انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3166

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

مدت زمان انتظار تا صاحب خانه شدن در دولت های گذشته چقدر بود؟

هاشمی: ۱۲ سال

خاتمی : ۲۲ سال

احمدی نژاد: ۳۶ سال

روحانی: ۶۰

رئیسی: ۱۵۰ سال

حالا بازم برید رای بدید.

نظر

• محمد ساده
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 937

مجتبی و اکثر کسایی که الان و از این به بعد قدرت بیشتری دارن، شاگردهای مکتب یزدی هستن...برین منبر این آقا را ببینین تا متوجه بشین که اینا چی میگن و طرز فکرشون چیه، برای نمونه میگم مردم احمق و ناقص العقلن و امام زمان و ولی دوره باید همه امور تصیمیم گیری انجام بدن و غیره...پس با این طرز فکر دنبال چی هستین واقعا...یک دفعه از این سوراخ، اون نیاد به این یکی رای بدیم، گزدیه شدیم...چند بار دیگه میخواین از همون سوراخ و بازی نخ نما، گزدیه بشین و بشیم....

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3166

این تصویر میراث فرهنگی شاهروده ولی از نظر من این یه تصویر کوچیک از ایران ماست.
        موریانه افتاده به جان ما...

.

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1549

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
          مجتبی و اکثر کسایی که الان و از این به بعد قدرت بیشتری دارن، شاگردهای مکتب یزدی هستن...برین منبر این آقا را ببینین تا متوجه بشین که اینا چی میگن و طرز فکرشون چیه، برای نمونه میگم مردم احمق و ناقص العقلن و امام زمان و ولی دوره باید همه امور تصیمیم گیری انجام بدن و غیره...پس با این طرز فکر دنبال چی هستین واقعا...یک دفعه از این سوراخ، اون نیاد به این یکی رای بدیم، گزدیه شدیم...چند بار دیگه میخواین از همون سوراخ و بازی نخ نما، گزدیه بشین و بشیم....
          مردم دلال
          مردم نا آگاه از حقوق اولیه شهر وندی
          ملت پاچه خوار
          زندگی بهتر از این نمیتونه داشته باشه
          حکومت هم ماشالله روانشناس خوبی هست
          ملت رو گوسفند فرض کرده
          برده لب چشمه تشنه نگه داشته تا پایه های حکومتش محکم تر بشه

نظر

• Bourse-Plan
            عضو فعال
            • Jun 2020
            • 491

در ادامه‌ی بحث تفاوت «سلیقه» و «واقعیت»، برخی از دوستان نظر بنده رو راجع به کلیت جمهوری اسلامی می‌دونن منتها با واقعیت نمی‌شه جنگید، این رو هم باید اشاره کنم که اگر قالیباف رئیس‌جمهور شد، باقی‌مونده‌ی سهام‌تون رو هم بفروشید! نه به خاطر این دوزاری که می‌ره پاستور، به خاطر مجلس که خطر حضور ذوالنور به عنوان رئیس‌ بالای سرش خواهد بود. در انتخابات اخیر قالیباف 198 رأی آورد و ذوالنوری با 60 رأی نفر دوم شد. چه شود؛ ذوالنوری، نبویان، ثابتی، رسایی و... جنگ دو قوه هم مجدد بالا می‌گیره و بخش‌نامه‌ی ضد بورسی‌ست که پشت سر هم از طرف مجلس صادر بشه. به اسم حمایت از مستضعفان، دار و ندار ملت رو ازشون می‌گیرن.

نظر

• عابد - زاهد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 338

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
              مردم دلال
              مردم نا آگاه از حقوق اولیه شهر وندی
              ملت پاچه خوار
              زندگی بهتر از این نمیتونه داشته باشه
              حکومت هم ماشالله روانشناس خوبی هست
              ملت رو گوسفند فرض کرده
              برده لب چشمه تشنه نگه داشته تا پایه های حکومتش محکم تر بشه
              دروذ .. این در شان خلق قهرمان ایران نیست

نظر

• مهدی جمشیدی
                عضو فعال
                • Jan 2020
                • 1708

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                در ادامه‌ی بحث تفاوت «سلیقه» و «واقعیت»، برخی از دوستان نظر بنده رو راجع به کلیت جمهوری اسلامی می‌دونن منتها با واقعیت نمی‌شه جنگید، این رو هم باید اشاره کنم که اگر قالیباف رئیس‌جمهور شد، باقی‌مونده‌ی سهام‌تون رو هم بفروشید! نه به خاطر این دوزاری که می‌ره پاستور، به خاطر مجلس که خطر حضور ذوالنور به عنوان رئیس‌ بالای سرش خواهد بود. در انتخابات اخیر قالیباف 198 رأی آورد و ذوالنوری با 60 رأی نفر دوم شد. چه شود؛ ذوالنوری، نبویان، ثابتی، رسایی و... جنگ دو قوه هم مجدد بالا می‌گیره و بخش‌نامه‌ی ضد بورسی‌ست که پشت سر هم از طرف مجلس صادر بشه. به اسم حمایت از مستضعفان، دار و ندار ملت رو ازشون می‌گیرن.
                گفتید ذوالنور..
                بگذارید اشاره ای به شیرین کاری های این اعجوبه خدمت شما کنم.

