انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3166

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

عباس عبدی در روزنامه متعلق به شارلاتان بزرگ - الیاس حضرتی- مقاله ای برای حمایت از پزشکیان نوشته که به گمانم رذیلانه ترین فریب در آن نهفته است.

مهم ترین پرسش در مورد انتخابات اینست که " به فرض برنده شدن پزشکیان و به فرض اراده او برای پیگیری مطالبات مردم، چه تضمینی وجود دارد که همانند دولتهای خاتمی و روحانی، کارشکنی های خامنه ای موجب گرفتاری بیشتر برای مردم نشود؟"

برای خنثی کردن این تردیدِ موثر، عبدی در مقاله خود نوشته " حاکمیت در انتخابات هفتاد و شش و نود ودو، غافلگیر شد و لذا کارشکنی کرد اما اکنون - نقل به مضمون- حکومت متنبه شده و خودش اراده کرده با آوردن کسی مثل پزشکیان، برنامه های اصلاحی را پیاده کند".

مجتبی واحدی

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
      من نه طرفدار پزشکیان هستم (هرچند ایشون رو به پنج نفر دیگه ترجیح می‌دم) و نه قصد دارم در انتخابات شرکت کنم. منتها در مورد این سؤال، به نظرم اگر یک پیش‌فرض بدیهی به ابتدای این تاپیک و در واقع همۀ تاپیک‌های سیاسی-اجتماعی انجمن الصاق بشه، نصفی از مشکلات حل می‌شه و بحث و جدل‌ها کوتاه. اون پیش‌فرض اینه که در نهایت همه، با تأکید و تکرار روی کلمۀ «همه»، اعم از موسوی، رفسنجانی، خاتمی، روحانی، ظریف، احمدی‌نژاد، جلیلی، قالیباف، پزشکیان و... در دایرۀ بستۀ جمهوری‌اسلامی قضاوت می‌شن. یعنی ظرف آزمایشگاهی ما محدود به یک نمونۀ بسته و مشخص به نام «جمهوری‌ اسلامی»‌ست. این‌که توقع داشته باشیم فلان فرد درون این سیستمِ بسته آنارشیسم پیشه کنه و از دایره بزنه بیرون، از اساس تعریف نشده. چنین چیزی وجود نداره. همون‌طور که من و شما نمی‌تونیم پرواز کنیم، پزشکیان و ایکس و ایگرگ هم بنا به ذات و ماهیت سیستم، نمی‌تونن از این دایرۀ بسته بزنن بیرون. خیلی واضح و بدیهی‌ست که چرا پزشکیان چنین نگفت و چنان نکرد؛ چون به سادگی حذف و طرد می‌شد و امروز در فهرست نامزدها قرار نمی‌گرفت. حالا بحث سر اینه که دایرۀ مذکور، کرانه‌هایی متفاوت داره. برخی معتقدن چون چنین امکانی وجود نداره ما به کل رأی نمی‌دیم، برخی هم معتقدن رأی ندادن ما باعث می‌شه کل این دایره رو از دست بدیم و مسیر توسری خوردن از سیستم و تحقیر شدن، با شدت بیشتری ادامه پیدا کنه. راستش این گروه دوم حدأقل راهکارشون مشخصه (حتی به غلط!)، سؤال اینه که راهکار گروه اول برای خروج از وضعیت نکبت‌بار فعلی چیه. چون گروه اول، نه در اعتراضات خیابانی شرکت می‌کنند، نه کنش‌گری عملی دارند، نه برنامه‌ای رو جهت همراه کردن دیگران ارائه می‌کنند و نه توانایی ایجاد تغییر در وضعیت فعلی رو دارند. از این جهت، یک گروه مسیری به ظاهر غلط رو پیش می‌برن و یک گروه اساساً در مسیر قرار ندارند و بیشتر در رؤیا و توهم مبارزه از طریق فضای مجازی به سر می‌برند. بازی، دو سر باخت است و آینده از هر جهت سیاه.

