انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • FARIBORZ NAEL
    ستاره دار(2)
    • Jan 2015
    • 1839

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
    واقعا عجیبه .. چطور به این نتیجه رسیدید که مردم ۱۵ ساله مشارکت نمی‌کنند .. کمترین میزان مشارکت دوره‌ی قبل بود (که اونم تا حدودی انداختند گردن کرونا) .. قبل از اون دوره‌ی دوم هاشمی

این ۱۵ سال رو از کجا آوردید؟ .. قبلا یک بار گفتم (ولی گویا تو این تاپیک باید هر مطلبی ده‌ها بار تکرار بشه)‌ .. واقعا انتظار داشتید از عدم مشارکت ۳ سال پیش چه نتیجه‌ای بگیریم که نگرفته‌ایم؟!!

اون بار هم گفتم .. مگه کودتا اتفاق افتاده .. که شما فردای عدم مشارکت .. ببینید یه سری آدم جدید اومدن سرکار؟!!

عدم مشارکت دلیل واضحی داره (برای کسی که بخواهد بفهمد) .. کسانی که مشارکت نمی‌کنند .. می‌خواهند به حکومت فریاد بزنند: "نهههههههههههه"!! .. نه آقا .. نه! .. دیگه خسته شدیم .. بریدیم .. دیگه بسه

این فریاد هر چی بلندتر باشه .. هر چی مردم بیشتر همراه باشند .. تاثیرگذاری اون بیشتر خواهد بود .. به همین دلیل هم هست که دوست داریم همه با هم یک "نهههههههه"‌ی بزرگ به حکومت بگیم

وقتی فهمیدیم که همه با هم و متحد (نه یک بار .. نه دو بار .. بلکه همواره) .. باید یک "نهههههههه"ی بزرگ تحویل حکومت بدیم .. اون وقت میشه کم کم انتظار داشت که حرکت‌های بهتر و بزرگ‌تری صورت بگیره

کجان اون آدم‌هایی که "سر به دار میدادن ولی تن به ذلت نمی‌دادن"؟ .. چی کار کرد این حکومت با ما که اینطور حقیر و بی‌غیرت شدیم؟

این قصه‌های قالیباف میخواهد مملکت رو بگیره .. و اون یکی می‌خواهد فلان کنه .. این‌ها هم دیگه تکراری و خسته‌کننده شدن .. بدون هیچ منطق و استدلالی .. قصه‌های عجیب سرهم می‌کنیم .. برامون سرهم می‌کنند .. نمی‌دونم والا چه جوریه ماجرا

ده سال پیش همین‌ها رو در مورد رفسنجانی می‌گفتند .. می‌خواهد کودتا کنه .. همه خراب‌کاری‌ها زیر سر اونه .. و هزار تا قصه‌ی مسخره‌ی دیگه

ولی در نهایت دیدیم .. حتی رفسنجانی هم (دیگه گنده‌تر از رفسنجانی که نداریم) .. که از اول انقلاب اون راس کار بود .. وقتی خواست با هسته‌ی قدرت در بیافته .. مثل بنز حذفش کردن
    ==================

فقط خواهش می‌کنم .. کساییکه رفتن پای صندوق .. دیگه هی نیان نق بزنند .. از حکومت و مشکلات و کوفت و زهرمار!! .. ما که یک بار هم نق نزدیم .. ولی شمایی که دم به ساعت آه و فغانت بلنده .. بعد الان هم میخوای بری رای بدی .. دیگه اینجاست که من هم با ظریف هم قولم .. که عزیزم خودت انتخاب کردی .. پس لطفا ساکت!
    خلاصه میگم
    این انتخاب برای من بورسی صرفا و صرفا و تنها و تنها جنبه اقتصادی داره نه به معنای تایید نظامی توتالیتر.
    بنده عمر نوح ندارم

شما اگر این ۱۵ سال عدم مشارکت را که به مرور بیشتر شد ندیده ای درک درستی از وقایع اجتماعی و سیاسی ندارید
    اگر مشارکت بالا بود چطور دو مجلس قبلی سر کار آمدن؟
    آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2024/06/16, 09:17.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3166

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
      امیدوارم هیچوقت اکثریت مردم به جایی نرسند که فقط درخواست کنند "تعداد مامورها را بیشتر کنید تا مردم به کار و زندگیشان برسند "
      دقیقا مشکل همینه که شما اشاره کردید هر کسی که بر این کشتی سوار است مشغول سوراخ کردن قسمتی از کشتی است که خود را صاحب آن میداند در نهایت همه با هم غرق می شویم نگران نباش .
      شاید بزرگترین امید ، توده ( یا گوسفندان ) این باشد که سال دیگر هم زنده باشند و شاهد خیانت چوپان و سلاخی یاران و چاقوی قصاب باشند!

