انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TARGET
    عضو فعال
    • Nov 2014
    • 2282

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

لطفا گوش بدهید به صحبت های خانم سرداری که امروز داشتن

نظر

• کریشنا
      عضو فعال
      • Dec 2015
      • 1118

کجا برویم گوش دهیم؟

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
      لطفا گوش بدهید به صحبت های خانم سرداری که امروز داشتن

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3165

استوری اینستاگرامی مادر جاویدنام یلدا_آقافضلی خطاب به قشر خاکستری:

این اتفاق سر شماهایی که می‌گید به ما ربطی نداره و آسوده سر به بالشت می‌زارید میاید

تا زمانی که یک صدا نشیم.

.

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
          ستاره‌دار(1)
          • Sep 2020
          • 1969

پیک نیک کال ملا شیره ای

ریشه و داستان ضرب المثل سگ زرد برادر شغاله:D

حکایت ضرب المثل سگ زرد برادر شغاله:
          شغالی از روستایی رانده شده بود. در معدن گوگرد خود را به رنگ زرد درآورد
          و دوباره به آن روستا برگشت.
          این بار هرکه او را در روستا می‌دید این طور می‌پنداشت که سگ زردی است که ولگرد است و بی‌آزار.
          بارش باران راز شغال را بر ملا کرد،
          رنگ زردش را پاک کرد
          و دوباره شد همان شغال گذشته. مردم ده که او را برادر شغال می‌نامیدند با دیدن این اتفاق دریافتند که این سگ زرد نه برادر شغال، که خود شغال است.
          [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• eco777
            عضو فعال
            • Sep 2014
            • 686

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
            کجا برویم گوش دهیم؟

نظر

• abdollah000
              عضو فعال
              • Apr 2022
              • 1549

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

استوری اینستاگرامی مادر جاویدنام یلدا_آقافضلی خطاب به قشر خاکستری:

این اتفاق سر شماهایی که می‌گید به ما ربطی نداره و آسوده سر به بالشت می‌زارید میاید

تا زمانی که یک صدا نشیم.

.
              عکس این جوانان پر پر شده رو ببینی و بعد بری رای بذید
              شرم آوره

نظر

• eco777
                عضو فعال
                • Sep 2014
                • 686

حسن روحانی : این نوع واکنش یعنی تحریم انتخابات بیشتر به نوعی «خودکشی جمعی» می‌ماند که از ترس مرگ به خودکشی دست زنیم و با خودزنی تندترین جناح حاکمیت را به قدرت برسانیم و فکر کنیم فروپاشی نوعی تغییر است. هر تغییری که خوب نیست، تغییری خوب است که رو به تکامل باشد نه تخریب. تغییری خوب است که ما عامل و فاعل آن باشیم، نه معلول آن. در تغییری که به تخریب بیانجامد آنچه فرو می‌پاشد ایران است و نه این جناح و آن جناح یا این دولت و آن دولت. من خشم و ناراحتی تحریمی‌ها را می‌فهمم، من از مهاجرت اجباری هم‌میهنانم رنج می برم. من از سایه جنگ و خشونت بر میهنم عذاب می‌کشم. اما تحریم انتخابات راه‌حل نیست. تحریم عامل تضعیف و تجزیه قدرت ایران است.

https://www.entekhab.ir/003LI7

نظر

• زار عی
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 441

تورم نقطه به نقطه 69 درصدتو 70 ، 80 سال بی سابقه بوده و تورم سالانه هم 43 درصد آنهم با درآمد 35 میلیارد دلار در سال کارنامه دولت سیزدهم بوده

در حالی که دولت دوازدهم با درآمد 10 میلیارد دلاری تورم سالانه 40 درصد داشته سال 98

بعد اون پروفسور رو در روی مردم آمار غلط می ده

آونوقت میگن 60 درصد رای ندادند بخاطر همین دروغ هاتونه

حالا بخاطر بایدن تونستید 2 میلیون بشکه نفت بفروشید اجازه بده ترامپ بیاد و جنگ اوکراین هم تمام شود ببینم فروش نفت و تورمتون چنده !!!!!!!!!!!!!