حضرت ذوالنور هم دوره ی ما در زمان دانشجویی بود.
                از سال 73 با هم در دانشگاه تهران هم دوره شدیم.
                ایشان رشته ی زبان انگلیسی ..مثلا .. می خوند.
                اون موقع شنیدم که فرمانده ی تیپ روحانیون در زمان جنگ بوده و در سال 73 همزمان هم در دانشگاه مثلا درس می خوند و هم در حوزه درس طلبگی می خوند.. و البته به ندرت در دانشگاه حضور پیدا می کرد و بیشتر به قم می رفت.مشخص بود که فقط جهت گرفتن یک مدرک دانشگاهی با سهمیه وارد دانشگاه شده بود و از دوستانش می شنیدم که سواد زبان انگلیسی نداشت و الکی به دانشگاه می آمد و بعدها یک مدرک زورکی بهش دادند..
                چون همشهری ما بود (اهل شهرستان ملایر در استان همدان)، باهاش آشنا شدم.. اولش اشتباهی منو آقای اسلامی صدا می کرد...

ذاتا آدم خنده رو و شوخی بود.جوک های بی تربیتی باحالی می کفت..
                اما بسیار تندرو..

یکی از شیرین کاری هاش رو که خودش تعریف می کرد خدمت شما نقل کنم.

می گفت یک بار سوار اتوبوس شدم تا از ملایر به تهران بیام.
                وسط راه راننده ترانه گذاشت.
                من هم رفتم جلو و کلتی که همراهم داشتم رو از کمرم کشیدم و به دستگاه صوتی اتوبوش شلیک کردم!!!

یعنی خودش می گفت که حتی تذکر هم نداده.. در اولین حرکت ، کلت رو کشیده و شلیک کرده..

بعدها هم که دیدیم در مجلش همراه سه چهار تا مثل خودش بعد از امضای برجام، پرچم آمریکا رو آتیش زدند ... دلقک بازی

بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• abdollah000
                  عضو فعال
                  • Apr 2022
                  • 1549

در اصل توسط عابد - زاهد پست شده است View Post
                  درود
                  مگر من گفتم کل ملت ایران
                  چه بسا تو بازار از این دسته افراد زیاد هستن
                  مثلا طرف فحش میداد به رسایی
                  فردا تا رسایی رو دید مثل میمون پرید بغلش
                  دور از جون خوباش اگر ملت نون به نرخ روز خور و بی تفاوت به همنوع خود نبودیم قطعا امروز روزیمون اینطور نبود

نظر

• reza@bourse2024
                    عضو عادی
                    • May 2024
                    • 186

در اصل توسط عابد - زاهد پست شده است View Post
                    درود...در صورت امکان برای من نوعی از شان خلق! قهرمان ایران (البته نه از ملت و مردم ایران) مختصری بفرمائید؟ خصوصا از خلق قهرمان پنجاه و هفتی ها ...

نظر

• عابد - زاهد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 338

در اصل توسط reza@bourse2024 پست شده است View Post
                      درود...در صورت امکان برای من نوعی از شان خلق! قهرمان ایران (البته نه از ملت و مردم ایران) مختصری بفرمائید؟ خصوصا از خلق قهرمان پنجاه و هفتی ها ...
                      درود . درزمان شاه واوایل انقلاب گروههای چپ ومارکسیست ( فدائبان - مجاهدین خلق ووو..... ) درمقابل ملت - مردم - امت اسلامی از واژه خلق قهرمان استفاده می کردند تا تمامی توده ها را به نفع خود جذب کنند ... استفاده اینجانب از خلق قهرمان چالشی بود برای بزرگان
                      آخرین ویرایش توسط عابد - زاهد؛ 2024/06/08, 13:18.

