انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • liveparsi
    عضو عادی
    • Dec 2014
    • 225

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
    آهان همینه ، لپ مطلب همینه

اصلاح طلب های امروز همون اصولگراهای دیروز هستند ، کسانی که از عموم مردم همیشه چند قدم عقبتر حرکت میکنند!

20 سال قبل که ما به اشتباه میخواستیم با اصلاح به این حکومت زبون نفهم بفهمونیم داره ما رو کجا میبره ، اینها اصولگراهایی بودن که مقابل ما ایستادن و اون آش رو بهم زدن ، حالا امروز که ما فهمیدیم چه بود و چه شد و از هرچی اصولگرا و اصلاح طلب عبور کردیم ، اینها تازه رسیدن به مرحله اصلاح طلبی!

ما امروز هیچ چیزی بنام اصلاح طلب نداریم ، همتون همون اصولگراهایی هستید که کشور رو به این لبه پرتگاه رسوندید.
    تمام
    این آقایون اگر واقعا دنبال مشارکت بالا بودند، نزدیک انتخابات اینگونه با روان سهامداران بازی نمی کردند. الان شمایی که به ظن خودتون چند قدم جلوترید دقیقا تو تله این گروه قرار گرفتید. مطمین باشید وقتی دیکتاتوری نظامی خودشونا مثل پاکستان بنا کنند رای من و شما هم دیگه تاثیر خودشو از دست میده. بهترین حالت برای امثال قالیباف عدم شرکت ما در انتخاباته تا خیلی قانونی رویه تسلط خودشونا گسترش بدند. بنده صرفا میگم باید بازیشونو بهم بزنیم.

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو جدید
      • Jan 2022
      • 1647

در اصل توسط liveparsi پست شده است View Post
      دوست عزیز یعنی چی چیم؟ بنده گرایشم به سمت اصولگراهاست نه اینکه کاملا هم جهت باشم باهاشون. طرز فکر خودمو دارم. تو این مورد خطر تبدیل شدن ایران به کشوری مانند پاکستان وجود داره.
      اصلا معنی اصولگرایی همینه...من درست میگم حتی اگه غلط باشه..
      آخه مرد حسابی..اگه به اصول پایبندی...یعنی باید رو حرف رهبری وولی امرت حرف نیاری...اما واگر نداره...
      نظرایشون هم که مشخصه...من اینوریم اما اونوریو دوست دارم یه بهونه است..ایران فلان کشور میشه هم که سفسطه است...
      ...مثل این میمونه..آدم بگه من به خداپرستی گرایش دارم...اماهمجهت با بت پرستی حرکت میکنم...(جمع اضداد)...

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2853

در اصل توسط liveparsi پست شده است View Post
        این آقایون اگر واقعا دنبال مشارکت بالا بودند، نزدیک انتخابات اینگونه با روان سهامداران بازی نمی کردند. الان شمایی که به ظن خودتون چند قدم جلوترید دقیقا تو تله این گروه قرار گرفتید. مطمین باشید وقتی دیکتاتوری نظامی خودشونا مثل پاکستان بنا کنند رای من و شما هم دیگه تاثیر خودشو از دست میده. بهترین حالت برای امثال قالیباف عدم شرکت ما در انتخاباته تا خیلی قانونی رویه تسلط خودشونا گسترش بدند. بنده صرفا میگم باید بازیشونو بهم بزنیم.
        تو میخای با یک برگ رای بازی اینها رو بهم بریزی!!!؟
        آخوند ما که هیچ...جد و آباد ما رو هم فریب داده در طول تاریخ!!! کجا سیر میکنی دادا؟
        حالا اگر درمان درد از نظر شما پزشکیان هست..این نوید و چشم روشنی رو بهت میدم از الان که قراره همین تحفه رو به ریاست جمهوری منتصب کنند

نظر

• EURASIA
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1253

سلام

خیلی از دوستان نقل می کنند که برنامه سیستم اوردن پزسکیان است

من

احتمال می دهم برنامه حکومت خود قالیباف باشه و نه پزشکیان

و قالیباف از صندوق در می اید

قضیه پزشکیان هم بگم

اصلاح طلبان خودشون را اویزون وی کرده و این بنده خدا خودش را یک اصلاح طلب نمی دونه

