دوم حدأقل راهکارشون مشخصه (حتی به غلط!)، سؤال اینه که راهکار گروه اول برای خروج از وضعیت نکبت‌بار فعلی چیه. چون گروه اول، نه در اعتراضات خیابانی شرکت می‌کنند، نه کنش‌گری عملی دارند، نه برنامه‌ای رو جهت همراه کردن دیگران ارائه می‌کنند و نه توانایی ایجاد تغییر در وضعیت فعلی رو دارند. از این جهت، یک گروه مسیری به ظاهر غلط رو پیش می‌برن و یک گروه اساساً در مسیر قرار ندارند و بیشتر در رؤیا و توهم مبارزه از طریق فضای مجازی به سر می‌برند. بازی، دو سر باخت است و آینده از هر جهت سیاه.

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3809

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          درود
                          گفتید نطق ...

در مو.رد نطق مطلبی دیشب ساعت 2 و نیم شب داشتم .... بازم در همون راستا بخشی از انرا منتقل میکنم

اصلا کی گفته پزشکیان اصلاح طلب است ؟

خودش سالها قبل گفت من اصلاح طلب نیستم . وزیر در دولت اصلاحات بودم اونم وزیری غیر سیاسی
                          بعدها دید این خوان و سفره نون خوبی توش هست زد تو کار سیاسی بازی بیشتر و رفت سالها خوابید مجلس
                          این بابا یه وسط باز به اصطلاح میانه رو است و کاملا بی خاصیت و بی ازار برای نظام است و به هیچ دردی از هزاران درد این ملت ستم کشیده نخواهد خورد . دیشب هم اب پاکی را تا قطه اخر ریخت رو دست متوهمین که عمدتا از پیر و پاتال های محافظه کار و ... هستند

پزشکیان یه چیزی شبیه به اون یارو عارف بی خاصیت و مفتخور است

بیچاره مردم تهران در انتخابات مجلس نمیدونم چند دوره قبل بود بیشترین رای را به عارف دادند و نفر اول تهران رفت تو خوابگاه و چرتکده
                          یادمه همان موقع بود با تنی چند از دوستان و اشناها در فضای حقیقی صحبتش شد ، من گفتم این بابا به اصطلاح اصلاح طلب است و معروف به بنجلی بی خاصیت و سیب زمینی صفت است
                          حالا ببینید در این دوره 4 ساله مجلسش اگر کوچک ترین حرفی یا عملی از این بابا دیدید .... و همان شد

این مردک ( عارف ) در 4 سال حضورش در مجلس اندازه یه دسته بیل هم کارائی نداشت . از بچه گربه حیات منزل ما صدا در امد و از این مردک هیچ صدائی در نیامد . حتی از یک نطق که حق قانونی نمایندگان است هم استفاده نکرد در این در 4 سال مفت خوریش
                          و این پزشکیان هم کپی برابر با اصل افرادی شبیه به عارف است . کاملا خنثی و بی خاصیت
                          ..به به ..رسیدن بخیر ...
                          ..همین اول بحث بگم ...که بحث اصلاح طلبی و اصولگرایی ..دیگه موضوعیت نداره برا من ...دیگه همه شون دنبال استمرار این سیستم هستن حالا هرکدوم با یه شیوه و یه توجیهی ..
                          تو این بازی های انتخاباتی ...فقط جای اینا دور میز و بالا و پایین سفره جابه جا میشه . تو این سیرک انتخاباتی .مثل بازی فوتبال دادزدن و بالا وپایین پریدن و کل کل کردنش نصیب ما میشه ....پول و عشق و حالش هم برا اونایی هست که وسط میدون با هم گاوبندی می کنن...

