انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdollah000
    عضو فعال
    • Apr 2022
    • 1549

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

در ایران قوه قضاییه بقول روسای جمهور ادوار گذشته مستقل عمل میکند....از مموتی پرسیدن که گروگانها آزاد میشوند گفت از دست قوه مجریه کاری ساخته نیست
    در کنار اینها نیروهای خودسر یا آتش به اختیار
    پس هر کسی گفت مسله حجاب و فیلترینگ و مافیا رو حل میکنم به روش بروس لی جفت پا بزنید تو دهنش
    مموتی با همه تاب داشتنش از کسی نمیترسه بر عکس بقیه روسای جمهورگذشته
    تو حرم خمینی گروه خودسر در سخنرانیش اخلال ایجاد میکردن بهشون گفت تو زندان براتون کمپوت میارم

با در آمد ارزی دوره مموتی حداقل 5 تا بدبخت بیچاره که آرزوی یک سقف داشتن صاحب خانه شدن
    منظورم اینه اطرافیانش مثل علی آبادی و محصولی دزدی هم کردن حداقل یک مقدار انصاف داشت
    اما زمان روحانی و مرحوم شش کلاشه با همه ادعای فروش نفت در سطح بالا یک خانه ساخته نشد
    تازه مموتی رفته بود امریکا با هنرمندان امثال لیلا فروهر و دیدار کرده بود
    داشت میرفت امریکا تو پله های هواپیما گفت مجلس در راس نیست....یعنی حرف خمینی که گفته بود مجلس در راس هست هیچ
    مموتی دوره اول سرشو انداخت پایین تا دوره دوم رای بیاره بعد که اوکی شد شمشیر کشید
    بنظر من اگر مموتی تایید میشد جاده صاف کن رضا پهلوی میشد
    نظام میدونست و تایید نکرد
    زمانی که مصلحی وزیر اطلاعات منسوب رهبر رو با لگد از جلسه بیرون انداخت تمام اطلاعات محرمانه وزارت خانه را کپی و نگهداری کرده
    برای همین کسی جرات تعرض بهش نداره و طرفدار های کله خر مثل فیض آبادی در کنارش هستن

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4725

یک مثل هست که میگه آدم ازسر ناچاری دم سگ را هم میگیرد که تو چاه نیفتد!!! باور کنید پزشکیان همان دم است !! از این بنده خدا آبی برای مردم گرم نخواهد شد !!

احمدی نژاد و روحانی با همه ضعفهایی که داشتند حداقل یک شهامت داشتند برخی مواقع با سیاستهای اشتباه رهبر مخالفت کنند و علنا در تریبون اعلام کنند !!! حالا پزشکیان که ازهمین اول تکلیف همه چیزرا معلوم کرد !! گفت قرار نیست چیزی تغییر کند !! پس شما می ایید چه غلطی بکنید؟؟ یعنی اوضاع فعلی مطلوب است !!!!
      بدبختی اینه که همیشه بخشی ازمردم توان پذیرش واقعیتهای پیرامون اشون را ندارند!! ومتاسفانه همین ناتوانی بخشی از جامعه، هزینه برای اون بخش دیگرهم ایجاد می کند . پزشکیان نه شجاع تر و نه توانمند تر از روسای جمهور قبلی نیست .

نظر

• مرشد
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 684

حاکمیت خود را برای رییس‌جمهور شدن پزشکیان آماده کرده است؛

لیلاز: معتقدم با این تایید صلاحیت، پس از دولت سید محمد خاتمی، بزرگ‌ترین فرصت ایجاد شده تا ملت تغییرات بنیادینی در اداره کشور ایجاد کنند. بسیار خوشبینم. به نظرم جمهوری اسلامی با تایید صلاحیت مسعود پزشکیان، دست به کار بزرگ و حرکت عظیمی زده است. فرض حاکمیت این است که ممکن است مسعود پزشکیان رییس‌جمهور هم شود و برای این احتمال آماده است. اگر این اتفاق رخ ندهد، اشتباه و کم‌کاری از ما (جریان اصلاحات و طرفداران آقای پزشکیان) بوده است.

