انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    جالبه روسیه هم از آمدن پزشکیان و اصلاح طلبان نگران شده و زده زیر تفاهم نامه !

تحریم کنندگان دست در دست روس کمونیست !

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2024/06/25, 23:43.
    .

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3810

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
      امید خان، شما میگی مردم دنبال قرآن و نهج البلاغه نیستن و استفاده از ادبیات اینچنینی مردم رو ازش فراری میده. یعنی موضوعی که بنظر شما اینقدر بدیهی میرسه ، به فکر خود پزشکیان و مشاورین کارکشته اون نرسیده بود؟ شاید این تصور شما ساده انگاری موضوع باشه. طبعا او دنبال جلب آرا سکولارها نیست. پس ابایی نداره اعتقاداتش رو سانسور کنه. اکثریت مردم ما با قرآن و نهج البلاغه مشکل ندارن و پزشکیان هم آدم متظاهری نیست.
      ساده نیستن ...کما اینکه فکر می کنم بر خلاف اون تصوری که ازش دارید اساسا یا چیزی به نام مشاورتو تیمش نداره یا اینکه کلا به مشاوره در بحث تبلیغات و بحث اعتقادی ندارد گرنه اینکه این قدر بهش پاس گل بدن و بزنه تو دروازه خودی خیلی عجیب هست ..
      البته نظر خودم شق دوم هست و شاهدش هم همون برخوردش با فاضلی و خالی کردن پشت فاضلی دربرابر رویه مجری و کارشناس برنامه بود..حالا اینکه به دنبال جذب ارا نیست هم علتش این هست که میدونه اساسا کل داستان بازی هست و نه تعداد ارا مهم هست و نه پایگاه اجتماعی ...مهم رضایت مقام عظما هست ..ملت کیلویی چند ؟؟؟
      در ضمن مردم با قران و نهج البلاغه در جای خودش مشکلی ندارن ..اما اینکه یک کاندید بیاد به جای بیان مطالبات و خواسته های مردم و آسیب شناسی آن ...به سبک آخوندها بره بالای منبر وهمون استعاره های اول انقلاب در مورد سیاست ودولت رو تکرار کنه ..باعث سلب اعتماد رای دهنده های احتمالی همین اول کار میشه ...
      اگر انتخابات واقعی باشه ...روز جمعه اثر این سبک کار انتخاباتی پزشکیان رو خواهیم دید...که چقدر باعث تردید و کاهش مشارکت خواهد شد..

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2853

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
        ساده نیستن ...کما اینکه فکر می کنم بر خلاف اون تصوری که ازش دارید اساسا یا چیزی به نام مشاورتو تیمش نداره یا اینکه کلا به مشاوره در بحث تبلیغات و بحث اعتقادی ندارد گرنه اینکه این قدر بهش پاس گل بدن و بزنه تو دروازه خودی خیلی عجیب هست ..
        البته نظر خودم شق دوم هست و شاهدش هم همون برخوردش با فاضلی و خالی کردن پشت فاضلی دربرابر رویه مجری و کارشناس برنامه بود..حالا اینکه به دنبال جذب ارا نیست هم علتش این هست که میدونه اساسا کل داستان بازی هست و نه تعداد ارا مهم هست و نه پایگاه اجتماعی ...مهم رضایت مقام عظما هست ..ملت کیلویی چند ؟؟؟
        در ضمن مردم با قران و نهج البلاغه در جای خودش مشکلی ندارن ..اما اینکه یک کاندید بیاد به جای بیان مطالبات و خواسته های مردم و آسیب شناسی آن ...به سبک آخوندها بره بالای منبر وهمون استعاره های اول انقلاب در مورد سیاست ودولت رو تکرار کنه ..باعث سلب اعتماد رای دهنده های احتمالی همین اول کار میشه ...
        اگر انتخابات واقعی باشه ...روز جمعه اثر این سبک کار انتخاباتی پزشکیان رو خواهیم دید...که چقدر باعث تردید و کاهش مشارکت خواهد شد..
        نهج البلاغه خوندش به کنار...واقعا نمیدونست برگ برنده اش رای زنان هست...نفر ۶ ام تو مناظره بود..اینم در مناظره آخر...جفت شش آورده بود...باید وقت رو اختصاص می‌داد به زنان و دختران جامعه و یک گریزی میزد به جنبش زن زندگی آزادی...کار تمام بود...در جا همه رو خاک میکرد
        بهر حال فکر میکنم به هر ۶ نفر از طرف مقام عظما تاکید شده بود زیاد شور نشه آش در مناظرات...چون قالیباف هم رعایت میکرد...البته پورمحمدی مناظره قبلی یک پوسته موز انداخت زیر پای جلیلی...فکر کنم سفارش شده بود از بالا

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5108

تحریم کنندگان دست در دست روس کمونیست !