پزشکیان قطعا رییس جمهور خواهد شد و اگر ایشون هم نتواند مشکلات جامعه رو مرتفع کند باید 25 درصد دیکر به عدم مشارکت اضافه کنید

اما لطفا رای فعلی ما به دکتر پزشکیان رو به منزله تایید رفتار سخیفتان در سالهای گذشته تان قلمداد نکنید
                  آخرین ویرایش توسط زار عی؛ 2024/07/03, 18:46.
                  هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
                  هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5108

کانال پرویز خالقی
                    (صفحه تبلیغاتی پزشکیان)

یه موردی مد نظرتون باشه
                    اکثرا فک میکنن جلیلی رای بیاره بازار بورس وضعیتش بد میشه و چند روز اول صف فروش و اینا
                    اما پزشکیان بشه برعکس
                    من فک میکنم کلا داستان برعکس خواهد شد چطور؟؟

ببینید جلیلی باشه عشقی امام صادقی خودشو آماده باش داده هر طوری شده زیر بازارو خواهند گرفت و نمیزارن واکنش بد بازار تیتر جراید بشه.

اما پزشکیان انتخاب بشه عین 17 اردیبهشت و مثل ابخوردن میتونن با دستور شیر فلکه عرضه ها رو باز بکنن و بازارو سیل ببره و کام شیرین سهامداران رو تلخ بکنن.
                    گزینه دوم براشون هیچ کاری نداره.

( قابل توجه کسانی که فقط به خاطر وضعیت بورس میخواهند رای بدهند! )
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• شروع مجدد
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 929

خدا انشالله کشور ما رو از افکار تند و افراطی و انحصارطلبانه چه داخلی و چه خارجی نجات خواهد داد با عقلانیتی که ملت بخرج میدهند. راه نجات اعتدال هست و دوری از دشمنی و کینه توزی. تعصب روی عقیده داشتن بقول مولانا ناشی از خامی و ناپختگی هست. درخت دشمنی برکن که رنج بیشمار آرد.انحصارطلبان در حکومت اسلامی از خون کشته شدگان جنگ و انقلاب و ترورها خرج میکند و جنگ طلبان آن ور آب به همراه هم سرایان داخلی شان هم از خون کشته شدگان درگیری ها و اعتراضات داخلی. تفاوت این دو فرقه در چیست؟ یکی در فکر حفظ قدرت و تداوم تسلط بر مردم و تاراج منابع کشور و دیگری به فکر کلنگی کردن مملکت و سپس به دست گرفتن قدرت با هزینه گزافی که پیش از آن بر ملت تحمیل خواهد شد. به هوش باشیم تا سودای شوم هر دو فرقه تبه کار خنثی شود. کار ملک جز به اعتدال و خردورزی اصلاح نخواهد شد.
                      آنکه نامخت از گذشت روزگار
                      هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5108

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                        خدا انشالله کشور ما رو از افکار تند و افراطی و انحصارطلبانه چه داخلی و چه خارجی نجات خواهد داد با عقلانیتی که ملت بخرج میدهند. راه نجات اعتدال هست و دوری از دشمنی و کینه توزی. تعصب روی عقیده داشتن بقول مولانا ناشی از خامی و ناپختگی هست. درخت دشمنی برکن که رنج بیشمار آرد.انحصارطلبان در حکومت اسلامی از خون کشته شدگان جنگ و انقلاب و ترورها خرج میکند و جنگ طلبان آن ور آب به همراه هم سرایان داخلی شان هم از خون کشته شدگان درگیری ها و اعتراضات داخلی. تفاوت این دو فرقه در چیست؟ یکی در فکر حفظ قدرت و تداوم تسلط بر مردم و تاراج منابع کشور و دیگری به فکر کلنگی کردن مملکت و سپس به دست گرفتن قدرت با هزینه گزافی که پیش از آن بر ملت تحمیل خواهد شد. به هوش باشیم تا سودای شوم هر دو فرقه تبه کار خنثی شود. کار ملک جز به اعتدال و خردورزی اصلاح نخواهد شد.
                        این شعار روحانی و تیمش نبود ؟! :-?