درود ....

طبق معمول وزین و پرمایه و از تولید به مصرف ( کپی نشده )
      .

نظر

• Bourse-Plan
        عضو فعال
        • Jun 2020
        • 491

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
        این دایره ای که برای خودتون ترسیم کردید چند درصد جامعه رو تشکیل میدن؟ اصلاح طلب و اصول گرا هردو باهم

اکثریت جامعه توان دادن هزینه بیشتر رو نداره و به نظاره نشسته تا فروپاشی سیستم که قطعا رخ خواهد داد

تلاش من و دوستان این هست تا مفر دیگری برای حکومت ایجاد نشه

منظورم از هزینه تصویر زیر است به دقت نگاه کنید
        درود داداش جان. البته پاسخ سؤالم رو نگرفتم و ارتباط معنایی خاصی بین نوشتۀ خودم و شما پیدا نکردم، ولی به هر حال ذکر سه نکته رو ضروری می‌دونم:

1. به احتمال 99.9% هیچ‌کس در این انجمن بیش از من در اعتراضات خیابانی شرکت نکرده. از زمانی که با W800 و فرمت 3GP برای خودم تصویر برمی‌داشتم، تا همین سالگرد مهسا که البته خبری از شما و هم‌فکران‌تون تو خیابون نبود و همون‌جا فهمیدم که بازی رو برای همیشه باختیم و روی نسل جدید نمی‌شه حساب باز کرد، چون توهم مبارزه از طریق فضای مجازی رو دارن. من هنوز دارم از قاچاقچی داروفروش، «تگرتول 400» برای همسایه‌ام که آسیب‌دیدۀ 88 بوده و دچار افسردگی حاد و صرع شده می‌خرم. چنین تصاویری رو نه از اینترنت، که به چشم و در صحنه دیدم.

2. دایرۀ مذکور، 90 میلیون ایرانی رو شامل می‌شه. ربطی به جناح‌بندی نداره. مفهوم پست بنده چیز دیگری بود.

3. به هر حال، ما ناخواسته در یک تیم قرار داریم، چون هر دو رأی نمی‌دیم. منتها شما تصور می‌کنید این رأی ندادن مؤثر خواهد بود و منجر به فروپاشی سیستم خواهد شد و ازش به عنوان ژست «آگاهی و مبارزه» استفاده می‌کنید، بنده اما رأی ندادنم از سر استیصال و به آخر خط رسیدنه. به هر حال، بدون در نظر گرفتن انگیزه‌ها، در نهایت به ناچار هم‌تیمی هستیم!

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

بزرگمردی مثل امير کبیر ، شوهر خواهر تنی ناصرالدین شاه قاجار بود ...

بزرگمردی مثل میر حسین موسوی ، رأی اعتماد نگرفت و با دستور مستقیم خمینی نخست وزیر شد ...

نخست وزیر جنگ بود ...

بیچاره پزشکیان!!

توی مجلس خوابیده و فحش نداده به خامنه ای !!

پس لایق نیست و تمام ....

یه فرصت بدهید ....

ظرفیت داره میر حسین موسوی دوم بشه ...

استدلال مسخره ای دارند برخی رفقا

پزشکیان دیشب توی تلویزیون فحش نداد ؟!

اتفاقا کارش درست بود ...

شیرزاد نماینده اصفهان هم اول ساکت بود تا رفت توی مجلس و شد اون کسی که هیچکس انتظارش را نداشت !!

امیرکبیر هم از جنس حکومت ناصرالدین شاه بود

ایران را بقیه قطعا بیشتر به قهقرا می برند ...

پزشکیان از جلیلی و رئیسی و زاغانی چون زاکانی. بهتر نیست ؟!
          .