خیلی باید ببخشید ، خیلی عذر میخوام ، اما اولا رسما خواستم از شما به دلیل گفتن این حجم اراجیف و شر و ور بخوام که خفه شید لطفا!
          /:.offtopic.:/

دوما به هرکسی که فریب مغلطه کاری شما اصلاح طلب جماعت رو در این نوع بهره برداری های سیاسی میخوره توجه بدم این نوع نتیجه گیری های مکارانه فقط از عهده همین طیف هزار رنگارنگ برمیاد، طیفی که از سبز به بنفش و حالا معلوم نیست به کدوم رنگی در اومده!
          این خبر مال هفته پیشه و متن خبر هم در همه خبرگزاری ها اومده بود و خیلی واضح بود و هیچ ربطی به شخص پزشکیان و اصلاح طلبان دروغین نداشت ، خیلی واضح که در متن همین هم هست گفته شده اونها مساله انتخابات رو بهانه کردند، حالا اینکه اصلاح طلبها از این خبر چطوری پزشکیان رو کشیدن بیرون و باهاش تیتر زد بماند ، اینکه تو چطور به خودت جرات میدی مردم زخم خورده از رژیمی تحت حاکمیت روس رو با کمونیستها یکی کنی حالت تهوع دست میده. X-(
          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/06/26, 00:43.
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3810

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            نهج البلاغه خوندش به کنار...واقعا نمیدونست برگ برنده اش رای زنان هست...نفر ۶ ام تو مناظره بود..اینم در مناظره آخر...جفت شش آورده بود...باید وقت رو اختصاص می‌داد به زنان و دختران جامعه و یک گریزی میزد به جنبش زن زندگی آزادی...کار تمام بود...در جا همه رو خاک میکرد
            بهر حال فکر میکنم به هر ۶ نفر از طرف مقام عظما تاکید شده بود زیاد شور نشه آش در مناظرات...چون قالیباف هم رعایت میکرد...البته پورمحمدی مناظره قبلی یک پوسته موز انداخت زیر پای جلیلی...فکر کنم سفارش شده بود از بالا
            فقط به پزشکیان سفارش شده بود ؟؟؟بقیه که هر راست و دروغی رو سر هم‌کردن ...
            این آدم اومده بود بشه سیبل اون سه تا کله پوک ...و غضنفر وار ..ته مانده اعتبار و آبروی سیاسی و اجتماعی اصلاح طلبا رو به باد بده .
            کلی فرصت طلایی داشت ...از واکسن و تحریم ها تا فیلترینگ و افزایش قیمت بنزین و برجام ..تا جریان اعتراضات سال ۴۰۱...از تک تک این ها میتوانست استفاده کند ....
            شاید هم پایبند به اون نقشی که براش تعریف شده بود هست ..فقط قرار بود بیاد پای بازی بشه و بازار رو گرم کنه ...

نظر

• سعید سعیدی
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 248

راستش یه تعدادی از مطالب که تو این تاپیک نوشته میشه خیلی فاجعه است. اینکه افرادی هنوز تصور میکنن واقعا با رای اونها رئیس جمهور انتخاب میشه. راستش یاد یکی از انتخابات ریاست جمهوری افتادم. سال 68 سالی بود که تقریبا همه سران رژیم عوض شدن. منتظری که قائم‌ مقام رهبری بود عزل شد. خمینی مرد. قانون اساسی تغییر کرد و پست نخست وزیری حذف شد و موسوی کلا کنار رفت. خامنه ای رهبر شد و حکم رهبری رو از دست رفسنجانی گرفت! لا شرایطی که پیش ا‌مده بود باید انتخابات ریاست جمهوری برگزار میشد. تعداد خیلی زیادی ثبت نام‌ کردن‌ و از بین همه فقط دو نفر، یعنی رفسنجانی و عباس شیبانی تایید صلاحیت شدن! خوب رفسنجانی اون زمان خیلی معروف و در واقع بعد از خمینی نفر دوم رژیم بود. اقای شیبانی هم شهرت داشت، اما نه انچنان. و در واقع اصلا حرفی برای گفتن در برابر رفسنجانی در اونزمان نداشت. یعنی ضایع بود که‌ مستقیما بگن رفسنجانی رئیس جمهوره و اقای شیبانی رو هم بعنوان کاندید اعلام کردن. اما جک ماجرا اینجا بود که اقای شیبانی اومد گفت من خودم به اقای رفسنجانی رای میدم. /.:biggrinsmiley.:/