تحرکات جدیدی در کشور پدید آمده و دوران تازه‌ای آغاز شده است. تصورم این است که حتما بالای ۴۰میلیون ایرانی در انتخابات شرکت می‌کنند. امکان اینکه پزشکیان در دور اول پیروز شده و راهی پاستور شود، وجود دارد. همه ملت ایران را ابتدا باید به رای دادن و سپس رای به پزشکیان دعوت کنیم.
        ترامپ دیگر کاری نمی‌تواند بکند. تنها کاری که امریکا ممکن است انجام دهد و منجر به فشار به ایران شود، پایان دادن به جنگ اوکراین است.حتی اگر ترامپ روی کار بیاید ممکن است از طریق جنگ اوکراین به ایران ضرباتی بزند. اما چون بلافاصله تضادهای امریکا با چین بیشتر می‌شود، ایران می‌تواند از طریق شکاف‌های موجود بین‌المللی حیات خود را استمرار بخشد.
        پزشکیان در حوزه سیاست داخلی بنای رویارویی با هسته سخت قدرت را ندارد. این مورد بسیار مهم و برآمده از دهه‌ها حاکمیت دوگانه در ایران است. در ایران ۳۵سال حاکمیت دوگانه وجود داشته اگر ایران پیش نرفته به دلیل همین حاکمیت دوگانه بوده است.

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4213

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          ..به به ..رسیدن بخیر ...
          ..همین اول بحث بگم ...که بحث اصلاح طلبی و اصولگرایی ..دیگه موضوعیت نداره برا من ...دیگه همه شون دنبال استمرار این سیستم هستن حالا هرکدوم با یه شیوه و یه توجیهی ..
          تو این بازی های انتخاباتی ...فقط جای اینا دور میز و بالا و پایین سفره جابه جا میشه . تو این سیرک انتخاباتی .مثل بازی فوتبال دادزدن و بالا وپایین پریدن و کل کل کردنش نصیب ما میشه ....پول و عشق و حالش هم برا اونایی هست که وسط میدون با هم گاوبندی می کنن...
          ارادت ، ممنون
          برای منم موضوعیت نداره و با شما موافقم ، اصلا از روزی که این تاپیک ایجاد شد و دیدم هنوزم عده ای بین نمیدونم چی چی و بدتر از چی چی گیر کردند شگفت زده شده ام
          دقیق یادم نیست کدام تاپیک بود ولی چندی قبل دیدم غیر مستقیم اشاره ای به من داشتید و گفتید دوستی میگفت ... عربستان را مثال زدید
          من عربستان را با سیسیتم سیاسی اخوندی مقایسه نکردم

منظورم موارد دیگری بود که قبلا توضیح کافی داده شده . بی انصافی کردید در مورد اون قضاوت که البته مهم نیست /:.rolleyessmileyani

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
            درود بر شما

بیشترین ریزش ارا حکومت در تاریخ ان کی اتفاق افتاد؟ اگر گفتی جایزه داری؟؟؟
            خودم میگم زمانی که احمدی نژاد در دور دوم رای اورد به اصطلاح !!

اگر اکثریت شرکت کنند و به پزشکیان رای بدهند و یکی دیگه از صندوق رای سر دربیاره فکر میکنی بنفع کی هست؟؟
            مشخصا بنفع مردم هست باز
            چون هزینه اش را میده حکومت هیچ چیزی از بین نمیرود که بسوزد جز اینکه کاری نکنیم!!!
            اگر نرویم پای صندوق هیچ اتفاق منفی نمیافتد و چون کاندید اونا دیگه واقعا رای میاره!!!! بدون هیچ هزینه ای!!!!!! و در برابر اینکه برویم و کاندیدمان تایید نشود زمین تا اسمان فرق دارد
            حالا کو گوش شنوا؟ بخصوص اینجا!!!

طرف رفته سهامش را با زیان فروخته چند تا دونه دلار و سکه رو سقف خریده و از خداش هست که جلیلی رییس جمهور شود که بازار برود ادامه روند نزولی و دلارش از زیان دربیاد!!!

نکته جالبش اینه که خودشان را هم پشت حامی مردم بودن و حرفهای قلمبه و سلمبه قایم کردند و حسابی هوای همدیگه هم در نوشتن جفنگیات دارند!!!