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3166

درود داداش جان. البته پاسخ سؤالم رو نگرفتم و ارتباط معنایی خاصی بین نوشتۀ خودم و شما پیدا نکردم، ولی به هر حال ذکر سه نکته رو ضروری می‌دونم:

1. به احتمال 99.9% هیچ‌کس در این انجمن بیش از من در اعتراضات خیابانی شرکت نکرده. از زمانی که با W800 و فرمت 3GP برای خودم تصویر برمی‌داشتم، تا همین سالگرد مهسا که البته خبری از شما و هم‌فکران‌تون تو خیابون نبود و همون‌جا فهمیدم که بازی رو برای همیشه باختیم و روی نسل جدید نمی‌شه حساب باز کرد، چون توهم مبارزه از طریق فضای مجازی رو دارن. من هنوز دارم از قاچاقچی داروفروش، «تگرتول 400» برای همسایه‌ام که آسیب‌دیدۀ 88 بوده و دچار افسردگی حاد شده می‌خرم. چنین تصاویری رو نه از اینترنت، که به چشم و در صحنه دیدم.

2. دایرۀ مذکور، 90 میلیون ایرانی رو شامل می‌شه. ربطی به جناح‌بندی نداره. مفهوم پست بنده چیز دیگری بود.

3. به هر حال، ما ناخواسته در یک تیم قرار داریم، چون هر دو رأی نمی‌دیم. منتها شما تصور می‌کنید این رأی ندادن مؤثر خواهد بود و منجر به فروپاشی سیستم خواهد شد و ازش به عنوان ژست «آگاهی و مبارزه» استفاده می‌کنید، بنده اما رأی ندادنم از سر استیصال و به آخر خط رسیدنه. به هر حال، بدون در نظر گرفتن انگیزه‌ها، در نهایت به ناچار هم‌تیمی هستیم!
            اتفاقا بنده دقیقا به اصل موضوع اشاره کردم
            یه عده ای که اسمشون اصلاح طلب و اصول گرا هستند دارن برای به دست گرفتن کرسی ریاست جمهوری باهم رقابت می کنن
            حضرت عالی کجای قضیه ایستادید؟
            دایره ای که ترسیم کردید دقیقا به همین دو گروه اشاره میکنه که در نهایت نیتشون حفظ نظامه نه چرخش یا تغییر در سیاست ها که شما به دنبال اون هستید تا شاید گشایشی برای زندگی مردم ایجاد بشه یا به گفته شخصی دیگر، "حداقل بورس یه تکونی بخوره"!!
            این سیستم اگه قرار بود تغییری در روش ها داشته باشه از انتخابات قبلی با 8 درصد شرکت کننده، به عنوان پیروزی یاد نمی کرد

متاسفانه توی یه تیم نیستیم! فرقی بین تبلیغ به رای دادن یا رای دادن نیست.
            شما در نوشته هاتون از "به آخر خط رسیدن" و تبلیغ انتخاب بین بد و بدتر می کنید چه فرقی می کنید با بهرام؟
            همین تشویق مردم به رای دادن هست، مردمی که براشون هزینه دادید.
            چطور می تونیم توی یه تیم باشیم؟
            در ضمن نیاز هست که ما هم بگیم چیکار کردیم و کجای داستان بودیم، اصلا به فرض گفتیم، شما قبول می کنید
            شما برای چیزی که بهش اعتقاد داشتید کاری رو انجام دادید و می دهید، دلیل عنوان کردنش رو درک نمی کنم
            یعنی به این دلیل که کاری رو انجام دادید باید به نوشته هاتون امتیاز خاصی تعلق بگیره؟

درضمن در کل مطالبتون استدلال می کنید رای دادن بهتر از به نظاره نشستنه (بریم به کرانه رای دهندگان بپیوندیم)و مردم رو تشویق به رای دادن می کنید ولی اول و آخرش می فرمایید که طرفدار پزشکیان نیستم و خودم هم رای نخواهم داد!!