شما واقعا به این موضوع دقت کنید. اینو بهش میگن انتخابات؟! این رقابته مثلا؟! همه انتخابات ریاست جمهوری تو ایران یه همچین چیزاییه. بعد یه سری اینجا ببینید چه چیزایی مینویسن.
              آخرین ویرایش توسط سعید سعیدی؛ 2024/06/26, 01:06.

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3166

نظر من مقداری تخیلی تر هست مگنوس عزیز ...

شما میگی رهبر می خواد پزشکیان بکشه بیرون برای تسکین موقت دردها و فرار از وضعیت وخیم حکومت( سوپاپ اطمینان )

اما من فکر می کنم رهبر مسن در انتهای عمر , شاید .... شاید ... واقعا ... نقطه چین خودت حدس بزن

اگر حدسم درست باشه رهبر مصمم تر تن به اصلاحات اساسی میده به شرط رای بالای ملت به پزشکیان
                اصلاح‌طلبان و تحلیل‌های آرزومندانه

عطف به صحبت‌های امروز آقای خامنه‌ای در خصوص رابطه با آمریکا، خدمت بزرگان‌ اصلاحات عرض می‌کنم این آرزو که رهبر نظام سیاست راهبردی خود را تغییر دهد و اجازه احیای رابطه ویران شده ایران با آمریکا و غرب را بدهد یک آرزوی محال است.

احتمال وقوع چنین چیزی زیر صفر است.
                رهبر از مدت ها پیش سیاست خارجی کشور را در مسیر ایستادگی در برابر غرب و همپیمانی با شرق ریل‌گذاری کرده است.
                من خودم را جای رهبر می‌گذارم و از اصلاح‌طلبانی که خواهان برقراری رابطه حسنه با غرب هستند می‌پرسم :

«گیریم که برجام را احیا کردیم، حالا اگر ترامپ آمد و آن را دوباره پاره کرد تکلیف ما چه خواهد بود؟
                من که نمی‌توانم سرنوشت نظام را گره بزنم به این سیاست شل کن سفت کن آمریکایی‌ها....
                آیا متوجه نیستید که ما سال هاست متحد شرق شده‌ایم و خروج از این اتحاد ناممکن است ؟
                نمی‌بینید در جنگ اوکراین بزرگترین متحد روسیه هستیم؟
                نمی‌بینید هشتاد درصد نفت‌مان را چین می‌خرد؟
                فکر می کنید به همین سادگی می‌توان تغییر اردوگاه داد؟
                آیا متوجه نیستید که نبرد با آمریکا و اسرائیل در ذات و ماهیت نظام جمهوری اسلامی است و شما چطور از من توقع کاری را دارید که عمل به آن به مثابه‌ی نفی تمامیت انقلاب اسلامی و مولود آن، جمهوری اسلامی، است؟»

حقیقتا من یکی جوابی برای این پرسش ها ندارم. فقط می توانم به خودم ، و بقیه تحلیل گران و نظریه پردازان رفورمیست عرض کنم که :
                دوره تحلیل های آرزومندانه سپری شده است و مسائل ایران را باید بر اساس واقعیات عینی بررسی و تحلیل کرد.

تحلیل آرزومندانه دیگر تحلیل‌گران اصلاح‌طلب درباره همین به اصطلاح انتخابات پیش روست.
                می‌فرمایند اگر بالای پنجاه یا شصت درصد مردم در انتخابات شرکت کنند موج خاکستری به راه خواهد افتاد و پزشکیان انتخاب خواهد شد و نقشه اصولگرایان برای تسخیر کامل قدرت به هم خواهد خورد و غیره .