میگم بد نیست از قالب شعار دربیایید و اعتدال را معنا کنید #-o

مثلا اینطور خوبه که مردم قبول کنند حکومت معتدلانه چند جوان را انتخاب کند و به چشمهایشان شلیک کند نه فله ای!
                        معتدلانه از هرصنفی داوطلبانه سالانه چند معترض و مخالف رژیم را محبوس کند نه مثل الان که فله ای زندان را پر از نویسنده و کارگردان و شاعر و ... کرده!
                        با حفظ اعتدال دختران را در ون گشت ارشاد پرتاب کند ، با حفظ اعتدال و مضربی از صد میلیارد اختلاس کند و گندش را درنیاورد که اعتدال بهم نخورد!؟ معتدلانه بزند ، بکشد ، ببرد؟!

خب البته که طرف و مخاطب اعتدال و عقلانیت این شعارها حکومت نیست ، بلکه مردم هستند ! /:.zzzzzz.:/

مردمی که کشته میشوند ، مورد ظلم قرار میگیرند ، سرکوب میشوند ، مورد تعرض و تجاوز مالی و جانی قرار میگیرند ، اینها همیشه مورد خطاب و سرزنش و نصیحت هستند ، مردم باید عاقل باشند! معتدل باشند ، مردم باید خویشتندار باشند ، مردم نباید خشمگین شوند ، مردم نباید .... بسه دیگه ، کافیه! شعار و نصیحت کردن کافیه! /:.hmmsmiley.:/

کسی که باید مخاطب قرار بگیره خود حکومت بالا تا پایینشه ، از راس تا اون مزدور پایین دست ، اسلحه دست اوناست ، پول دست اوناست ، منابع کشور دست اوناست ، قدرت و نهادها همه دست اوناست ،
                        اونها هستند که باید عقلانیت داشته باشند که اثبات کرده اند ندارند ،
                        اونها باید گوش شنوا و چشم بینا داشته باشند که ندارند ،
                        اونها باید دست از کینه و تعصب و جهالت و ایدئولوژی های کوفتیشون بردارند که نمی دارند ،
                        این مردم همونهایی هستند که 45 سال تحت عنوان مردم نجیب و حرف گوش کن هر طوری بود ازشون سواری گرفتن و تو سرشون زدن ، حالا که جون مردم به لبشون رسیده شعار گفتنها گل کرده و از مردم میخوان عاقل باشن، خویشتن دار باشن، صبور باشن، مثل قبل خر خوبی باشند و به سواری دادن حاکمان ادامه بدن ! /:.nono.:/

کار مملکت می توانست از سال 88 با امید به خردورزی حاکمان اصلاح شود، اما نشد که نشد که نشد.
                        آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/07/03, 19:29.
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• خوش بین
                          عضو فعال
                          • Jul 2022
                          • 346