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1196

منتها شما تصور می‌کنید این رأی ندادن مؤثر خواهد بود و منجر به فروپاشی سیستم خواهد شد و ازش به عنوان ژست «آگاهی و مبارزه» استفاده می‌کنید، بنده اما رأی ندادنم از سر استیصال و به آخر خط رسیدنه. به هر حال، بدون در نظر گرفتن انگیزه‌ها، در نهایت به ناچار هم‌تیمی هستیم!
              برای من این رای ندادن .. هم اعتراضه .. و هم از سر استیصال .. کار دیگه‌ای ازمون برنمیاد .. هیچ‌گونه ژست "آگاهی و مبارزه" در کار نیست .. تنها ژستی که وجود داره .. امید و تشویق مردم به اتحاده

به اینکه تن به خفت ندیم .. به اینکه برای یه لقمه نون بیشتر .. خودمون و شرفمون رو به فروش نذاریم .. من و شما خوب می‌دونیم .. اکثر افرادی که قصد رای به پزشکیان رو دارند .. فقط سودای اون یه لقمه نون بیشتری رو دارن که حکومت در مقابلشون پرت کنه

که البته اگر نونی پرت بشه .. گیر من و شما هم که رای نمیدیم .. میاد .. اگر موهبتی باشه به همه میرسه .. خسرانی هم باشه .. نصیب همه میشه

ولی ما نمی‌تونیم .. وقتی در گذشته خیلی قوی‌تر و منسجم‌تر .. در کنار آدم‌هایی که خیلی بزرگ‌تر و جسورتر بودند .. راه اصلاحات رو رفتیم .. و نشد .. این از نظر من احمقانه‌است .. ما با نیروی ۱۰ کاری رو امتحان کردیم و نشد .. حالا با نیروی مثلا ۲ دوباره میخواهیم همون رو امتحان کنیم .. چنین چیزی حداقل برای من منزجرکنندست .. اتفاقا بر خلاف شما من اصلا این رو مسیر نمی‌دونم .. این رو به شکل احمقانه‌ای به دور سر خودمون گشتن میدونم

برخی معتقدن چون چنین امکانی وجود نداره ما به کل رأی نمی‌دیم، برخی هم معتقدن رأی ندادن ما باعث می‌شه کل این دایره رو از دست بدیم و مسیر توسری خوردن از سیستم و تحقیر شدن، با شدت بیشتری ادامه پیدا کنه. راستش این گروه دوم حدأقل راهکارشون مشخصه (حتی به غلط!)، سؤال اینه که راهکار گروه اول برای خروج از وضعیت نکبت‌بار فعلی چیه. چون گروه اول، نه در اعتراضات خیابانی شرکت می‌کنند، نه کنش‌گری عملی دارند، نه برنامه‌ای رو جهت همراه کردن دیگران ارائه می‌کنند و نه توانایی ایجاد تغییر در وضعیت فعلی رو دارند. از این جهت، یک گروه مسیری به ظاهر غلط رو پیش می‌برن و یک گروه اساساً در مسیر قرار ندارند و بیشتر در رؤیا و توهم مبارزه از طریق فضای مجازی به سر می‌برند. بازی، دو سر باخت است و آینده از هر جهت سیاه.
              هیچ راه حل قطعی‌ای وجود نداره .. اتفاقا به نظرم رویا و توهم اینه که به دنبال راه‌حل قطعی باشیم .. ولی مسیری که گروه اول انتخاب کرده اتفاقا کاملا مشخصه .. و اون تن ندادن به خواسته‌های حکومته .. تحت هر شرایطی .. از نظر ما با دلایلی که قبلا بهتون گفتم .. به طور قطع و بدون شک، حکومت به شدت خواستار حضور مردم پای صندوقه .. هر دلیلی که داره .. من به خواسته‌ی حکومت تن نمی‌دهم