خدمت این دوستان عرض می‌کنم آن کسی که انتخابات امسال را مهندسی کرده خیالش تخت تخت بوده که هرگز چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.
                آن فردی که این انتخابات را مهندسی کرده بهتر از هر کس دیگری واقف به شکاف عظیم ملت-حکومت است ؛
                شکافی که پس از جنبش ژینا به دره‌ای عمیق تبدیل شده که به این راحتی ها پر شدنی نیست.
                اما تحلیل‌گران اصلاح‌طلب ما ظاهراً هنوز متوجه عمق این شکاف نشده‌اند یا خودشان را به نفهمیدن می‌زنند.

احتمالا روز شنبه متوجه عمق شکاف خواهند شد.

بیژن اشتری

نظر

• شروع مجدد
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 929

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                  اصلاح‌طلبان و تحلیل‌های آرزومندانه

عطف به صحبت‌های امروز آقای خامنه‌ای در خصوص رابطه با آمریکا، خدمت بزرگان‌ اصلاحات عرض می‌کنم این آرزو که رهبر نظام سیاست راهبردی خود را تغییر دهد و اجازه احیای رابطه ویران شده ایران با آمریکا و غرب را بدهد یک آرزوی محال است.

احتمال وقوع چنین چیزی زیر صفر است.
                  رهبر از مدت ها پیش سیاست خارجی کشور را در مسیر ایستادگی در برابر غرب و همپیمانی با شرق ریل‌گذاری کرده است.
                  من خودم را جای رهبر می‌گذارم و از اصلاح‌طلبانی که خواهان برقراری رابطه حسنه با غرب هستند می‌پرسم :

«گیریم که برجام را احیا کردیم، حالا اگر ترامپ آمد و آن را دوباره پاره کرد تکلیف ما چه خواهد بود؟
                  من که نمی‌توانم سرنوشت نظام را گره بزنم به این سیاست شل کن سفت کن آمریکایی‌ها....
                  آیا متوجه نیستید که ما سال هاست متحد شرق شده‌ایم و خروج از این اتحاد ناممکن است ؟
                  نمی‌بینید در جنگ اوکراین بزرگترین متحد روسیه هستیم؟
                  نمی‌بینید هشتاد درصد نفت‌مان را چین می‌خرد؟
                  فکر می کنید به همین سادگی می‌توان تغییر اردوگاه داد؟
                  آیا متوجه نیستید که نبرد با آمریکا و اسرائیل در ذات و ماهیت نظام جمهوری اسلامی است و شما چطور از من توقع کاری را دارید که عمل به آن به مثابه‌ی نفی تمامیت انقلاب اسلامی و مولود آن، جمهوری اسلامی، است؟»

حقیقتا من یکی جوابی برای این پرسش ها ندارم. فقط می توانم به خودم ، و بقیه تحلیل گران و نظریه پردازان رفورمیست عرض کنم که :
                  دوره تحلیل های آرزومندانه سپری شده است و مسائل ایران را باید بر اساس واقعیات عینی بررسی و تحلیل کرد.

تحلیل آرزومندانه دیگر تحلیل‌گران اصلاح‌طلب درباره همین به اصطلاح انتخابات پیش روست.
                  می‌فرمایند اگر بالای پنجاه یا شصت درصد مردم در انتخابات شرکت کنند موج خاکستری به راه خواهد افتاد و پزشکیان انتخاب خواهد شد و نقشه اصولگرایان برای تسخیر کامل قدرت به هم خواهد خورد و غیره .

خدمت این دوستان عرض می‌کنم آن کسی که انتخابات امسال را مهندسی کرده خیالش تخت تخت بوده که هرگز چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.
                  آن فردی که این انتخابات را مهندسی کرده بهتر از هر کس دیگری واقف به شکاف عظیم ملت-حکومت است ؛
                  شکافی که پس از جنبش ژینا به دره‌ای عمیق تبدیل شده که به این راحتی ها پر شدنی نیست.
                  اما تحلیل‌گران اصلاح‌طلب ما ظاهراً هنوز متوجه عمق این شکاف نشده‌اند یا خودشان را به نفهمیدن می‌زنند.

احتمالا روز شنبه متوجه عمق شکاف خواهند شد.