آیا آواز کاذبی نیستم در سمفونی الهی همچون طنز پر ولعی که می‌گزد، می‌لرزاند؟
      در صدای من است این طنز پرهیاهو!
      تمام خون من است این سمّ سیاه!
      من آیینه‌ای سیاهم که این پتیاره خود را در آن می‌بیند!
      من جراحت و خنجرم!
      سیلی و صورتم!
      ابزار شکنجه‌ام هم قربانی‌ام هم شکنجه‌‌ گرم!
      در درون قلبم آن خون‌آشامم یکی از آن آوارگان بزرگ که به خنده‌ی ابدی محکوم است و از لبخند زدن عاجز ...

این سرزمین ، سرزمین عجایب است گوسفندان تلاش می کنند گردن خوک ها را کلفت تر کنند.

نظر

• FARIBORZ NAEL
        ستاره دار(2)
        • Jan 2015
        • 1839

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
        مطمئنی اون بسیجی خودت نیستی؟!
        دیگه این به انصاف خودت برمیگردد
        مثلا من از تو یا بقیه ترسی دارم که بگم بسیجی هستم یا نه؟

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3166

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
          خلاصه میگم
          این انتخاب برای من بورسی صرفا و صرفا و تنها و تنها جنبه اقتصادی داره نه به معنای تایید نظامی توتالیتر.
          بنده عمر نوح ندارم

شما اگر این ۱۵ سال مشارکت را که به مرور بیشتر شد ندیده ای درک درستی از وقایع اجتماعی و سیاسی ندارید

همانطور که فساد سیستماتیک در نظام مقدس وجود داره! ایجاد فقر عمدی هم سیستماتیک هست
          چجوری به این نتیجه رسیدی که با رای تو، وضعیت اقتصادی تو و مردم، درست که نه! حداقل بهتر خواهد شد؟

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1196

خلاصه میگم
            بنده عمر نوح ندارم

شما اگر این ۱۵ سال مشارکت را که به مرور بیشتر شد ندیده ای درک درستی از وقایع اجتماعی و سیاسی ندارید
            حتی انقدر هم متوجه نمیشی .. که اصلا اهمیتی نداره .. که برای تو چه جنبه‌ای داره و چه معنایی میده .. مهم استفاده‌ و معنایی هست که از حرکات ما برداشت میشه

عزیز جان .. حالت خوبه؟! .. آخرش مشارکت به مرور بیشتر شد یا کمتر؟!! .. نمره ریاضیت معمولا چند میشد؟ .. این مجلس و مجلس قبلی ۱۵ سال میشه؟!!

ما داریم در مورد ریاست جمهوری صحبت می‌کنیم .. مجلس که مدت‌هاست به فناست .. از بین این کاندیداهایی که تایید می‌شوند .. انتظار داشتی کی بیاد سرکار که نیومده؟!!

نظر

• FARIBORZ NAEL
              ستاره دار(2)
              • Jan 2015
              • 1839

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              همانطور که فساد سیستماتیک در نظام مقدس وجود داره! ایجاد فقر عمدی هم سیستماتیک هست
              چجوری به این نتیجه رسیدی که با رای تو، وضعیت اقتصادی تو و مردم، درست که نه! حداقل بهتر خواهد شد؟
              همانطور که از فرصت بینظیر دوران روحانی و خاتمی در بورس استفاده کردم

نظر

• اسد-ص
                ستاره دار(5)
                • Feb 2011
                • 697

شاید بزرگترین امید ، توده ( یا گوسفندان ) این باشد که سال دیگر هم زنده باشند و شاهد خیانت چوپان و سلاخی یاران و چاقوی قصاب باشند!

آیا آواز کاذبی نیستم در سمفونی الهی همچون طنز پر ولعی که می‌گزد، می‌لرزاند؟
                در صدای من است این طنز پرهیاهو!
                تمام خون من است این سمّ سیاه!
                من آیینه‌ای سیاهم که این پتیاره خود را در آن می‌بیند!
                من جراحت و خنجرم!
                سیلی و صورتم!
                ابزار شکنجه‌ام هم قربانی‌ام هم شکنجه‌‌ گرم!
                در درون قلبم آن خون‌آشامم یکی از آن آوارگان بزرگ که به خنده‌ی ابدی محکوم است و از لبخند زدن عاجز ...