شما راهکار خیلی قطعی و مشخص میخواهی؟ .. حداقل این رو می‌تونم بگم .. که در حال حاضر تعداد خیلی بیشتری از آدم‌ها در این اعتراض همراهی میکنن .. و این یعنی یک گام به جلو .. اتحاد از همه چیز مهم‌تره .. ای کاش و ای کاش و ای کاش .. این اتحاد خیلی سریعتر و خیلی قوی‌تر شکل بگیره .. اون وقت مطمئن باشید که حتی برای مطالبه‌ی خواسته‌هامون توان بیشتری خواهیم داشت

افرادی که برای گدایی یک لقمه نون بیشتر از حکومت .. حاضرند این اتحاد رو خراب کنند .. به وضوح نسبت به گذشته در حال کاهش هستند .. باید گام به گام پیش رفت .. نه اینکه از الان انتظار راه‌حل‌های عجیب و غریب داشته باشیم .. رای ندادن قرار نیست تغییرات بزرگ و آنی رو رقم بزنه .. ولی میتونه زمینه‌ساز اتحاد .. و زمینه‌ساز تغییرات بزرگ در آینده باشه
              آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2024/06/11, 15:19.

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3166

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                Sundaaay ، هم از این عکس ها و متن ها می گذاشت ...

داور ...

نکنه ، خود لایف کبیر هستی ؟

یحتمل می خواهی به جلیلی رای بدی و اونو از صندوق بیرون بکشین ، ناقلاها ؟!!
                از نشانه های بارز بهرام، پهلوی ستیزی بود و هست
                از نشانه های بارز بهرام، اصلاح طلبی هست
                از نشانه های بارز بهرام، بازی در زمین حکومت بود، هست و خواهد بود
                آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/06/11, 15:36.

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1196

راستش من هم اصلاح‌طلب هستم .. ولی این حکومت ثابت کرده که به هیچ عنوان .. با این فرمون .. تن به اصلاح نمیده .. وگرنه اگر حاضر بود تن به اصلاح بده .. از نظر من هم .. این می‌تونست بهترین شکل ایجاد تغییر باشه

ولی نمی‌تونم خودم رو احمق فرض کنم و دوباره برگردم سر خط

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3166

تعلیق توافقنامه جامع همکاری روسیه با ایران

خبرگزاری دولتی ریانووستی روسیه اعلام کرد توافقامه همکاری جامع میان ایران و روسیه به صورت موقت،‌ متوقف شد.

این خبرگزاری به نقل از یک مقام مسوول در وزارت خارجه روسیه دلیل این اتفاق را "بروز برخی مشکلات با شرکای ایرانی" اعلام کرد.

موافقنامه جامع همکاری 20 ساله ایران و روسیه در دی 1400 در سفر سیدابراهیم رئیسی (رئیس جمهور ایران) به مسکو و دیدار با همتای روس (ولادیمیر پوتین)‌اعلام شد. این موافقتنامه در بخش های مختلف از جمله شامل همکاری های نظامی است.

ایران و روسیه در حوزه های مختلف از جمله نظامی، امنیتی،‌ اقتصادی و سیاسی همکاری نزدیک دارند.

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1196

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                      .. رای ندادن قرار نیست تغییرات بزرگ و آنی رو رقم بزنه .. ولی میتونه زمینه‌ساز اتحاد .. و زمینه‌ساز تغییرات بزرگ در آینده باشه
                      امروز و دیروز .. چند نفر از دوستان که مجبور بودند در انتخابات شرکت کنند .. باهام مشورت کردند که به کی رای بدیم .. و من بهشون گفتم که به نظرم اگر مجبورید به کسی رای بدهید .. به پزشکیان رای بدهید .. یعنی در نهایت من هم .. اگر مجبور باشم یکی رو انتخاب کنم .. انتخابم پزشکیان خواهد بود

نظر

• hasan666
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 1104

آقای دکتر پزشکیان ....اشح اوزونسن (خر خودتی داداش)