بیژن اشتری
                  البته اين تحليلگر هم در مورد عدم مشاركت مردم آرزوي خودش رو بيان كرده ، ضمن اينكه بنده معتقدم خلايق هر چه لايق! مردم راي ندن جز خودشون كسي متضرر نميشه.
                  آنکه نامخت از گذشت روزگار
                  هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3166

البته اين تحليلگر هم در مورد عدم مشاركت مردم آرزوي خودش رو بيان كرده ، ضمن اينكه بنده معتقدم خلايق هر چه لايق! مردم راي ندن جز خودشون كسي متضرر نميشه.
                    مردم خیلی وقته که دارن متضرر میشن
                    جهت اطلاعت پست زیر رو بخون بعد برو واسه ادامه وضع موجود رای بده
                    قطع به یقین شما و دوستانتون لایق همچین حکومتی هستید که ثروت مملکت رو بر باد بده.

کرسنت چی بود و کی خیانت کرد؟؟

کرسنت قراردادی بود که سال ۸۱ بین ایران و شرکت کرسنت هلیوم درباره یک میدان گازی مشترک بین ایران و امارات که طبق این قرارداد امارات به مدت ۲۵ سال روزانه ۱۳ میلیون متر مکعب به قیمت هر میلیون متر مکعب ۱۸ دلار از گاز ایران برداشت میکرد و نزدیک ۳۰۰ میلیون دلار روزانه به ایران پول میداد دلیل این قرارداد این بود که استخراج و فراوری این میدان گازی ارزشش کمتر از فروشش بود و ما توانایی رقابت با شرکت اماراتی رو نداشتیم و اونا بیشتر برداشت میکردن

سال ۸۴ زمان دولت احمدی نژاد قیمت گاز و نفت افزایش پیدا کرد و اون زمان جلیلی و چند نفر زیر قرارداد زدن و گفتن باید قیمت رو بالا ببرید و گاز نمیدیم و به مدت ۱۴ سال سهم گاز ایران سوخت شد و شرکت کرسنت از ایران شکایت کرد و توی دادگاه لاهه ایران رو محکوم به ۱۸ میلیارد دلار غرامت کرد

این قرارداد برای ایران نزدیک دوهزار و دویست میلیارد دلار سود داشت که سوخت شد

(تقریبا ۱ میلیارد تومن برای هر ایرانی میشد).

نظر

• ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2587

چرا در انتخابات شرکت می‌کنم و چرا به پزشکیان رأی می‌دهم؟ سه علت عقلی و یک دلیل مرامی

بعضی از دوستان مان که گلایه های جدی و به حقی دارند، می گویند رأی نمی دهیم و 3 دلیل اصلی می آورند:

1 - با عدم مشارکت، پیام مان را به حاکمیت می رسانیم.

2 - چه تضمینی وجود دارد که بعد از رأی دادن و پیروزی پزشکیان، همان هایی که هر 9 روز یک بحران برای دولت خاتمی درست کردند و در دولت روحانی هم مدام کارشکنی کردند، باز هم همین بلا را سر دولت پزشکیان نیاورند؟

3 - مگر رئیس جمهور چه کاره است؟ او یک تدارکاتچی بیش نیست.

به نظر من هر 3 حرف، در جای خود، صحیح و متین هستند. اصراری هم ندارم که کسی از دیدگاه خود برگردد و البته چنین حقی هم ندارم. فقط می خواهم همان گونه که دیدگاه این عزیزان را نوشتم، بخشی از دلایلم برای رای دادن را به اشتراک بگذارم و نهایتاً قضاوت را نه به تعصب، که به خرد و عقل مان واگذار کنیم و هر کدام مان با احترام به تصمیم دیگری، کاری را که فکر می کنیم برای ایران مان درست تر است انجام دهیم.

1.
                      من با این گزاره موافقم که رأی ندادن نیز همانند رأی دادن، دارای بار معنایی است و گاهی می توان با عدم مشارکت در یک انتخابات، به یک حاکمیت پیام داد.

نمونه بارز و نزدیک آن، همین انتخابات اخیر مجلس است که مشارکت به پایین ترین حد خود رسید و حتی در مرحله دوم در تهران تنها 8 درصد در انتخابات شرکت کردند. به باور من، این که اکثریت، بی آن که بخشی از یک برنامه حزبی باشند و بی آن که هماهنگی های مرسوم سیاسی کرده باشند، با یک خرد جمعی، چنین کنشی را نشان دادند، پیامی بزرگ به حاکمیت منتقل کردند.