این سرزمین ، سرزمین عجایب است گوسفندان تلاش می کنند گردن خوک ها را کلفت تر کنند.

https://t.me/alzaymerissm
                کسی که مردم عادی را گوسفند میداند ؟ ؟؟؟؟؟؟؟ آب زرشگ باعث تقویت فکر میشه .
                آخرین ویرایش توسط اسد-ص؛ 2024/06/16, 09:27. دلیل: 999

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3166

تکراری....

نظر

• Bikhabar
                    ستاره‌دار(22)
                    • Sep 2020
                    • 1196

دیگه این به انصاف خودت برمیگردد
                    مثلا من از تو یا بقیه ترسی دارم که بگم بسیجی هستم یا نه؟
                    باز هم متوجه نیستی .. که هیچ اهمیتی نداره که بسیجی هستی یا نیستی .. مهم اینه که حرف‌هایی که داری میزنی همراستا و خواسته‌ی حکومته
                    ======================

جک نگو دلبندم .. طرف کل حکومت رو به باد انتقاد گرفته .. نترسیده .. دیگه اگه کسی نمی‌گه بسیجی هست که معلومه از ترس نیست .. از بی‌شرفی و شارلاتانی هست

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3166

همانطور که از فرصت بینظیر دوران روحانی و خاتمی در بورس استفاده کردم
                      پس فقط به فکر خودتی.
                      برو رای بده که جا نمونی.

نظر

• amir12
                        عضو فعال
                        • Apr 2020
                        • 728

عمق راهبردی نظام مقابل رای مردم

+چرا کسب و کارهای مردم رو به بهانه شل حجابی پلمپ می کنید؟

- شما درکی از عمق راهبردی نظام درباره حجاب ندارید.

+ چرا به روی زنان شل حجاب اسید می پاشید؟
                        - چون شما هنوز عمق راهبردی حجاب را متوجه نشدید.

+چرا با کارگزاران فاسد نظام ،کاظم صدیقی ها ،ساداتی نژادی ها برخورد نمیشه؟

- شما از عمق راهبردی " حفظ سرمایه های نظام" درکی ندارید.

+چرا اینترنت را بسته اید؟
                        - شما از عمق راهبردی نفوذ، بی اطلاعید

+ چرا پول نفت و مالیات باید صرف نیابتی ها و کشورهای دیگه بشه

- شما شناختی از عمق راهبردی نظام و صدور انقلاب ندارید.

+ چرا اجازه واردات واکسن داده نشد؟
                        - چون هنوز عمق راهبردی نظام رو درک نکردید.

همه تصمیمات مهم از اقتصاد گرفته تا آزادی های اجتماعی ( حجاب،اینترنت و...) تا رفاه و معیشت مردم و...توسط حاکمیت گرفته‌ میشه
                        اسم رمزشون هم "عمق راهبردی نظام" است.

ریل گذاری و تعیین مسیر توسط حاکمیت انجام میشه
                        دولت و مجلس فقط تسهیل کننده و مجری هستند

دولتی که وزیرش اختیار ریش خودش رو هم نداره( ریش پروفسوری ظریف)
                        اختیار واردات واکسن هم نداره باید مجوز بگیره از نظام
                        در مقوله آزادی های اجتماعی هم هیچ اختیاری نداره
                        قدرت کوتاه کردن دست نظامیان و امنتیها از اقتصاد رو هم نداره

شما اتومبیلی را که موتورش سالهاس ایراد پیدا کرده رو می خوای در اختیار راننده ای قرار بدی که در مسیر تعیین شده حرکت کنه

راننده ای که فقط حق تعویض لاستیک ها رو داره
                        و اجازه اصلاحات اساسی و تعمیر و تعویض موتور و قطعاتشو نداره
                        شوماخر هم بیاریم پشت این اتومبیل قرار بدیم باز میرینه ، چه برسه به این کاندیداها

نادرعلی

آخرین ویرایش توسط amir12؛ 2024/06/16, 09:39.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1839

