پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403
وای وای وای
می بینم هنوز بحث بد و بدتر مطرح است
من که تا حالا یک بار هم در نمایش انتخابات شرکت نکردم نمی کنم
ول کنیم اخوند ها را
انتخابات کیلو چنده؟
خاتمی هم هیچ عددی نبود
یادمه ان زمان ها دوران اوج نوجوانی ما بود و دغدغه ما مسائل سیاسی و اجتماعی بود که این اخوند شارلاتان یکی از انها هم انجام نداد و اصلا تلاشی هم برای ان نکرد
حتی یادم یک بار این اخوند الدنگ در زمان قدرت خود به حضار گفت همین با من راحت صحبت می کنید و لکنت زبان نمی گیرید همین هم زیادتون است
رشد اقتصادی هم مگه چقدر بود ؟ 4 درصد
که همچین عددی هم نبوده
پتروشیمی ها که ساخته برا اخوندها ساخته برای اینکه انها قوی تر شوند
تازه ربطی به عرضه خودش نداره
در ان دوران کلیت سیستم وارد مباحث هسته ایی نشده بود و تازه غرب یک چیزهایی بو برده بود
و سیستم وارد منطقه و گروه های نیابتی نشده بود
یا ...
( منظور اینکه کلیت نظام هنوز با دنیا کنتاک پیدا نکرده بود و ربطی به عرضه خاتمی نداشت )
از طرف دیگه پیک جمعیت ایران در سن نوجوانی بود و انها زمان بحث غالب کشور مباحثی چون کنکور دانشگاه و.... باب بوده
و هنوز پیک جمعیت ایران به سن ازدواج و مسکن و خرج خانه و زندگی نرسیده بود و درگیر مسائل اقتصادی نبود چون اساسا در سن ان نبوده
یعنی از خوش شانسی این اخوند بوده و نه عرضه وی در حل مسائل کشور
خلاصه اینکه
چه ما شرکت و یا نکنیم اخوند مهره های خود را چیده
اما با شرکت در ان ما یک مشروعیت به ان می دهیم ( تازه برای نمایش خارجی مهمه و نه برای اقنا کردن ما چون اصلا ان هم برای وی دیگر مهم نیست )
به خصوص بد از انتخابات ترکیه و حضور گسترده مردم ترکیه خامنه ایی احساس کمبود کرده برای نشان دادن به خارجی ها
با این حال حتی ان هم انجنان برای خامنه ایی مهم نیست چون می تونست افراد زیادتری را تایید صلاحیت کند
وای وای وای
می بینم هنوز بحث بد و بدتر مطرح است
من که تا حالا یک بار هم در نمایش انتخابات شرکت نکردم نمی کنم
ول کنیم اخوند ها را
انتخابات کیلو چنده؟
خاتمی هم هیچ عددی نبود
یادمه ان زمان ها دوران اوج نوجوانی ما بود و دغدغه ما مسائل سیاسی و اجتماعی بود که این اخوند شارلاتان یکی از انها هم انجام نداد و اصلا تلاشی هم برای ان نکرد
حتی یادم یک بار این اخوند الدنگ در زمان قدرت خود به حضار گفت همین با من راحت صحبت می کنید و لکنت زبان نمی گیرید همین هم زیادتون است
رشد اقتصادی هم مگه چقدر بود ؟ 4 درصد
که همچین عددی هم نبوده
پتروشیمی ها که ساخته برا اخوندها ساخته برای اینکه انها قوی تر شوند
تازه ربطی به عرضه خودش نداره
در ان دوران کلیت سیستم وارد مباحث هسته ایی نشده بود و تازه غرب یک چیزهایی بو برده بود
و سیستم وارد منطقه و گروه های نیابتی نشده بود
یا ...
( منظور اینکه کلیت نظام هنوز با دنیا کنتاک پیدا نکرده بود و ربطی به عرضه خاتمی نداشت )
از طرف دیگه پیک جمعیت ایران در سن نوجوانی بود و انها زمان بحث غالب کشور مباحثی چون کنکور دانشگاه و.... باب بوده
و هنوز پیک جمعیت ایران به سن ازدواج و مسکن و خرج خانه و زندگی نرسیده بود و درگیر مسائل اقتصادی نبود چون اساسا در سن ان نبوده
یعنی از خوش شانسی این اخوند بوده و نه عرضه وی در حل مسائل کشور
خلاصه اینکه
چه ما شرکت و یا نکنیم اخوند مهره های خود را چیده
اما با شرکت در ان ما یک مشروعیت به ان می دهیم ( تازه برای نمایش خارجی مهمه و نه برای اقنا کردن ما چون اصلا ان هم برای وی دیگر مهم نیست )
به خصوص بد از انتخابات ترکیه و حضور گسترده مردم ترکیه خامنه ایی احساس کمبود کرده برای نشان دادن به خارجی ها
با این حال حتی ان هم انجنان برای خامنه ایی مهم نیست چون می تونست افراد زیادتری را تایید صلاحیت کند
نظر