اما این پیام چگونه شکل گرفت و منتقل شد؟ پاسخ این است: "با عدم شرکت اکثریت قابل توجهی از مردم در انتخابات".
                      در واقع پیام وقتی شکل گرفت که 60 درصد مردم کل کشور در انتخابات حاضر نشدند و در دور دوم تهران نیز 92 درصد حاضر به رأی دادن نشدند.

پس پیام عدم مشارکت، وقتی ایجاد و سپس منتقل می شود که اکثریتی مانند همان 60 درصد یا 92 درصد رأی ندهند و انتخابات با حضور اقلیت برگزار شود.

تمام شواهد و قرائن نشان می دهد در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری که 8 تیر ماه برگزار می شود، بیش از نیمی از مردم شرکت می کنند و انتخابات با شرکت اکثریت برگزار خواهد شد.

حال اگر این اکثریت، خیلی قوی نباشد، گزینه ای مانند سعید جلیلی یا قالیباف رئیس جمهور خواهد شد و پیام اقلیت، نه ایجاد می شود و نه طبیعتاً می رسد.

اما اگر اکثریت، قوی باشد، احتمال برنده شدن پزشکیان بالا می رود و همین انتخاب، حاوی همان پیامی می شود که باید به حاکمیت منتقل شود.

پس دادن پیام از طریق عدم مشارکت، زمانی رخ می دهد که عدم مشارکت، مطلق باشد در حالی که در انتخابات 8 تیر، مشارکت بالای 50 درصد خواهد بود و شرکت نکننده ها، نه تنها پیامی نمی دهند بلکه مجبور خواهند بود 4 یا 8 سال،پیام های جلیلی یا قالیباف را دریافت کنند!

2.
                      این که "چه تضمینی وجود دارد که بعد از رأی دادن و پیروزی پزشکیان، همان هایی که هر 9 روز یک بحران برای دولت خاتمی درست کردند و در دولت روحانی هم مدام کارشکنی کردند، باز هم همین بلا را سر دولت پزشکیان نیاورند؟" دغدغه همه ما هست.

یک چیز مسلم است: تضمینی وجود ندارد که علیه دولت پزشکیان کار نکنند ولی تضمین وجود دارد که اگر خودشان بر سر کار باشند، رویکردشان خلاف اکثریت مردم باشد.

و یک سوال منطقی دارم: آیا باید به کسانی که آن بلاها را سر خاتمی و روحانی و ظریف و در واقع سر ملت آوردند، جایزه دهیم؟ آن هم جایزه ای به اندازه دولت؟!

کسانی که دنبال تحریم بیشتر ایران هستند یا عملکردشان به این نتیجه منتهی شده است، باید توسط مردم ایران حذف شوند نه این که قدرت شان تقویت شود!

الان فرصت و دریچه ای باز شده است که این رویکرد را حذف کنیم و افرادی که ولو به طور نسبی به مردم نزدیک ترند و به نظرات علمی بها می دهند را جایگزین شان کنیم.

آیا درست است که به جای استفاده از این فرصت، کاری کنیم که تیم جلیلی یا قالیباف برای 4 یا 8 سال بر مقدرات ما و بچه هایمان حاکم شوند؟!

در سریال شب های برره، سکانس معروفی وجود دارد که عده ای از اهالی برره که به موضوعی اعتراض داشتند، شیشه های خانه های خودشان را شکستند!

تندروها هم همین آرزو را دارند که ما در اعتراض به آنها، شیشه های خانه های خودمان را بشکنیم و آنها با خیال راحت دولت را در اختیار داشته باشند.

واضح و آشکار است که رأی ندادن، رأی دادن به جلیلی و قالیباف است. این دو با مشارکت «حامیان سنتی خود که رأی می دهند» و «مخالفان خود که رای نمی دهند» شانس پیروزی بالایی دارند.

درباره واژه تدارکاتچی هم که برای رئیس جمهور باب شده، به فرض این که رئیس جمهور تدارکاتچی باشد؛ آیا یک تدارکاتچی سالم و درستکار که به موقع و درست کارش را انجام بدهد خوب است یا یک تدارکاتچی ضعیف و کار خراب کن و ای بسا فاسد که خروجی اش نرسیدن تدارکات به ملت است؟!