جالبه که در گروه دلاریون تلگرام یکی دوتا ایدی هستند که میگن من میخوام برای اولین بار بروم رای بدهم انهم به جلیلی که دلارم برود بالا و سود کنم!!!!
            آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/06/12, 10:58.
            نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4213

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
              از نشانه‌های بارز sundaaay, پهلوی پرستی اش بود ...

از نشانه‌های بارز sundaaay, ضدیت و حملات لحظه ای به اصلاح طلبی بود ...

از نشانه های بارز ،sundaaay, نه بازی در زمین حکومت ( به زعم شما ) ، خود مهره ی حکومت بود !!

KGB , هم این مدل نرفت در جلد پهلوی چی ها ، که sundaaay رفت!

در ضمن ، بنده پهلوی ستیز نیستم ( فقط از عملکرد پهلوی با داشتن ارتش شاهنشاهی و صادرات ۶ میلیون بشکه ای نفت ، عصبانی هستم ، از هم پیاله شدن پهلوی با مذهبیون عصبانی ام و .... )
              بهرام گرامی
              سوزن شما هر از گاهی گیر میکنه روی یک موضوع و حالا نام کاربر مجهول الهویه را بردید
              از این بگذریم

هر چند منم نقدها به پهلوی داشتم و حتی در مواردی با شما هم نظر بودم ولی بهتر است نکته ای را فراموش نکنیم
              کاری به این ندارم شما پهلوی ستیز هستید یا نه ولی در مورد پهلوی پرستی اگر بخوام با انصاف و بی غرض نظر بدم ...
              با تمام نقدها ، پهلوی ها خدمت زیادی به این کشور کردند و خواهان ایرانی اباد و ازاد بودند که این مهم است ، کوچک ترین ایدئولوژی هم دستور کارشون نبود ، ارادت به انها در حدی برای هر کسی به هر میزانی را میشه توجیه کرد ، فقط من با نفی دیگران بجز پهلوی مساله دارم

ولی جناب عالی و هم فکراتون چی ؟ هنوز درگیر مسائلی هستید که با انصاف ترین عدد بخوام بگم ، برای 7 سال پیش بود ، سال 96 بود به قبل از ان ، بد و بدتر !!! از 96 تا کنون دیگه این مساله دفن شده
              شما هنوزم درگیر هستید
              یه سوزن و یه جوالدوز است داستان

اگر بخوام مساله خون شوئی و پشت کردن به مردم ستم دیده و سایر موارد را مطرح کنم که داستان بدتر هم میشه
              اگر بخوام مسائلی که دوستان از جمله جناب بی خبر گفتند را مطرح کنم ...؟ یه تیکه نان و خفت و خواری و ...

اصلا یه چیز دیگه
              تاپیکی هست به نام جستار سیاسی اجتماعی ...
              این تاپیک از قبل از خیزش مهسا برقرار بود و با خیزش مهسا به اوج رسید
              اکثر دوستان فعال در این فروم ، اونجا نظر میدادند

جناب عالی و تنی چند از دیگر دوستان در این 21 ماه کجا بودید ؟ چه گفتید ؟ در مورد درد و رنج ها چه گفتید ؟
              چه گفتید که حالا برای مشروعیت طلبی و داستان مضحک بد و بدتر سبز شدید ؟

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4213

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                یک مثل هست که میگه آدم ازسر ناچاری دم سگ را هم میگیرد که تو چاه نیفتد!!! باور کنید پزشکیان همان دم است !! از این بنده خدا آبی برای مردم گرم نخواهد شد !!