در عین حال چیز زیادی بارش نیست البته بد ذات هم نیست

برای افزایش مشارکت وی را قبول کردند
          زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• بورسفام
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 325

عجب دنیای عجیبی است:

گاهی میگن: نتیجه انتخابات از پیش تعیین شده است
            بعد میگن: پزشکیان را آوردند تا مشارکت را بالا ببرند پس رای نمیدیم تا مشارکت پایین بیاد
            بعدش میگن: جمله «پزشکیان را آوردند تا مشارکت را بالا ببرند» را نظام داره جا میندازه که رای ندیم که پزشکیان رای نیاره پس رای میدیم تا رای بیاره
            دوباره برمی گردند سر خونه اول و میگن: کل جمله قبل ترفند نظامه تا ما را پای صندوق بکشه پس رای نمیدیم تا مشارکت پایین بیاد

شکاکیت و تردید و بی اعتمادی باعث میشه به چنین معضلی گرفتار میشی و به خودت هم شک کنی

نظر

• EURASIA
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1253

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
              عجب دنیای عجیبی است:

گاهی میگن: نتیجه انتخابات از پیش تعیین شده است
              بعد میگن: پزشکیان را آوردند تا مشارکت را بالا ببرند پس رای نمیدیم تا مشارکت پایین بیاد
              بعدش میگن: جمله «پزشکیان را آوردند تا مشارکت را بالا ببرند» را نظام داره جا میندازه که رای ندیم که پزشکیان رای نیاره پس رای میدیم تا رای بیاره
              دوباره برمی گردند سر خونه اول و میگن: کل جمله قبل ترفند نظامه تا ما را پای صندوق بکشه پس رای نمیدیم تا مشارکت پایین بیاد

شکاکیت و تردید و بی اعتمادی باعث میشه به چنین معضلی گرفتار میشی و به خودت هم شک کنی
              شکاکیت هسته وجودی فلسفه است

پس می خوای تفکر ساده داشته باشیم
              زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4725

ازموده را آزمودن خطاست !!! مگرخاتمی و روحانی شعارهای صد برابر اصلاح طلبانه تر از پزشکیان سر ندادند؟؟؟ خوب دقیقا الان مملکت در چه نقطه ای ایستاده است ؟؟؟ الان مملکت نسبت به 5 سال یا 10 سال و 15 سال قبل چگونه است ؟!!! چرا هر روزبدتر ازدیروز ؟؟ خوب پزشکیان فرضا بیاید چه کاری میتواند بکند؟ بعضی ها فقط خودشان را فریب میدهند وگرنه مطمئنا اونها هم می دانند درچنین ساختاری رییس جمهورفقط تدارکات چی است.
                می گوید نه؟؟ اگر این فروم بردوام باشد 4 ساله دیگه همین جا معلوم میشه چه کسانی اشتباه کردند و چه کسانی درست گفتند.

نظر

• liveparsi
                  عضو عادی
                  • Dec 2014
                  • 225

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                  اصلا معنی اصولگرایی همینه...من درست میگم حتی اگه غلط باشه..
                  آخه مرد حسابی..اگه به اصول پایبندی...یعنی باید رو حرف رهبری وولی امرت حرف نیاری...اما واگر نداره...
                  نظرایشون هم که مشخصه...من اینوریم اما اونوریو دوست دارم یه بهونه است..ایران فلان کشور میشه هم که سفسطه است...
                  ...مثل این میمونه..آدم بگه من به خداپرستی گرایش دارم...اماهمجهت با بت پرستی حرکت میکنم...(جمع اضداد)...
                  من طرز فکرم اینجوری نیست. ولی امر منم عقلمه. اینم بدونید که عدم مشارکت ما منجر به رای اوردن قالیباف میشه. که در این صورت در مرحله جایگزینی رهبر ما شاهد تسلط کامل یک شورای نظامی بر کل کشور خواهیم بود شبیه پاکستان... الان خیلی ساده دارین مساله را نگاه میکنید. فکر میکنید مثل سابقه درصورتی که یک بازی خیلی خطرناک جدیدی داره شروع میشه. این مطلب اینجا ثبت میشه بعدها متوجه میشید که قالیباف صرفا بدنبال ریاست جمهوری نبود. الان رهبری داره نیروی های نظامی را کنترل میکنه. حالا تصور کنید زمانی که چنین کنترلی وجود نداره و البته نیروزهای نظامی مجلس و دولت را هم تو دست داشته باشند. یک فاجعه به معنای واقعی