نظر

• جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4941

من بعد کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که بغد از 27الا 28 بروم رای بدهم بخدادیگه خسته شدم از اصلاح طلب واصولگرا که در این 45 سال هر بلایی که بگویید سر ایران و مردم ایران اوردن بهترین رییس جمهور برای ایران جلیلی است که باید به ان رای بدهیم چون مطمئن هستم با توجه به عقاید لجوج و یک دنده بودنش کل این حکومت را کمتر از 2 الا 3 سال به فنا میدهد وخیال همه را راحت میکند
                        آخرین ویرایش توسط جواد277؛ 2024/06/08, 19:20.

نظر

• Bikhabar
                          ستاره‌دار(22)
                          • Sep 2020
                          • 1196

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                          من بعد کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که بغد از 27الا 28 بروم رای بدهم بخدادیگه خسته شدم از اصلاح طلب واصولگرا که در این 45 سال هر بلایی که بگویید سر ایران و مردم ایران اوردن بهترین رییس جمهور برای ایران جلیلی است که باید به ان رای بدهیم چون مطمئن هستم با توجه به عقاید لجوج و یک دنده بودنش کل این حکومت را کمتر از 2 الا 3 سال به فنا میدهد وخیال همه را راحت میکند
                          سال 88 یه دوستی داشتم دشمن خونی نظام بود .. و تاکید شدیدی داشت که نباید رای داد .. بعد انتخابات فهمیدم به احمدی‌نژاد رای داده! .. من که از تعجب چشمام گرد شده بود .. بهش گفتم: "یعنی چی؟!!" .. دقیقا همین حرف‌های شما رو بهم تحویل داد!! .. "چون مطمئن هستم با توجه به عقاید لجوج و یک دنده بودنش کل این حکومت را کمتر از 2 الا 3 سال به فنا میدهد وخیال همه را راحت میکند"

۴۵ سال هست که این حرف داره تکرار میشه .. دیگه کار اینا تمومه .. ولی .. سال، سال، این چند سال .. امسال، پارسال، پیارسال .. هر سال میگیم دریغ از پارسال!!

نظر

• جواد277
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 4941

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                            سال 88 یه دوستی داشتم دشمن خونی نظام بود .. و تاکید شدیدی داشت که نباید رای داد .. بعد انتخابات فهمیدم به احمدی‌نژاد رای داده! .. من که از تعجب چشمام گرد شده بود .. بهش گفتم: "یعنی چی؟!!" .. دقیقا همین حرف‌های شما رو بهم تحویل داد!! .. "چون مطمئن هستم با توجه به عقاید لجوج و یک دنده بودنش کل این حکومت را کمتر از 2 الا 3 سال به فنا میدهد وخیال همه را راحت میکند"

۴۵ سال هست که این حرف داره تکرار میشه .. دیگه کار اینا تمومه .. ولی .. سال، سال، این چند سال .. امسال، پارسال، پیارسال .. هر سال میگیم دریغ از پارسال!!
                            خدا وکیلی اگر احمقی نژاد 4 سال دیگر بود با توجه به تحریمها و رفتن پرونده ایران به شورای امنیت دنیا داشت اماده نابودی این حکومت میشد وبرای همین حکومت گذاشت روحانی بیاید تا بتوانند نفسی بکشند

نظر

• Bikhabar
                              ستاره‌دار(22)
                              • Sep 2020
                              • 1196

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                              خدا وکیلی اگر احمقی نژاد 4 سال دیگر بود با توجه به تحریمها و رفتن پرونده ایران به شورای امنیت دنیا داشت اماده نابودی این حکومت میشد وبرای همین حکومت گذاشت روحانی بیاید تا بتوانند نفسی بکشند
                              همون طور که اون دفعه یه کاری کرد تا بتوانند نفس بکشند .. قاعدتا این دفعه هم یه کاری می‌کنند .. و به واسطه‌ی رئیس جمهور شدن فلانی و فلونی .. خبری از قطع شدن این نفس نیست

نظر

• عباس انصاری
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1800

آنچه وظیفه ما بعنوان افراد جامعه است .
                                منافع خودمان را تشخیص بدهیم و عمل کنیم
                                اینکه افراد فعلی کاندید شده با ایدال ما فرسنگ ها فاصله دارند شکی نیست
                                آیا حداقل برای تنفس در این کشور عدم مشارکت است یانه !؟
                                عدم پاسخگوی مسوولان فعلی ، در بازار سرمایه و...
                                نباید ما را به تغییر شرایط رهنمون کند ؟
                                به هرصورت نظر شخصی بنده ، باتوجه به افراد کاندید شده براساس الویت :
                                جهانگیری
                                پزشکیان
                                لاریجانی
                                هست .
                                تا نظر دوستان چه باشد
                                هرچه باشد مورد احترام است
                                ارادت

نظر

در حال کار...
                                X