احمدی نژاد و روحانی با همه ضعفهایی که داشتند حداقل یک شهامت داشتند برخی مواقع با سیاستهای اشتباه رهبر مخالفت کنند و علنا در تریبون اعلام کنند !!! حالا پزشکیان که ازهمین اول تکلیف همه چیزرا معلوم کرد !! گفت قرار نیست چیزی تغییر کند !! پس شما می ایید چه غلطی بکنید؟؟ یعنی اوضاع فعلی مطلوب است !!!!
                بدبختی اینه که همیشه بخشی ازمردم توان پذیرش واقعیتهای پیرامون اشون را ندارند!! ومتاسفانه همین ناتوانی بخشی از جامعه، هزینه برای اون بخش دیگرهم ایجاد می کند . پزشکیان نه شجاع تر و نه توانمند تر از روسای جمهور قبلی نیست .
                رادین گرامی کجای دنیا در انتخاباتی که معنای واقعی انتخابات بدهد مشاهده شده که کاندیدی بیاد بگه قرار نیست چیزی تغئیر کنه و همون قبلی هاست و غیره ، بخصوص زمانی که فرد جدیدی قرار است بیاد نه فرد قبلی ابقا شود
                حتی زمانی که فردی برای دوره بعدی و ابقای خودش قول و وعده میدهند لزوما نمیگه قرار نیست چیزی تغئیر کنه ، سعی میکنه خراب کاری های دوره اش را با وعده تغئیر به پیش ببره

اصلا فلسفه امدن و رفتن ها برای چیست ؟
                برای تغئیر است . برای ارائه برنامه است . یکی به این گفته تو که نه برنامه ای داری و نه مایل به تغئیر در همون اندک توانت هم نیستی ، اصلا برای چی کاندید شدی ؟
                کاریابی که نیست . به اصطلاح جانشینی مقاوم اول اجرائی است که در این حد به مضحکه کشانده اند

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3810

درود بر شما

بیشترین ریزش ارا حکومت در تاریخ ان کی اتفاق افتاد؟ اگر گفتی جایزه داری؟؟؟
                  خودم میگم زمانی که احمدی نژاد در دور دوم رای اورد به اصطلاح !!

اگر اکثریت شرکت کنند و به پزشکیان رای بدهند و یکی دیگه از صندوق رای سر دربیاره فکر میکنی بنفع کی هست؟؟
                  مشخصا بنفع مردم هست باز
                  چون هزینه اش را میده حکومت هیچ چیزی از بین نمیرود که بسوزد جز اینکه کاری نکنیم!!!
                  اگر نرویم پای صندوق هیچ اتفاق منفی نمیافتد و چون کاندید اونا دیگه واقعا رای میاره!!!! بدون هیچ هزینه ای!!!!!! و در برابر اینکه برویم و کاندیدمان تایید نشود زمین تا اسمان فرق دارد
                  ...پزشکیان پسر خاله من که نیست ولی شاید نسبتی با شما داشته باشه که این طوری براش تبلیغات می کنی ..شایدم یه قول هایی بهت دادن که اگه براش اینجا و اونجا تبلیغ کنی ...گیروگورت رو ادارات حل کنن ..الله اعلم
                  این خرمایی که شما الان میخوری ما سال ۸۸ و ۹۲ با هسته اش بازی کردیم !!
                  شما رو نمیدونم اما کاندیدی که بیاد همون اول کار بگه من سیاست های دولت قبل رو ادامه میدم و برنامه ای ندارم و صرفا متعهد به جلب رضایت و انجام اوامر آقا در قالب سیاست های ابلاغیش هستم کاندید ما نیست !!
                  نمیدونم شما چرا دوزاریت کج وکوله اس ...ما میدان این شکل از انتخابات رو میدان مبارزه نمیدونیم !!اگر تا قبل ازینم این طوری فکر می کردیم اشتباه می کردیم !!
                  سال ۸۸ رو که یادتون هست کودتای انتخاباتی شد ..و کاندید اونا رییس جمهور شد...این وسط که کاندید ما رای اورد و کاندید اونا شد رییس دولت ....ما سودی کردیم ؟؟حاکمیت ضرری کرد ؟؟چرا رو هوا حرف میزنی ...چه هزینه ای پرداخت کرد نظام ؟؟برایند این هزینه و اقدام چه سودی برا ما ملت داشت ؟؟؟؟شاید بتونی خودتو فریب بدی و قانع کنی ..ولی بقیه رو نه
                  خلاصه اش اینه این میدان اگه میدان مبارزه باشه ..میدان مبارزه خودشونه ... سهم من و شما فقط دادزدن و بالا پایین پریدن و تشویق و هو کردن هست و کل کل کردن باهوادارای طرفین ..هست جایزه و کاپ و هرجی که وسط باشه برای اوناس ...من و شما این وسط ول معطلیم !!!