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3165

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                            من نه طرفدار پزشکیان هستم (هرچند ایشون رو به پنج نفر دیگه ترجیح می‌دم) و نه قصد دارم در انتخابات شرکت کنم. منتها در مورد این سؤال، به نظرم اگر یک پیش‌فرض بدیهی به ابتدای این تاپیک و در واقع همۀ تاپیک‌های سیاسی-اجتماعی انجمن الصاق بشه، نصفی از مشکلات حل می‌شه و بحث و جدل‌ها کوتاه. اون پیش‌فرض اینه که در نهایت همه، با تأکید و تکرار روی کلمۀ «همه»، اعم از موسوی، رفسنجانی، خاتمی، روحانی، ظریف، احمدی‌نژاد، جلیلی، قالیباف، پزشکیان و... در دایرۀ بستۀ جمهوری‌اسلامی قضاوت می‌شن. یعنی ظرف آزمایشگاهی ما محدود به یک نمونۀ بسته و مشخص به نام «جمهوری‌ اسلامی»‌ست. این‌که توقع داشته باشیم فلان فرد درون این سیستمِ بسته آنارشیسم پیشه کنه و از دایره بزنه بیرون، از اساس تعریف نشده. چنین چیزی وجود نداره. همون‌طور که من و شما نمی‌تونیم پرواز کنیم، پزشکیان و ایکس و ایگرگ هم بنا به ذات و ماهیت سیستم، نمی‌تونن از این دایرۀ بسته بزنن بیرون. خیلی واضح و بدیهی‌ست که چرا پزشکیان چنین نگفت و چنان نکرد؛ چون به سادگی حذف و طرد می‌شد و امروز در فهرست نامزدها قرار نمی‌گرفت. حالا بحث سر اینه که دایرۀ مذکور، کرانه‌هایی متفاوت داره. برخی معتقدن چون چنین امکانی وجود نداره ما به کل رأی نمی‌دیم، برخی هم معتقدن رأی ندادن ما باعث می‌شه کل این دایره رو از دست بدیم و مسیر توسری خوردن از سیستم و تحقیر شدن، با شدت بیشتری ادامه پیدا کنه. راستش این گروه دوم حدأقل راهکارشون مشخصه (حتی به غلط!)، سؤال اینه که راهکار گروه اول برای خروج از وضعیت نکبت‌بار فعلی چیه. چون گروه اول، نه در اعتراضات خیابانی شرکت می‌کنند، نه کنش‌گری عملی دارند، نه برنامه‌ای رو جهت همراه کردن دیگران ارائه می‌کنند و نه توانایی ایجاد تغییر در وضعیت فعلی رو دارند. از این جهت، یک گروه مسیری به ظاهر غلط رو پیش می‌برن و یک گروه اساساً در مسیر قرار ندارند و بیشتر در رؤیا و توهم مبارزه از طریق فضای مجازی به سر می‌برند. بازی، دو سر باخت است و آینده از هر جهت سیاه.
                            این دایره ای که برای خودتون ترسیم کردید چند درصد جامعه رو تشکیل میدن؟ اصلاح طلب و اصول گرا هردو باهم

اکثریت جامعه توان دادن هزینه بیشتر رو نداره و به نظاره نشسته تا فروپاشی سیستم که قطعا رخ خواهد داد

تلاش من و دوستان این هست تا مفر دیگری برای حکومت ایجاد نشه

منظورم از هزینه تصویر زیر است به دقت نگاه کنید

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3165

بدون شرح

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                                این دایره ای که برای خودتون ترسیم کردید چند درصد جامعه رو تشکیل میدن؟ اصلاح طلب و اصول گرا هردو باهم

اکثریت جامعه توان دادن هزینه بیشتر رو نداره و به نظاره نشسته تا فروپاشی سیستم که قطعا رخ خواهد داد

تلاش من و دوستان این هست تا مفر دیگری برای حکومت ایجاد نشه

منظورم از هزینه تصویر زیر است به دقت نگاه کنید

Sundaaay ، هم از این عکس ها و متن ها می گذاشت ...

داور ...

نکنه ، خود لایف کبیر هستی ؟

یحتمل می خواهی به جلیلی رای بدی و اونو از صندوق بیرون بکشین ، ناقلاها ؟!!
                                .

نظر

در حال کار...
                                X