? چرا به دکتر پزشکیان رأی می‌دهم

✍ احمد زیدآبادی

من از پیش از دوم خرداد بر این باور بودم که راه اصلاحات در کشور ما از انتخابات عبور نمی‌کند و چه بسا تحمیل یک رئیس جمهور و یا مجلس "غیرخودی" به حکومت، وضع را از جهاتی پیچیده‌تر و راه اصلاح واقعی را ناهموارتر و دشوارتر می‌کند.
                          همواره بر این باور بودم که نیروهای منتقد و مخالفان مسالمت‌جو باید خارج از قدرت رسمی بایستند و با تکیه بر امکانات مدنی و تقویت نیروی اجتماعی، توازنی در برابر قدرت دولت پدید آورند و از این رهگذر راه تعاملی معنادار و قدرتمند را با نهادهای حاکم به قصد دستیابی به توافقی در جهت اصلاح شیوهٔ حکمرانی بگشایند.
                          همواره نظرم بر این بوده است که دستگاه دولت فقط مخزن امکانات و منابع نیست، هزاران محدودیت و مسئولیت و گرفتاری هم دارد و در وضعیتی مانند کشور ما چه بهتر که افراد مورد اعتماد و وثوق صاحبان اصلی قدرت زمام امور اجرایی را به دست گیرند تا از یک‌سو در برابر سختی‌ها و زمختی‌های کار اجرایی و فشار مطالبات عمومی به واقع‌بینی روی آورند و از سوی دیگر، دستگاه دولت به محل منازعات فرساینده و بی‌حاصل بین‌جناحی تبدیل نشود و حداقلِ کارآمدی را برای پیشگیری از انباشت مشکلات و تبدیل آنان به سیلی مخرب و یا بهمنی ویرانگر فراهم کند.
                          از همین رو، همیشه بر لزوم اصلاحات پیشاانتخاباتی برای معنادار شدن امر انتخابات و امکانِ اصلاحات از بالا اصرار داشته‌ام و به همین جهت در اغلبِ مقاطع انتخاباتی تمام فشارهای روانی دوستان و کنشگرانِ مشتاق انتخابات را به جان خریده‌ام و با آنان همراهی نکرده‌ام.
                          هنوز هم بر همان عقیده‌ام و خللی در ارکان این نگاه و تحلیل پدید نیامده است. با این همه، حادثهٔ غیرمترقبهٔ سقوط هلی‌کوپتر مرحوم رئیسی و همراهانش و روند انتخابات زودهنگام متعاقب آن، وضعی در کشور ما پدید آورده که همگی ما را در شرایط اضطراری و بغرنجی قرار داده است.
                          اگر انتخابات به سمتی می‌رفت که یک اصولگرای معمول حتی فردی مانند محمدباقر قالیباف به دور دوم انتخابات راه می‌یافت، دلیلی برای احساس اضطرار و لزوم مشارکت در انتخابات پدید نمی‌آمد اما مکر روزگار سبب بالا آمدن کاندیدایی شد که به نظر من پایی بر روی زمین ندارد و چنان شیفتهٔ ذهنیات خود است که امیدی به تعدیل و نرمش او در برابر زمخت‌ترین واقعیات هم نمی‌رود.
                          او حتی کاندیدایی منفرد هم نیست که بتوان به کنترل او توسط ساختارهای موجود امید بست. آقای دکتر جلیلی متکی بر یک نیروی تشکیلاتی و همبسته و سخت ایدئولوژیک است که به دلایل مختلف آزادی عمل بسیاری پیدا کرده و می‌تواند خواست‌های خود را به هر نهادی تحمیل کند.
                          ما تا کنون با چنین پدیده‌ای در کشور روبرو نبوده‌ایم و بدبختانه مجموع شرایط داخلی و خارجی ایران نیز چنان شکننده و برای امنیت ملی پرمخاطره است که نمی‌شود ریسک سپردن قوهٔ مجریه به چنین نیرویی را در چنین وضعی به جان خرید و با کناره‌گیری از انتخابات راه پیروزی آن را هموار کرد.
                          در طرف مقابل این جریان اما دکتر مسعود پزشکیان قرار دارد. دکتر پزشکیان به لحاظ توانمندی‌های فردی ضعف و قوت‌هایی برای امر حکمرانی دارد که در مناظرات و تبلیغات انتخاباتی او آشکار شده است. در واقع اگر بخواهم صریح و صادقانه سخن بگویم فرستادن او به پاستور مثل فرستادنش به روی میدان مین است! با این حال، چاره‌ای جز این فداکاری وجود ندارد.
                          واقعیت این است که من اطمینانی برای موفقیت دکتر پزشکیان در تحقق وعده‌هایش در مقام ریاست جمهوری ندارم، اما در مقابل وضع مقدر و محتومِ به قدرت رسیدن تیم آقای جلیلی، او یک شانس و احتمال است که با درایت بسیار شانس و احتمال موفقیتش افزایش می‌یابد.
                          بزرگترین سرمایهٔ دکتر پزشکیان صداقت و پاکدستی و دلسوزی بدون ریا و نفاق او برای مردم و کشور است. با این سرمایه می‌توان اعتماد مردم را جلب کرد و با ارکان قدرت هم به تفاهم نسبی رسید. برای این منظور، تمهیدات بسیاری لازم است که نخستینِ آنها دور کردنِ "مشتاقان خدمت"! و افراد حاشیه‌آفرین و پر سر و صدا و ماجراجو از دور کابینه و تشکیل تیمی متخصص و پرحوصله و سلیم‌النفس و حساسیت‌زدا و اهل اقناع و تعامل در نهاد اجرایی کشور است.
                          به امید آن‌که خداوند به این ملک باستانی و این مردم رنج‌کشیده بار دیگر یاری رساند و آنها را از این عقبهٔ هولناک به سلامت گذر دهد، من در روز جمعه رأی خود را به نام دکتر مسعود پزشکیان به صندوق می‌اندازم و از همهٔ آنان که به تشخیص سیاسی‌ام باوری دارند درخواست می‌کنم که تردید را کنار بگذارند و با سربلندی و افتخار همین کار را بکنند و از طعن طاعنان نهراسند. آنچه باید از آن هراسید، عافیت پیشه کردن به قیمت هل دادن کشور به پرتگاه‌ست!
                          یجزی‌الله صادقین بصدقهم.