نظر

• شروع مجدد
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 929

قطعاً ديگه كمتر كسي حرفها و ادعاها و وعده و وعيدهاي كانديداها براش ملاك راي دادن خواهد بود. يعني مردم و جامعه از اين مرحله عبور كردن. الان كي اهميت ميده پزشكيان چي ميگه و مثلاً در مناظرات چطور ظاهر ميشه و اصلاً آيا كسي مناظرات رو مثل سابق دنبال ميكنه؟ ولي اگر قرار باشه تغييري ولو كوچك و چرخشي هرچند اندك در جهت بهبود اوضاع صورت بگيره ، آراء خاكستري و خاموش با قوه تشخيص بالايي كه داره اون رو پيشاپيش حس خواهد كرد. در واقع اين قشر خيلي سخت هست كه بيان وسط و راي بدن مگر اينكه واقعاً بوي بهبود به مشامشون خورده باشه.
                    آنکه نامخت از گذشت روزگار
                    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2853

...پزشکیان پسر خاله من که نیست ولی شاید نسبتی با شما داشته باشه که این طوری براش تبلیغات می کنی ..شایدم یه قول هایی بهت دادن که اگه براش اینجا و اونجا تبلیغ کنی ...گیروگورت رو ادارات حل کنن ..الله اعلم
                      این خرمایی که شما الان میخوری ما سال ۸۸ و ۹۲ با هسته اش بازی کردیم !!
                      شما رو نمیدونم اما کاندیدی که بیاد همون اول کار بگه من سیاست های دولت قبل رو ادامه میدم و برنامه ای ندارم و صرفا متعهد به جلب رضایت و انجام اوامر آقا در قالب سیاست های ابلاغیش هستم کاندید ما نیست !!
                      نمیدونم شما چرا دوزاریت کج وکوله اس ...ما میدان این شکل از انتخابات رو میدان مبارزه نمیدونیم !!اگر تا قبل ازینم این طوری فکر می کردیم اشتباه می کردیم !!
                      سال ۸۸ رو که یادتون هست کودتای انتخاباتی شد ..و کاندید اونا رییس جمهور شد...این وسط که کاندید ما رای اورد و کاندید اونا شد رییس دولت ....ما سودی کردیم ؟؟حاکمیت ضرری کرد ؟؟چرا رو هوا حرف میزنی ...چه هزینه ای پرداخت کرد نظام ؟؟برایند این هزینه و اقدام چه سودی برا ما ملت داشت ؟؟؟؟شاید بتونی خودتو فریب بدی و قانع کنی ..ولی بقیه رو نه
                      خلاصه اش اینه این میدان اگه میدان مبارزه باشه ..میدان مبارزه خودشونه ... سهم من و شما فقط دادزدن و بالا پایین پریدن و تشویق و هو کردن هست و کل کل کردن باهوادارای طرفین ..هست جایزه و کاپ و هرجی که وسط باشه برای اوناس ...من و شما این وسط ول معطلیم !!!
                      حالا اصلا بیاد بگه من تحول ایجاد میکنم...برنامه های دولت قبل هم ادامه نمیدم...کو ضمانت اجرایی!!!؟ چهار روز دیگه میاد میگه « نگذاشتند» ...« تدارکاتچی بودم»
                      رای دادن که کاری ندارد...ابزار مطالبه گری بعد از رای دادن کجاست؟

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3810

حالا کو گوش شنوا؟ بخصوص اینجا!!!

طرف رفته سهامش را با زیان فروخته چند تا دونه دلار و سکه رو سقف خریده و از خداش هست که جلیلی رییس جمهور شود که بازار برود ادامه روند نزولی و دلارش از زیان دربیاد!!!

نکته جالبش اینه که خودشان را هم پشت حامی مردم بودن و حرفهای قلمبه و سلمبه قایم کردند و حسابی هوای همدیگه هم در نوشتن جفنگیات دارند!!!