نظر

• FARIBORZ NAEL
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2015
                    • 1839

از حوادث هولناک ۸۸ به بعد اکثر مردم به مرور به نتیجه عدم مشارکت رسیدند
                    اوج این تفکر منجر به تشکیل مجالس قبلی و فعلی و عاقبت دولت ریئسی شد
                    قریب به ۱۵ سال!!!!!
                    هیچ دستاوردی نداشته.به واقع هیچ!
                    .
                    تنها راه براندازی این رژیم قیام مسلحانه است
                    این مهم به عمر اغلب ما نمیرسد.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• moh51mah29
                      عضو عادی
                      • Jan 2022
                      • 206

حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان خواهان انصراف کاندیدا‌های اصولگرا به نفع یک کاندیدا شد.
                      [B]کانال تلگرام: [/B]https://t.me/sakootamin[B][URL="https://t.me/sakootamin"][COLOR=#006400]
                      [/COLOR][/URL][/B]

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4725

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                        قریب به ۱۵ سال!!!!!
                        .
                        به نظر من نیازی به قیام مسلحانه نیست !! قدرت مردم را دست کم نگیرید !! سال 88 یادتون هست وقتی 3 میلیون نفر تو خیابون انقلاب و آزادی داشتند اعتراض می کردند!! حتی یک نیروی انتظامی هم در خیابان نبود !مردم فقط باید یاد بگیرند برای منفعت عمومی و کشور کنار هم باشند ! هر کسی فقط به فکر خودش و چند ریال سرمایه اش نباشد .مردم نباید نسبت به مسایل اطرافشان و دیگران بی تفاوت باشند .انتظاری نیست که مردم کار خاصی بکنند!! انتظار این است بعضی وقتها مردم عملا کار خاصی نکنند!

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1839

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                          به نظر من نیازی به قیام مسلحانه نیست !! قدرت مردم را دست کم نگیرید !! سال 88 یادتون هست وقتی 3 میلیون نفر تو خیابون انقلاب و آزادی داشتند اعتراض می کردند!! حتی یک نیروی انتظامی هم در خیابان نبود !مردم فقط باید یاد بگیرند برای منفعت عمومی و کشور کنار هم باشند ! هر کسی فقط به فکر خودش و چند ریال سرمایه اش نباشد .مردم نباید نسبت به مسایل اطرافشان و دیگران بی تفاوت باشند .انتظاری نیست که مردم کار خاصی بکنند!! انتظار این است بعضی وقتها مردم عملا کار خاصی نکنند!
                          چی شد اون ۳ میلیون نفر؟
                          طالبان تنها با ۱۵۰۰ نیروی مجهز به سلاح سبک دولت مرکزی را ساقط کرد و ریئس جمهور فرار کرد
                          .
                          ۱۵ سال نشستید باقیش رو هم بنشینید
                          متن نوشته ات رو یک بسیجی ببیند از خنده رده بر میشود

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1196

قریب به ۱۵ سال!!!!!
                            .
                            واقعا عجیبه .. چطور به این نتیجه رسیدید که مردم ۱۵ ساله مشارکت نمی‌کنند .. کمترین میزان مشارکت دوره‌ی قبل بود (که اونم تا حدودی انداختند گردن کرونا) .. قبل از اون دوره‌ی دوم هاشمی

این ۱۵ سال رو از کجا آوردید؟ .. قبلا یک بار گفتم (ولی گویا تو این تاپیک باید هر مطلبی ده‌ها بار تکرار بشه)‌ .. واقعا انتظار داشتید از عدم مشارکت ۳ سال پیش چه نتیجه‌ای بگیریم که نگرفته‌ایم؟!!