دم انتخابات افشا می کنی بی وجود؟...اگر طرف مردم بودی تا حالا کجا بودی ؟

من از اول هدفم این بود یکی مثل جلیلی نیاد سرکار...اما بعد تایید صلاحیت ها یک امیدواری در بین مردم و سهامداران مظلوم بخاطر پزشکیان مثلا اصلاح طلب ،بوجود آمد که حداقل بهتر از بقیه بتواند امورات مملکت پیش برد

اصلا امورات مملکت به جهنم ...من سهامدار بفکر این بازار هستم که اینطوری پول ملت رو غارت نبرند....۴ ساله ک ...کردین تو ک...نمون صدایی ازتون در نیومد
                        ملت ۲ روز همستر رفتند هزار تا مصاحبه و خبر زهر مار و حرام کردید!

آقای دکتر شما با اینکارتون ،رای سهام‌داران رو هم نخواهید داشت چون عین قبلی ها اومدید وسط

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2853

امروز و دیروز .. چند نفر از دوستان که مجبور بودند در انتخابات شرکت کنند .. باهام مشورت کردند که به کی رای بدیم .. و من بهشون گفتم که به نظرم اگر مجبورید به کسی رای بدهید .. به پزشکیان رای بدهید .. یعنی در نهایت من هم .. اگر مجبور باشم یکی رو انتخاب کنم .. انتخابم پزشکیان خواهد بود
                          بیخبر جان...البته این دو مقوله هم باید در نظر داشت...پزشکیان با مشارکت ۵۰ درصدی...یا پزشکیان با مشارکت فرضا ۶۵ درصدی
                          بنظر من پزشکیان میشه...اما مشارکت کمتر ایده آل تر خواهد بود

نظر

• Bourse-Plan
                            عضو فعال
                            • Jun 2020
                            • 491

حضرت عالی کجای قضیه ایستادید؟
                            درضمن در کل مطالبتون استدلال می کنید رای دادن بهتر از به نظاره نشستنه (بریم به کرانه رای دهندگان بپیوندیم)و مردم رو تشویق به رای دادن می کنید ولی اول و آخرش می فرمایید که طرفدار پزشکیان نیستم و خودم هم رای نخواهم داد!!
                            بنده سمت «واقعیت» ایستادم. پتانسیل مردم رو می‌شناسم. میزان حضورشون در اعتراضات رو سنجیدم و همواره رصد کردم. دور و بر خودم رو هم دارم می‌بینم. با مردم زندگی می‌کنم، نه در فضای مجازی. خط و خوراک فکری‌ام کپشن‌های زرد اینستاگرامی و تلگرامی نیست. در توهم و رؤیای اینکه پهلوی با چهارصد هزار رأی «وکالت می‌دهم» قراره ما رو نجات بده و ترامپ می‌خواد کار آخوندها رو تموم کنه به سر نمی‌برم. ترسی از بیان واقعیت ندارم. مسئله رو هم صفر و یکی نمی‌بینم، چون «واقعیت» پیچیده‌تر از این حرف‌هاست. ترسی ندارم که بگم سال 92 به روحانی رأی دادم، هزار بار دیگه هم زمان برگرده به عقب این کار رو تکرار می‌کنم، این دوره هم به هیچ‌کس رأی نمی‌دم. به همین سادگی. در ضمن، مثال «8 درصد» که زدید و بنده تحت عنوان «3 درصد» در تاپیک دیگه‌ای همین مورد رو مطرح کردم، نقض صفر تا صد گفته‌های شماست! در مورد تیم هم متأسفانه یا خوشبختانه کاری نمی‌شه کرد و هم‌قطار هستیم، چون هر دو در نهایت رأی نمی‌دیم.