پس فقط به فکر خودتی.
                          برو رای بده که جا نمونی.
                          شاید از نظر شما و دیگران خودخاهی بنظر برسد
                          ولی اصل کاپیتالیسم بر همین بنا شده
                          و دقیقا به همین دلیل است که کشورهای ثروتمند و پیشرفته به وجود آمدند
                          البته انکار نمیکنم در این مورد نقایصی هم وجود دارد و ایراداتی وارد هست

نظر

• FARIBORZ NAEL
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2015
                            • 1839

آره داور جان اینجوریاست
                            تو وکاربر بیخبر احساس میکنم خیلی جوانید و پرشور
                            اما وقتی مثل من ۲۱سال رای ندادید خودتون اونموقع میفهمید
                            من در دوران روحانی هر دو ماه در بورس پول یک تویوتا راو۴ را از بورس در می آوردم
                            به بازار امروز نگاه کن!!!!!!!
                            جستار دفتر مشق را نگاه کن ببین چه سهامی معرفی کردم

نظر

• مرشد
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 684

آیا فرقی دارد که چه کسی رییس‌جمهور شود؟
                              «آیا فرقی دارد که چه کسی رییس‌جمهور شود و اگر بلی چرا بنده در انتخابات ۱۴۰۰ شرکت نکردم؟ از نظر من قطعا فرق می‌کند و این فرق هم بسیار زیاد است. گرچه این فرق در نظام ما مطابق انتظارات نیست، ولی میان افراد بسیار ملموسی وجود دارد. پس چرا در ۱۴۰۰ شرکت نکردم؟»
                              آیا فرقی دارد که چه کسی رییس‌جمهور شود؟
                              عباس عبدی فعال سیاسی طی یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: پرسش و مساله اصلی امروز انتخابات این نیست که به چه کسی رای دهیم؟ پرسش مهم‌تری وجود دارد که اگر درباره آن به توافق برسیم، به‌طور قطع پاسخ این پرسش که به چه کسی رای دهیم نیز به سادگی داده خواهد شد. بنابراین ما باید به این پرسش بپردازیم که چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟
                              این پرسش جدی و بنیادی است. پاسخ سرراست و روشنی هم برای آن نیست. گرچه من موافق شرکت هستم ولی گمان می‌کنم که مخالفان شرکت هم هیچ دلیلی ندارد که تحلیل مرا بپذیرند، بخش مهمی از آنان خیرخواه، متعهد و خوشفکر هستند. رقیب ما در این مرحله نامزدهای دیگر نیستند، چون اگر مشارکت در سطح پایین باشد، در درجه اول نامزد موردنظر ما پیروز نمی‌شود، سپس حتی اگر پیروز هم شود فایده چندانی ندارد. نه فقط در این مورد، بلکه در گذشته هم مطلوبیت سیاسی هنگامی حاصل می‌شد که مشارکت بالا باشد.
                              پس کوشش خود را باید در جهت رسیدن به توافق مردم برای شرکت در انتخابات متمرکز کنیم. ظاهرا پیش از آغاز انتخابات فرصت کافی نبود و نمی‌توانستیم درباره این پدیده گفت‌وگوی کافی کنیم تا به تفاهم برسیم، بنابراین می‌کوشم که در حد ممکن به برخی از پرسش‌هایی که منجر به‌عدم مشارکت می‌شود، پاسخ دهم.
                              اطمینان دارم که خوانندگان محترم با حسن ظن به آن‌ها نظر خواهند کرد. پیشاپیش هم بگویم که اگر میان دو رفتار سیاسی شک و تردید داشته باشیم، در اینجا مشارکت کردن و مشارکت نکردن در انتخابات، ترجیح دارد که عمل به احتیاط کنیم و از حالتی که احتمال زیان‌بار بودنش بیشتر است، پرهیز کنیم.

مبنای داوری من در درجه اول کاهش زیان و مرارت یک رفتار برای مردم است و نگاهم به سودآوری آن فرعی است. یعنی اگر سود رفتار ما احتمالی ولی زیان آن قطعی باشد، باید رفتار زیان‌آور را کنار گذاشت. با این مقدمه به پاسخ چند پرسش مقدر می‌پردازم. اولین پرسش این است آیا فرقی دارد که چه کسی رییس‌جمهور شود و اگر بلی چرا بنده در انتخابات ۱۴۰۰ شرکت نکردم؟ از نظر من قطعا فرق می‌کند و این فرق هم بسیار زیاد است. گرچه این فرق در نظام ما مطابق انتظارات نیست ولی میان افراد بسیار ملموسی وجود دارد. پس چرا در ۱۴۰۰ شرکت نکردم؟
                              به این علت که نتیجه آن انتخابات پیشاپیش روشن بود، اراده رسمی به انتخاب آقای رییسی تعلق داشت و مردم هم نمی‌خواستند که وارد این ماجرا شوند و بسیاری هم می‌گفتند بگذارید یک‌دست شوند شاید گره‌ای گشوده شد. پس دلیلی نداشت که خود را وارد این بازی کنیم. ولی اکنون هیچ کدام از این شرایط وجود ندارد.