جالبه که در گروه دلاریون تلگرام یکی دوتا ایدی هستند که میگن من میخوام برای اولین بار بروم رای بدهم انهم به جلیلی که دلارم برود بالا و سود کنم!!!!
                        بیخود نگفتن که بعضی چیزا به ارث و میراث نیست و لیاقت میخواد!!خوشا به سعادتت
                        چقدر تو ضرری بگو تا برات گلریزان کنیم از ضرر دربیایی وبه خاطر چندرغاز مال و منال دنیا راضی به موس موس کردن دنبال این و اون نباشی !!وچشم‌رو خیلی از چیزا نبندی
                        به قول معروف بالاتون رو دیدیم و پایینتونم رو خواهیم دید !!اگر پزشکیان رییس جمهور شد..و ما و شما عمرمون به دنیا باشه ...سه ماهه همین پست ها رو برات بالا میارم تا محکم تر سینه بزنی ...

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

نقل و قول:

می‌گویند؛ دکتر پزشکیان در گفتگوی دیشب قوی نبود.

حق دارند.

گوش آنها با دروغ‌شنیدن(برنامه‌ی ۷هزار صفحه‌ای)، رویافروشی (۴ میلیون شغل) و وعده‌های نجومی(۴ میلیون مسکن) و... خو‌ کرده‌است.

به حرف‌های صادقانه، قابل اجرا و واقع بینانه عادت ندارند.

دو کلمه حرف حساب ...
                          .

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3810

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                            حالا اصلا بیاد بگه من تحول ایجاد میکنم...برنامه های دولت قبل هم ادامه نمیدم...کو ضمانت اجرایی!!!؟ چهار روز دیگه میاد میگه « نگذاشتند» ...« تدارکاتچی بودم»
                            رای دادن که کاری ندارد...ابزار مطالبه گری بعد از رای دادن کجاست؟
                            هیچی ..منتظر میشن تا چهارسال دیگه .. موقع انتخابات دوباره همین داستانا رو تکرار کنن ...و به دامن یکی دیگه دخیل ببندن...

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

بیخود نگفتن که بعضی چیزا به ارث و میراث نیست و لیاقت میخواد!!خوشا به سعادتت
                              چقدر تو ضرری بگو تا برات گلریزان کنیم از ضرر دربیایی وبه خاطر چندرغاز مال و منال دنیا راضی به موس موس کردن دنبال این و اون نباشی !!وچشم‌رو خیلی از چیزا نبندی
                              به قول معروف بالاتون رو دیدیم و پایینتونم رو خواهیم دید !!اگر پزشکیان رییس جمهور شد..و ما و شما عمرمون به دنیا باشه ...سه ماهه همین پست ها رو برات بالا میارم تا محکم تر سینه بزنی ...
                              تو برای من بریزی؟؟!! 10تا مثل تو رو میخرم و ازاد میکنم چه از نظر مادی چه از نظر فکری!!!

من توضیح میدم اما متوجه نمیشی که مشکل خودته دیگه

موضوع احمدی نژاد و هزینه ای که نظام داد برای انتخاب دومش و ریزش ارا را توضیح دادم که چگونه این شرکت در انتخابات باعث اگاهی مردم شد و برای اولین بار بحث تقلب را در انتخابات باز کرد مردم اگر کاندیدشان انتخاب نکردند اما سود خودشان را از پای صندوق رفتن گرفتند !!!

همچین میگید تحریم انتخابات که انگار برای اینا کاری داره که چند نفر میروند پای صندوق چه اتفاقی افتاد که چند دوره در انتخابات مجلس شرکت نکردیم؟؟؟ خیلی راحت مجلس را در هر بار تشکیل دادند

حالا نرفتن پای صندوق مجلس را با رفتن پای صندوق زمان میر حسین دست اوردش را محاسبه کن و هزینه اش برای نظام و سودش برای اگاهی مردم اگر سوادت میرسد که بعیده حتی خود میر حسین و کروبی هم بعنوان خشتهای نظام از دست دادند چه رسد به بقیه موارد..