3.
                      این که کسی انتظار داشته باشد رئیس جمهور بتواند تغییرات ساختاری در نظام حکومتی بدهد، نابخردانه است ولی این که بگوییم رئیس جمهور هیچ تاثیری در زندگی روزمره مان ندارد هم حرف نادرستی است.

به جای فلسفه بافی پیشنهاد می کنم دوره های ریاست جمهوری خاتمی، احمدی نژاد، روحانی و رئیسی را با هم مقایسه کنیم. همه این دوره ها، در چارچوب همین نظام حاکم شکل گرفتند ولی آیا روزگار ما در همه شان یکی بود؟ آیا دوران خاتمی با متوسط تورم 15 درصدی و رشد اقتصادی دو رقمی یا دورانی که برجام اجرا شد با تورم 9 درصدی و تثبیت نرخ ارز با دورانی که تورم 45 درصدی را تجربه می کنیم یکی است؟

یا گشت ارشادی که در دوران روحانی بیشتر حالت سمبلیک داشت با گشت ارشادی که ماجرای مهسا امینی را رقم زد یکی بود؟

اینترنت رو به رشد دولت قبل با وضعیت اسفناک اینترنت کنونی که هر روز مردم را می آزارد قابل قیاس است؟

بله! خاتمی و احمدی نژاد و روحانی و رئیسی، هیچکدام تغییرات ساختاری ایجاد نکردند ولی قابل انکار نیست که هر کدام از ما، در هر کدام از آن دوره ها، زندگی های متفاوتی از نظر اقتصادی و آزادی های اجتماعی و سیاسی داشتیم.

الان هم همین است، نه جلیلی و قالیباف، تغییرات بنیادین در کشور رقم خواهند زد و نه پزشکیان. ولی هر کسی تایید می کند که کشوری که جلیلی یا قالیباف رئیس جمهورش باشند، متفاوت تر از کشوری است که پزشکیان رئیس جمهور آن است و این تفاوت، یعنی تفاوت های جدی در زندگی های شخصی و خانوادگی و کاری هر کدام از ما.

بعد از تحریر:
                      روزی که لباس شخصی ها به دانشگاه تبریز حمله کردند، پزشکیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود و در حمایت از دانشجویان، مقابل مهاجمان ایستاد و کتک خورد و زخمی هم شد.
                      در همان دوران، رکورد احداث خانه های بهداشت در مناطق محروم را شکست و به حدی موفق بود که برای حضور در دولت از او دعوت کردند.

در سال هایی نیز که وزیر بهداشت دولت خاتمی بود هم برخلاف خیلی از مدیران که تا به جایی می رسند انواع امتیازات را برای خود و اطرافیانشان می گیرند، حتی امتیاز مطب هم نگرفت و تمام دوران پزشکی اش را در بیمارستان های دولتی طبابت کرد و ریالی از هیچ بیماری نگرفت و به حقوق بیمارستان بسنده کرد.

در تمام سال هایی هم که اصولگرایان اکثریت مجلس را در اختیار داشته اند، او از معدود نمایندگانی بود که در برابر آنها ایستاد و صدای مردم بود: از ماجراهای سال 88 تا حوادث 1401.

بنابراین او در زمانی که می توانست در سمت عافیت طلبی بایستد و دنبال نفع شخصی باشد، سمت مردم ایستاد و هزینه داد و فقط به همین دلیل است که حرف های امروزش باور پذیر است و الا من هم می گفتم برای کسب رأی چنین می گوید.

حالا که او سال ها سمت مردم بوده، از منظر مرام و معرفت می گویم که حالا هم نوبت ماست که به اندازه دادن یک رأی که کاری سهل برای ماست، ما هم سمت او باشیم و تنهایش نگذاریم و مشوق دیگران باشیم که آنها هم سمت مردم بایستند؛ همین!

نظر

• شروع مجدد
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 929

مردم خیلی وقته که دارن متضرر میشن
                        جهت اطلاعت پست زیر رو بخون بعد برو واسه ادامه وضع موجود رای بده
                        قطع به یقین شما و دوستانتون لایق همچین حکومتی هستید که ثروت مملکت رو بر باد بده.