اون بار هم گفتم .. مگه کودتا اتفاق افتاده .. که شما فردای عدم مشارکت .. ببینید یه سری آدم جدید اومدن سرکار؟!!

عدم مشارکت دلیل واضحی داره (برای کسی که بخواهد بفهمد) .. کسانی که مشارکت نمی‌کنند .. می‌خواهند به حکومت فریاد بزنند: "نهههههههههههه"!! .. نه آقا .. نه! .. دیگه خسته شدیم .. بریدیم .. دیگه بسه

این فریاد هر چی بلندتر باشه .. هر چی مردم بیشتر همراه باشند .. تاثیرگذاری اون بیشتر خواهد بود .. به همین دلیل هم هست که دوست داریم همه با هم یک "نهههههههه"‌ی بزرگ به حکومت بگیم

وقتی فهمیدیم که همه با هم و متحد (نه یک بار .. نه دو بار .. بلکه همواره) .. باید یک "نهههههههه"ی بزرگ تحویل حکومت بدیم .. اون وقت میشه کم کم انتظار داشت که حرکت‌های بهتر و بزرگ‌تری صورت بگیره

کجان اون آدم‌هایی که "سر به دار میدادن ولی تن به ذلت نمی‌دادن"؟ .. چی کار کرد این حکومت با ما که اینطور حقیر و بی‌غیرت شدیم؟

این قصه‌های قالیباف میخواهد مملکت رو بگیره .. و اون یکی می‌خواهد فلان کنه .. این‌ها هم دیگه تکراری و خسته‌کننده شدن .. بدون هیچ منطق و استدلالی .. قصه‌های عجیب سرهم می‌کنیم .. برامون سرهم می‌کنند .. نمی‌دونم والا چه جوریه ماجرا

ده سال پیش همین‌ها رو در مورد رفسنجانی می‌گفتند .. می‌خواهد کودتا کنه .. همه خراب‌کاری‌ها زیر سر اونه .. و هزار تا قصه‌ی مسخره‌ی دیگه

ولی در نهایت دیدیم .. حتی رفسنجانی هم (دیگه گنده‌تر از رفسنجانی که نداریم) .. که از اول انقلاب اون راس کار بود .. وقتی خواست با هسته‌ی قدرت در بیافته .. مثل بنز حذفش کردن
                            ==================

فقط خواهش می‌کنم .. کساییکه رفتن پای صندوق .. دیگه هی نیان نق بزنند .. از حکومت و مشکلات و کوفت و زهرمار!! .. ما که یک بار هم نق نزدیم .. ولی شمایی که دم به ساعت آه و فغانت بلنده .. بعد الان هم میخوای بری رای بدی .. دیگه اینجاست که من هم با ظریف هم قولم .. که عزیزم خودت انتخاب کردی .. پس لطفا ساکت!

نظر

• Bikhabar
                              ستاره‌دار(22)
                              • Sep 2020
                              • 1196

چی شد اون ۳ میلیون نفر؟
                              طالبان تنها با ۱۵۰۰ نیروی مجهز به سلاح سبک دولت مرکزی را ساقط کرد و ریئس جمهور فرار کرد
                              .
                              مطمئنی اون بسیجی خودت نیستی؟!

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4725

چی شد اون ۳ میلیون نفر؟
                                .
                                امیدوارم هیچوقت اکثریت مردم به جایی نرسند که فقط درخواست کنند "تعداد مامورها را بیشتر کنید تا مردم به کار و زندگیشان برسند "
                                دقیقا مشکل همینه که شما اشاره کردید هر کسی که بر این کشتی سوار است مشغول سوراخ کردن قسمتی از کشتی است که خود را صاحب آن میداند در نهایت همه با هم غرق می شویم نگران نباش .

نظر

در حال کار...
                                X