الان هم همین هست مردم اگر بروند پای صندوق و جلیلی از صندوق در بیاد هزینه زیادی دارد برای انها اما اگر نروند مثل مجلس میشود و اتفاق خاصی نمیافتد جز احتمال کوچکتر شدن سفره انها و سایر بگیر و ببندهای بعدی

خودم میدونم که پزشکیان قرار نیست ادم زیاد متفاوتی باشد اما کمی هم که بهتر باشد کافیه که زمان مورد نظر حکومت اینا پر شود با هزینه کمتر برای مردم
                              حقیقتا به عقلت نمیرسد چی میگم چه جوری هم بنویسم دیگه نمیدونم کلا میتونی بیخیال بحث بامن باشی بذاری چشم پوشی و به ادامه فهم اشتباه خودت مشغول باشی......
                              آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/06/12, 12:08.
                              نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3810

تو برای من بریزی؟؟!! 10تا مثل تو رو میخرم و ازاد میکنم چه از نظر مادی چه از نظر فکری!!!

من توضیح میدم اما متوجه نمیشی که مشکل خودته دیگه

موضوع احمدی نژاد و هزینه ای که نظام داد برای انتخاب دومش و ریزش ارا را توضیح دادم که چگونه این شرکت در انتخابات باعث اگاهی مردم شد و برای اولین بار بحث تقلب را در انتخابات باز کرد مردم اگر کاندیدشان انتخاب نکردند اما سود خودشان را از پای صندوق رفتن گرفتند !!!

همچین میگید تحریم انتخابات که انگار برای اینا کاری داره که چند نفر میروند پای صندوق چه اتفاقی افتاد که چند دوره در انتخابات مجلس شرکت نکردیم؟؟؟ خیلی راحت مجلس را در هر بار تشکیل دادند

حالا نرفتن پای صندوق مجلس را با رفتن پای صندوق زمان میر حسین دست اوردش را محاسبه کن و هزینه اش برای نظام و سودش برای اگاهی مردم اگر سوادت میرسد که بعیده حتی خودم میر حسین و کروبی هم بعنوان خشتهای نظام از دست دادند چه رسد به بقیه موارد..

الان هم همین هست مردم اگر بروند پای صندوق و جلیلی از صندوق در بیاد هزینه زیادی دارد برای انها اما اگر نروند مثل مجلس میشود و اتفاق خاصی نمیافتد جز احتمال کوچکتر شدن سفره انها و سایر بگیر و ببندهای بعدی

خودم میدونم که پزشکیان قرار نیست ادم زیاد متفاوتی باشد اما کمی هم که بهتر باشد کافیه که زمان مورد نظر حکومت اینا پر شود با هزینه کمتر برای مردم
                                حقیقتا به عقلت نمیرسد چی میگم چه جوری هم بنویسم دیگه نمیدونم کلا میتونی بیخیال بحث بامن باشی بذاری چشم پوشی و به ادامه فهم اشتباه خودت مشغول باشی......
                                بذار اول برات یه خاطره بگم بعد ادامه بدیم :
                                خیلی سال پیش ..با چندتا شکارچی و طبیعت گرد ایاق بودیم ..اونا اهل کوهنوردی و تیراندازی ..ماهم به عشق آفرود ..دور هم جمع شده بودیم .یکیشون یه مهندس بازنشسته ای بود که سالی چندماه اینجا بود و چندماهش رو انگلیس ..همونجا تحصیل کرده و بازنشسته شده بود..موقع اتراق هرکدوم از جمع راجع به شکاراشون وفتوحاتشون داستان سرایی می کردن .و من فک می کردم هرکدومشون جک اوکانری هستن برا خودشون .این دوستمون کلا ادم کم حرفی بود و بیشتر تو عالم خودش بود و موقع تعریف این داستانا معمولا لبخند میزد و چیزی نمی گفت ...یه بارصحبت عجیبی کرد و با دیدن فرمایشات شما همون صحبتاش اومد تو ذهنم ..گفتش که :
                                ten hunters and ten fisher are Twentey liers
                                شاید پزشکیان یا جلیلی هرکدام ادمای متفاوتی باشن ..اما مساله اینی که تصمیم می گیره و دستور میده و مسیر رو تعیین می کنه یکی دیگه اس ..اینا نهایتا چندتا چاله چوله رو ردکنن یا چندتا دارو درخت زیر کنن ولی اخر مسیر ته دره اس ...‌حالا شما هی حساب کن چندتا رو رد کردی چندتاش مونده ...
                                آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2024/06/12, 12:35.

نظر

در حال کار...
                                X