انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403
Collapse
X
-
پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403
کیوان صمیمی، فعال سیاسی: در دور اول رأی ندادم اما در دور دوم به پزشکیان رأی خواهم داد.
نظر
-
خب پس دیگه پزشکیان به آرای اضافی نیازی نداره ، همون قالیبافی ها بیان رو همون آرا پرشکیان تمومه و کافی B-)در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post#فوری /رئیس ستاد مردمی کل کشور دکتر قالیباف به دکتر پزشکیان پیوستما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
سید محمد خاتمی : امیدورام که نظام حکمرانی کشور که قطعاً پیامهای معنادار مردم را در کنش انتخاباتی آنان دریافته است فرصت را مغتنم بشمارد و به مقتضای آن میدان را برای تفکر و رویکردی که خیر و پیشرفت و امنیت کشور را می خواهد و تأمین می کند بازتر کند و موانع را از سر راه تحول و اصلاح امور بردارد.من باز هم به دکتر پزشکیان که صداقتش را در گفتار و صراحتش را در رفتار بیش از پیش در این انتخابات نشان داد رأی می دهم، و برایش آرزوی توفیق هرچه بیشتر دارم. خدای بزرگ ایران عزیز و ملت بزرگوار را از این وضعیت خطیر و دشوار به سلامت بگذراند.
نظر
-
فکر کنم فیلم سازی باشهدر اصل توسط Arian02 پست شده است View Post#فوری /رئیس ستاد مردمی کل کشور دکتر قالیباف به دکتر پزشکیان پیوست
واگرنه خود قالیباف اومده از جلیلی حمایت کرده . بعد ستادش ی چیز دیگه میگه . غیر عادیه .
طرفدارای قالیباف سپاهی و نظامی هستن . نمیان سمت پزشکیان
نظر
-
سامی نظری ترکارانی کیه؟در اصل توسط شاهان پست شده است View Postفکر کنم فیلم سازی باشه
واگرنه خود قالیباف اومده از جلیلی حمایت کرده . بعد ستادش ی چیز دیگه میگه . غیر عادیه .
طرفدارای قالیباف سپاهی و نظامی هستن . نمیان سمت پزشکیان
این اقا حمایت کرده
نوشتن رئیس ستاد مردمی قالیباف
نمیتونم فیلمو اپلود کنم فرمتش رو قبول نمیکنه
رئیس ستادش نیکزاد بود
نظر
-
درود.بهرام جان فرمودین یک قلم .فرمایشون مثل این میمونه که بگید مگه گرگ گوشت هم میخوره هواپیمای تشریفاتی را که فراموش نکردین فقط دوبل قیمت هزینه اضافه داخلشدر اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postبابای یسنا ...
یعنی بابک زنجانی ها و چای دبش ها و سکه های اهدایی از جیب دولت ، حلال بود ؟!
شما یک دزدی از دستگاه خاتمی پیدا کن ...
از اطرافیان پزشکیان پیدا کن ...
فقط یک تخم مرغ دزدی پیدا کن ، نه شتر دزدی !!
شد چقدر ساختمان وکاخ های چند صدملیون ملیون دلاری ساخته شد که پشیزی ارزش ندارن فقط هزینه و اشرافیت خاتمی دزد روح امید مردم شد
لعنت به همشون که مهره های یه شطرنجن صدبار بهتر میدونید درسیستم فاسد دزد و قاتل سالار محاله اجازه
ورود به ادم های سالم بدن به امید روزی که پرده ها کنار بره
نظر
-
? سوپرایز پزشکیان و طیب نیا برای کارمندان، حقوق بگیران و کسبه/ افزایش سقف معافیت مالیاتی
?طیب نیا گفت: در حوزه مشاغل باید معافیت مالیاتی را به ۳ برابر افزایش دهیم.
?معافیت حقوق بگیران نیز باید به ۲ برابر ارتقا یابدس و سالانه متناسب با تورم تعدیل یابد.
مثل اینکه تازه از خواب بیدار شدن و میخوان رای جمع کنن
کاش این این انتخابات یه هفته ده روز دیگه هم تمدید میشد!!
نظر
-

درود
کف انتظارات و آن همه تلاش و همگرایی و خشونتهای زیاد در داخل و خارج از کشور به اینجا رسید که نامزد ریاست جمهوری بنویسد
#تا_آنجا_که_بتوانم و در #اختیار م باشد، تلاش میکنم و تعلیق امر محال باشد و #مردم خوشحال باشند و راضی؟
ایضا اکثریت منتقدان بدون اینکه به فردای ریاست جمهور شدن احتمالی او هم بیاندیشند،
راضی و خوشحال در انتخابات ذیل ولایت مطلقه فقیه شرکت کنند؟
باید به آیتالله برای این تدبیر دقیق، سیاست بزرگ و هوشمندانه تبریک گفت.
نظر

نظر