ساختار رسمی از هیچ کدام از نامزدها هیچ حمایت ویژه‌ای نمی‌کند. سخنان سخنگوی سپاه و عملکرد رسمی نشان‌دهنده این واقعیت است. هر چند اصلاح‌طلبان در شرایط مساوی آغاز مسابقه نیستند، ولی این هم بخشی از بازی است. آن اندازه عقب نیستند که نتوانند این فاصله را جبران کنند. به علاوه شکست فاحش سیاست یک‌دست‌سازی کاملا اثبات شده است و بسیاری از اصولگرایان و بدنه آنان نیز سرخورده هستند.

افراد پر سر و صدای آنان را نبینید، در بدنه آنان هستند کسانی که به دلایل گوناگون می‌خواهند به آقای پزشکیان رای دهند. از بازی‌های سخیف نواصولگرایان خسته و شرمنده شده‌اند. ولی این پرسش که آیا فرقی دارد که چه کسی رییس‌جمهور شود؟ پاسخ من این است که هم بله و هم خیر. بستگی دارد که از چه زاویه‌ای نگاه کنیم. اگر فکر کنیم که رییس جمهور می‌تواند تغییرات عمیقی دهد، و مشکلات اساسی جامعه را تماما حل کند، قطعا اشتباه می‌کنیم.

نه فقط برای اینکه بخش‌های دیگر قدرت هم مانع وی می‌شوند، بلکه وضعیت اجتماعی نیز مانعی بزرگ در اعمال هرگونه سیاست رادیکال ازسوی صاحبان قدرت است. حتی در کشورهایی که رییس جمهور بالاترین مقام است، باز هم در اجرای همه اهداف یا مطالبات عمومی، به‌ویژه مطالبات ساختاری ناتوان هستند، که طبعا در ایران این مشکل بیشتر است. وضعیت کنونی مجلس و دیگر نهادهای قدرت به روشنی این ادعا را ثابت می‌کند.

اگر از منظر دیگری نگاه کنیم و اینکه رییس جمهور مظهر اراده عده‌ای از مردم است که خود را محذوف تلقی می‌کنند، در این صورت انتخاب او پیش از هر چیز اقشار حذف شده را به میدان می‌آورد. ما با انتخاب فردی چون پزشکیان او را به عنوان نماینده خود راهی ساختار قدرت می‌کنیم. یعنی ما هستیم و این برخلاف جریان‌هایی است که می‌خواهند یک اکثریت مهم را حذف کنند.

در ۱۴۰۰ نه مردم می‌آمدند و نه امکان نشان دادن چنین اراده‌ای بود. تفاوت میان روسای جمهور اتفاقا در ایران بسیار زیاد است. کافی است دولت رییسی را با دولت‌های روحانی، احمدی‌نژاد و خاتمی و هاشمی مقایسه کنید تا تفاوت‌ها را درک کنیم. البته من معتقدم که مخالفت عناصر قدرت با رییس جمهوری چون پزشکیان بسیار کم‌اثر و کم‌رمق‌تر از گذشته خواهد بود.

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3166

آره داور جان اینجوریاست
                                تو وکاربر بیخبر احساس میکنم خیلی جوانید و پرشور
                                اما وقتی مثل من ۲۱سال رای ندادید خودتون اونموقع میفهمید
                                من در دوران روحانی هر دو ماه در بورس پول یک تویوتا راو۴ را از بورس در می آوردم
                                به بازار امروز نگاه کن!!!!!!!
                                جستار دفتر مشق را نگاه کن ببین چه سهامی معرفی کردم
                                اسکرووووووووووووووووووووووچ

تویوتا راو4 ؟!!!!!!!!!!
                                تو که وضعیت مادی خوبی داری
                                چقدر حرص؟
                                چقدر طمع؟
                                همه اینا به یه نوک تیزی بنده، که از طرف یه گشنه! فرو بشه توی بدنت
                                .

نظر

در حال کار...
                                X