از نظر ما با دلایلی که قبلا بهتون گفتم .. به طور قطع و بدون شک، حکومت به شدت خواستار حضور مردم پای صندوقه .. هر دلیلی که داره .. من به خواسته‌ی حکومت تن نمی‌دهم
                            درود. متأسفانه در این مورد به اشتراک نظر نرسیدیم و فکر هم نمی‌کنم بتونیم همدیگه رو قانع کنیم. شما معتقدید خواستۀ حکومت مشارکت بالاست، بنده معتقدم خواستۀ حکومت صرفاً تداوم مسیر فعلی‌ست و انتصاب/انتخاب کاندید مورد نظر به هر قیمتی (مثل مجلس 98، ریاست‌جمهوری 1400 و مجلس 1402). شما معتقدید رأی ندادن منجر به نتیجه خواهد شد، بنده معتقدم اینجا با «دموکراسی مستقیم» سوئیس و لیختن‌اشتاین سر و کار نداریم که چنین اتفاقی بیفته. آیا چون چنین اعتقادی دارم، در انتخابات شرکت می‌کنم؟ خیر، چون کاندید مطلوبی در این دوره وجود نداره و دورۀ «بد و بدتر» هم گذشته. پیش‌تر هم عرض کردم، اگر پزشکیان رو حتی نصف روحانیِ 92 یا خاتمیِ 76 می‌دیدم، بهش رأی می‌دادم. اما چنین پتانسیلی وجود نداره. پس راهکار بنده چیه؟ خزیدن به یک گوشه و غصه خوردن و مرور «غمخوارانه» فرصت‌های از دست رفته. حرف بنده این بود که رأی ندادن رو تبدیل به چماق روشن‌فکرانه نکنیم و این تصور بهمون دست نده که مایی که رأی نمی‌دیم، حتماً و الزاماً آگاه‌تر و فهمیده‌تر از دیگران هستیم. به هر حال، معمای فعلی صرفاً با گذشت زمان حل خواهد شد. نه می‌شه چارچوب‌های نظری از پیش موجود رو بر وضعیت فعلی منطبق کرد (چون سپهر فرهنگی-سیاسی این مملکت قابل مقایسه با دیگر کشورها نیست)، و نه می‌شه حکم قطعی داد که رأی دادن یا ندادن منجر به چه نتیجه‌ای خواهد شد.

وقت دوستان رو بیشتر نمی‌گیرم و با دیالوگ بسیار معروفی از فیلم «لوک خوش دست» (استوارت روزنبرگ، 1967) از حضورتون مرخص می‌شم: «What we've got here is failure to communicate»

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

از نشانه‌های بارز sundaaay, پهلوی پرستی اش بود ...

از نشانه‌های بارز sundaaay, ضدیت و حملات لحظه ای به اصلاح طلبی بود ...

از نشانه های بارز ،sundaaay, نه بازی در زمین حکومت ( به زعم شما ) ، خود مهره ی حکومت بود !!

KGB , هم این مدل نرفت در جلد پهلوی چی ها ، که sundaaay رفت!

در ضمن ، بنده پهلوی ستیز نیستم ( فقط از عملکرد پهلوی با داشتن ارتش شاهنشاهی و صادرات ۶ میلیون بشکه ای نفت ، عصبانی هستم ، از هم پیاله شدن پهلوی با مذهبیون عصبانی ام و .... )
                              .

نظر

• عباس انصاری
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1800

رقابت اصلی بین پزشکیان و جلیلی پیش بینی می شود .
                                در صورتیکه مشارکت مردم کاهش ویا در حد انتظار نباشد . جلیلی را می توان ریس جمهور آتی پیشبینی کرد .
                                عواقب انتخاب جلیلی برای کشور قابل توصیف نیست !
                                همین حداقل امیدی که وجود دارد ازبین خواهد رفت .
                                تورم ، افزایش فقر ، بسته شدن فضای اجتماعی وسیاسی ، مهاجرت ، نا امنی ، و سرانجام جنگ بین ایران و اسراییل حداقل ترین گزینه های گفته شده خواهد بود .

نظر

در حال کار...
                                X