پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403
با تشکرازمطالب شما دوست معتدل اما خاهش میکنم درآمد دلاری برای پزشکان نکنید
همین الان هم بسیاری را میشناسم هزینه یک ترمیم دندان را ندارند!
در ضمن پزشکان فقط درس و تحصیلات بالا ندارن
خیلی ها تحصیلات بالا دارن و بیکارن.
عمق خرابکاری ها و ویرانی های اصولگرایان شیطان صفت قابل درک برای خیلی ها نیست
برخی تصور دارند با آمدن جلیلی نادان اوضاع چنان فرو می پاشد که آشوب و اعتراض کشور را فرا میگیرد
به فرض چنین شود!
چکمه پوشان ملعون همچون گله ای همه آنها را رم میدهند(ببخشید اینگونه نوشتم)
بگذارید به حساب ناراحتی ام.
مگرالان که کشورهای فقیر آفریقایی نانی برای خوردن ندارند و پابرهنه راه میروند میتوانند دیکتاتورانی همچون حاکم زیمباوه را به زیر بکشند و به دست عدالت بسپارند؟
ویرانی به حدی است که من شک دارم حتی با آمدن پزشکیان تغییر خاصی ببینیم
من درسال آخر رشد بورس که آخرین گروه بورس که پالایشی ها بودن و جامپ کردند تنها باسرمایه 250 میلیونی
شپنا خریدم و با تقریبا با 250 %سود فروختم و (البته کمی هم شبندر داشتم )و یک راو4 خریدم تازه اون موقع دیگه ماشین های وارداتی خیلی گران شده بودند نسبت به قیمت حدود 260 میلیونی سال 96!!!!
به لطف قهر مردم با صندوق رای و قدرت گرفتن ریيسی تنها در 3 سال قیمت امروز آن را ببینید
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است
View Post
همین الان هم بسیاری را میشناسم هزینه یک ترمیم دندان را ندارند!
در ضمن پزشکان فقط درس و تحصیلات بالا ندارن
خیلی ها تحصیلات بالا دارن و بیکارن.
عمق خرابکاری ها و ویرانی های اصولگرایان شیطان صفت قابل درک برای خیلی ها نیست
برخی تصور دارند با آمدن جلیلی نادان اوضاع چنان فرو می پاشد که آشوب و اعتراض کشور را فرا میگیرد
به فرض چنین شود!
چکمه پوشان ملعون همچون گله ای همه آنها را رم میدهند(ببخشید اینگونه نوشتم)
بگذارید به حساب ناراحتی ام.
مگرالان که کشورهای فقیر آفریقایی نانی برای خوردن ندارند و پابرهنه راه میروند میتوانند دیکتاتورانی همچون حاکم زیمباوه را به زیر بکشند و به دست عدالت بسپارند؟
ویرانی به حدی است که من شک دارم حتی با آمدن پزشکیان تغییر خاصی ببینیم
من درسال آخر رشد بورس که آخرین گروه بورس که پالایشی ها بودن و جامپ کردند تنها باسرمایه 250 میلیونی
شپنا خریدم و با تقریبا با 250 %سود فروختم و (البته کمی هم شبندر داشتم )و یک راو4 خریدم تازه اون موقع دیگه ماشین های وارداتی خیلی گران شده بودند نسبت به قیمت حدود 260 میلیونی سال 96!!!!
به لطف قهر مردم با صندوق رای و قدرت گرفتن ریيسی تنها در 3 سال قیمت امروز آن را ببینید
نظر