نظر

• مگنوس کارلسن
                            عضو جدید
                            • Jan 2022
                            • 1647

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
                            حسن روحانی : این نوع واکنش یعنی تحریم انتخابات بیشتر به نوعی «خودکشی جمعی» می‌ماند که از ترس مرگ به خودکشی دست زنیم و با خودزنی تندترین جناح حاکمیت را به قدرت برسانیم و فکر کنیم فروپاشی نوعی تغییر است. هر تغییری که خوب نیست، تغییری خوب است که رو به تکامل باشد نه تخریب. تغییری خوب است که ما عامل و فاعل آن باشیم، نه معلول آن. در تغییری که به تخریب بیانجامد آنچه فرو می‌پاشد ایران است و نه این جناح و آن جناح یا این دولت و آن دولت. من خشم و ناراحتی تحریمی‌ها را می‌فهمم، من از مهاجرت اجباری هم‌میهنانم رنج می برم. من از سایه جنگ و خشونت بر میهنم عذاب می‌کشم. اما تحریم انتخابات راه‌حل نیست. تحریم عامل تضعیف و تجزیه قدرت ایران است.

https://www.entekhab.ir/003LI7
                            باسخنرانی امروز رهبری ومناظره دیشب نامزدها...حجت برمردم ..تمام شد...
                            جمعه، دوباره آزمون بهمن ۵۷ است.

نظر

• eco777
                              عضو فعال
                              • Sep 2014
                              • 686

جمعه ی گذشته بعدالظهر یک اس ام اس اومد که هر رای به منزله ی تایید حکومت جمهوری اسلامی هست ( نقل به مضمون ) . خیلی ها هم گفتن ما به همین دلیل رای نمیدیم . باورش سخته که بعضی ها اینقدر راحت بازی بخورن . خود من در این فروم و افراد دیگری در جاهای دیگه روزهای قبلش گفته بودیم که رای ما برای حمایت از نظام و چنین کارهایی نیست . من شخصا برای استفاده از فرصت تغییر با هزینه ی کم و برای اینکه مردم رنج کمتری ببینن و گروههای فاسد و تندرو بیش از این قدرت نگیرن و حتی تضعیف بشن رای میدم . دوستان، کسی نمیتونه بگه رای من به چه معنایی هست . من خودم میتونم بگم رایم به چه منظوری هست و چه معنایی داره .
                              آخرین ویرایش توسط eco777؛ 2024/07/03, 20:54.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                                ستاره‌دار(1)
                                • Sep 2020
                                • 2057

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
                                جمعه ی گذشته بعدالظهر یک اس ام اس اومد که هر رای به منزله ی تایید حکومت جمهوری اسلامی هست ( نقل به مضمون ) . خیلی ها هم گفتن ما به همین دلیل رای نمیدیم . باورش سخته که بعضی ها اینقدر راحت بازی بخورن . خود من در این فروم و افراد دیگری در جاهای دیگه روزهای قبلش گفته بودیم که رای ما برای حمایت از نظام و چنین کارهایی نیست . من شخصا برای استفاده از فرصت تغییر با هزینه ی کم و برای اینکه مردم رنج کمتری ببینن و گروههای فاسد و تندرو بیش از این قدرت نگیرن و حتی تضعیف بشن رای میدم . دوستان، کسی نمیتونه بگه رای من به چه معنایی هست . من خودم میتونم بگم رایم به چه منظوری هست و چه معنایی داره .
                                فکر میکنی فرقی دارند
                                16 سال دست این منگولا بود تازه خاتمی 24 میلیونی یا روباه بنفش
                                یا ریسی فرقی داشتند
                                اگه جلیلی بخوان نمیتونن شنبه بگن 70 درصد مشارکت و جلیلی 50 میلیون
                                تو خیابون بریزی با چوب وباتون حالیت میکنن
                                چرت وگرت مینویسید
                                ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

در حال کار...
                                X