کرسنت چی بود و کی خیانت کرد؟؟

کرسنت قراردادی بود که سال ۸۱ بین ایران و شرکت کرسنت هلیوم درباره یک میدان گازی مشترک بین ایران و امارات که طبق این قرارداد امارات به مدت ۲۵ سال روزانه ۱۳ میلیون متر مکعب به قیمت هر میلیون متر مکعب ۱۸ دلار از گاز ایران برداشت میکرد و نزدیک ۳۰۰ میلیون دلار روزانه به ایران پول میداد دلیل این قرارداد این بود که استخراج و فراوری این میدان گازی ارزشش کمتر از فروشش بود و ما توانایی رقابت با شرکت اماراتی رو نداشتیم و اونا بیشتر برداشت میکردن

سال ۸۴ زمان دولت احمدی نژاد قیمت گاز و نفت افزایش پیدا کرد و اون زمان جلیلی و چند نفر زیر قرارداد زدن و گفتن باید قیمت رو بالا ببرید و گاز نمیدیم و به مدت ۱۴ سال سهم گاز ایران سوخت شد و شرکت کرسنت از ایران شکایت کرد و توی دادگاه لاهه ایران رو محکوم به ۱۸ میلیارد دلار غرامت کرد

این قرارداد برای ایران نزدیک دوهزار و دویست میلیارد دلار سود داشت که سوخت شد

(تقریبا ۱ میلیارد تومن برای هر ایرانی میشد).
                        بر اساس اطلاعات خودت بنظرت اينوسط كي خيانت كرد؟ اصلاح طلبها كه قرارداد رو بستن يا مثلاً اصولگراهايي مثل جليلي و احمدي نژاد كه زير اجراي قرار داد زدن؟ همانطور كه گفتي ميدان گازي مشترك مذكور بدليل H2S بالا امكان فراورش و استفاده توسط خودمون رو نداشت.
                        هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3166

بر اساس اطلاعات خودت بنظرت اينوسط كي خيانت كرد؟ اصلاح طلبها كه قرارداد رو بستن يا مثلاً اصولگراهايي مثل جليلي و احمدي نژاد كه زير اجراي قرار داد زدن؟ همانطور كه گفتي ميدان گازي مشترك مذكور بدليل H2S بالا امكان فراورش و استفاده توسط خودمون رو نداشت.
                          هر کسی در هر لباسی با هر فعلی که باعث ادامه وضع موجود شود در حال خیانت است.
                          .

نظر

• شروع مجدد
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 929

هر کسی در هر لباسی با هر فعلی که باعث ادامه وضع موجود شود در حال خیانت است.
                            .
                            از جواب طفره رفتي ولي واقعيت اين هست كه قرارداد اون زمان با توجه به شرايط ميدان و قيمت گاز كاملاً به نفع ايران بود و خيانتكار اون كساني بودن كه زير اجراي اين قرارداد زدن و اين عدم النفع و جرائم سنگين رو به ملت ايران تحميل كردن.
                            هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3166

از جواب طفره رفتي ولي واقعيت اين هست كه قرارداد اون زمان با توجه به شرايط ميدان و قيمت گاز كاملاً به نفع ايران بود و خيانتكار اون كساني بودن كه زير اجراي اين قرارداد زدن و اين عدم النفع و جرائم سنگين رو به ملت ايران تحميل كردن.
                              برای بیدار کردن شماها که خودتون رو بخواب زدید، نیاز به یک ملت هست.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2853

ایده آل برای مخالفان نظام...ریاست جمهوری پزشکیان هست و مشارکت مثلا ۵۵ تا ۶۰ درصدی!
                                جبهه اصلاحات در اینصورت جایگاهی در مطالبه گری نخواهد داشت...باید پاسخگو باشه....در کنار هسته سخت نظام هم باید پاسخگو باشه...ایندفعه نمیشه با عوامفریبی نمی‌گذارند و نمیشه و تدارکاتچی بودن از زیر بار مسولیت فرار کرد ..دیگه گدایی آقای خاتمی جواب داده و به کرسی مد نظرش رسیده...الان گدا باید پاسخگو باشه چرا سر چهارراه درست نیاستاده!!!

نظر

در حال کار...
                                X